Találatok a következő kifejezésre: A Tri fogamzásgátlót szedem (15 db)

17 éves vagyok, és a tri regol nevü fogamzásgátlót szedem, véletlenül kihagytam 2 napot. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes,ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt,és akkor nem felejted el.:)

A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes, ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt, és akkor nem felejted el.:)
Ha folytatod a megkezdett levél gyógyszert akkor szerintem semmennyi!De azért nem árt védekezni szex közben!Jobb az óvatosság!Nálam is volt már ilyen és nem lettem terhes!

A tri-regol fogamzásgátlót szedem második hónapja és még volt 12 szem gyogyszerem és elkezdtem vérezni. Ez mitől van?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, egyelőre szedje tovább a gyógyszert az előírás szerint. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán
A fogamzásgátlót nem írják fel ha károsítja az egészséged..
A fentiek közül kettõrõl tudom, h "olcsóbbak" a többihez képest, lásd alacsony hormontartalmúak. Az említettekben én úgy hallottam, hogy azért van benne hormon. Hogy károsítja-e az egészséged... kérdezd meg az orvost, de sztem nem, valakinek ez, valakinek meg épp más válik be.
Ennek a legmagasabb a hormontartalma, de nem károsítja a szervezeted!Akkor nem lenne még mindig forgalomban!
Én is azt szedtem, de úgy felborította a hormonháztartásomat, hogy csak na. Eléggé rosszul voltam tõle. De ha neked bejön akkor semmi gond. Viszont tényleg elég erõs gyógyszer.

Tri regolt szedek, de mivel gyulladasom volt eros gyulladas csokkentot is kellett szednem. Felek ez legyengitette a fogamzasgatlot, es kesik 2 napja. Feher folyasom van, kremes de nem tulsok. Lehetek terhes? Nem lenne tul nagy baj...

Legjobb válasz: Nem tudom milyen hatással lehet egymársa a gyulladás csökkentõ és a fogamzásgátló, csak azt tudom, hogy az antibiotikumok csökkentik a hatását. De szerintem nincs ott semmi gond.

Nem tudom milyen hatással lehet egymársa a gyulladás csökkentõ és a fogamzásgátló, csak azt tudom, hogy az antibiotikumok csökkentik a hatását. De szerintem nincs ott semmi gond.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a valaszt, de ma mar rosszul is vagyok hanyinger, a teszt vekony rozsaszin csikot mutat, , , ,

Ma szedem be a 14. fogamzásgátlót a Tri Regolból, tegnap szexeltünk. Lehet baj?

Legjobb válasz: A 7. naptól védett vagy,nem lehet baj, ha a mensi elsõ napjától szeded.Ha nem, akkor a havi adag végéig érdemes kiegészíteni a védekezést.

A 7. naptól védett vagy, nem lehet baj, ha a mensi elsõ napjától szeded.Ha nem, akkor a havi adag végéig érdemes kiegészíteni a védekezést.
Ha a mensid elsõ napjától szeded, akkor már 7 nap után védettséget ad, ahogy az elõttem lévõ is leírta!

Tri-Regol fogamzásgátlót szedek. Minden nap este fél 9kor szoktam bevenni, de tegnap véletlenül elfelejtettem, és már csak akkor jutott eszembe, amikor elmentem itthonról. Tehát a 12 órát bőven meghaladtam. Mit kell tenni ilyenkor?

Olvastam a betegtájékoztatóban, hogy: Ha a késedelem a 12 órát meghaladja, az utolsó elfelejtett drazsé bevételével - a korábbi elfelejtett drazsék kihagyásával - kell foyltatni a szokásos drazsészedést. Ez akkor azt jelentené, hogy most be kell vennem azt,amit tegnap kihagytam, és este is a szokásos módon?

Legjobb válasz: Igen

Igen
Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy a gyógyszert felíró nőgyógyásszal konzultáljon erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy a gyógyszert felíró nőgyógyásszal konzultáljon erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Jól szedem a Tri-regol 21+7 fogamzásgátlót?

Az orvosom felírta a Tri-regolt és aztmondta,hogy a menstruációm utolsó napján kezdjem el szedni.Ígyis teszem kb egy éve.Most a Tri-regol 21+7 fogamzásgátlót szedem de szintén a menstruációm utolsó napján vettem be.De mindenki azt írja,hogy az els? napon kell bevenni.Mondjátok kérlek,hogy ez nem baj és nem lehet gond :(

Legjobb válasz: nem baj írja a betegtájékoztató is olvasd el! benne van !

nem baj írja a betegtájékoztató is olvasd el! benne van !
A kérdező hozzászólása: jolvan rendben, köszönöm:)
A 7. naptól már véd!
Ne haragudjatok, de hülyék vagytok! A Tri regol lehet hogy régi, de egyátalán nem korszerûtlen.
A TriREgol nem a legjobb gyógyszer, én még jót nem hallottam róla, nem is tudtam, hogy létezik még... Jobb lenne, ha mást szednél. Manapság 7 nap, de szerintem az egy levél bevétele a bizots.
Csatlakozom a közvetlenül elõttem szólóhoz (vagyis a Tri Regol nagyon régi).
Lehet hogy régi, de nekem nagyon bevált, nagyon jól beállt az addig rendszertelen ciklusom, és semmi görcsöm nem volt mensi alatt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!