Találatok a következő kifejezésre: A Tri fogamzásgátlót (41 db)

A Tri-Regol fogamzásgátló mennyi idő után véd? A tájékoztatóban nincs benne, csak annyi, hogy kiegészítő fogamzásgátlás nem szükséges.

Legjobb válasz: . A Tri-Regol bevont tabletta szedését a buborékcsomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettával kezdje (pl. ha kedden jelentkezett a havi vérzése, akkor a kedd feliratú bevont tablettát válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Tri-Regol bevont tablettát, amíg a csomag kiürül. Abban az esetben, ha csak a menstruáció 2-7. napján kezdi el a Tri-Regol bevont tabletta szedését, akkor az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló eljárást (pl. óvszer, pesszárium) is alkalmaznia kell - ez azonban csak az elsõ csomag szedésének ideje alatt szükséges. Amennyiben az utasítást gondosan betartotta, - mind a 21 bevont tablettát beszedte és a következõ csomagot is idõben kezdi el - akkor a 7 napos gyógyszerszünet ideje alatt nem kell kiegészítõ fogamzásgátló eljárást alkalmaznia. na ez van a betegtájékoztatóba... ebbõl arra lehet következtetni, h ha az elsõ nap kezded szedni, akkor már véd... de két hét, s ha tutibiztosra akarsz menni elsõ hónapban jobb a mellé védekezés...

. A Tri-Regol bevont tabletta szedését a buborékcsomagoláson a hét aktuális napjának nevével megjelölt bevont tablettával kezdje (pl. ha kedden jelentkezett a havi vérzése, akkor a kedd feliratú bevont tablettát válassza). Ezt követõen a hét napjainak sorrendjében haladva szedje a Tri-Regol bevont tablettát, amíg a csomag kiürül. Abban az esetben, ha csak a menstruáció 2-7. napján kezdi el a Tri-Regol bevont tabletta szedését, akkor az elkövetkezõ 7 napban kiegészítõ fogamzásgátló eljárást (pl. óvszer, pesszárium) is alkalmaznia kell - ez azonban csak az elsõ csomag szedésének ideje alatt szükséges. Amennyiben az utasítást gondosan betartotta, - mind a 21 bevont tablettát beszedte és a következõ csomagot is idõben kezdi el - akkor a 7 napos gyógyszerszünet ideje alatt nem kell kiegészítõ fogamzásgátló eljárást alkalmaznia. na ez van a betegtájékoztatóba... ebbõl arra lehet következtetni, h ha az elsõ nap kezded szedni, akkor már véd... de két hét, s ha tutibiztosra akarsz menni elsõ hónapban jobb a mellé védekezés...
2 hét bnõm is ezt szedi semmi gond vele
szex után 2 héteel szedd be és akk még ajándék is jár hozzá

A Tri-regol fogamzásgátló "elavult" gyógyszer?

Befolyásolja ez a gyógyszer a szexuális vágyat?

Legjobb válasz: Ez butaság hogy a fogamzásgátló nem egészséges! Ha orvosi ellenõrzés mellett, a szabályokat betartva szedi valaki, akkor semmilyen bizonyított egészségkárosító hatása nincs a mai modern tablettáknak. Szerintem a tri-regol nem elavult gyógyszer, sokaknak jól beválik, több ismerõsöm is szedi. Persze van olyan akinek jobban megfelel a monofázisú tabletta, de ez is jó. A libidó csökkenés sajnos mindegyiknél elõfordulhat, ilyenkor váltani kell.

Ez butaság hogy a fogamzásgátló nem egészséges! Ha orvosi ellenõrzés mellett, a szabályokat betartva szedi valaki, akkor semmilyen bizonyított egészségkárosító hatása nincs a mai modern tablettáknak. Szerintem a tri-regol nem elavult gyógyszer, sokaknak jól beválik, több ismerõsöm is szedi. Persze van olyan akinek jobban megfelel a monofázisú tabletta, de ez is jó. A libidó csökkenés sajnos mindegyiknél elõfordulhat, ilyenkor váltani kell.
Rewngeteg helyre írtam már, hogy a fogamzásgátlás nem jó dolog NEM EGÉSZÉSGES A NÕ SZEMPONTJÁBÓL! Inkább húzzon fel két gumit a párod, ha nagyon szeret akkor megérti!
A kérdező hozzászólása: na most akkor mi az igazság???
Az igazság az, hogy vannak már a Tri-regol-nál jóval korszerûbb, modernebb tabletták is, amelyek nem tartalmaznak annyi hormont! Anyukám is ezt szedte kb. 20 éve, tehát nem a legújabb fajta. Viszont valakiknek ez vált be és a mai napig ezt szedik. Szerintem minden gyógyszer befolyásolja a szexuális vágyat, én is tapasztaltam kis ideig még az elején, hogy csökkent a libidóm, de aztán egy idõ után visszatért! sokkal felszabadultabban lehetek együtt a párommal, mert nem kell folyton azon parázni, hogy kiszakad-e a gumi, idõben felhelyeztem-e a kúpot, krémet stb...

A tri regol fogamzásgátlo mennyibe kerül?

A 3 havi is érdekel és az egy havi is.

Legjobb válasz: http://www.velvet.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/TRI-REGO.. de egyébként az összes forgalomban lévõ gyógyszer leírása, ára, beszerezhetõsége fent van. Keress rá, melyik mennyi.

http://www.velvet.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/TRI-REGO.. de egyébként az összes forgalomban lévõ gyógyszer leírása, ára, beszerezhetõsége fent van. Keress rá, melyik mennyi.
én 3 havit szoktam venni nem tudom pontosan mennyi de 3000 ft körül van.
A kérdező hozzászólása: Köszi!Kerestem csak nem akartam elhinni hog yvan ami ilyen olcso.
én ettõl a gyógyszertõl rengeteget híztam, úgyhogy mikor szülés után újra a nõgyógyásznál voltam iratni, akkor másikat irattam vele, ami drágább ugyan , de nem híztam mert kevesebb a hormontartalma, mint a tri regolnak
Szerintem azért ilyen olcsó, mert 1000 éves tabletta...én 15!!!évvel ezelõtt szedtem(38 éves vagyok).Nem is gondoltam, hogy még mindig van.Nekem pecsételõ vérzésem volt tõle, 2 hetente.

A gyógyszermentes 7 napban, menstruáció alatt is véd a Tri Regol fogamzásgátló?

1. hónapban vagyok! ! !

Legjobb válasz: Természetesen véd! Gondolom a menzesz alatt úgysem nagyon szeretkeznétek a pároddal (bár azidõ alatt is véd!), de elõtte, utána is minden ok! Miért pont Tri Regolt szedsz, vannak sokkal modernebb szerek is?

Természetesen véd! Gondolom a menzesz alatt úgysem nagyon szeretkeznétek a pároddal (bár azidõ alatt is véd!), de elõtte, utána is minden ok! Miért pont Tri Regolt szedsz, vannak sokkal modernebb szerek is?
Az elõttem szólónak igaza van, a tabi a gyógyszermentes napokon is véd.
Igen véd a gyógyszermentes napokon is!

17 éves vagyok, és a tri regol nevü fogamzásgátlót szedem, véletlenül kihagytam 2 napot. Mennyi az esélye hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes,ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt,és akkor nem felejted el.:)

A tri regol magas hormontartalmú tudtommal. Szerintem sem lehetsz terhes, ha folytatod tovább a levelet. De erre nagyon figyelj!Állíts be a telcsiden valami jelzõcsengést a bevétel miatt, és akkor nem felejted el.:)
Ha folytatod a megkezdett levél gyógyszert akkor szerintem semmennyi!De azért nem árt védekezni szex közben!Jobb az óvatosság!Nálam is volt már ilyen és nem lettem terhes!
A fogamzásgátlóknak sajnos valóban lehet ilyen mellékhatása, hogy ez kinél milyen mértékben jelentkezik, az egyén-függõ.
Én is a Gracial-t szedem és én is tapasztaltam egy kis libidó-csökkenést, de most már minden OK!

Mikortól 100% a tri regol fogamzásgátló hatása? Az első szemtől véd?

Ebben a hónapban kezdtem el szedni. Ma már nem bírtuk a párommal és gumi nélkül szeretkeztünk. Ma vettem be a 17. tablettát. Eddig semmi gond nem volt vele.

Legjobb válasz: nekem 2 hetet mondott az orvos, de hallottam már elsõ napot is.

nekem 2 hetet mondott az orvos, de hallottam már elsõ napot is.
orvos 1 hetet mondott, mi kibirtunk 2 hetet, nem lett baj, téged is védenie kell már, független h menses melyik napján kezdted el

Mikortól véd a Tri-regol nevű fogamzásgátló?

Többen mondták már h a legels? szem gyógyszer bevétel után 2 órával már véd, de volt aki azt mondta h az els? menstruációig mással is védekezni kell...Valaki megtudja nekem mondani hogy van ez pontosan?

Legjobb válasz: Az orvos, és rá van írva tájékoztatójára is.

Az orvos, és rá van írva tájékoztatójára is.
Szia! Én is Tri-regolt szedek :) Az elsõ naptól véd(mivel a menstruációd elsõ napján kezded el szedni, de gondolom ezt tudod:) ), de azért én vártam 2 hetet :)
A kérdező hozzászólása: nekem az orvos azt mondta hogy az 5. napon vegyem be, így is tettem, de már elsõ alkalommal sem védekeztünk. az elsõ szemtõl már véd?

Yasminelle fogamzásgátlót írt fel az orvosom! Tényleg 6500 Ft-ba kerül? Nem kell szünet a Tri Regolról erre váltáshoz?

Szeretném meg tudni hogy tényleg 6500- Ft-ba kerül-e mert azt mondta a doki. Én Tri regol-t szedtem. Most vagyok a gyógyszermentes napokban. Ma voltam dokinál és azt mondta ugyanugy a 7nap után, ezt vegyem be. Nem kell sem szünet a váltáshoz sem semmi! Biztos ez?

Legjobb válasz: Szerintem nem helyes ilyen hirtelen váltani, amikor én váltottam az orvosom 3 hónapos szünetet javasolt elõtte.

Szerintem nem helyes ilyen hirtelen váltani, amikor én váltottam az orvosom 3 hónapos szünetet javasolt elõtte.
nyugodtan válthatsz, nem lesz belõle probléma. teljesen felesleges szüneteket tartani, csak mégjobban felborítod a hormonháztartásod. az ára patikánként változó a yasminellének is, ahogy az összes többi fogamzásgátlónak, ami tb által nem támogatott.(a legtöbb fogamzásgátló nem támogatott, én csak egyet tudok, ami támogatott, az a diane35, de aztán lehet, hogy van több is) én is yasminellét szedek, és majdnem elájultam, mikor elsõ 3havi adagomat váltottam ki, és 8200ba került, a második 3havi adagot már máshol váltottam ki, ahol 7000be került, ott kérdeztem rá, hogy hogy lehet ekkora árkülönbség. de állítólag igen, az olcsóbb helyeken 6500 körül van. remélem tudtam segíteni.
nekem 8000 volt:S sztem nagyon drága:S és a dokim nekem is azt mondta h 6500:S
Nem kell szünetet tartani, mert csak jól megkavarodik a szervezeted! Úgy járj el, ahogy a doki mondta! Sajnos a fogamzásgátlók szabadáras készítmények, tehát az áruk patikánként változó!
Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy a gyógyszert felíró nőgyógyásszal konzultáljon erről. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!