Találatok a következő kifejezésre: A The játékot le lehet (9 db)

torrentz.com
Törvényesen nem. Ezt ugyanis szoftverkalózkodásnak hívják. Amúgy pedig bármelyik letöltõprogrammal, például DC++, vagy van száz másik.
Nem azt kérdezte hogy törvényese, hanme hogy ingyenesen...

A sok egyedi tartalom mennyire lassítja le a The Sims 3-at? Le is fagyhat? Nagyon zavaró? Lehet még attól élvezni a játékot?

Legjobb válasz: Hát tesómnak megvan a játék asszem mint ha lenne hozzá bõvítménye . De mintha amilyatt lefagyott volna neki . Huh régen volt . De nem tudom . De én ezt csinálnám feltöltöm . ha nem jó F4 - es , vagy altgr ctrl delete , avagy újraindítom kisgombal a gépet revo pro uninstaller letörlöm a bõvítményt és kész . Na de az is lehet hogy ez nem megy . De szerintem . De csak szerintem nem lenne baja mert akkor nem adnák piacra . Na de ez csak szerintem van ne miattam romoljon el a sok munkád szóval kiemeled a kérdést a csillagnál hogyha nem igazán segítettem és akkor majd válaszol rá valaki más . De azért remélem hogy segítettem . :D :D . Na Szia . :D :D .

Hát tesómnak megvan a játék asszem mint ha lenne hozzá bõvítménye . De mintha amilyatt lefagyott volna neki . Huh régen volt . De nem tudom . De én ezt csinálnám feltöltöm . ha nem jó F4 - es , vagy altgr ctrl delete , avagy újraindítom kisgombal a gépet revo pro uninstaller letörlöm a bõvítményt és kész . Na de az is lehet hogy ez nem megy . De szerintem . De csak szerintem nem lenne baja mert akkor nem adnák piacra . Na de ez csak szerintem van ne miattam romoljon el a sok munkád szóval kiemeled a kérdést a csillagnál hogyha nem igazán segítettem és akkor majd válaszol rá valaki más . De azért remélem hogy segítettem . :D :D . Na Szia . :D :D .
Attól függ.. Ha kevés helyed van eléggé lelassítja, meg néhány hibát is okozhat.. Pl.: nekem most 1 letöltött kabátom van a Simsbe (nem nagyon használom) és miatta nem jó az, hogy a város szerkesztésébõl belépjek egy másik családba.. És igen a sok letöltött tartalomnál lefagyhat és nagyon zavaró tud lenni.. Tök szépek meg minden de elrontja a játékélményt. :( Pedig eléggé jó gépem van hozzá... : //
Én épp ezért a benne lévõ ruhákat "turbózom" fel. Pl nem mindegyik simnek egyforma/hasonló ruhát adok, hanem olyat amit nem nagyon használok. Így egyedi lesz a játék. Mert amikor régebben letöltött cuccaim voltak akkor csak azokat használtam és azért töröltem le mert meguntam hogy mindegyik 3. sim (majdnem) ugyanúgy néz ki. :D
A kérdező hozzászólása: Értem.köszönöm a válaszokat :)
nekem csak akkor lassítja amikor pl ruhát vagy hajat nézek a simemnek és rengeteg van xD ott sokat kell várni hogy betöltsön de amúgy nem...


Le lehet már tölteni a "The Sims 3 Leszáll Az Éj" játékot?

Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Vedd meg :)

Vedd meg :)
igen. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!
Google val 10 ms volt használd bátran! http://simslife32.mindenkilapja.hu/?m=5406641
A kérdező hozzászólása: Köszii szépen kösz kösz kösz kösz!!!
Nekem nem mûködik a link, nincs egy frissebb? Vagy kérdezõ nem töltöd fel vhova?

A Star Wars: The Old Republic játékban hogy lehet tauntaunhoz jutni level 25-ös szinten?

Legjobb válasz: A hothon vehetsz. Az nem 25-ös bolygó , de megpróbálhatod , illetve meg kell tanulni vezetni.

A hothon vehetsz. Az nem 25-ös bolygó , de megpróbálhatod , illetve meg kell tanulni vezetni.
A kérdező hozzászólása: Ja, a horgászat level 7-es.

Az Amnesia - The Dark Descent játékot szeretném magyarosítani, amit már le is töltöttem. De mi lehet a probléma?

Amikor telepíteni akarom, kiadja, hogy 'válassza ki a játék helyét'. És amikor megadom, akkor azt írja 'a játék nem található a megadott mappában'.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!