Találatok a következő kifejezésre: A The játékot le (37 db)

Honann tölthetném le a The Sims 3 v1. 0.631. 00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1. 0.631. 00002 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür

Köszi el?re is

Legjobb válasz: Rosszul irtam elnézést. Honann tölthetném le a The Sims 3 v1.0.631.00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür kijavitottam "játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür"

A kérdező hozzászólása: Rosszul irtam elnézést. Honann tölthetném le a The Sims 3 v1.0.631.00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür kijavitottam "játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür"

A The Sims 2 játékhoz töltöttem le plusz hajakat és kiegészítőket, hogy tudom hozzá csatolni a már feltelepített játékhoz?

Legjobb válasz: a kiegészítõk alatt mit értesz egyébként van 'Downloads' mappád ha nincs a hajakat tedd a 'SavedSims' mappába am így (nem tom milyen meghajtót használsz ezért C-vel írom) C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\SavedSims vagy Downloads mind1

a kiegészítõk alatt mit értesz egyébként van 'Downloads' mappád ha nincs a hajakat tedd a 'SavedSims' mappába am így (nem tom milyen meghajtót használsz ezért C-vel írom) C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\SavedSims vagy Downloads mind1

A sok egyedi tartalom mennyire lassítja le a The Sims 3-at? Le is fagyhat? Nagyon zavaró? Lehet még attól élvezni a játékot?

Legjobb válasz: Hát tesómnak megvan a játék asszem mint ha lenne hozzá bõvítménye . De mintha amilyatt lefagyott volna neki . Huh régen volt . De nem tudom . De én ezt csinálnám feltöltöm . ha nem jó F4 - es , vagy altgr ctrl delete , avagy újraindítom kisgombal a gépet revo pro uninstaller letörlöm a bõvítményt és kész . Na de az is lehet hogy ez nem megy . De szerintem . De csak szerintem nem lenne baja mert akkor nem adnák piacra . Na de ez csak szerintem van ne miattam romoljon el a sok munkád szóval kiemeled a kérdést a csillagnál hogyha nem igazán segítettem és akkor majd válaszol rá valaki más . De azért remélem hogy segítettem . :D :D . Na Szia . :D :D .

Hát tesómnak megvan a játék asszem mint ha lenne hozzá bõvítménye . De mintha amilyatt lefagyott volna neki . Huh régen volt . De nem tudom . De én ezt csinálnám feltöltöm . ha nem jó F4 - es , vagy altgr ctrl delete , avagy újraindítom kisgombal a gépet revo pro uninstaller letörlöm a bõvítményt és kész . Na de az is lehet hogy ez nem megy . De szerintem . De csak szerintem nem lenne baja mert akkor nem adnák piacra . Na de ez csak szerintem van ne miattam romoljon el a sok munkád szóval kiemeled a kérdést a csillagnál hogyha nem igazán segítettem és akkor majd válaszol rá valaki más . De azért remélem hogy segítettem . :D :D . Na Szia . :D :D .
Attól függ.. Ha kevés helyed van eléggé lelassítja, meg néhány hibát is okozhat.. Pl.: nekem most 1 letöltött kabátom van a Simsbe (nem nagyon használom) és miatta nem jó az, hogy a város szerkesztésébõl belépjek egy másik családba.. És igen a sok letöltött tartalomnál lefagyhat és nagyon zavaró tud lenni.. Tök szépek meg minden de elrontja a játékélményt. :( Pedig eléggé jó gépem van hozzá... : //
Én épp ezért a benne lévõ ruhákat "turbózom" fel. Pl nem mindegyik simnek egyforma/hasonló ruhát adok, hanem olyat amit nem nagyon használok. Így egyedi lesz a játék. Mert amikor régebben letöltött cuccaim voltak akkor csak azokat használtam és azért töröltem le mert meguntam hogy mindegyik 3. sim (majdnem) ugyanúgy néz ki. :D
A kérdező hozzászólása: Értem.köszönöm a válaszokat :)
nekem csak akkor lassítja amikor pl ruhát vagy hajat nézek a simemnek és rengeteg van xD ott sokat kell várni hogy betöltsön de amúgy nem...


A The sims 3 játékom játék közben miért áll le?

Fenn van az alapjáték, a leszáll az éj és a házi kedvenc. Régebben is fenn voltak ezek a kieg.-ők de nem volt baj. DE egyszer játék közben lefagy és bejön egy panel, hogy a "Sims 3 működése leáll" Miért van ez? Mit tehetek ellene?

Legjobb válasz: Ha vannak CC-k akkor torold ki azokat mert azert kapod a Crash-et

Ha vannak CC-k akkor torold ki azokat mert azert kapod a Crash-et
A kérdező hozzászólása: Mi az a CC?

Van egy hibakód amit kihoz ha le akarom törölni a The Sims 3-mat. Hiba {-5005 : 0x8000ffff}. Nem tudom törölni a játékot, és így nem tudom eredeti lemezemről feltelepíteni. Ilyenkor mit tegyek?

Legjobb válasz: Registry Clean elvileg mindent tisztázott de semmi. Nem törölte le a letörölhetetlent. Ilyenkor mit tegyek? bár lehet rosszul csinálta. Le írnád hová és hogyan mit és hogy kell csinálni? Elõre is kössz

A kérdező hozzászólása: Registry Clean elvileg mindent tisztázott de semmi. Nem törölte le a letörölhetetlent. Ilyenkor mit tegyek? bár lehet rosszul csinálta. Le írnád hová és hogyan mit és hogy kell csinálni? Elõre is kössz
A kérdező hozzászólása: Ezt meg nem hozza be! xd
Töröld le manuálisan. Keresd meg a játék mappáját, és töröld le, majd futtass le egy registry clean-t.
Keresd meg a játék mappáját (Program Files mappa alapesetben), töröld a mappát. Ha nem sikerül, próbáld meg Undelete-tel (http://www.filehippo.com/download_unlocker/). Ha sikerült, futtass le egy teljes registry defragment-et.
A kérdező hozzászólása: Már mappa nincsen sehol sem, csak mivel nem engedte letörölni, ezért mappákat letöröltem, de viszont vezérlõpult programok telepítése és törlése ide belépek ott van the sims 3 és még mindig nem sikerült letörölni. Registry cleant is futtattam már.
Próbáld meg ezzel: http://uninstall-guides.specialuninstaller.com/cant-uninstal.. Képekkel is illusztrálja, hogy hogy kell ezzel a programmal letörölni :) Hátha ezzel sikerül :)
A kérdező hozzászólása: Sajnos így sem törli le, amikor ezzel próbálom ugyan úgy kiírja a hibaüzenetet :/
Hm... és ez? http://theperfectuninstaller.net/ Az elõzõt is, meg ezt is a hivatalos fórumon ajánlották. Volt, akinek az egyikkel, volt, akinek a másikkal már sikerült :/ Ha ezzel sem megy, akkor sajnos nem tudom :S
Tölts le hozzá a crack-et is.
Jah.ide crack kell.A játékhoz ahonnan letöltötted nem volt hozzá alapból?
A kérdező hozzászólása: nem volt, de végül is megoldodottam, leszedtem a crakket és már fut rendesen, kösz
Honnan szedted le a cracket?

Honnan tölthetném le a The race to Galamax nevű játékot?

Ez egy nagyon régi hülye kis játék.

Le lehet már tölteni a "The Sims 3 Leszáll Az Éj" játékot?

Válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Vedd meg :)

Vedd meg :)
igen. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Hogy kell megcsinálni a This Is The Only Level nevű játék bónusz szintjét?

Úgy érhetjük el hogy miután megcsináltu az utolsó szintet és kiírja nagy bet?kkel hogy YES akkor lépjünk át egy másik oldalra majd vissza ezáltal ha ráattintun a fels? gombra megkapju a Bónusz szintet.
torrentz.com
Törvényesen nem. Ezt ugyanis szoftverkalózkodásnak hívják. Amúgy pedig bármelyik letöltõprogrammal, például DC++, vagy van száz másik.
Nem azt kérdezte hogy törvényese, hanme hogy ingyenesen...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!