Találatok a következő kifejezésre: A The játékot (837 db)

Elõbb fel kell telepítened a The Sims 3 alapjátékot. A Szabadtéri kalandok csak egy kiegészítõ.

Tudnátok a The lord of the rings the rise of the witch-king játékhoz crack linket küldeni?

Sokat kerestem de nem találtam.Csak crack kellene, előre is köszi.

Mi lehet a baja a The Sims 3 játáknak a videókártyámmal?

Rákattintok a Play gombra, és ezt írja ki:

Legjobb válasz: Nekem is hasonló volt a baj, csak annyi a különbség, hogy ezt írta ki nálam: A játék nem indítható el. 0 nem képes az alkalmazás futtatására. A videókártyád láthatóan nem támogatja, ezt a játékot. És több helyen olvastam, hogy az ajánlott videókártya a Radeon 9500! Hogy mi a gond azt nem tudom, de nekem is hasonlót írt ki!De itt egy link, ezen megkeresed, hogy The Sims 3, és kidobja, hogy mi a gépeden amiért nem megy a játék: www.srtest.com

Nekem is hasonló volt a baj, csak annyi a különbség, hogy ezt írta ki nálam: A játék nem indítható el. 0 nem képes az alkalmazás futtatására. A videókártyád láthatóan nem támogatja, ezt a játékot. És több helyen olvastam, hogy az ajánlott videókártya a Radeon 9500! Hogy mi a gond azt nem tudom, de nekem is hasonlót írt ki!De itt egy link, ezen megkeresed, hogy The Sims 3, és kidobja, hogy mi a gépeden amiért nem megy a játék: http://www.srtest.com


A The I of the dragon nevű gépes játékot lehet még valahol kapni üzletben?

igaz,nem egy "fiatal csirke",de még ma is sok külföldi játszik vele. én is. és sajnos egy bizonyos pálya után lefagy,leáll,kiír egy hibaüzenetet és magától kilép. viszont nagyon szeretem,szinte ezen nőttem fel,csak hát évek óta nem tudom tovább vinni.. nem szeretnék megválni tőle. magyar nyelvű, a törökbálinti cora-ban vettük évekkel ezelőtt. lehet még bizonyos boltokban kapni? előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Angol nyelvû verziót itt megveheted: http://www.gamersgate.com/DD-IOTD/the-i-of-the-dragon

Angol nyelvû verziót itt megveheted: http://www.gamersgate.com/DD-IOTD/the-i-of-the-dragon
A kérdező hozzászólása: angol? úh basszus..nekem magyarul kéne. ami van nekem az full magyar, de már írtam hogy lefagy :s azért köszi

Mit csináljak ha a the sims 2 kiegészítői pl: egyetem feletelepítésekor minden simán megy de amikor el akarom índítani a játékot kijön egy ablak hogy: a the sims 2 egyetem hibát észlelt és ezért leáll?

deamon tools-szal telepítem és az alapjáték megy is, de a kiegészít?knél mindik ez jön ki akármelyiket is akarom telepíteni.

Legjobb válasz: Eredeti a játékod? Ha igen (és ha csak igen) itt segítenek: http://www.mysims.hu/interaktiv/?recent Amúgy elképzelhetõ hibák: eredeti játékra crackelt-et telepítesz, vagy fordítva. DVD-s crack-hez DVD nélküli (képfájlos) crackat raksz és a DVD-t próbálod frissíteni. Esetleg a rendszerkövetelményekkel van probléma (bár az Éjszakák ugyanazon megy pl, mint az alapjáték.)

Eredeti a játékod? Ha igen (és ha csak igen) itt segítenek: http://www.mysims.hu/interaktiv/?recent Amúgy elképzelhetõ hibák: eredeti játékra crackelt-et telepítesz, vagy fordítva. DVD-s crack-hez DVD nélküli (képfájlos) crackat raksz és a DVD-t próbálod frissíteni. Esetleg a rendszerkövetelményekkel van probléma (bár az Éjszakák ugyanazon megy pl, mint az alapjáték.)
A kérdező hozzászólása: nem eredeti a játék torrent-tel töltöttem le, de azért köszi

Hogy kell a The Lord of the Ring- Conquest játok 3. pályáján elindulni?

A karakterválasztás után, amikor a legelsõ lépcsõn le kell menni, olyan mint ha egy fal lenne elõttem, mert nem tudok lemenni a lépcsõn, és a lépcsõvel szembe állva ha lövök, vagy dobok valamit, akkor az egy láthatatlan falba ütközik. Mit csináljak? (PC-n játszok9

Legjobb válasz: Gondolom nem eredeti a játék. Keress neten 1 jó cracket pl pirate bayen van jó. Még én is onnan szedtem.

Gondolom nem eredeti a játék. Keress neten 1 jó cracket pl pirate bayen van jó. Még én is onnan szedtem.

Honann tölthetném le a The Sims 3 v1. 0.631. 00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1. 0.631. 00002 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür

Köszi el?re is

Legjobb válasz: Rosszul irtam elnézést. Honann tölthetném le a The Sims 3 v1.0.631.00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür kijavitottam "játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür"

A kérdező hozzászólása: Rosszul irtam elnézést. Honann tölthetném le a The Sims 3 v1.0.631.00107 magyarúl? Nem csak a patch ot hanem a játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür kijavitottam "játékot ami v1.0.631.00107 ez a patchet tartalmazza szal az instaláláskor az is felkelür"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!