Találatok a következő kifejezésre: A Teszt is kimutatná már a terhességet (2 db)

Egy 17 hetes terhességet már délután is simán kimutatná a teszt ugye? Mert negatív lett, eddig végig megvolt a mensim, de ebben a hónapban kimaradt és holnapra már a következőt várom.

Legjobb válasz: ömm gyanítom, de ennek szinte 0% az esélye, csak aggaszt , hogy ebben a hónapban kimaradt és néha úgy érzem, mintha valami mocorogna alul, de lehet, hogy csak emésztek , vagy ilyesmi, de aztán is csináltam 2tesztet, negatív lett, aztán 3x meg is jött rendesen, csak most ugye kimaradt, de most is negatív lett a teszt. Nõgyógyásznál nem is voltam.

A kérdező hozzászólása: ömm gyanítom, de ennek szinte 0% az esélye, csak aggaszt , hogy ebben a hónapban kimaradt és néha úgy érzem, mintha valami mocorogna alul, de lehet, hogy csak emésztek , vagy ilyesmi, de aztán is csináltam 2tesztet, negatív lett, aztán 3x meg is jött rendesen, csak most ugye kimaradt, de most is negatív lett a teszt. Nõgyógyásznál nem is voltam.
hogyne mutatná ki..1000%hogy kimutatná!!!!!!
Elvben igen, de olyat is hallottam már, hogy akkor MÁR nem biztos, hogy kimutatja. Pl. itt kérdezett valaki, akinek rendszertelen volt a mensije, csak érezte a mozgást, azért kezdett gyanakodni, tesztelt, de negatív lett. Utána elment dokihoz, és kiderült, hogy a méretek alapján 18 hetes terhes. De õ nem menstruált egyáltalán abban az idõszakban. De szerintem azért egy 17 hetes terhességet már észre veszel magadon. Ha nem változott semmit a tested, akkor szerintem nem kell terhességtõl tartanod, egyszerüen csak kimaradt egy hónap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, hát én eddig végig menstruáltam és nem volt hányingerem, se semmi.
17 hetesen mar kene integesen a monitoron ha uh val neznek...most terhes vagy vagy nem? Orvosnal volatal vagy csak gyanitod hogy 17 hete "becsuszott valami"?
A terhességi gyorsteszt a hcg hormon jelenlétét mutatja ki a vizeletben és nem tudom, hogy meddig termelõdik, de a korai terhességben olyan magas, emiatt van, hogy a teszt késõbb már negatív lesz. Komolyan mocorgást érzel? Ha holnap nem jön meg, sürgõsen menj el nõgyógyászhoz! Én ismerek olyan anyukát, akinek az elsõ terhessége alatt 4x megjött, aztán elment rákszûrésre és ott kérték a terheskönyvét, így derült ki számára, hogy gyereket vár. És írj majd, hogy mi lett!

A Teszt most is kimutatná már a terhességet?

Ugy tudom, hogy már 3 napos terhességet kkimutat a teszt. De ezt akkor csak a mensi elmaradásától kell számítani? nekem van hogy 2 hónapig nem jön meg, de semmi bajom sincs. Most eléggé érzem a tünetetek, ami lehet terhesség, de viszont akor megint 2 hónapig kéne várni? vagy akár most is már mutatná a teszt ha az vagyok?

Legjobb válasz: Ha elég Hcg termelõdött a szervezetedben akkor igen, kimutatja, és nem hazudik!

Ha elég Hcg termelõdött a szervezetedben akkor igen, kimutatja, és nem hazudik!
Szia! A megtermékenyítéstõl számított 3 nap. Amit általában a menstruáció elmaradásával tesznek egy idõpontra. Ha neked ennyire rendszertelenül jön meg, akkor szerintem csinálj majd egy tesztet, ha a tüneteid is meg vannak hozzá. Sok sikert!
A 3dik nap még korai, szerintem.Jobb késöbb, annál biztosabb az erdmény.Tudom hogy nehéz várni, de megéri.Mensi elmaradása után tesztelj!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!