Találatok a következő kifejezésre: A Teszt is kimutatná már a (7 db)

Inkább reggel.
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma megjött :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :'(:'(:'(
Nekem is ugyanígy kellett volna megjönnie, de nem jött!Én még nem merek tesztelni...félek!Én 17.nap barnáztam enyhe vérzés kíséretében, de azóta semmi! Reggel tesztelj szerintem!SZORÍTOK!!!!!Kérlek írd meg az eredményt, mert nagyon kíváncsi vagyok!Mióta próbálkoztok?Mi 8 hónapja!
Jó teszt de inkább reggel csináld! Drukkolok!
Nekem is 9-n kellett volna jönni és én sem merek tesztelni.Nagyon drukkolok neked, hogy babó legyen!Írd meg milett!
A kérdező hozzászólása: Remélem , hogy összejött nektek!:) :) :) Én még ma nem mertem megcsinálni a tesztet majd holnap este tudom csak, mert a párom akkor hozza nekem a tesztet mert a melóhelyén felejtette a nagy izgalomba :( :) :) Majd megírom az eredményt , remélhetõleg + lesz ! :) :) :) Köszi, hogy írtok nekem ide :) :)
Szia! Én mára nem vártam, de nem birtam ki holnapig, most csináltam meg kb. 20 perce. Szintén Gabrielt, 1-2 perc után halvány pozi, kicsit halványabb, mint a controll vonal, de egyértelmûen látszik a párom szerint. Én nem merek neki még hinni, csinálok majd reggeli vizeletbõl is. 2 év próbálkozás után nem merem még elhinni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat !Meg fogom írni, hogy mi lett az eredmény!Igazság szerint nem tervezett baba ha terhes vagyok de örülnénk neki nagyon ha összejönne , már van egy gyerkõc 2 éves !Kell neki egy tesó ! Irok ha meglesz az eredmény :) :) :) :) Köszi, hogy szoritotok nekem ! :) Aranyosak vagytok !
Inkább reggel, mert nem biztos, hogy kimutatja. Nekem a 4. nap délutánján mutatott pozitívat.
Nagyon sajnálom! Nekem ma nem kellene megjönnie de remélem hogy nem is fog!

Egy 17 hetes terhességet már délután is simán kimutatná a teszt ugye? Mert negatív lett, eddig végig megvolt a mensim, de ebben a hónapban kimaradt és holnapra már a következőt várom.

Legjobb válasz: ömm gyanítom, de ennek szinte 0% az esélye, csak aggaszt , hogy ebben a hónapban kimaradt és néha úgy érzem, mintha valami mocorogna alul, de lehet, hogy csak emésztek , vagy ilyesmi, de aztán is csináltam 2tesztet, negatív lett, aztán 3x meg is jött rendesen, csak most ugye kimaradt, de most is negatív lett a teszt. Nõgyógyásznál nem is voltam.

A kérdező hozzászólása: ömm gyanítom, de ennek szinte 0% az esélye, csak aggaszt , hogy ebben a hónapban kimaradt és néha úgy érzem, mintha valami mocorogna alul, de lehet, hogy csak emésztek , vagy ilyesmi, de aztán is csináltam 2tesztet, negatív lett, aztán 3x meg is jött rendesen, csak most ugye kimaradt, de most is negatív lett a teszt. Nõgyógyásznál nem is voltam.
hogyne mutatná ki..1000%hogy kimutatná!!!!!!
Elvben igen, de olyat is hallottam már, hogy akkor MÁR nem biztos, hogy kimutatja. Pl. itt kérdezett valaki, akinek rendszertelen volt a mensije, csak érezte a mozgást, azért kezdett gyanakodni, tesztelt, de negatív lett. Utána elment dokihoz, és kiderült, hogy a méretek alapján 18 hetes terhes. De õ nem menstruált egyáltalán abban az idõszakban. De szerintem azért egy 17 hetes terhességet már észre veszel magadon. Ha nem változott semmit a tested, akkor szerintem nem kell terhességtõl tartanod, egyszerüen csak kimaradt egy hónap.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, hát én eddig végig menstruáltam és nem volt hányingerem, se semmi.
17 hetesen mar kene integesen a monitoron ha uh val neznek...most terhes vagy vagy nem? Orvosnal volatal vagy csak gyanitod hogy 17 hete "becsuszott valami"?
A terhességi gyorsteszt a hcg hormon jelenlétét mutatja ki a vizeletben és nem tudom, hogy meddig termelõdik, de a korai terhességben olyan magas, emiatt van, hogy a teszt késõbb már negatív lesz. Komolyan mocorgást érzel? Ha holnap nem jön meg, sürgõsen menj el nõgyógyászhoz! Én ismerek olyan anyukát, akinek az elsõ terhessége alatt 4x megjött, aztán elment rákszûrésre és ott kérték a terheskönyvét, így derült ki számára, hogy gyereket vár. És írj majd, hogy mi lett!

KImutatná a teszt már most is?

Nem rég múlott el a menzeszem.utána mikor szeretkeztünk elment bennem a barátom,ma 4 napja.kimutatja a teszt ha most megcsinálom,ha terhes lennék?vagy várjak még??

Legjobb válasz: Elég sanszos, hogy rosszkor sikerült ez a védekezés nélküli együttlét, elég közel a peteéréshez. Az aktus után 2 héttel mutatja ki legkorábban a teszt. 72 órásért kellett volna rohanni, de most már késõ...úgyhogy térdre imához :)

Elég sanszos, hogy rosszkor sikerült ez a védekezés nélküli együttlét, elég közel a peteéréshez. Az aktus után 2 héttel mutatja ki legkorábban a teszt. 72 órásért kellett volna rohanni, de most már késõ...úgyhogy térdre imához :)
14 nap után tudja kimutatni. ahogy értelmezem az írásod babát akartok. szval grat! .)
Van amelyik már 7 nap után is :D
A teszt persze, kimutatja, de sokszor méhen kívül tapad meg csak.
Nem tudom hány % eséllyel lehet teherbe esni spirál mellett, de elõfordul sajnos. A teszt természetesen kimutatja, és uh-on is látni 5-6 hetesen.
%-ot nem tudok, de 2010 decemberében voltam egy hetet kórházban ott két kismam volt, akkor, akik spirál mellett estek teherbe. Mindkettejük babája egészséges lett. A terhességet már az 5. héten is kimutatja az uh. (hüvelyi, a hasi csak késõbb)De ha arra gondolsz, hogy azt mikor tudja kimutatni, hogy egészséges, azt csak a szokásos terhesség alatti vizsgálatok összességével lehet megállapítani. Uh-k, vérvételek. A teszt minden terhességet kimutat. Bár ha túl korán csinálod, akkor még nem biztos. Vagyis a menzesz idejét minimum ki kell várni a teszteléssel, de utána egy héttel már biztosabb eredményt ad.
Mármint a menzesz várható idejét. Ha megjön akkor valószínüleg nem vagy terhes.

3 tesztem negatív sajnos. Igaz nem reggel csináltam. Azt már kimutatná ha szept1-én volt peteérésem? 5 napja késik, tegnap este is negatív volt a teszt.

Legjobb válasz: Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után,de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki,hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája

Én Gabriel tesztem csináltam 5 nap késés után, de nem reggel és pozítiv volt.:) Próbáld ki, hátha ez érzékenyebb! Szorítok! 2 hónapos kisfiú anyukája
Ne haragudj, csak jót akartam!
Ok, bocs, nem akartalak tovább idegesíteni. Lényeg a lényeg, megeshet, hogy attól függetlenül, hogy a statisztikák szerint már ki kéne mutatnia a tesztnek a terhességet, mégsem mutatja még ki. Hagyj ki két napot, és ha még mindig nem jön meg, tesztelj megint. Az már tuti pozitív lesz, ha baba van a dologban. Ja, és reggel csináld, igaz, ilyenkor már nem kéne a napszaknak számítania, de azért bizots, ami bizots. Drukkolok!
Pé. után, ha megtermékenyült a pete kb 1 hét a beágyazódás.A tesztek ált. 10 napos terhességet mutatnak ki.Tehát a HCG szinttõl is függ, hogy a vérzéskimaradás elõtt kb 1-2 nappal vagy csak a késés után mutatja ki a terhességet.Ha neked 1-én volt pé-ed, akkor elvileg a napokban kellene megjönnie szerintem.Akkor nem értem, hogy hogyan késhet már most 5 napot?1-2 nap múlva tesztelj újra csak azért jobb reggel csinálni a tesztet, mert a HCG szint ilyenkor magasabb, koncentráltabb a vizeletben, de ha terhes vagy a nap bármely szakában ki kell, hogy mutassa csupán nem lesz olyan erõs a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: Tudom...tudom...reggel próbáljam a tesztet.... :)
Nem ijesztgetés, de ha késve jött meg és elöntött inkább menj nõdokihoz.Az is lehet, hogy vmi mégis csak volt.Egy UH is jó lenne.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudjatok...de a bizonytalanság meg az 1 hete tartó megszünni nem akaró fájdalomtól kikészültem...ma reggel megjött...vagyis elöntött...ilyen még nem volt hogy eláztassam az ágyat....ne de legalább megjött :) Új hónap, új remények! :)
A kérdező hozzászólása: Csak tudom hogy mikor mi van!!! Aug 14-én volt a mensi elsõ napja és 10-én kellett volna megjönnie...max 11én
Szia. Csak tisztázásképpen, ha a ciklusod 28 napos, de ettõl függetlenül a 17-18 napokon van pé-d, akkor az 3-4 nap csúszás a pontos ciklushoz képest, tehát ha ez elsején volt (mármint a pé-d), akkor még csak ma kellett volna megjönnie, már ha pontosan 14 napos a második szakasza a ciklusodnak. De, ezesetben viszont nem 28 napos, hanem 31-32 napos a ciklusod, és max. ma kellett volna megjönnie. Szóval, lényeg a lényeg, ez az 5 nap késés sehogy sem jön össze. De tényleg.
A kérdező hozzászólása: nem mindenkinek van középidõben az ovulációja!!!!! Nekem 28 napos a ciklusom és 17-18 cn-en van peteérés!!! Javítson ki aki nem ért velem egyet! Ezt az utolsó válaszadónak üzenem. Szoval számold ki.... na ugye...késik 5 napot.
A kérdező hozzászólása: Gabriellel teszteltem este... :(
A kérdező hozzászólása: :( felfázásban "bíztam" :(
mikorra kellett volna megjönnie? a tünetek bíztatóak.
A kérdező hozzászólása: 3napja, de a délutáni teszt negatív volt, azért kérdeztem, hogy lehet még nem mutassa, vagy egyáltalán nincs is baba:(
Szia! Szerintem várj 1-2 napot..és ha addig nem jön+, akkor tesztelj egy újat, de REGGEL!!Akkor sokkal koncentráltabb a vizelet! Szorítok Neked!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot. Akkor megvárom a hétvégét.

A Teszt most is kimutatná már a terhességet?

Ugy tudom, hogy már 3 napos terhességet kkimutat a teszt. De ezt akkor csak a mensi elmaradásától kell számítani? nekem van hogy 2 hónapig nem jön meg, de semmi bajom sincs. Most eléggé érzem a tünetetek, ami lehet terhesség, de viszont akor megint 2 hónapig kéne várni? vagy akár most is már mutatná a teszt ha az vagyok?

Legjobb válasz: Ha elég Hcg termelõdött a szervezetedben akkor igen, kimutatja, és nem hazudik!

Ha elég Hcg termelõdött a szervezetedben akkor igen, kimutatja, és nem hazudik!
Szia! A megtermékenyítéstõl számított 3 nap. Amit általában a menstruáció elmaradásával tesznek egy idõpontra. Ha neked ennyire rendszertelenül jön meg, akkor szerintem csinálj majd egy tesztet, ha a tüneteid is meg vannak hozzá. Sok sikert!
A 3dik nap még korai, szerintem.Jobb késöbb, annál biztosabb az erdmény.Tudom hogy nehéz várni, de megéri.Mensi elmaradása után tesztelj!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!