Találatok a következő kifejezésre: A Tesco a (1765 db)

Nagyon jó áron van most a TESCOban a Tesco-s fagyigép. Valakinek van?

Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Minden vágyam volt hogy egy Tesco-s fagyigépet tudjak venni, köszi az infót! Pont el fog férni a Tesco-s pingpong asztal és a Tesco-s TV állvány közt, úgyhogy király! Éljen a Tesco, most már az sem érdekel hogy miattuk ment tönkre a családi vállalkozás 8 éve, csak fagyizhassunk végre!

Minden vágyam volt hogy egy Tesco-s fagyigépet tudjak venni, köszi az infót! Pont el fog férni a Tesco-s pingpong asztal és a Tesco-s TV állvány közt, úgyhogy király! Éljen a Tesco, most már az sem érdekel hogy miattuk ment tönkre a családi vállalkozás 8 éve, csak fagyizhassunk végre!
Elsõ :DDD
A Tescosat nem ismerem. Nekem egy márkás gépem volt, de elajándékoztam. Sok volt vele a macera, és drágább volt a fagyi, mintha készen vettem volna. A gépet fél napig a fagyóban kellett tartani, a masszát megfõzni, lehûteni, és hosszú ideig keverni, ami fogyasztotta az áramot. Gondolom, a Tescós sem jobb.
A kérdező hozzászólása: Az értelmetlen hülye válaszokból nem kérek! Én egy Hausert néztem ki, ami most 8000 Forint, a Tesco-s pedig 4600 körül van.

Sopronban is féláron van a tescoba a tanulókutyus?

Azt tudom hogy a kisebb tescokba akciós, de a nagyvárosokba is? köszi!

Legjobb válasz: Minden tescoban. Ugyan nem Sopronban lakom, hanem Pesten, de itt az összesben akciós, plusz tudom, hogy Gyõrben is az, nem hiszem, hogy egyedül Sopron maradna ki:D

Minden tescoban. Ugyan nem Sopronban lakom, hanem Pesten, de itt az összesben akciós, plusz tudom, hogy Gyõrben is az, nem hiszem, hogy egyedül Sopron maradna ki:D
A kérdező hozzászólása: csak nem tudtam hogy a kicsikbe van e ez vagy a nagyokba is! köszi! :)
Igen. A TESCO Sopron hipermarket katalógusa (nem kell lapozni, a címlapon van, bal oldalt, alul: http://tesco.hu/akcio/jatekkatalogus/41530
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Milyen áron vannak a tescoba a farsangi jelmezek? Lehet egyeltalán még kapni?

1,5 éves 90 cm-es kisfiura kellene.pár hete még láttam,de akkor még nem volt aktuális.ma kaptama hírt hogy a faluba farsang lesz a kicsiknek és kellene vennem valamit a fiamnak,de nem tudom h van e még a tescoba és h milyen áron vannak.el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Bárhol kapsz még, nem csak TescobaN.

Bárhol kapsz még, nem csak TescobaN.
ausztriában a c&a ban rengeteg féle van, nem voltam mostanában magyarországon, úgyhogy nem tudom az ottani c&a üzletek mennyiben másak, de ha van a közeledben érdemes beugrani. nagyon aranyosak vannak, nem drágán. szeintem 10 euróért is lehet találni :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat.azért a tescot kérdeztem, mert csütörtökön megyek vásárolni és oda megyünk.mivel nem egyedül megyek nem akarok mindenhova befutkosni megnézni a jelmezeket.ausztriába nem járok, de van felénk c und a csak nem esik a bevásárlóutamba most.de majd meglátom a tescósakat akkor azt ha nem találok körülnézek máshol, vagy majd net lesz.igaz sokat nem akarok rá költeni.
én ha jól emlékszem fiúsban 2 fajta volt 1 hete. egyik 3600 körüli, másik 5000 körüli.
tegnap láttam még a tesco-ban (miskolc) és az ottani játékboltban is. a miskolci c&a-ban nincsenek jelmezek. Esetleg még turikban is megnézheted ott is szoktak lenni.


Mennyibe kerül a tescoban a myaudio phone series 5 mobiltelefon?

Legjobb válasz: Nehogy már a Tescoba akarjál telefont venni!!

Nehogy már a Tescoba akarjál telefont venni!!
A kérdező hozzászólása: nem mindegy hogy hol veszem?!
Nem éppen. :)
A kérdező hozzászólása: mert?:)
Legfõbb ok a garancia. Így nagyobb a herce-hurca vele. Hidd el jobban jársz, ha szaküzletben veszed meg, de ezt te döntsd el, én csak neked akarok jót :)
Egyébként a Tescoban nem ismerik a telefont...

Mennyibe kerül most a tescóba a saját-márkás laptop. Az első laptopom?

Legjobb válasz: Most felejtsd el az egészet. Tescoba, Auchanba meg más ilyen áruházba ne vegyél ilyeneket, mert úgy is tönkremennek elég hamar, meg annyira is vigyáznak rá, és kitudja hogy még a raktárba mit mûveltek vele. Ilyen helyen tilos mûszaki dolgokat venni! Lehet hogy olcsó de ne vedd meg inkább dobj még rá 10-20 ezret és vedd meg normális informatikai szaküzletbe vagy elektronikai szaküzletbe! Hidd el hogy így jobban jársz!

Most felejtsd el az egészet. Tescoba, Auchanba meg más ilyen áruházba ne vegyél ilyeneket, mert úgy is tönkremennek elég hamar, meg annyira is vigyáznak rá, és kitudja hogy még a raktárba mit mûveltek vele. Ilyen helyen tilos mûszaki dolgokat venni! Lehet hogy olcsó de ne vedd meg inkább dobj még rá 10-20 ezret és vedd meg normális informatikai szaküzletbe vagy elektronikai szaküzletbe! Hidd el hogy így jobban jársz!
A kérdező hozzászólása: hát ha úgy állnék, hogy 10-20 ezret rá tudnék dobni a fenét nem érdekelné mennyibe kerül. Ez egy gyerek játék, készségfejlesztõ feladatokkal, nem pedig egy komoly laptop.max 4 ezerbe kerülhet, vagy 6 de akkor már tuti jó gép.Mûszaki áruházakba ilyet nem is lehet venni.Köszi a segítséget, de anyukák válaszát is várnám akik ott vettek mostanában, vagy látták, hogy mennyibe kerül ez a kis gép.
Ha mákod van .. Ezért nemkell amugy tescoba vásárolni..
Ha nem hiszik el, akkor említsd meg nekik a fogyasztóvédelmet. Mindjárt készségesebbek lesznek. Majd írd le, hogy mi volt, kíváncsi vagyok odaadták-e a lemezt. Ha nem akkor írd meg a fogyasztóvédelemnek a sztorit, aztán õk szolgálnak javaslattal.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek:) bár nem mintha ez a 700 fornit annyira érdekelné a fogyasztóvédelmet... xD
Azt hittem egy drágább játékot vettél, olyan 10 ezer körülit :) Hidd el érdekli õket még a 10 forint is, ez a dolguk :)
én ezért bontok ki mindent a pénztárnál/ügyfélszolgálatnál (még a pc guru-t is néha :) )

A tesco a diáknyilvántartást meddig õrzi meg?

kb 2 éve dolgoztam a gödöllõi tescoban és nem kaptam meg érte a bérem mert volt olyan ész valaki és elhagyta a jelenléti ívemet, kb kétszer mentem le pestrõl gödöllõre emiatt és ott azt mondták hogy már lekéstem nincs itt a csoportvezetõ stb. szóval valamilyen oknál fogva nem jött össze hogy újra megirassam a jelenléti ívet és ezek után feladtam. na most ha tegyük fel elhatároznám magam hogy én mégis csak meg akarom kapni a pénzemet már csak azért is, akkor arra van még esély hogy ki tudjam kerestetni a nyilvántartásból, hogy én ott dolgoztam vagy az már elévült?

Legjobb válasz: Elvileg van, bár ezt nem a Tesco õrzi, hanem a munkáltatód, neki kötelessége ezeket megõrizni, csak most hirtelen nem tudom, mennyi ideig. Megpróbálok utánanézni. Mindenesetre jókor jut eszedbe...

Elvileg van, bár ezt nem a Tesco õrzi, hanem a munkáltatód, neki kötelessége ezeket megõrizni, csak most hirtelen nem tudom, mennyi ideig. Megpróbálok utánanézni. Mindenesetre jókor jut eszedbe...
Na most újra értelmeztem, amit írtál, és akkor ezek szerint az iskolaszövetkezetnek nem készült érvényes jelenléti ív? Mert akkor ez jóval problémásabb, hiszen a Tesconak elvileg nincs meg ugyanez a kötelezettsége, hiszen nem a munkáltatód. 2 év után nem is kötelesek veled foglalkozni, ha ezzel bemész. Szóval ezt akkor kellett volna elintézni, kicsit határozottabban, nem csak szomorúan beletörõdve, hogy ez van.
Ez miért 2 év után jut az eszedbe? Amúgy a Tesco is vezet ívet a diákoknak, már csak azért is, mert neki sem mindegy, hogy ki lép be, milyen területre és melyik szövetkezettõl. Kérdezõ! Valószínûleg ez veszett pénz, mivel a diákszövetkezet elkeverte a papírokat, nem tudom mennyi az elévülési idõ, de gondolom nem csak te voltál egyedül ebben a helyzetben. Én futnék egy kört a diákszövetkezetnél, talán Tescot is megkérdezném, de nem hinném, hogy ebbõl pénzt fogsz látni.

Tényleg visszaveszi a tesco a műanyag palackokat?

nem a pénz miatt kérdezem-csak,ha a szelektivbe dobom-ott ugyanúgy egybeöntik.igy meg talán újra hasznositják..

Legjobb válasz: Igen, a Tesco és a Cora néhány áruházában visszaveszik most, és ott tudod levásárolni. Hogy valóban újrahasznosítják-e, vagy csak reklámfogás... Nem tudom.

Igen, a Tesco és a Cora néhány áruházában visszaveszik most, és ott tudod levásárolni. Hogy valóban újrahasznosítják-e, vagy csak reklámfogás... Nem tudom.
Már a Lidl is foglalkozik vele, de ott nem tudom, hogy le kell-e vásárolni, vagy készpénzt is adnak.
Nem kell levásárolni a Tescoba. Kézpénzt is adnak érte, de oda kell menni az üvegblokkal az információs pulthoz. Darabonként 1 Forintot kapsz érte, de ha sörös-üdítõs dobozt viszel, azért 2 Forintot.
A kérdező hozzászólása: csak mert ha nem annyi, akkor nem mennék a tescoba, hanem dm-ben vennék pelust.
Én úgy tudom, hogy 19-ig akciós még, de a tesco honlapján meg tudod nézni. Tegnap voltam, de már nem tudtam venni, mert nem volt készleten csak 3-as, nekem pedig a 4-es kellett volna. Szóval, sok szerencsét! :-)
A kérdező hozzászólása: itt is csak 3-as volt, nekünk még az kell, de vettem volna 4-est is elõre.. na akkor lehet nem kapok már. Köszi a választ.
Én tegnap vettem. Biztos, hogy ma is akciós még!
Hello, pelenka akciót én most a mindennõnek oldalon tudok, ott 3 csomag pelenkára megy ingyen szállítás, de 6/12 csomagos pelenka szettek, amikre ugyanennyi nedves törlõt adnak ajándékba!
A kérdező hozzászólása: utolsó, tudnál egy linket küldeni?
Szió, bocsi, nem voltam gépnél a hétvégén: Ez talán a leegegyszerûbb, aholel tudod írni a bebish/ PINE pelenkát: http://www.mindennonek.hu/pine-pelenkak Üdv

Mennyibe kerül a Tescoban a 84 db-os 4-es Libero?

A Liberoklubtól kaptam 400 Ft-os bónt amit csak a Tescóban lehet beváltani és nem vagyok benne biztos, hogy megéri bemennem, A Rossmanban és a Dm-ben ha jól emlékszem 4700 Ft. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Mi a múlt hét elején vettünk épp a Tescoban pont ilyet. 5100valamennyi volt ha jól emlékszem. Akkor elvileg ugyanott vagy vele mint a Dm-el. :p

Mi a múlt hét elején vettünk épp a Tescoban pont ilyet. 5100valamennyi volt ha jól emlékszem. Akkor elvileg ugyanott vagy vele mint a Dm-el. :p
Szia! Mi a dm.be vettük 4700ft volt, ha van még kuponod (300 ill.500ft-os)annyival olcsóbb még.
Én is kaptam kupont, az enyém Libero Up and Go-ra szól, az sokkal drágább, mint a sima.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!