Találatok a következő kifejezésre: A Temp lehet törölni Ha nem (2 db)

A Temp könyvtárat lehet törölni? Ha nem akkor mit nem szabad belőle?

Sok helyet foglal.Ezek a mappák vannak benne:Alocale,Autorun,Data Support,DirectX.

Legjobb válasz: a temp, azaz "temporary" (ideiglenes) könyvtár, ahogy a nevébõl kitûnik, ideiglenes dolgokat tárol. alapértelmezésben csomó program ide szemetel, ide teszi, ami éppen kell neki, csak nagyon sok progi ott is hagyja. tehát törölheted a cuccokat, ha valami kell egy proginak, úgyis odanöveszti megint. tipikus esetben olyan proginak a dolgai is még ott vannak, ami már rég nincs a gépen. ezek foglalják a megabájtokat. azért nem árt, ha +nézed, hátha van hasznos dolog is.

a temp, azaz "temporary" (ideiglenes) könyvtár, ahogy a nevébõl kitûnik, ideiglenes dolgokat tárol. alapértelmezésben csomó program ide szemetel, ide teszi, ami éppen kell neki, csak nagyon sok progi ott is hagyja. tehát törölheted a cuccokat, ha valami kell egy proginak, úgyis odanöveszti megint. tipikus esetben olyan proginak a dolgai is még ott vannak, ami már rég nincs a gépen. ezek foglalják a megabájtokat. azért nem árt, ha +nézed, hátha van hasznos dolog is.
Elvileg a Windowsnak van saját helycsináló segédprogramja, ami a Temp könyvtárból is képes kigyomlálni, amit ki szabad. Elvileg te is törölhetnéd magad, de én tényleg csak végszükség esetén tenném ezt.
A temp könyvtár nem tartalmaz hasznos dolgot, vagy ha mégis, akkor az már régen rossz... Amire viszont figyelni kell a temp könyvtár kiürítése elõtt: a gépeden ne fusson telepítés (mert a telepítés általában a temp könyvtárba csomagolja ki a fájljait és innen dolgozik, így "kellemetlen eredményt" hoz, ha kihúzod alóla a fájlokat) a gépeden ne fusson töredezettségmentesítés. Ez is szokott a tempbe dolgozni, és elég súlyos adatvesztést okozhat, ha olyat törölsz, amelyet nem kellene. Hozzáteszem: amelyik fájlra a rendszernek szüksége van, azt nem fogod tudni törölni.
nincs olyan fájl amire "szükség van" csak olyan amit pill épp használ :) a folyamat befejezése után ez is törölhetõ lesz

Ha beírom a futtatásba hogy %temp% az ott lévő féjlokat ki lehet törölni? Nem romlik el tőlle a gép?

Legjobb válasz: temp = temporary (ideiglenes) Az ideiglenes fájlok tárolója a mappa. Részben olyan fájlok vannak benne amit a programok használnak, részben netes elõzmények maradékai. Kitörölheted, de a rendszer és a programok újra és újra létre fogják hozni amikor csak használod õket. Egyes esetekben még hasznos is hogy ott van, mert ha egy program itt tárol bizonyos dolgokat amit használat közben is alkalmaz, akkor törlés esetén újra és újra létre kell neki hoznia hogy ott tárolja a beállításokat vagy cache-t vagy bármit.

temp = temporary (ideiglenes) Az ideiglenes fájlok tárolója a mappa. Részben olyan fájlok vannak benne amit a programok használnak, részben netes elõzmények maradékai. Kitörölheted, de a rendszer és a programok újra és újra létre fogják hozni amikor csak használod õket. Egyes esetekben még hasznos is hogy ott van, mert ha egy program itt tárol bizonyos dolgokat amit használat közben is alkalmaz, akkor törlés esetén újra és újra létre kell neki hoznia hogy ott tárolja a beállításokat vagy cache-t vagy bármit.
" ki lehet törölni? Nem romlik el tõlle a gép? " bármit kitörölhetsz ebbõl a mappából , és nem romlik el a géped.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!