Találatok a következő kifejezésre: A Temp lehet (43 db)

Opel Astra H-ban (Enjoy) miért nem működik a tempomat? Lehet hogy nincs is benne? Övet miért reklamálja?

2004 12.havi autót vettem nemrég magánszemélytől, kivételesen megkímélt állapotban.A tempomatnak van a fényszóró kapcsoló mellett tekergethető gombja(ha megnyomom kijön és jobbra-balra tekergethető),de az index kapcsoló karon nincsenek mikrokapcsolók.Az eladó nem mondta hogy van-e benne mert nem kérdeztem,csak otthon nézegettem és filóztam hogy de frankó lesz!Tud valaki erről infót adni, hogy mi lehet a dolog hátterében?Lehet hogy elő van készítve a kocsi rá de nem rendelkezik vele?Más:néha reklamálja az övet vezetésnél,pedig be van dugva.Ez 10 esetből 3x fordul elő.Legközelebb ha beülök,minden ok.Tehát ha beindítom reggel vagy jó,vagy nem de útközben ha indulásnál nem reklamált,akkor köv. indításig nem is fog.Tipp?

Legjobb válasz: Rádsóztak valami szart, barátom. Ne csodálkozz, ha télen be sem indul majd!

Rádsóztak valami szart, barátom. Ne csodálkozz, ha télen be sem indul majd!
A kérdező hozzászólása: Ha látatlanban kéne véleményt mondanom az én elsõ gondolatom is ez lenne, de ez a kocsi a tempomaton és az öv visszajelzõn kívül tényleg tip-top.Ezért agyalok hogy mi lehet.Nõé volt, személyesen tõle vettem, a papírok, minden stimmelt, vastag köteg szervizszámlával kaptam a kocsit, kitöltött, nem gyanús szervizfüzete is van.Elvileg minden stimmel.De mi van a tempomattal és az övvisszajelzõ hibával?Ez a kérdés.
A kérdező hozzászólása: Opel fórumról kaptam választ: 1.:ebben a kivitelben nincs tempomat, amit tekergettem az a mûszerfal-világítás gombja-elég kínos, de egy problémával kevesebb :) 2.:az öv csatlakozóhoz menõ vezeték meg lehet törve az ülés elõre-hátra tologatásától, vagy egyszerûen a csatlakozóban valami kontakt hibás.Minden esetre utána nézek.

Hogyan lehet bekapcsolni a tempomat-ot egy 2002-es W Passaton? A kormányon van a kapcsolója, de nem kacsol be hiába nyomok meg bármilyen gombot.

Legjobb válasz: Általábban egy tempomat (amiket én használtam) 3 kapcsolóból áll. Van egy ON/OFF, egy +/- (a + mellé azis oda van írva, hogy "Set") és egy Reset. Mész a kocsival, és bekapcsolod ON-ra. Ezután beállsz a kívánt sebességre, és nyomsz egy "+"-t (ami ugye amíg a tempomat nem megy, Set-ként üzemel azaz beállítja). Ezután érezheted hogy a gázpedál mozdítása nélkül húz a motor, tartja a sebességet, leveszed a gázpedálról a lábad, és élvezed a sebességtartó automatikát :). Ezután a +/- kapcsolóval tudsz gyorsítani illetve lassítani (a gázpedállal is tudsz, de ha 110-en van a tempomat és gázpedállal felgyorsulsz 130-ra, akkor magától visszamegy 110-re) Kikapcsolni a fékpedállal tudod.

Általábban egy tempomat (amiket én használtam) 3 kapcsolóból áll. Van egy ON/OFF, egy +/- (a + mellé azis oda van írva, hogy "Set") és egy Reset. Mész a kocsival, és bekapcsolod ON-ra. Ezután beállsz a kívánt sebességre, és nyomsz egy "+"-t (ami ugye amíg a tempomat nem megy, Set-ként üzemel azaz beállítja). Ezután érezheted hogy a gázpedál mozdítása nélkül húz a motor, tartja a sebességet, leveszed a gázpedálról a lábad, és élvezed a sebességtartó automatikát :) . Ezután a +/- kapcsolóval tudsz gyorsítani illetve lassítani (a gázpedállal is tudsz, de ha 110-en van a tempomat és gázpedállal felgyorsulsz 130-ra, akkor magától visszamegy 110-re) Kikapcsolni a fékpedállal tudod.
A kérdező hozzászólása: Na igen. Szerintem is így mûködne, de nekem csak 3 gomb van. Az ON hiányzik. Van + ; - ; és CANCEL. S így már nem olyan egyértelmû.
Elered a kivant sebesseget, egyszer hatarozottan megnyomod a + es leveszed a labad a gazpedalrol. Ne forgalomban probald, mert elveszi a figyelmed. Mikor tartja a sebesseget hepi vagy. Ha nem, akkor vidd szervizbe!

Az Fl Studio-ba hogyan lehet a tempót változtatni?

Mármint úgy értem, hogy mondjuk a Pattern 1 tempója csak 60 legyen és a Pattern 2 tempója meg 120 és stb..

Legjobb válasz: Szerintem van 1 adott tempo amit beállítasz és annyi, de minek akarsz tempót cserélni? variálj a ritmikával meg a többivel.

Szerintem van 1 adott tempo amit beállítasz és annyi, de minek akarsz tempót cserélni? variálj a ritmikával meg a többivel.


C:\Users\Felhasználónév\AppData\Local\Temp--->ezt a temp mappát kitörölhetem? Ha kitörlöm lehet vmi baj belőle? Mert egyre több helyet foglal.

Legjobb válasz: Következmény nélkül törölhetõ, ideiglenes fájlok (pl. telepítõ fájlok) kerülnek oda. Semmi fontos nincs ott. Idõnként tényleg nem árt pucolni azt a könyvtárat.

Következmény nélkül törölhetõ, ideiglenes fájlok (pl. telepítõ fájlok) kerülnek oda. Semmi fontos nincs ott. Idõnként tényleg nem árt pucolni azt a könyvtárat.
Ugyanígy tehetsz a C:\Windows\Temp mappával is, ahogyan az elõzõ írja.
A kérdező hozzászólása: oké, kösz a válaszokat :D
Felteszed a CCleanert http://www.piriform.com/CCLEANER, felteszed és az is töröl neked egy csomó felesleges cuccot...
A kérdező hozzászólása: a ccleaner szar, azt is letörli ami kell a gépre... bár.. ha kiveszem a pipát akkor nem xD na m1.. nem kell ccleaner :D
Mondjuk tudni kell használni. Én alapbeállításon használom évek óta és nincs vele gondom...
A kérdező hozzászólása: jaja, tudni kell használni, jó beállítások mellett nyilván hasznos, de nincs rá szükségem sztem :D
Többnyire igen, mert csak ideiglenes fájlok.

A Temp könyvtárat lehet törölni? Ha nem akkor mit nem szabad belőle?

Sok helyet foglal.Ezek a mappák vannak benne:Alocale,Autorun,Data Support,DirectX.

Legjobb válasz: a temp, azaz "temporary" (ideiglenes) könyvtár, ahogy a nevébõl kitûnik, ideiglenes dolgokat tárol. alapértelmezésben csomó program ide szemetel, ide teszi, ami éppen kell neki, csak nagyon sok progi ott is hagyja. tehát törölheted a cuccokat, ha valami kell egy proginak, úgyis odanöveszti megint. tipikus esetben olyan proginak a dolgai is még ott vannak, ami már rég nincs a gépen. ezek foglalják a megabájtokat. azért nem árt, ha +nézed, hátha van hasznos dolog is.

a temp, azaz "temporary" (ideiglenes) könyvtár, ahogy a nevébõl kitûnik, ideiglenes dolgokat tárol. alapértelmezésben csomó program ide szemetel, ide teszi, ami éppen kell neki, csak nagyon sok progi ott is hagyja. tehát törölheted a cuccokat, ha valami kell egy proginak, úgyis odanöveszti megint. tipikus esetben olyan proginak a dolgai is még ott vannak, ami már rég nincs a gépen. ezek foglalják a megabájtokat. azért nem árt, ha +nézed, hátha van hasznos dolog is.
Elvileg a Windowsnak van saját helycsináló segédprogramja, ami a Temp könyvtárból is képes kigyomlálni, amit ki szabad. Elvileg te is törölhetnéd magad, de én tényleg csak végszükség esetén tenném ezt.
A temp könyvtár nem tartalmaz hasznos dolgot, vagy ha mégis, akkor az már régen rossz... Amire viszont figyelni kell a temp könyvtár kiürítése elõtt: a gépeden ne fusson telepítés (mert a telepítés általában a temp könyvtárba csomagolja ki a fájljait és innen dolgozik, így "kellemetlen eredményt" hoz, ha kihúzod alóla a fájlokat) a gépeden ne fusson töredezettségmentesítés. Ez is szokott a tempbe dolgozni, és elég súlyos adatvesztést okozhat, ha olyat törölsz, amelyet nem kellene. Hozzáteszem: amelyik fájlra a rendszernek szüksége van, azt nem fogod tudni törölni.
nincs olyan fájl amire "szükség van" csak olyan amit pill épp használ :) a folyamat befejezése után ez is törölhetõ lesz

Ha a temp mappa kitörlődik akor mit lehet csinálni?

Amikor bekapcsolom a gépet ki ad egy ablakot hogy a megadot modul nem található

Legjobb válasz: hát gondolom ugyan azt amit eddig, bármit

hát gondolom ugyan azt amit eddig, bármit

Ártalmas a tempera, ha szembe/szájba megy? Mi bajom lehet?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mivel ezzel gyermekek is festenek úgy kell gyártani, hogy egészségre ne legyen ártalmas. Szerintem kimosás után már semmilyen hatása sincs.

Szerintem nem. Mivel ezzel gyermekek is festenek úgy kell gyártani, hogy egészségre ne legyen ártalmas. Szerintem kimosás után már semmilyen hatása sincs.

Orvosi egyetem mellett hogy lehet valakinek kapcsolata, ha nagyon feszített a tempó, de szeretne? :S

Legjobb válasz: Az ember csak azt nem tudja amit nem akar tesókám.

Az ember csak azt nem tudja amit nem akar tesókám.
Keress hasonló lányt mint te, pl egy szintén orvostanhallgatót? :) Vagy aki szintén ennyit tanul, vagy dolgozik már mint te :) Egy ilyen csaj biztos megértene :)
A kérdező hozzászólása: Nem ez alapján szeretnék választani társat, hogy jogász, közgazdász vagy orvos. Nem ez számít.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint más szögbõl látjuk a dolgokat. :)
"egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében." Egyébként egyetemista berkekben a jogász és a közgazdász srácok a legkapósabbak.
"Én pont, hogy azt látom, hogy nem lúzerek." Én nem mondtam azt, hogy lúzerek. Azt mondtam, hogy annak nincs nõje aki hozzám hasonlóan lúzer a csajozás terén. "Szórakoznak mindenkivel, kapcsolatban vannak ezzel is-azzal is. Nem értékelik a nõket, mert megtehetik, hogy váltsanak." Ez a medikus társadalomnak csak egy szûk rétegére igaz. A többségnek tartós kapcsolata van. "egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében. Tudom, ez is baromság. :D" Egy ORVOS, de nem egy MEDIKUS! Én legalábbis nem érzem magam túl kapósnak, sõt! Egyébként amikor kijelentem, hogy orvostanhallgató vagyok, akár azt is mondhatnám, hogy bölcsész vagyok, a nõknek semmi különbséget nem jelent, a kiváltott hatás ugyanaz. Csóró egyetemista és kész.
A kérdező hozzászólása: Én pont, hogy azt látom, hogy nem lúzerek. Szórakoznak mindenkivel, kapcsolatban vannak ezzel is-azzal is. Nem értékelik a nõket, mert megtehetik, hogy váltsanak.egy orvos fiú mindig kapós a lányok körében. Tudom, ez is baromság. :D
"Az emberek nagyrésze szingli. Ha van is az illetõnek valakije nem marad meg sokáig mellette, mert ha nem orvosis õ is, akkor nem fogadja el azt, h pl. a hétvégén alig van fél óra szabad idõ találkozni." Újabb baromság. Alig van szingli az évfolyamomon, és az sem azért szingli, mert nem ér rá, hanem mert hozzám hasonlóan, csajozás terén lúzer.
A kérdező hozzászólása: Az emberek nagyrésze szingli. Ha van is az illetõnek valakije nem marad meg sokáig mellette, mert ha nem orvosis õ is, akkor nem fogadja el azt, h pl. a hétvégén alig van fél óra szabad idõ találkozni.
"de az a baj, h nemcsak a vizsgaidõszak, hanem minden hét szorgalmi idõszakban is. Magányra ítélve...:(" Ez baromság. Már négy éve nyomom ezt a [email protected] csúszás nélkül, de mindig volt idõm arra amire kellett.
Lehet kapcsolata nyugi. Be kell osztani az idõd és kész. Miért, gondolod hogy ott mindenki szingli csak mert "nincs ideje"?:)
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy húzós... :D de az a baj, h nemcsak a vizsgaidõszak, hanem minden hét szorgalmi idõszakban is. Magányra ítélve...:(
Lazán lehet. Csak a vizsgaidõszakok nagyon húzósak.
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok. :D de majd megpróbálok :D

Hogyan lehet a Temp mappa tartalmát törölni?

Win7/64 C/Users/Én/AppData/Local/Temp mappában 34 ezer 0-bájt méret? fájl van. Semmi trükkel nem tudom törölni, rendszergazdaként, csökkentett mód, MiniPe-vel Hiren's-el sem, Revo Uninstall-al sem. Okát nem tudom, valamint azt sem, hogy normális ez? Kérnék tanácsot a hozzáért?kt?l, el?re is köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!