Találatok a következő kifejezésre: A TV-m hibás, (5 db)

A TV-m a hibás, vagy az antenna, ha a különböző feliratok - csatornaváltásnál a szám, hangerő szabályozásnál a megjelenő érték, a teletex képújság - függőleges irányba rezeg, mozog, villog?

Legjobb válasz: A TV. Valószínûleg a tápegysége hibás, vagy a nagyfeszültségû része. Esetleg nincs a közelében vagy a tetején valami elektromos berendezés? Az is okozhat ilyen hibát.

A TV. Valószínûleg a tápegysége hibás, vagy a nagyfeszültségû része. Esetleg nincs a közelében vagy a tetején valami elektromos berendezés? Az is okozhat ilyen hibát.
ha csak csatornaváltás közben, amikor egy pillanatra hangyaháború van, akkor nincs vele semmi gond. baj akkor van, ha rendes képminõség mellett is ezt csinálja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, nagyon köszönöm nektek! Azt ugyan nem tudom, hogy ezzel mit kezdjek - szerelõt hivjak-e, vagy lomtalanitót - de köszönöm szakértõ válaszaitokat!
A kérdező hozzászólása: Megoldódott a probléma! Mivel a TV-m két állandóan forgó ventillátor között volt, a távirányító LED-jét megzavarták. Mióta nem kell használnom /enyhült a hõség/, semmi baj nincs! Mindig tanul az ember! Köszönöm a jóindulatú, segítõkész válaszaitokat!

Mitől hibás a TV-m?

Lassan 1,5 éve hogy van egy Samsung UE32D5000 szériájú led TV-m, és mostanában vettem észre a képerny?jén 3 kisebb olyan foltot, mintha folyamatosan benyomnák a kijelz?t. Én nagyon vigyáztam rá, alig van rajta karc, úgyhogy kizártnak tartom, hogy valami "baleset" következtében lenne ilyen. Szerintetek mi lehet a baj? (amúgy annyira nemzavaró, csak kíváncsi vagyok hogy mit?l lehet ez)

Legjobb válasz: Alacsony minõségû. Én is tapasztaltam Samsung TV-nél hasonlót. Kicseréltem bang & olufsen-re, az kifogástalan.

Alacsony minõségû. Én is tapasztaltam Samsung TV-nél hasonlót. Kicseréltem bang & olufsen-re, az kifogástalan.

Hol tudnám eladni a hibás tv-m?

Van egy projektoros tv m és el akarom adni alkatrészenként ki veszi ezt be ?

Legjobb válasz: max. maszek híradástechnikai szervizek. (de pár-száz Ft-nál többet ne várj érte!) ...uis, elõbb-utóbb ugyanaz lesz nálunk, Magyarországon is, mint az unió többi országában, tõlünk nyugatra, hogy még a leadónak kell fizetnie az elektronikai hulladék ártalmatlanításáért!

max. maszek híradástechnikai szervizek. (de pár-száz Ft-nál többet ne várj érte!) ...uis, elõbb-utóbb ugyanaz lesz nálunk, Magyarországon is, mint az unió többi országában, tõlünk nyugatra, hogy még a leadónak kell fizetnie az elektronikai hulladék ártalmatlanításáért!
Így van, csak nálunk a minimálbérbõl nem tudsz megvenni 2 107 centis 3D plazmát, vagy egy csúcskategóriás gamer számítógépet, vagy egy közép kategóriás házimozi erõsítõt... Szerintem próbáld meg vaterán, felrakod 1 ft-os aukcióval 3-4 hétre, és amennyiért elkel, annál drágábban úgy se vette volna meg senki.
Projektoros tv még ha megy se ér sokat...


Az LG LCD TV-m már az újév óta hibásan vetíti le a a filmeket. Mi lehet a gond?

Nagyábol néha morzsolt képernyõvel és hangal vetíti le, mi lehet ambaj?????

Legjobb válasz: "Nagyábol néha morzsolt képernyõvel és hangal vetíti le, mi lehet ambaj?????" Ha azt hiszed erre tud valaki válaszolni, amikor semmi értelmeset nem írsz le, akkor a baj veled van. Lehet rádióznod kéne inkább.

"Nagyábol néha morzsolt képernyõvel és hangal vetíti le, mi lehet ambaj?????" Ha azt hiszed erre tud valaki válaszolni, amikor semmi értelmeset nem írsz le, akkor a baj veled van. Lehet rádióznod kéne inkább.
A kérdező hozzászólása: -, -


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!