Találatok a következő kifejezésre: A T-Mobile a Sony Ericsson (42 db)

Mennyibe kerül most a t mobilba a sony ericsson xperia x8 mini?

Legjobb válasz: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. Tessék,itt van.

A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Én a minit kérdeztem nem a sima x 8at.
A mini meg 42 ezer.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A Nokia c6-00 vagy a nokia N97 a jobb? Mind a kettőben van Wi-fi és mind a kettőn van ingyen facebook (ha t-mobile-os)? A RIM Blackberry 9300-on van magyar nyelv? Ha nincs lehet rá teni? A sony ericsson 10x mini pro-ról mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Sok különbség nincs köztük. Mind a kettõ borzalmas egy telefon. Akár T-mobileos akár nem, ha wifin netezel akkor persze, hogy ingyen van. Ha meg a T-s ingyen facera gondolsz az meg nem telefonfüggõ.

Sok különbség nincs köztük. Mind a kettõ borzalmas egy telefon. Akár T-mobileos akár nem, ha wifin netezel akkor persze, hogy ingyen van. Ha meg a T-s ingyen facera gondolsz az meg nem telefonfüggõ.
Minden BlackBerry tud magyarul
A 8120-asom nem tudott magyarul. És nem is lehetett megoldani. Nem mint ha ez számított volna valamit is.

A t-mobile-os Sony Ericsson x8 dobozában is benne van a 4db hátlap?

Legjobb válasz: ez enyémhez is csak egy kék van nemtudom azért kíváncsi lennék mitcsinálnak a többivel gondolom majd jópénzért eladják...-.-"

ez enyémhez is csak egy kék van nemtudom azért kíváncsi lennék mitcsinálnak a többivel gondolom majd jópénzért eladják...-.-"
Hát ha írják vagy mondják, hogy adnak hozzá akkor igen Ha felértékelsz köszönöm!
csak 1db sötétkék van benne
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Eddig akárhány bemutatót láttam, mindegyik gyári csomagban benne volt a 4hátlap... Nem értem a t-mobil miért spórolja ki:(
Nyugi, a pannonnál is csak egy sötétkék jár hozzá...
Sziasztok! nekem is pont ez lett volna a kérdésem hogy mit csinálnak akkor a többi 3 hátlappal? meg a nõk is csak kéket használjanak? elég idióta én is néztem külföldi dobozokat és érdekes ott nem smucig magyarok hogy kivegyék belõle ha már kifizeted...
Én úgy tudom, h csak a független dobozában van benne mind a 4 hátlap.
sziasztok!én végül vettem T.mobile-at és csak egy kék hátlapot adnak hozzá de a többiek is és a telefon boltokba lehet hozzá venni más színût... 4ezerért...de azt hiszem h talán már teljesen feketét is lehet venni a t-mobilenál...de nem éri meg nagyon rossz telefon teli van hibával...1 hónapon belül vihetem vissza..


SOS! Lehet függetleníteni a T-mobile-os Sony Ericsson W995-ömet? (lenn)

------Fontos csak olyan írjon aki már próbálta!!!!------És tudtok valami jó helyet Pécsen?------És els?sorban nem függetlenít? SIM-re gondolok, hanem olyanra ahova beviszem és odaadom és megcsinálják,aztán visszaadják ha kész.------(Azért SOS! mert nagyon sürg?s,hogy lehet-e vagy nem.)

Legjobb válasz: Kevés az esélye hogy valaki elvállalja, mert szigorú büntetés jár érte(börtön), és veszélyes is mert az egész telefon mehet a kukába ha nem sikerül ! Ráadásul ha elõfizetésben vásárolt készülékbõl akarod kiütni a simlockot a szolgáltató le is tilthatja a készüléket. Csak a függetlenítõ simet ajánlanám, mert legális, gyors olcsó és nem tesz kárt a készülékben(tulajdonképpen a készülék észre sem veszi hogy történt valami mert a turbosim nem nyúl a szoftverhez), annyira egyszerû hogy te magad is megcsinálhatod a dolgot !

Kevés az esélye hogy valaki elvállalja, mert szigorú büntetés jár érte(börtön), és veszélyes is mert az egész telefon mehet a kukába ha nem sikerül ! Ráadásul ha elõfizetésben vásárolt készülékbõl akarod kiütni a simlockot a szolgáltató le is tilthatja a készüléket. Csak a függetlenítõ simet ajánlanám, mert legális, gyors olcsó és nem tesz kárt a készülékben(tulajdonképpen a készülék észre sem veszi hogy történt valami mert a turbosim nem nyúl a szoftverhez), annyira egyszerû hogy te magad is megcsinálhatod a dolgot !

Szerintetek mennyibe kerül a T-Mobile-nál az új Sony Ericsson Xperia Mini Pro?

Mix díjcsomagban szeretném készülékváltással. Nem tudok kiigazodni a honlapon. Nem tudom, mért nem díjcsomag szerint írják oda, hogy melyikkel mennyibe kerül... :S El?re is köszönöm a válaszokat! :)

Legjobb válasz: Tisztelt Ügyfelünk! A telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre a hálózaton belül ingyenesen hívható 1430-as telefonszámon. A nullás gombbal kérheti ügyintézõnk kapcsolását. Készülékváltás információkhoz szükség lesz a T-mobile jelszavára, melyet a szerzõdéskötéskor adott meg. Amennyiben nem áll rendelkezésére, abban az esetben fáradjon be személyesen üzleteink egyikébe. Az Elõfizetõ és/vagy Számlafizetõ, Domino szerzõdés esetén az Elõfizetõ és/vagy Felhasználó dokumentumainak bemutatása, illetve meghatalmazott útján történõ eljárás esetén meghatározott formai követelményekhez kötött meghatalmazás szükséges. Üdvözlettel: T-Mobile

Tisztelt Ügyfelünk! A telefonos ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésre a hálózaton belül ingyenesen hívható 1430-as telefonszámon. A nullás gombbal kérheti ügyintézõnk kapcsolását. Készülékváltás információkhoz szükség lesz a T-mobile jelszavára, melyet a szerzõdéskötéskor adott meg. Amennyiben nem áll rendelkezésére, abban az esetben fáradjon be személyesen üzleteink egyikébe. Az Elõfizetõ és/vagy Számlafizetõ, Domino szerzõdés esetén az Elõfizetõ és/vagy Felhasználó dokumentumainak bemutatása, illetve meghatalmazott útján történõ eljárás esetén meghatározott formai követelményekhez kötött meghatalmazás szükséges. Üdvözlettel: T-Mobile
Szerintem díjcsomag szerint van odaírva, pontosan így, hogy melyikkel mennyibe kerül. Ha te ezt nem tudod értelmezni, az a te bajod, max nem lesz ilyen mobilod.
Ha nincs fent, akkor nem lehet mix-be kapni... Erre gondoltál? Amúgy teljesen érthetõ a t-mobile oldala...

A T-mobile-nál már lehet kapni Sony Ericsson x8-at?

Legjobb válasz: Igen sõt most van karácsonyi akcióban! http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?..

Igen sõt most van karácsonyi akcióban! http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?..
igen lehet
Igen lehet, és akció is van rá. Ezt egyszerûen a T-Mobile oldalán is megtalálható. :)
én is ott vettem már több mint egy hete.
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszi mindenkinek:D

A T-Mobile-nál lehet fehér színben kapni Sony Ericsson Live-t?

Honlapon csak feketében találom. Érdekelne, mivel a fehér azért inkább passzol lányhoz, mint a fekete :)

Legjobb válasz: Szerintem nem. Mivel az összes készüléknél ott van, ha több színben lehet kapni. De ennél csak fekete van. (Amúgy szerintem sokkal jobban néz ki feketében :)) 18L

Szerintem nem. Mivel az összes készüléknél ott van, ha több színben lehet kapni. De ennél csak fekete van. (Amúgy szerintem sokkal jobban néz ki feketében :) ) 18L
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a gyors választ! :)

Ha a T-mobile-nál Domino csomagban veszek Sony Ericsson W880i-t akkor adnak hozzá Mem. Kártyát és USb kábelt?

Legjobb válasz: SonyEricsson telóknál a W (Walkman) szériához alapból jár gyári memóriakártya. Gondolom kábelt is adnak alapból.

SonyEricsson telóknál a W (Walkman) szériához alapból jár gyári memóriakártya. Gondolom kábelt is adnak alapból.
most vettem, pár napja, egy ijen telót (karácsonyi ajándéknak) t-mobilnál, domino csomagban, és járt hozzá : 1GB memoriakártya, headset, usbkábel+telepítõlemez, töltõ, és 3000perc ajándékba :P
Én úgy értelmezem az ajánlatot, hogy nem adnak: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?..
A kérdező hozzászólása: De akkor töltõt se adnak hozzá mer az sincs odaírva:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget:) Megvilágosodtam:DXDXD
benne van az alapcsomagba a headset, adatkábel és az 1GB-os memókártya. Gondolom ha a Pannonosban igen akkor a T-nél is.
nincs benne headset, (utolsó elõttinek)

Mik a Sony Ericsson w610i helyes wap/internetbeállításai? T-Mobile-os

A telefon megvan már több mint 2 éve, de soha nem tudtam vele netezni, eredeti beállításokkal sem. Mi lehet a baj?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!