Találatok a következő kifejezésre: A T-Mobile a (1999 db)

Menyibe kerül a t mobilban a samsung galaxy mini 2 újonnan?

Legjobb válasz: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?..

40 000 Ft
A kérdező hozzászólása: És van benne magyar nyelv ??
A kérdező hozzászólása: mert megnéztem a telefonleírásba és azt írta hogy nincs magyarnyelv!!
Miért ne lenne? A leírások mindig rosszul adják meg az adatokat.. Androidon van magyar.

Mennyibe kerül most a t mobilba a sony ericsson xperia x8 mini?

Legjobb válasz: http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?.. Tessék,itt van.

A kérdező hozzászólása: Köszi
A kérdező hozzászólása: Én a minit kérdeztem nem a sima x 8at.
A mini meg 42 ezer.
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Ha átmegyek a T-mobilhoz a Vodafonetól, a Családi kedvezményes csomaggal a készülék akció jár?

Legjobb válasz: Erre gondolsz: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/kedvezmenyek/telefo.. ? Milyen készülékakció? Egy kicsit pontosíts mert most nem egy készülékakció van.

Erre gondolsz: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/kedvezmenyek/telefo.. ? Milyen készülékakció? Egy kicsit pontosíts mert most nem egy készülékakció van.
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondoltam, és hogy bármilyen okostelefont adnak-e kedvezményesen. Elsõsorban a Galaxy mini 2 érdekel.


Tudja esetleg valaki, hogy a T-mobile a hosszabb sms-eket miért MMS-ként számolja el?

Az ügyintézõ nem tudott erre értelmes választ adni, csak makogott. Samsung galaxy S Advance a mobilom.

Legjobb válasz: Minden szolgáltató esetében egy SMS hossza 160 karakter, de az újabb telefonok képesek összefûzni több 160 karakterbõl álló SMS-t. És ilyenkor az SMS-küldés elõtt figyelmeztetni fog Téged a telefonod, hogy az SMS-t több darabban fogod elküldeni. Ez azért van, mivel fizetni is ennek megfelelõen kell. Tehát összegszerûen úgy történik a dolog, hogyha például van mondjuk egy Domino Aktív díjcsomagod, van hozzá Domino Aktív SMS kedvezmény, és olyan hosszú SMS-t küldesz, mondjuk küldenél SMS-t az egyik barátodnak, és olyan hosszú üzenetet küldesz, hogy 5x160 karakter, ezt 5 darabban fogod elküldeni, és Domino Aktív SMS kedvezménnyel 1 SMS 20 Ft belföldön, tehát 5x20 az 100, és akkor 100 Ft-ot kell összesen fizetned.

Minden szolgáltató esetében egy SMS hossza 160 karakter, de az újabb telefonok képesek összefûzni több 160 karakterbõl álló SMS-t. És ilyenkor az SMS-küldés elõtt figyelmeztetni fog Téged a telefonod, hogy az SMS-t több darabban fogod elküldeni. Ez azért van, mivel fizetni is ennek megfelelõen kell. Tehát összegszerûen úgy történik a dolog, hogyha például van mondjuk egy Domino Aktív díjcsomagod, van hozzá Domino Aktív SMS kedvezmény, és olyan hosszú SMS-t küldesz, mondjuk küldenél SMS-t az egyik barátodnak, és olyan hosszú üzenetet küldesz, hogy 5x160 karakter, ezt 5 darabban fogod elküldeni, és Domino Aktív SMS kedvezménnyel 1 SMS 20 Ft belföldön, tehát 5x20 az 100, és akkor 100 Ft-ot kell összesen fizetned.

Megszüntette a T-mobile a visszahívó sms-t?

Délel?tt még tudtam küldeni,most mondja a párom,hogy ? nem tud,megnéztem...én sem tudok az enyémr?l!

Legjobb válasz: azt nem tudom, hogy megszüntette-e, minden esetre kipróbáltam, én sem tudok :( fenébe...

azt nem tudom, hogy megszüntette-e, minden esetre kipróbáltam, én sem tudok :( fenébe...
Nemár :S
Nem tartozik ide, de valaki azt írta, hogy fészre nem tud fellépni(szintén t-mobile) lehet valami baj van ma vele, de az nem lenne jó ha megszünne, így kommunikálok:D
igen, sokan írták a kockák, hogy a 0.facebook nem jó, tehát ha mára visszaállt, akkor csak hálózati gondok voltak, nekem véletlenül fel lett töltve 10ezerrel a telóm, tehát nem fenyeget a veszély:D

Vodafone, telefon vagy a t-mobile a nyerő árakban illetve az árakhoz társuló szolgáltatásban?

Legjobb válasz: én a vodáról váltottam t-re két éve. mos azért imádkozom,hogy jöjjön el január 13-és válthassak vissza vodára. igaz,hogy a telefonok áraiban és a hûségkedvezményekben t a nyerõ, de a térerõben,az adatforgalom gyorsaságában a voda verhetetlen. soha nem volt még ilyen rossz 2 évem telefonálás tekintetében. város központban lakunk dabason, de a konyhában pl.nincs térerõ...no comment.

én a vodáról váltottam t-re két éve. mos azért imádkozom, hogy jöjjön el január 13-és válthassak vissza vodára. igaz, hogy a telefonok áraiban és a hûségkedvezményekben t a nyerõ, de a térerõben, az adatforgalom gyorsaságában a voda verhetetlen. soha nem volt még ilyen rossz 2 évem telefonálás tekintetében. város központban lakunk dabason, de a konyhában pl.nincs térerõ...no comment.
Szerintem, ha átfogóan nézem, jelentõs különbség nincsen.

2 hete letiltotta a t-mobil a telefonom, mert letelt az egy év, hogy nem töltöttem fel. Ha holnap feltöltöm, újra aktiv lesz még?

Legjobb válasz: Kártya lejárata után még 3 hónapig feltöltheted és újra aktiválja. Ha volt rajta pénz, azt bukod és csak annyi lesz rajta amennyivel feltöltöd.

Kártya lejárata után még 3 hónapig feltöltheted és újra aktiválja. Ha volt rajta pénz, azt bukod és csak annyi lesz rajta amennyivel feltöltöd.
A kérdező hozzászólása: köszi, nem volt rajta :)

A T-mobil a saját szervizében garanciáztatja az olyan telefonokat amiknek Magyarországon van saját márka szervize?

Szóval pl a Samsungnak van saját szervize itthon. akkor a T-mobil azt oda küldi el nekik vagy ?k maguk csinálják meg az elromlott telefont?

Legjobb válasz: Minden telefont márkaszervizbe küldenek.

Minden telefont márkaszervizbe küldenek.
A kérdező hozzászólása: Kösz az infót!
Ekkora sávszélesség nem elég rá :-(
A kérdező hozzászólása: Hüp-hüp. :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!