Találatok a következő kifejezésre: A Szt. Kórházban (42 db)

Jó és nem túl drága magánorvost keresek, aki a Szt. Imre kórházban praktizál?

Legjobb válasz: Az én dokim a Szt. Imrében fõorvos. NAGYON JÓ! Magánrendelése a Váci utcában van. Dr. Csemniczky Gusztáv

Az én dokim a Szt. Imrében fõorvos. NAGYON JÓ! Magánrendelése a Váci utcában van. Dr. Csemniczky Gusztáv
A kérdező hozzászólása: Köszi:) És mennyiért konzultál alkalmanként? Megadnád az elérhetõségét? Írnál róla kicsit bõvebben, he nem gond:) ? Nagyon tetszik a Szt. Imre kórház, amennyit eddig a netem láttam olvastam. Te mennyire ismered a szülészetet? Mi a Szt Istvánban akartunk szülni, de tegnap kiábrándultunk az egészbõl, borzasztó állapotok uralkodnak ott:( Ezért SOS találni sztnek valakit aki ott praktizál. Köszi szépen:)
Szia! Az én dokim Dr, Barna István!A kórházban igyen fogad ha kerületi vagy, és soron kívül, a magánja meg a Bartók Béla úton van! Nagyon aranyos orvos, olyan mint törppapa :) Fehér haj, fehér szakál! Fiatalos, nagydumás :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tudnál nekem elérhetõséget adni Dr. Barna törppapához:) ? Köszi szépen

Szült a Szt. János kórházban valaki? Mennyibe kerül ott az alapitványi szoba?

Legjobb válasz: Én tegnap voltam a szülészet ügyeletén, de kritkán aluli volt az ellátás. Szerencsére magánkórházba járok terhesgondozásra, csak mivel elájultam, és ez volt a legközelebb elérhetõ kórház nem tudtam mit tenni. De ezerszer megbántam azt is, hogy a közelébe mentem. Persze én csak egy orvossal találkoztam, nem akarom az egész kórházat lerántani, de nekem ez a tapasztalatom. :(

Én tegnap voltam a szülészet ügyeletén, de kritkán aluli volt az ellátás. Szerencsére magánkórházba járok terhesgondozásra, csak mivel elájultam, és ez volt a legközelebb elérhetõ kórház nem tudtam mit tenni. De ezerszer megbántam azt is, hogy a közelébe mentem. Persze én csak egy orvossal találkoztam, nem akarom az egész kórházat lerántani, de nekem ez a tapasztalatom. :(

A szt istvan korhazban a szulesfelkeszito tanfolyam hol talalhato pontosan? Erdemes elmenni? 38hkm

Legjobb válasz: Én még a nyári utolsók egyikén voltam és akkor átiránytottak a szt lászlóba, ott volt az ebédlõben egy elõadás, utána el lehetett menni megnézni a szülõszobát. Sajnos õszi idõpontokat még nem láttam,pedig még elakarok most is menni,mert a szülõszobára nem jutottam be.De amúgy érdemes elmenni hasznos dolgokat is mondanak.

Én még a nyári utolsók egyikén voltam és akkor átiránytottak a szt lászlóba, ott volt az ebédlõben egy elõadás, utána el lehetett menni megnézni a szülõszobát. Sajnos õszi idõpontokat még nem láttam, pedig még elakarok most is menni, mert a szülõszobára nem jutottam be.De amúgy érdemes elmenni hasznos dolgokat is mondanak.


A Szt. István Kórházban "szülő" nőgyógyászoknak csak magánrendelése van? Nincs ott állami járóbeteg rendelés, terhesgondozás?

Sziasztok! Tegnap felhívtam a Szent István Kórházat, hogy érdeklődjek néhány szülész-nőgyógyász orvos rendelési idejéről, akikről tudom,hogy ott vezetnek le szülést. (Konkrétan Dr. Pop Andrea, Dr. Kassai Enikő, Dr. Siklós Pál, Dr. Ujvári Attila és Dr. Kosztin Árpád érdekelt volna...) Azt a választ kaptam, hogy "itt nincs ilyen, hogy rendelés, csak magánrendelésük van" az orvosoknak. Rákérdeztem, hogy jól értem-e, hogy akkor oda nem lehet bemenni rendelésre? Nem, hangzott a válasz. Tudtok erről valamit? Előre is köszi!

Legjobb válasz: Mindig van épp ügyeletes orvos a kórházban, aki megvizsgál, ha bemész terhesgondozásra. Csak ott általában bunkók az orvosok (majdnem mindegyik), kevés pénzért nem szeretnek dolgozni. Sajnos ez van. Inkább telefonálj be, és név szerint kérd az orvost, akihez menni szeretnél. Kosztin Árpádról hallottam jókat.

Mindig van épp ügyeletes orvos a kórházban, aki megvizsgál, ha bemész terhesgondozásra. Csak ott általában bunkók az orvosok (majdnem mindegyik), kevés pénzért nem szeretnek dolgozni. Sajnos ez van. Inkább telefonálj be, és név szerint kérd az orvost, akihez menni szeretnél. Kosztin Árpádról hallottam jókat.
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszönöm szépen!
Én Ujvárit ismerem nagyon szimpatikus dooki, TÉLEG MAGÁNRENDELÖJE VAN CORVINÁL... ÉS 150 EZER + 15 EZER VIZSGÁLATONKÉNT ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Közben már elmentem Dr.Pop Andreához, és nagyon szuper. :)

Megy valaki közületek a Szt. Margit kórház (Bp. ) új genetikai centrumába kombinált tesztet és 12. heti uh-t csináltatni?

Az lenne a kérdésem, hogy a pénzt ott helyben kell kifizetni, vagy csekket adnak? Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Én a Margit Kórházban csináltattam a kombinált tesztet, de lehet te nem erre gondolsz (nem hallottam új genetikai központról): Uh után adtak egy csekket, befizettem, utána a terhesgondozóba vették le a vért. De nem ott értékelték, hanem az Istenhegyi géndiagnosztikába küldték el, onnan kaptam vissza papírt.

Szia! Én a Margit Kórházban csináltattam a kombinált tesztet, de lehet te nem erre gondolsz (nem hallottam új genetikai központról): Uh után adtak egy csekket, befizettem, utána a terhesgondozóba vették le a vért. De nem ott értékelték, hanem az Istenhegyi géndiagnosztikába küldték el, onnan kaptam vissza papírt.
Csekket adnak de szerintem nagyon bunkók, én ezért most a SOTéra járok megint, nem tudom elviselni azt a bicskanyitogató stílust amit ott mûvelnek...
A kérdező hozzászólása: Az új genetikai centrum július 1-tõl fog mûködni, nem olyan lesz, mint korábban volt. A korábbi rendszert ismerem, mert már volt hozzájuk szerencsém, nekem nem volt ott semmi problémám. Elfelejtettem megkérdezni, amikor idõpontot kértem, hogy hogyan kell fizetni, utána jutott eszembe. Péntek este fél 6-ra kaptam idõpontot, ha csekkes megoldás van, akkor nem tudom, hogy nyitva van-e még akkor posta. Megint fel kell hívnom õket, múltkor 2 napomba telt, mire felvette valaki a telefont. :( Ez az egyetlen negatív, amit a Margit kórház uh-saival tapasztaltam. Azért köszönöm a válaszokat.
Oh, akkor kedves Kérdezõ, te még jól jártál. Nekem a múltkor egy hetembe fájt felvenni velük a kapcsolatot, mert hol kinyomtak, hol fel se vettek. Kicsit bosszantott, hogy egy idõpontért ennyi szöszölni... De sebaj. Az új központjukban nem voltam, a régit ismerem csak. Ha minden igaz, lesz még egy ultrahangom a Margitban, de az se most, hanem úgy a 37. körülre ígérték. Elvileg oda kell majd mennem, de addigra tán te túl is leszel rajta. 33 hkm

Milyen tapasztalatotok van a Szt. István kórház szülészetével kapcsolatban? Én júniusban fogok ott szülni, de nem ismerem a kórház szülészetét. Az orvosom dolgozik itt.

Legjobb válasz: Milyen tapasztalatok?!POZITÍV,és POZITÍV!2 babát szültem ott,én maximálisan elégedett voltam.Remélem hamarosan összejön a 3.pici,és Õt is ott szülöm majd.Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült(az egyik 1, a másik 2 babát)és szintén csak pozitív dolgokat mondtak.Mindhárman az elmúlt 5-3-1 évben szültünk ott.Egy másik barátnõm szintén az Istvánt választotta(a doktornõnk miatt,mindannyian Nála szültünk),õ még csak 5 hetes,de természetesen ott fog szülni.

Milyen tapasztalatok?!POZITÍV, és POZITÍV!2 babát szültem ott, én maximálisan elégedett voltam.Remélem hamarosan összejön a 3.pici, és Õt is ott szülöm majd.Rajtam kívül 2 barátnõm is ott szült(az egyik 1, a másik 2 babát)és szintén csak pozitív dolgokat mondtak.Mindhárman az elmúlt 5-3-1 évben szültünk ott.Egy másik barátnõm szintén az Istvánt választotta(a doktornõnk miatt, mindannyian Nála szültünk), õ még csak 5 hetes, de természetesen ott fog szülni.
2 éve ott szültem az ikreimet és most augusztusban is ebben a kórházban hozom világra a harmadik babánkat. Csakis jókat tudok mondani a kórházról és az ott dolgozókról, úgyhogy biztosan jó helyen leszel! :)

A szt margit kórházba (óbuda) mit kell vinni a babának?

mi az amit nem adnak?

Legjobb válasz: Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.

Csak pelenekát kérnek. De ha kérsz adnak, nem kérdezik, meg, hoyg vittél-e. (Megy a közösbe és minden nap adnak asszem 3 darabot, illetve ha kérsz kapsz még, amennyi kell.) Ruhát kapnak a babák, de ha te azt szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen, akkor vihetsz neki. Én vittem törlõkendõt is, de amit kaptunk a kórházban Felicitas csomagot, abban is volt.
Szia, szerintem jobb ha viszel egy saját cumisüveget is, mert amit ott adnak elég fura, nekem nem szerette a lányom. Én nem vittem cumit, de sokan vittek be magukkal és adták is a picinek éjszaka, mert a szobatársam babája reggeltõl-estig szopizott volna.Az én lányom nem tudott szopizni, így én vettem mellbimbóvédõt, az sem árt, sajnos csak a 3.napon jutottam hozzá, mikor lesétáltam a patikába
Szia! Pelenka, popsitörlõ, esetleg saját ruha. Én is viszek saját cumisüveget, meg cumit ( az elõzõbõl okulva), és egy textilpelust is. Ja, és egy kis pamut kesztyût (zokni is jó), amit a kezére húzhatok, ha hosszú körömmel születik, mert iszonyúan össze tudják karmolni magukat! Én rá is kérdeztem, mást nem kérnek! Könnyû szülést 37hetes km
Második vagyok!Jobb ha raksz még be a mellednek valami krémet a neogranormon nagyon jó, és hiába írják sok helyen a puha ollót a pici körmének, nem szabad levágni, mert olyan puha a pici körme, hogy szinte egybe van nõve a körme alatti bõrrel.Kinél fogsz szülni?
elsõ vagyok Ha akarsz cukros vizet adni a babának, akkor vigyél be cumisüveget. Volt mikor adtam neki pár kortyot, mert nagyon meleg volt (márciusban), száraz a levegõ.

Ha a szülészorvosom a Szt. István Kórházban vezet szülést (IX. Kerület), attól még mehetek a saját kerületemben terhességi vérvételre?

Magánrendelésre járok a szülész-n?gyógyászhoz, így TB-re ? a Szent Istvánba tud csak vérvételre beutalót adni (itt fogok majd szülni).

Legjobb válasz: Nekem az orvos írt egy papírt, amivel el kellett mennem a házi orvoshoz, hogy milyen vizsgálatokat kér. A házi orvos ezalapján írt beutalót a laborba, már helben a saját kerületemben mentem az sztk-ba vér- és vizeletvizsgálatra. Ez volt a terhesség elején. Most a végén pedig a nõgyógyász adott beutalót direktbe a helyi sztk-ba, remélem majd elfogadják, de szerinte el kell fogadniuk. Idõközben a kórházba csak az afp, hepatitis és a terheléses cukorvizsgálatok miatt kellett mennem vérvételre.

Nekem az orvos írt egy papírt, amivel el kellett mennem a házi orvoshoz, hogy milyen vizsgálatokat kér. A házi orvos ezalapján írt beutalót a laborba, már helben a saját kerületemben mentem az sztk-ba vér- és vizeletvizsgálatra. Ez volt a terhesség elején. Most a végén pedig a nõgyógyász adott beutalót direktbe a helyi sztk-ba, remélem majd elfogadják, de szerinte el kell fogadniuk. Idõközben a kórházba csak az afp, hepatitis és a terheléses cukorvizsgálatok miatt kellett mennem vérvételre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Holnap megyek a háziorvoshoz, remélhetõleg kiderül minden :)
Nekem a háziorvosom ír beutalót vérvételre és vizeletvizsgálatra, és a területileg illetékes sztk-ba mentem. Terheléses cukorra is tud adni beutalót. Viszont az afp-t és a toxoplazmát, rubeolát és a hbsag-t csak nõgyógyász írhatja ki, így azt a szent istvánban kell intézned mindenképp. Én az integrálttal csináltattam magán helyen az afp-t. A másik hármat meg magán vérvételes helyen, mert az sokkal közelebb volt, mint a kórház.

Tudnátok ajánlani nagyon jó, nem túl drága, nem pénzéhes szülész/nőgyógyászt aki a Szt. Imre kórházban dolgozik?

Érdr?l járnék "hozzá", tehát olyan lenne a jó, aki minnél közelebb van... ill. budai oldalon.

Legjobb válasz: mért pont a Szent Imrébe ? Én is érdi vagyok

mért pont a Szent Imrébe ? Én is érdi vagyok
A kérdező hozzászólása: 15ezret kicsit sokallom, elõzõ dokimnak Budán van a magánrendelõje és õ csak max. 12e-ret kért. Mondjuk én elvbõl nem kérdeztem rá mennyit kér a szülésért, õ meg magától nem mondta, így "csak" 50ezret adtunk... Lehet, hogy emiatt nem vizsgált meg alaposabban a 6 hetes kontrollnál, de akkor viszont nem is érdemel még annyit sem... Vastag aranyláncos, karkötõs, pénzéhes bájgúnár...(no de õt is ismerõs ajánlotta..) és még a humora is erõltetett, viszont a szülést jól levezette... de ennyi... Szóval most töröm a fejem akkor kinél tovább... Apropó, ki, mikor szokott adni a dokinak a szülés után? Lehet, hogy meg kellett volna várnom a 6 hetes kontroll-t? De addig meg lehet, hogy azt hitte volna, nem is akarok fizetni...
Én is Tasi Róbertnél szültem elõször és most is nála fogok. Szerintem jó szakember, megbízható, nem az a bõbeszédû, de mindig mindent elmond, amit tudni kell. A magánrendelése alkalmanként 15ezer, a szülésre nincs konkrét díja, amikor megkérdeztem, azt mondta, hogy 80-100 között szokott kapni.
Én 3x szültem a Szent Imrében és nagyon jó tapasztalataim vannak- és nem pesti vagy pest melletti vagyok, hanem kecskeméti! :) MInden jó volt- a szüléseknél is - utána a gyerekágyon is. Az az igazság, hogy rosszat mindenhonnan lehet hallani- nemcsak kórházról- dokikról is. én a dr Tasi Róbertnél szültem- nek is van budai oldalon rendelõje a szent teréz rendelõintézetben a fegyvernek utcán 11.kerületben. Én bírtam- nagyon jól vezette a szüléseimet. Én ajánlom a kórházat, dokit is. De persze majd Te eldöntöd. :) ) Boldog kismamaságot kivánok!!
A kérdező hozzászólása: Szandrus, köszi az infókat, megfontolom még ezt a doki cserét, igazából nincs bajom vele, csak ahogy írtam, azt gondoltam jobb lenne a Szt. Imre, amirõl eddig csak azt hallottam, hogy mennyire "baba-mama barát" kórház. De nekem nagyon fontos, hogy majd az apuci végig velem legyen, tehát ha már a vajúdásnál nem engedik be, abbõl az gáááz... A János kórház ebbõl a szempontból meg nagyon nyitott, ott az volt a zavaró, hogy egyáltalán nem volt kontrollálva a látogatási idõ és létszám, volt akit egy egész hadsereg rohamozott meg a szobában... Viszont jó volt, hogy szinte reggeltõl estig ott lehetett a férjem és senki nem szólt, hogy mikor megy már haza... Viszont a közös fürdõ rész iszonyú dzsuva, bár folyton takarítják, de a zuhanyzó borzalmas... De leginkább az ottani dokim miatt váltok... Minden szépen zajlott a szülés körül, csak a 6 hetes kontrollon nem vizsgált meg alaposan, 2 perc után mindent rendben talált, említettem neki még a folyásomat is, arra csak legyintett és ugyanazt a kúpot írta, amit terhességem alatt... de mindig mondtam, hogy nem használ, majd elkérte a szokásos 12e Ft...Ezután 1 héttel késõbb, itt Érden mentem el a szakrendelõbe, csak a folyás miatt, hogy tenyésztés csináljanak, erre rögtön mikroszkóppal kezdett vizsgálni és 2 perc után talált sarjszövetet... No erre megijedtem, mert azt mondta, hogy ez okozhat több problémát, lehet, hogy ki kellene vágni... Ekkor telefonáltam körbe már babás barátnõimet, hogy gyorsan ajánljanak valami jó doki... Így kerültem a Kapás u.-ba ehhez a jelenlegihez és ez végül rendesen foglalkozott velem, és a 2sz. klinikán meg is mûtöttek... Bocsi, ezt a kis történetet asszem muszáj volt leírnom, hogy én is jobban lássak :-)) Szóval akkor asszem maradok is nála :-)
A kérdező hozzászólása: Mi volt a gond a Szt. Imrével, és mi volt a jó a 2.sz SOTE-val?
Én az elsõt a Sote II-n szültem, nekem meg onnan vannak jó tapasztalataim, úgy , hogy nem volt orvosom. 2 barátnõm 2 hónapja szült a Szent Imrébe, mert mostmár oda tartozunk, de annyira nem volt jó élményük. Én a most csak azért fogok felfogadni orvost, hogy a Sotén szülhessek !
A kérdező hozzászólása: Most vagyok a 10.hét körül, egyenlõre a budai Kapás u-i rendelõintézetbe járok egy dokihoz, akit ismerõs ajánlott, õ viszont a Semmelweis 2.sz szülészeti klinikán doki... igazából az ottani dokikkal nem lenne gond, nem amúgy nem szimpi maga a szülészeti-nõgyógyászati osztály és a környék... Meg igazából a Tétényi út, ahol a Szt. Imre van, az közelebb is lenne Érdrõl és sok jót hallottam magáról a szülészeti osztályról.
ha a Zsigán múlik, ma nincs a kezemben a gyerekem... én nem tudom õt ajánlani az pedig, hogy nem pénzéhes... az elsõ találkozáskor, amikor engem meg sem vizsgált, csak a kórház folyosóján megbeszéltük, hogy õ lesz a fogadott orvosom azt mondta, hogy 8e Ft volt ez a beszélgetés.
ja én csak a terhesgondozásra kértem fel de véletlen pont akkor volt ügyeletes mikor szültem :-)
dr. Zsigmond Tamás normális rendes kicsit olyan lassú víz partot mos típus de alapos és kedves ha kérdezel akkor alaposan válaszol és bármit meg lehet kérdezni tõle nem volt bajom vele a Fehérvári úti szakrendelõben van rendelése és a Szent Imrében lehet nála szülni
Bocsi, érdembe nem tudok válaszolni, de megkérdezhetem, hogy mikorra vagy kiírva? Én is érdi vagyok
Én szültem 3x a Tasinál, 2011-es tarifája még csak 10ezer volt a Tasinak, én 2012februárjában szültem nála- pont egy éve - és tõlem még annyit kért végig, pedig mondta, hogy januártól 12 a díja. Januárban már kétszer kellett menni, nst-t is csinált a rendelõjében. A szülésért én is ugy hallottam, hogy 80-100at szokott kapni- de én sem adtam neki annyit, csak 50-et és nem sértõdött meg. :) Nekem nagyon gyors, könnyû, komplikációmentes volt a szülésem, szûk két óra, utána míg kitiszította a méhemet - és gátvédelemmel ugyan, de egy minimális sérüléssel két öltést amit csinált- összesen azt mondom 3órát "tartottam fel" - és ráadásul ügyeletes is volt aznap- tehát miattam be sem kellett külön hívni. Én ennyit tartottam reálisnak! REndes doki - megbízható, és a szülésnél itt nagyon korrekt volt. De persze a te döntésed a válsztás- mi csak a tapasztalatainkat írtuk le Neked!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!