Találatok a következő kifejezésre: A Szerelmes hol lehet (7 db)

Szerelmes vagyok ebbe a srácba. Hol lehet még ilyet találni?

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558407_1015208.. nem vagyok nagyravágyó, de az ilyen kinézet? fiúk nagyon bejönnek..persze ha még értelmesek is. na jöhetnek az ítélkez? kommentek.. 17 L

Legjobb válasz: Mi bajotok ezzel a sráccal? Ez egy jól öltözött férfi. Nincs gyantázva, csak mondom, a haja nem tetszik. Férfias, szõrös és szinte süt róla, hogy tök jó parfümje lehet :D

Mi bajotok ezzel a sráccal? Ez egy jól öltözött férfi. Nincs gyantázva, csak mondom, a haja nem tetszik. Férfias, szõrös és szinte süt róla, hogy tök jó parfümje lehet :D
Jóez, csak a haja vacak :)
Õ számomra a szõrösséget leszámítva egyáltalán nem férfias.
"Manapság már nincsenek férfias férfiak..." Ez jó! Majdnem nevettem rajta, de inkább elszomorít, hogy így gondolkodsz és mellesleg köszi az általánosítást. Most kontrázhatnék azzal, hogy nincsenek nõies nõk se, mert ha pl. kiválasztasz az ismert közösségi portálon 100 lányt véletlenszerûen, akkor 50 idióta és írni sem tud egy nyelvtanilag helyes magyar mondatot, 40 úgy néz ki mint egy tudjuk mi, 9 árokban fekszik még most is a tegnapi buli miatt, a maradék 1 meg valójában férfi. De... mivel a valós életben találni rengeteg normális, szép lányt, ezért nem mondhatom azt hogy nincsenek nõies nõk. Neked is internet helyett lehet inkább nyitott szemmel kellene járnod a világban...
A kérdező hozzászólása: utolsó kommentelõ: Nem szerettem volna általánosítani, és nagyon sajnálom, ha megsértettem a férfiúi hiúságod. De akárhogy vesszük, nekem meg ez a tapasztalatom. Nem, nem az internet világában élem az életem. Nagyon is nyitott szemmel járok és ennek ellenére, csak melegnek kinézõ fiúkat látok az utcán. Vagy ha nem, mert akad köztük férfias is, akkor arról kiderül, hogy egy elszállt, nagyképû szoknyapecér. Vagy még ott vannak a harmincas/negyvenes éveikben járó sármos férfias férfiak, családdal, gyerekkel, szép házzal, cuki feleséggel:) Vagy csak hosszútávú párkapcsolattal. És ezt én mondom, aki magamat igenis normális lánynak merem nevezni. Jól nézek ki, csinos vagyok (mások szerint), értelmes, okos vagyok, saját gondolkodásmóddal. Nõies vagyok és mily meglepõ: szeretek, imádok bulizni, de ettõl függetlenül még soha nem hemperegtem részegen az árokban és nem viselkedtem alpári módon! Ja, és helyesírásból ötös vagyok ;)
Akkor még nem találkoztál velem, vagy a hozzám hasonlókkal. Érdekes mód, én elég sok normálisan kinézõ férfit látok az utcán. Persze nem állítom, hogy nincs többszörös túlerõben a cicafiú stílus, de koránt sem olyan vészes a helyzet mint azt felvázolod. És a lányok között is van azért olyan, aki mondjuk az én (egyébként meglehetõsen magas) kritériumaimnak megfelelnek. De részben megértem a bánatod. Én legutóbb két éven át kerestem azt a lányt, akibe fülig szerelmes tudtam lenni, az más kérdés, hogy vele kapcsolatban nagyot tévedtem. Szóval nem könnyû, elismerem, de azért hatalmas túlzás azt állítani, hogy nincs ilyen férfi, mert igenis van.
A kérdező hozzászólása: Jó..igaz. Biztos van ilyen férfi, akkor csak engem kerülnek el. Nyugodtan megtalálhatna már egy ilyen. Elegem van a többi kis gyökérbõl, akik végigmernek sétálni az utcán azzal a kinézettel, és még menõnek is tartják magukat.
#17#19 vagyok még mindig: Rossz a hozzáállásod :) Fel a fejjel, nem olyan bonyolult dolog ez. Nyitottan, pozitívan kell hozzáállni mindenkihez és lehet egyszer egy olyan srác fogja elrabolni a szíved, akire nem is számítanál. Én a 25 évemmel már öreg vagyok ehhez, így sajnos tovább kell rontanom az esélyeidet ;) De tényleg, csak lazán, ne görcsölj rajta.
17 évesen nem egyszerû, mert ebben a korban még a legtöbben tényleg a divatot követik, az aktuális trendet, de kivételek mindig vannak, elõbb-utóbb össze fog ez jönni.
A kérdező hozzászólása: ígylesz! köszönöm a bíztató szavakat. nem is annyira gázos ez az oldal..ahogy látom, léteznek még itt is értelmes emberek :D
Megint általánosítasz, irgum burgum! ;D
A kérdező hozzászólása: :DDDDDD úgytûnik ez egy rossz szokásom, amit eddig nem vettem észre
Ezt most komolyan kérdezed?.xDDD kajak 5-ször elolvastam a kérdést és még mindig nem vágom, hogy ezt komolyan kérdezed-e...xDD mit mondjak erre?..hogy 12.ker. faszomtudja utca 14.??:DDDD de most komolyan honnan tudjuk mi hogy hol vannak olyan srácok akik rá hasonlítanak???...XDDDDDD és honnan veszed hoyg majd pont bejössz neki?..az ilyeneket hetente más mellett látod...már ha ilyen híres, ha csak külsõre hasonlít akkor nem feltétlen..de akkor is nevetséges ez a kérdés..xDD 16/L
Már miért tûntünk volna el? :-P
Én mélyen egyetértek a kérdezõvel. A férfias férfiak a jók, akármekkora divat a nõies kinézet.
szar troll vagy!
De gondolom te bûnronda lehetsz :D
Te jó isten. Komolyan 2013-ban ez a férfi???? Tudod mit medve? B_zd meg a ... társadalmat....
Ebbe van egy-két vonó nem?
Ez egy bzi ficsúr :D
A kérdező hozzászólása: már bocs, de ha õ nem férfi.... akkor senki sem, bár lehet, hogy b*zi mert modell, de attól még jól néz ki. de ha kell keresek egy még ennél is férfiasabbat aki jól néz ki, és azért tettem fel pont a kérdést, mert manapság már NINCSENEK férfias férfiak... mindegyik a lábát GYANTÁZZA, a szemöldökét SZEDI és még sorolhatnám.
Ennél jobb nem akadt:D
A kérdező hozzászólása: 3-mas, nem vagyok ronda :) szívesen küldök képet
Ha hírességet akarsz, akkor inkább Gerard Butler. Õ legalább férfias.
nekem akkor már küldhetsz is képet!!
A kérdező hozzászólása: na tessék! oké a gerard butler is.. és itt most nem azon vana hangsúly, hogy ki híres meg ki nem, hanem hogy HOVA tûntek az ilyen férfiak? rossz korba születtem..
A kérdező hozzászólása: de drága vagy...:) nem tudom hallottál-e már arról, hogy költõi kérdés.. ezek szerint nem:)

Ennek a szerelmes számnak tudj. A valaki hogy a dalszövegét hol lehet megnézni? És hogy ki az előadó?

Http://www.youtube.com/watch? V=oAKD-YfqoUA

Legjobb válasz: nem adja ki a videót...

nem adja ki a videót...
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=oAKD-YfqoUA
magyarul van, akkor meg minek ? leírod:D
A kérdező hozzászólása: Jó... okés... leírom, nem is ez a baj. De ki az elõadó??
igen könnyen kiderítheted: Leírsz a szövegébõl 1-2 sort hallás után, beírod google-ba, és ki fogja dobni az egész szöveget elõadóstul....általában mûködik, ritka esetekben nem:)
csatlakozom az elõttem szólóhoz.

A Szerelmes hangjegyeket hol lehet megvenni, hogy a film magyar szinkronos legyen, és nem csak magyar feliratos?

Legjobb válasz: Peched van, mert az áprilisban megjelent Szerelmes hangjegyek DVD-n nincs magyar hang, csak felirat. Gondolom a sok zenei betét miatt. Most lehet várni egy következõ dvd kiadásra, vagy felvenni a tévébõl a filmet, amikor majd ismételni fogják.

Peched van, mert az áprilisban megjelent Szerelmes hangjegyek DVD-n nincs magyar hang, csak felirat. Gondolom a sok zenei betét miatt. Most lehet várni egy következõ dvd kiadásra, vagy felvenni a tévébõl a filmet, amikor majd ismételni fogják.

Hol lehet jó facebook státusz szövegeket találni? Nem csak a szerelmes szövegekre gondolok.

Mivel nem engedig a kérdésbe a smileykat ide írom :D: :s :p
Aki keres, az talál. Idõ kérdése.
j*
Mit értesz ezen kifelyezések alatt? Nem iszom, nem járok el bulizni - normális lennék? Nem érdekel a kiélés meg, hogy minél több lányt dugjak meg, csak egy külsõleg/belsõleg rendes, kedves lányt szeretnék akivel életem végéig szerethetjük egymást (vagy még utána is;)) - megbízható lennék? Sokat olvasok, sokféle dolgoról szeretek beszélgetni, az ûrkutatáson át vallásokon keresztül szinte bármirõl - értelmes lennék? :) Amúgy eddig nem igazán kellettem volna senkinek, hiába nincs gond a külsõmmel, mindenki csak flörtölni meg hülyíteni akar. :\ 19/F
Én szívesen megismerkednék veled :) 16 éves fiú vagyok. És teljesen normális, én is normális lányt keresek, aki megértõ, hûséges, és tud szeretni, nem csal meg. Egyébként erõsségem a hûség :) Küld el levélbe a címedet :)
Bárhol találhatsz ilyeneket, csak észre kellene venned a kevésbé jóképû fiúkat is.
16 éves lány vagyok és még nem volt pasim sose :D Pedig csinos vagy intelligens nyugodt vidám és jó természetû xD Ez van várni kell és keresgélni majd jön valaki :) Nekem is alakulnak a dolgok :P Hajráááá Elõre a szerelmeért !
Én pont ugyan így vagyok. De én már hozzászoktam hogy nincs senkim. 16/F
ha szeretnél ismerkedni dobok egy msn címet! (18f)
Mindenhol. De vigyázz, mert keverednek a nem normális, megbízhatatlan, hülye fiúkkal. Ez a nehéz benne, hogy Neked kell kitalálni, hogy kit érdemes jobban megismerni. Ha jobbat nem tudsz, az interneten is lehet ismerkedni, de jól válogasd meg, hogy kivel találkozol és hol. Olyan nyilvános helyet válassz, ahol messzirõl meg tudod lesni a fiút és ha átvert magával kapcsolatban, akkor már oda se kell menjél hozzá! Ha csak nem szimpi, de nem csapott be, akkor azért illik odamenni hozzá.
Ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet.
detto ugyanez van 16/l vannak "jelentkezõim" de az összes csak d.gni akar :/

Hol lehet letölteni a Szerelmes Szerzetes (The Mermaid chair 2006) címü flmet?

Én letöltöttem piratebay.org-ról, de sajnos, ott csak 40 percig van meg a film és a vége hiányzik. Tudtok olyan oldalt mondani, ahol egészben ne lehet tölteni a filmet?

Volt régen kb.10-12 éve egy francia sorozat. A szerelmes párt Justinnek és Jeromnak hívták. Volt még benne pár fiatal szereplő. Mi lehet a címe és hol lehetne letölteni?

Legjobb válasz: Elsõ csók volt a címe. (Volt sorozatfolytatása is Második csók címmel)) Nem tudom honnan lehet letölteni.

Elsõ csók volt a címe. (Volt sorozatfolytatása is Második csók címmel)) Nem tudom honnan lehet letölteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!