Találatok a következő kifejezésre: A Szent szülök 17 (2 db)

A Szent Istvánban szülök 17 hetes vagyok most szólt a dokim, hogy nem vezet már le szülést. Szülésznőt már választottam de szeretnék orvost is. Ha ügyeletesnél szül valaki az jelent valami hátrányt?

Legjobb válasz: szerintem semmi hátránya nincs. Õ is ugyanolyan doki, mint akit éppen felfogadnak. Õ is valakinek a magánorvosa. Szerintem nyugodtan szüljél ügyeletesnél. A szülésznõ akit fogadtál meg úgy is melletted lesz.

szerintem semmi hátránya nincs. Õ is ugyanolyan doki, mint akit éppen felfogadnak. Õ is valakinek a magánorvosa. Szerintem nyugodtan szüljél ügyeletesnél. A szülésznõ akit fogadtál meg úgy is melletted lesz.
Nyugodtan szülj ügyeletesnél, sokan ott szülünk, és semmi baj nincs. Örülök, hogy ilyen felelõsségteljes vgy, hogy gondolsz ilyenekre ilyen fiatalon.
Pálfalvi László dr.

Van itt 2009 aug-17-én a Szent Imrében szülő anyuci, és babája? Hogy vagytok? Mit csinál már a babátok? Mekkorák vagytok?

Legjobb válasz: Szia!Az én kislányom aug 13-án született igaz nem abban a kórházban,hanem Pécsett.Õ most forog oda-vissza ,csücsül és mostanában rájött arra ,hogy azt mondja ,hogy nem meg azt h mömö.Nemrég mértem 7,80 dkg és 69 cm volt.3760-nal és 50 cm.rel született

Szia!Az én kislányom aug 13-án született igaz nem abban a kórházban, hanem Pécsett.Õ most forog oda-vissza , csücsül és mostanában rájött arra , hogy azt mondja , hogy nem meg azt h mömö.Nemrég mértem 7, 80 dkg és 69 cm volt.3760-nal és 50 cm.rel született
Mi 1 hónappal fiatalabbak vagyunk, de kíváncsi vagyok a te válaszaidra?
A kérdező hozzászólása: Na hát igen...egy kicsit félek....Enyém nagyon elevenke, rug-kapál, mosolyog, "beszél, emelgeti magát, de még nem fordult meg, se hanyadtról-hasra, se vissza. Nem tudom hogy meddig elfogadható.Csak szopizik, napi 450-500 grammokat. 3450-el és 57 cm-vel született, most 6520gramm és 67 cm.
Szerintem gyakoroltasd, ha megfogod a kezét és húzod, akkor próbálkozni fog. Gondolom oldalra már tud fordulni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!