Találatok a következő kifejezésre: A Szent kórházban az első (4 db)

A Szent Imre kórházban az első babás anyukáknak segítenek a csecsemősök?

Legjobb válasz: Igen, nagyon segítõkészek!! Én is ott szültem, egyágyas szobában voltam, és naponta többször bejöttek ellenõrizni, kérdezni hogy minden rendben van-e.Ha valamit nem tudsz, vagy bizonytalan vagy, megmutatják, begyakoroltatják veled.

Igen, nagyon segítõkészek!! Én is ott szültem, egyágyas szobában voltam, és naponta többször bejöttek ellenõrizni, kérdezni hogy minden rendben van-e.Ha valamit nem tudsz, vagy bizonytalan vagy, megmutatják, begyakoroltatják veled.

A szent imre korhazban menyire van gatvedelem az elso babanal?

Legjobb válasz: Orvos és szülésznõ függõ, általában támogatják a gátvédelmet. Nekem az elsõ szülésemnél sem volt metszés, pedig az ügyeletes dokinál és szülésznõnél szültem.

Orvos és szülésznõ függõ, általában támogatják a gátvédelmet. Nekem az elsõ szülésemnél sem volt metszés, pedig az ügyeletes dokinál és szülésznõnél szültem.
Nálam teljes mértékben volt gátvédelem, nem is repedtem semmi:) Mondjuk pici volt babóca és könnyen kibujt:)
Én mindkettõt ott szültem, az elsõt három éve, a másodikat 8 hete. Mindkét esetben gátvédelemmel, se repedés, se varrás...
A kérdező hozzászólása: jajjj de joooo!!!! en csak a vagastol felek , de nem is abban a pilanatban hanem majd utana hogy alig lehet majd le ulni vagy menni!! koszi a valaszokat !! ja es Rakonczainé Szûcs Orsi o lesz a szulesnom.
ha rajtuk múlik, gátvédelemmel szülsz. de sokat tehetsz azért, hogy sikerüljön: gátmasszázs 36.héttõl, málnalevéltea, homeopátiás bogyók, intimtorna. (ezek nálam mind voltak, simán kibújt a lánykám, közvetlenül utána is tudtam sétálni, ülni...)

Tud na valaki segiteni abban? Hogy milyen a szülészet a fehérvári szent györgy korházban? Tapasztalatok érdekelnének! Mert otfogok szülni! 37. hét-ben vagyok és az elsö lesz!

Legjobb válasz: Én csak jót tudok mondani. Igaz nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. ha bármi konkrétebb kérdésed van akkor írjál. Egy jó tanács. csinálj külön szülõszobás csomagot! Vigyél magaddal betéteket és hálóinget!

Én csak jót tudok mondani. Igaz nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. ha bármi konkrétebb kérdésed van akkor írjál. Egy jó tanács. csinálj külön szülõszobás csomagot! Vigyél magaddal betéteket és hálóinget!
Szia!! Nekem volt fogadott dokim, minden jó volt.Ha érdekel valami konkrét, irj nyugodtan privit!!:)
Szia! Fogadott orvosom volt nekem is, császárral szültem. Mindenki nagyon rendes volt.
szia!Bocsi az off-ért, lehet hogy találkozunk, bár én most vagyok a 36. héten :)
Szia! Az elsõ tanácsom: szerdánként 14:00kor van lehetõség szülõszoba látogatásra, ilyenkor csoportban egy szülésnõ körbevezet a szülészeten és a gyermekágyas részen. Ott fel is tudod tenni a kérdéseidet, gondolom van. Ha esetleg nem tudsz elmenni, egy kis tájékoztató: Ha itt az idõ fel kell menni a szülészetre apukával, szülõszobás pakkal, kórházi pakkal. Ott le kell vetkõzni, és felvenni az általad vitt hálóinget és papucsot, más nem lehet rajtad. Majd felvesznek, vizsgálnak, vajúdóban CTG. Innen lehet átkerülni a 4 szülõszoba egyikébe, ide már mehet apuka is, feltéve hogy elõtte megvette az apukás ruhát (1000 ft) helyben. Nekem nem volt, és most sem lesz fogadott doki és szülésznõ. Idõnként bejön az ügyeletes doki, megnézi mi a helyzet, valamivel gyakrabban pedig egy szülésznõ jön, megkérdezi hogy vagy, tesz fel CTG-t. Addig meg apukával el lehet lenni. Van ott szék, szülõágy, fotelágy, régen volt ilyen nagy labda is, most már nincs sajnos. Van hozzzá wc-zuhanyzó, azt nyugodtan használhatod. Ha valami gond van, akkor küld ki apukát, hogy szóljon valakinek. Pl. érzed a tolófájást, akkor becsörtet pár ember, és lehet szülni. Szülés után a babát a hasadra teszik, apuka elvághatja a köldökzsinort, majd elviszik lemérni, öltöztetni, oda apuka mehet a babával, anyukát meg összevarrják, ha vágni kellett. Ha nincs éppen csúcsforgalom, akkor babát visszahozzák és még 2 órát ott lehet tölteni hármasban (ez nagyon jóóó). Utána anyukát elviszik osztályra, a csomagjaival együtt, addig a babát 2 órán át megfigyelik, majd utánadviszik. A szülés napja a 0.nap, sima szülés esetén a 3. napon 10-tõl, császár esetén a 4. napon lehet hazatávozni. Nekem nem volt és most sem lesz fogadott doki és szülésznõ. A férjem velem volt, igazából ez számított. A ügyeletes dokival meg csak addig találkozol amig vizsgál, meg összevarr. Nagyjából találkoztam már szinte mindegyikkel (elsõ terhesség folyamán, második folyamán be kellett feküdnöm pár napra), nem tudok rosszat mondani, van aranyos, van kedves, van vicces, van tárgyilagos, és van aki nem volt szimpi, mert nekem homosexuálisnak tûnt a hangja... De más bajom nem volt velük. A szülésznõk pedig egy tündérek egytõl egyig. Ha kell Szent Györgyre specializált kórházi lista, írj privit! 38+5 KM


Budapesten melyik a legjobb kórház szülés szempontjából? Újpesten lakunk, az első babát Szent Istvánban szültem de nem jött be. Most egy olyat keresek amely nem lenne messze IV. Kerülettől, MÁVra gondtoltam de hol lehet még?

Legjobb válasz: Ha még kicsit utaznál, Kistarcsát ajánlanám, nagyon jó tapasztalatom van, jó szívvel gondolok vissza az ottani szülésemre (ellentétben a 6 évvel ezelõtti SOTE II-s szülésemre :(:(:(

Ha még kicsit utaznál, Kistarcsát ajánlanám, nagyon jó tapasztalatom van, jó szívvel gondolok vissza az ottani szülésemre (ellentétben a 6 évvel ezelõtti SOTE II-s szülésemre :(:(:(
A kérdező hozzászólása: Igen, en is hallottam jo tapasztalatokat a Kistaracsai szuleszetrol, de sajnos nincs kocsink...BKVvel meg nagyon messze lenne..
Nagyon jó a MÁV! Én ott szültem október végén. A szülõszobák teljesen újak, kényelmesek. Ami nagyon fontos, hogy van 24 órás anesztes ügyelet, így tudnak fájdalomcsillapítót adni - szemben pl. Kistarcsával, ahol nem adnak epidurált. Kövezzenek meg, de én azzal szültem és nem bántam meg. Így kellemes emlék maradt a szülés. A szülésznõk mind nagyon kedvesek. Nem lehet választani, de nincs is rá szükség, mind nagyon empatikus, segítõkész és ügyes! A szobák 3 ágyasak, saját fürdõszobával. Nagyon kellemes, szívbõl ajánlom a MÁVot! Ha dokit is szeretnél, szívesen megadom a dokim elérhetõségét. Szuper volt, fiatal, de tapasztalt, kedves, megbízható és abszolút nem pénzéhes!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!