Találatok a következő kifejezésre: A Szent kórházban a szülésznők jó (5 db)

25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást

Legjobb válasz: Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!

Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is. A szülésznõk és az orvosok nagyon rendesek és segitõkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznõ sem csecsemõs nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.

Tudna ajánlani valaki egy jó szülésznőt a Szent Imre kórházban? És hogy kell felvenni vele a kapcsolatot?

Most vagyok 29 hetes, és sajnos sok problémám van a dokimmal, így nem szeretnék nála szülni.A véd?n?m tanácsára inkább szülészn?t kérnék fel, és az ügyeletesnél szülnék.

Legjobb válasz: Akinél én is szültem: Horváthné Kondor Kata. Írj egy emilt, segítek.

Akinél én is szültem: Horváthné Kondor Kata. Írj egy emilt, segítek.
Nekem Vastagné Évát ajánlották. Egy barátnõm nála szült, és állítólag õ is nagyon jó. Én is nála fogok, de még személyesen nem találkoztunk, csak telefonon beszéltem vele. Nekem a dokim megadta a mobilszámát, privátban megadhatom. Vagy hívhatod a szülõszobát is (1/464-8737), ott is biztos el tudod érni.


A Szent Imre kórházban a szülésznők jó fejek, ha kifárad az ember, segítenek?

Legjobb válasz: Szia én is ott fogok szülni és én csak jót hallottam róluk,mindenki azt javasolja ha csak tehetem fogadjak szülésznõt,a vajúdásnál sokat segít amúgy kb fél óránként néznek rád.de a legjobb ha a papa is ott van és õ is támogat,ha csak egy kézfogással vagy egy simogatással,de akkor is.Szerintem az orvosodtól kérj tanácsot ,hogy általában õ melyik szülésznõvel dolgozik a legjobban,ez sokat számít.

Szia én is ott fogok szülni és én csak jót hallottam róluk, mindenki azt javasolja ha csak tehetem fogadjak szülésznõt, a vajúdásnál sokat segít amúgy kb fél óránként néznek rád.de a legjobb ha a papa is ott van és õ is támogat, ha csak egy kézfogással vagy egy simogatással, de akkor is.Szerintem az orvosodtól kérj tanácsot , hogy általában õ melyik szülésznõvel dolgozik a legjobban, ez sokat számít.
Nekem más a tapasztalatom sajnos. Egészen friss a szülésélményem-2 hetes Az apa nem!lehet bent veled a vajúdásnál, kimehetsz sétálgatni vele, ha bírsz..én felkelni nem tudtam. A szülésznõknek egy vagy a sok közöl, akkor sem kapsz kitüntetett figyelmet, ha fogadott szülésznõd van(Nyulas Jolán), nem igazán tudnak mit kezdeni a fájdalmaiddal, a természetesség zászlaja alatt, jó sokáig hagynak szenvedni, anélkül, hogy bárhogy segítenének (jó szóval, érintéssel, vagy gyógyszerrel)talán, ha könyörögsz...Rettenetesen fellengzõsek, elszálltak, és egyik-másik kifejezetten bunkó is (Picúr)-én nem a Szent Imrében szülnék, biztos van ennél jobb, kevésbé megalázó szülésznõi gárda

Szent Imre kórházban szeretnék szülni! (Gátvédelem miatt). Esetleg valaki, aki ott szült ajánlana egy jó szülésznőt/orvost, aki jártas a gátvédelemben? Úgy hallottam a beöntést sem mindig csinálják, de ha kérném, milyen érzés? Kellemetlen?

Szent Imre kórház(gátvédelem)

Legjobb válasz: Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.

Beöntés: Én is attól féltem a legjobban, nem is szüléstõl. :DD Soha nem kaptam elötte, és nagy parám volt. Én azért kértem 8nem volt kötelezõ), mert féltem, hogy ahogy nyomok bekakilok majd. Nem is volt nagy cucc, a kitolás ezerszer rosszabb volt, de lagalább nem kaksiztam be. Pedig tök olyan érzés az egész tolófájás, mintha kakilni kellene. Ne parázz tõle. Gátvédelem: azzal szültem, de kicsit vágni kellett, hogy ne repedjen, remélem most másodszorra már azt sem kell majd. nem éreztem, mert kértem EDÁt és a varrást sem. utána 2-3 napig nem volt kellemes, de hamar elmúlt. De én a MÁVban szültem.
A húgom dr.Bálint Balázsnál szült tavaly januárban.Nem jött össze a gátvédelem, sõt a doki jó nagyot vágott neki, még húsvétkor(!!) is szenvedett vele:( Én áprilisban szültem, egy darabig én is oda jártam, de nagyon elment a kedvem a kórháztól, ezek után, ráadásul a fogadott szülésznõ, sem volt vmi segítõkész, és az is kicsit zavaró volt, hogy még az apuka sem vehette kézbe a babát. Úgyhogy én a 6.hónapban átmentem egy Szent István-ban dolgozó doktornõhöz, és abszolút nem bántam meg.Gátvédelemmel szülte, beöntés nélkül, csodás élmény:) Utána sokat segítettek a szoptatásban is, és apa is jöhetett bármikor a picihez:) Második babánál is biztosan ott szeretnék szülni:)
Én a Szent Imrében szültem. Dr. Tasi Róbertnél, nagyon ajánlom. Gátvédelemmel. Támogatja, de ha szükséges a baba és a mama érdekében, akkor vág. Magánrendel is. A beöntést magát kicsit sem lehet érezni, utána olyan, mintha hasmenésed lenne picit, elmész a vécére, és folyik ki a kaka együtt a vízzel. Szerintem egyáltalán nem rossz. Én kaptam, nem tiltakoztam ellene. Azért is jó, mert másnap nem kellett nagyvécéznem, mert ugye nem volt mit, így egy nappal késõbb kellett erõlködnöm. Azért csak egy napja szültem akkor..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!