Találatok a következő kifejezésre: A Szent kórházban a szülésznők (31 db)

Székesfehérváron a Szent György kórházban szeretnék szülni. Érdemes szülésznőt választani? Mit kell vinni a kórházba?

Legjobb válasz: szia!két törülközöt mindenféleképpen vigyél egy nagyot meg egy kicsit mert amivel megtörölközöl mindenhol azzal nem szabad a melledet törölni fertõzés veszélye miatt!nekem is ugy szoltak mikor megszültem hogy hozzanak be másnap!!!!!!popsitörlöt én kaptam az ajándék csomagban!!!!!!nekem se fogadott orvosom nem volt se szülésznö!!!!!a lengyel dánielnél szültem,tudni kell róla hogy olyan 27év körül van de én áldom az eget hogy nála szültem mert még nem unalmas neki a szülés és emiatt rengeteget segitett.olyan volt mintha már húsz éve praktizálna!!még a pénzt se akarta elfogadni!!!mindig mondta hogy mit mivel fog csinálni,mi után mi következik.a szülésznö is nagyon rendes volt végig ott volt velünk és ö is rengeteget segitett!!mindenkinek ilyen szülést kivánok mint amilyen az enyém volt!!!!!!

szia!két törülközöt mindenféleképpen vigyél egy nagyot meg egy kicsit mert amivel megtörölközöl mindenhol azzal nem szabad a melledet törölni fertõzés veszélye miatt!nekem is ugy szoltak mikor megszültem hogy hozzanak be másnap!!!!!!popsitörlöt én kaptam az ajándék csomagban!!!!!!nekem se fogadott orvosom nem volt se szülésznö!!!!!a lengyel dánielnél szültem, tudni kell róla hogy olyan 27év körül van de én áldom az eget hogy nála szültem mert még nem unalmas neki a szülés és emiatt rengeteget segitett.olyan volt mintha már húsz éve praktizálna!!még a pénzt se akarta elfogadni!!!mindig mondta hogy mit mivel fog csinálni, mi után mi következik.a szülésznö is nagyon rendes volt végig ott volt velünk és ö is rengeteget segitett!!mindenkinek ilyen szülést kivánok mint amilyen az enyém volt!!!!!!

Én Szlovákiából vagyok, de Budapesten a Szent István kórházban szeretnék szülni. Szülésznőt kell választanom, de hogyan csináljam, csak menjek be a kórházba hogy 'hello' szülésznőt keresek?

Legjobb válasz: Nálunk úgy mõködik, hogy bemegy a kismama terhesgondozásra az SZTK-ban ott vannak alapjáraton szülésznõk, elbeszélget velük, és ha valaki szimpatikus, akkor megkérdezi tõle, hogy elvállalná-e. Ha pedig nem talál megfelelõt, akkor a szülésfelkészítõn ott szokott lenni az összes szülésznõ, ott is tud ismerkedni, és választani.

Nálunk úgy mõködik, hogy bemegy a kismama terhesgondozásra az SZTK-ban ott vannak alapjáraton szülésznõk, elbeszélget velük, és ha valaki szimpatikus, akkor megkérdezi tõle, hogy elvállalná-e. Ha pedig nem talál megfelelõt, akkor a szülésfelkészítõn ott szokott lenni az összes szülésznõ, ott is tud ismerkedni, és választani.
Szia.Én 5 hónapja szültem az Istvánban, és volt fogadott szülésznõm.Maximálisan elégedett vagyok vele, mondhatni imádom.Ez úgy szokott mûködni, h a dokidat megkérdezheted, õ javasol-e vkit.Nekem a fogadott dokim megmondta, h kit hívjak fel, mert mindig együtt szoktak dolgozni és már abból is értik egymást, ha csak a másikra néznek.Az én szülésznõm Hajdú Barbi volt.Türelmes, aranyos, gondos, és ügyes.Nekem még gátmetszést se kellett csinálni, annyira jól védte a gátat.Sztem amikor az elsõ NST-re mész a kórházba-én a 36.héttõl jártam oda-(és a dokid mást nem javasol)keresd meg és mondd el neki mit szeretnél.
Szia Orvososd van már? Vagy mellé keresel szülésznõt? Ha orvost keresel én tdok tippet adni : Ne Németh Miklóst! (sajnos negatív a tapasztalat) Amúgy ott nálatok Szlovákiában valóban olcsóbban hozzá lehet jutni a babacuccokhoz? Bocs hogy visszakérdezek, de ideje kerese valakit onnan. 23 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak irom, hogy szerintem igen nálunk olcsóbbak a baba holmik, de az attól is függ, hogy mit szeretnél vásárolni.. Orvosom már van, csak szülésznõt keresek!

Szeretnék szülésznőt fogadni a Szent Imre kórházban, kit ajánlatok és mikor szokás a szülésznőt felkérni szülésre?

Legjobb válasz: azt írom,AKIT NEM ajánlanék: Nyulas Jolán , Mészáros Erzsébet Picúr szerintem elegendõ 2-3 hónappal elõre gondolkodni és választani

azt írom, AKIT NEM ajánlanék: Nyulas Jolán , Mészáros Erzsébet Picúr szerintem elegendõ 2-3 hónappal elõre gondolkodni és választani


Szülhetek úgy a Szent István kórházban hogy nem oda járok terhes gondozásra, vagy oda is, de nem fogadok se orvost se szülésznőt? Esetleg aki ebben a cipőben járt vagy jár.

Nem oda tartozok körzetileg,jelenleg egy másik Pesti SZTK-s terhes rendelésre járok, de mindenképp ott szeretnék szülni.

Legjobb válasz: Ha megindult a szülésed, akkor BÁRMELYIK kórházba bemész, ott fognak ellátni, nem küldenek már át máshová. Úgyhogy szülhetsz az Istvánban is akár. De ne menj mentõvel, mert akkor a legközelebbi (ügyeletes) helyre fognak vinni, nem kérheted. Szóval vagy kocsi vagy taxi. És persze minden iratodat vidd magaddal! Szép szülést!

Ha megindult a szülésed, akkor BÁRMELYIK kórházba bemész, ott fognak ellátni, nem küldenek már át máshová. Úgyhogy szülhetsz az Istvánban is akár. De ne menj mentõvel, mert akkor a legközelebbi (ügyeletes) helyre fognak vinni, nem kérheted. Szóval vagy kocsi vagy taxi. És persze minden iratodat vidd magaddal! Szép szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Hát... Ha félperces fájásokkal esel be, akkor nem valószínû, hogy elhajtanak, de nem lesznek túl kedvesek, arra készülj fel. Amikor én CTG-re vártam az Istvánban, jött egy pár, hogy nézzék meg a nõt, mert valami gondot érzett a baba körül, és nem voltak hajlandóak megvizsgálni, hanem elküdték a lakcíméhez tartozó kórházba. Ha belegondolunk, ez valahol érthetõ is, nagyon zsúfolt a kórház, nem szívesen foglalkoznak olyannal, aki nem oda tartozik, és nincs ott arvosa sem.
Na igen, az más szituáció, ha a kismama se nem szül, se nincs vészhelyzet, csak "úgy érzi, valami nincs rendben", teljesen megértem a kórházat, hogy elküldték. Én azt írtam, ha beindult a szülés. Ehhez azért nem kell, hogy két perces fájások legyenek, csak induljon be. Én azt gondolom, hogy elsõ szülésnél talán nehéz lehet belõni, hogy mikor is kell tényleg indulni, de ha Kérdezõ ezt bevállalja, akkor hajrá! elsõ voltam

25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást

Legjobb válasz: Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!

Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is. A szülésznõk és az orvosok nagyon rendesek és segitõkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznõ sem csecsemõs nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.
Böröndi Zsuzsát tudom ajánlani, õ pont ilyen:)
A Hajdú Barbit.Én már 2x szültem Vele, minden(oxy, gátmetszés stb.)beavatkozás mentesen.Maximálisan és szívbõl ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Vállal Hajdú Barbi orvos nélkül is szülést? Mikor érdemes bejelentkezni hozzá, hányadik héten? Mennyit kér a szülésért?

Szült már valaki a Szent Imre Kórházban fogadott orvos és szülésznő nélkül?

Mire számíthat az ember?

Legjobb válasz: Az unokahúgom 2x is. utoljára 2 éve és minden teljesen normális volt.

Az unokahúgom 2x is. utoljára 2 éve és minden teljesen normális volt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, ez bíztató.
Nem, de régebben mûtöttek ott vetélés miatt, mindenki normális (egy-két nõvér kivételével). Viszont ha jót akarsz magadnak, Szánthó Józsefet messzire kerüld el, ha ott rendel még.

Az Szent István kórházba melyik szülésznő a legjobb?

Kérek mindenkit, hogy akinek vannak jó és rossz tapasztalatai írjanak, hogy kit válasszak, esetleg kit nem! Tarifákat is írjatok ha tudtok, illetve, hogy ki mi mindenben segít!

Szül majd valaki decemberben a Szent Imre kórházban? Fogadott orvos, szülésznő?

Legjobb válasz: Én ott szültem áprilisban. Ha van kérdésed akkor irj nyugodtan. Szülésznõt tudok egy nagyon jót ajánlani!(Nem jó-isteni:D:D) Fogadott dokim volt,szülésznõ az ügyeletes volt.

Én ott szültem áprilisban. Ha van kérdésed akkor irj nyugodtan. Szülésznõt tudok egy nagyon jót ajánlani!(Nem jó-isteni:D:D) Fogadott dokim volt, szülésznõ az ügyeletes volt.
A kérdező hozzászólása: Igen! Köszönöm szépen elõre is. Mindkettõre nagyon kiváncsi lennék, mert az én dokim a Szent Imrében május óta nem vállal szüléseket és "vadászok" helyette valakit. Ha nem akarod ide megírni a nevüket, megköszönném, ha priviben elküldenéd.
Én kb 2-3 hét múlva fogok szülni a Szent Imrében. Meleg szívvel ajánlom Dr. Faludi Pál doktor urat, a világ legrendesebb, legtürelmesebb dokija, hozzá jártam végig terhes gondozásra. Szülésznõk közül Rakonczai Orsolya mellett döntöttem, róla is csak jókat hallottam. Már találkoztunk személyesen is a kórházban, minden kérdésemre türelemmel válaszolt, körbe vezetett, nagyon kedves. Igaz, még nem vagyok túl a szülésen, de szívesen segítek neked az általam eddig összegyûjtött infókkal és tapasztalatokkal.:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. Közben talán megoldódni látszik a kérdésem. Felbukkant a baráti körben egy doki, akinél már voltam vizsgálaton és elviekben el is vállalt. A gondozásomat tutira, a szülés még kérdéses az idõpont miatt (december 19). Addig még nem lát elõre. Amikor legközelebb megyek hozzá, ajánlani fog 5 szülésznõt, akik közül szeretné ha választanék. Nagyon könnyû szülést kívánok Nektek és sok-sok boldogságot a babához! Ha lesz energiád, kérlek szülés után írj néhány sort a tapasztalataidról.
Elsõ vagyok.Irok pár sort én is. Szóval én is a Faludi Pál dokinál szültem.Nagyon jó doki.Nála születettem én is 24éve. A szülésznõ aki az ügyeletes volt: Fant(h)a Zsuzsanna. Nagyon kedves, segitõkész.Borotválást se erõlteti.Nekem is csak azért csinálta mert hozzu volt.Mmondtam neki hogy nem szeretném full rövidre mmert nem szoktam mert nem birja a böröm.Mondja látja hogy megcsináltuk.Homeopátiás segitséget is adott.Szülés elött, utána is ha kértem volna segitett zuhanyozni. Elsõ szülésem volt, vágni se kellett, nem is repedtem. Nagyon jó volt mindkettõ. A Faludi nekem azt mondta reggel 10kor, hogy délre meglesz a baba, ne izguljak. S 12:01kor megszületett.Igaza lett:D Egyébként melyik dokinál voltál? Sztem még a Nyulasi doki is jó. (Anyuhoz járt a gyereke az oviban, korházban kétszer is meglátogatott). Ja és a Faludi nem is kér pénzt, csak amit a magánrendelésen adtunk neki alkalmanként 6-7ezer. Ha van esetleg kérdésed akkor irj. (Ledölök most pihenni mert sok ez a 3XFok.S szerencsére a Tökmag is alszik:) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!