Találatok a következő kifejezésre: A Szent fogok (67 db)

Árt a szénnek a víz? Most hozatnánk télire tüzelőnek, de esik az eső, félünk, ha nagyon megázik, akkor nem fog úgy fűteni. Vagy rosszul gondolom? Mennyire szívja be a vizet egyáltalán?

Köszönöm

Legjobb válasz: Nem a beszívás a legnagyobb baj hanem szétesik porlik sok szén és ha bizonyos vastagságban sokáig áll öngyulladás következhet be ha szabadon van a szén.Zárt helyre kell tenni és idõnként nem árt beleásni hogy nem melegszik e. Akkor át kell forgatni.Minél apróbb darabos a szén annál könnyebben hajlamos öngyulladásra és fajtánként is változó.

Nem a beszívás a legnagyobb baj hanem szétesik porlik sok szén és ha bizonyos vastagságban sokáig áll öngyulladás következhet be ha szabadon van a szén.Zárt helyre kell tenni és idõnként nem árt beleásni hogy nem melegszik e. Akkor át kell forgatni.Minél apróbb darabos a szén annál könnyebben hajlamos öngyulladásra és fajtánként is változó.

A Szent Imre kórházban lehet csak szülésznõt fogadni? Nem fog pikkelni rám és kevésbé jól ellátni, így az ügyeletes orvos? Ha lehet csak szülésznõt, kit ajánlotok?

Legjobb válasz: Nem fog pikkelni. A legtöbben amúgy is csak szülésznõt fogadnak. Egyébként én Nyulas Jolánt tudnám ajánlani. Nem szültem még nála, de dolgoztam egy darabig a csecsemõ részlegen és nagyon jó szakembernek tartom. Végignézve ott pár szülést, szerintem a Szent Imrében õ a legjobb.

Nem fog pikkelni. A legtöbben amúgy is csak szülésznõt fogadnak. Egyébként én Nyulas Jolánt tudnám ajánlani. Nem szültem még nála, de dolgoztam egy darabig a csecsemõ részlegen és nagyon jó szakembernek tartom. Végignézve ott pár szülést, szerintem a Szent Imrében õ a legjobb.
Ma beszéltem Kondor Kata szülésznõvel (aki sajnos idén már nem vállal szülést, legalábbis októberre semmiképpen, nekem akkora kéne valaki), és õ azt mondta, hogy már csak orvos mellett lehet szülésznõt fogadni. Szóval, sajnos, csak úgy fogadhatsz szülésznõt, ha van orvosod is.
Azt elfelejtettem, hogy most ugyan nem tudom hogy van, de két évvel ezelõtt nem lehetett csak akkor fogadni szülésznõt, ha volt fogadott orvosod. De szerintem ha ügyeletesnél szülsz sem fogsz rosszul járni, jó orvosok és jó szülésznõk vannak ott.
Én két évvel ezelõtt szültem ott és a Nyulas Jolán volt a fõbába, de végülis mindegy, lényeg, hogy szerintem nagyon jó, bár ez is mint minden szubjektív. Ha van lehetõséget elötte menj be szétnézni a szülõszobán, akkor ott találkozol velük és ha valamelyik szimpatikus fogadd fel. Fizetni meg mindenképpen csak utána!
Nem Nyulasi a vezetõ, de tény, hogy õ dolgozik a legtöbbet.
Én a Nyulas Jolánnál szültem kétszer is, bár nem volt fogadott szülésznõm. De mivel az orvosom, a prof. vele szeretett szülni így amikor bementem szülni és látták, hogy a prof páciense vagyok, egybõl õt küldték. Nagyon-nagyon aranyos, nyugodt, tényleg profi. csodálatos élmény volt vele szülnöm, annak ellenére, hogy nem fogadtam fel, én adtam neki utána pénzt is meg egy szép bonbont is. Ugyan azt nem látta, hogy pénz is van a bonbon mellett, de ennek ellenére nagyon hálás volt, hogy rá is gondoltam. Ha szeretnél szülésznõt fogadni, minél elõgg tedd meg, mert a népszerû szülésznõk nagyon elfoglaltak. Ja és a Nyulas Joli a vezetõ bába ott.
Általában utána szokták odaadni, mikor már mennek haza, hiszen az anyukát, míg bent vannak a kórházban, ugyanúgy a szülésznõ látja el. Hazainduláskor ha akkor bent van a szülésznõ (ami mondjuk illene ha már felfogadtad), akkor odaadod, de ha véletlen nincs ott, akkor megkérdezed, hogy mikor lesz bent utoljára, míg bent feküdtök.
én Kondor Katát ajánlom, szültem nála, és nagyon jó szakemernek tartom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Örülök, hogy lehet csak szülésznõt. Az elsõ szülésemnél a Jahn Ferencben, is lényegében a szülésznõ segítette, meg egy tanonc rondított bele. Anno oda tartoztam. Mostmár az Imrébe tartozok, és nem tudom, hogy ott hogyan mennek a dolgok. Mikor célszerû fel/megkérnem? Szülés után vagy elött szokták kifizetni a 30-50e ft-ot? Most 24 hetesek vagyunk.
Ez attól is függ, hogy ügyeletes-e aznap a szülésznõ vagy az éjszaka közepén kell-e behívni. Általában egy orvos díjának a harmadát kapják, tehát kb 30-50 ezer ft-ot.
és mennyibe kerül kb.? én is ott fogok szülni, orvosom van, de gondolkozok a szülésznõn is.
A kérdező hozzászólása: Sajnálattal olvasom, hogy csak szülésznõt nem tudok fogadni.... Orvost fogadni nem szeretnék, nem is tudnék, szóval marad majd az ügyeletes szülésznõ és orvos. Remélem ezútal minden szépen alakul szüléskor. Köszönöm ismét a válaszokat!

Jézus azt mondta, hogy a Szent Lélek káromlása nem bocsáttatik meg. Akkor ezek szerint ha én csúnya szavakat mondtam/gondoltam gyűlöletből vagy valami más okból a Szent Lélekre, akkor el fogok kárhozni akármit is csinálok?

Legjobb válasz: két dologgal egészíteném ki az elsõ hozzászólót. - Az ördögûzés, vagy helyesebben démonok kiûzése egyértelmûen Istentõl való. Szentlélek erejétõl hajtva lettek kiûzve ezek a szellemek és erre mondták a farizeusok, hogy ez nem Szentlélek, hanem ördögi szellem teszi. Ennélfogva szoktam tanácsolni minden vallástalan, de fõleg vallásos embernek, hogy ha itt Jézus, -Szentlélek káromlásáról beszél, amikor éppenhogy Szentlélek nyilvánul meg, óvatosan bánjanak az olyan kijelentésekkel, mikor mondjuk a nyelveken szólókat, vagy szent hempergõket, vagy nevetõket, vagy kiket még?....vagy démonûzéseket ezekben az idõkben az ördög munkájának nevezik. Félõ, hogy sokak, ezekkel a mondataikkal átlépik ezt a határt. Tehát óvatosabban az agyarakkal. Azért, mert némely egyházak nem hisznek, és állítják, hogy Isten nem tesz csodákat, hanem az ördög...nos ez biblia fényében nem állja meg a helyét. Maguk alatt vágják a fát. -másik: Akik bûntudatot éreznek, ha valamit tettek és belátják, hogy tévedtek, nem valószínû, hogy elkövették volna a Szentlélek káromlásának bûnét. :) Akik megtették, -õk nem éreznek bûntudatot, nem keresik a megbánás helyét, mert meg vannak gyõzõdve, hogy a fenntebb leírt esetek mindegyike ördögi, és ebben tévednek. Sajnos csak az örökkévalóságban fogják megtapasztalni súlyos tévedésük következményét. Nem így kellene pedig lennie.

két dologgal egészíteném ki az elsõ hozzászólót. - Az ördögûzés, vagy helyesebben démonok kiûzése egyértelmûen Istentõl való. Szentlélek erejétõl hajtva lettek kiûzve ezek a szellemek és erre mondták a farizeusok, hogy ez nem Szentlélek, hanem ördögi szellem teszi. Ennélfogva szoktam tanácsolni minden vallástalan, de fõleg vallásos embernek, hogy ha itt Jézus, -Szentlélek káromlásáról beszél, amikor éppenhogy Szentlélek nyilvánul meg, óvatosan bánjanak az olyan kijelentésekkel, mikor mondjuk a nyelveken szólókat, vagy szent hempergõket, vagy nevetõket, vagy kiket még?....vagy démonûzéseket ezekben az idõkben az ördög munkájának nevezik. Félõ, hogy sokak, ezekkel a mondataikkal átlépik ezt a határt. Tehát óvatosabban az agyarakkal. Azért, mert némely egyházak nem hisznek, és állítják, hogy Isten nem tesz csodákat, hanem az ördög...nos ez biblia fényében nem állja meg a helyét. Maguk alatt vágják a fát. -másik: Akik bûntudatot éreznek, ha valamit tettek és belátják, hogy tévedtek, nem valószínû, hogy elkövették volna a Szentlélek káromlásának bûnét. :) Akik megtették, -õk nem éreznek bûntudatot, nem keresik a megbánás helyét, mert meg vannak gyõzõdve, hogy a fenntebb leírt esetek mindegyike ördögi, és ebben tévednek. Sajnos csak az örökkévalóságban fogják megtapasztalni súlyos tévedésük következményét. Nem így kellene pedig lennie.
Kedves Kérdezõ! Elõször is tisztázni kell , hogy megtértél e , örök életed van e, Krisztus átt vitt a halálbol az életbe , Mert ha igen akkor senki , és semmi nem ragad ki Isten kezébõl. A Szent Szellem káromlása csak hitetlen ember részérõl lehetséges. A hívõ ember áldja Istent, hogy megváltotta a bún átkától. Tulajdon képpen a Szent Szellem káromlása az az , amikor valaki tudatosan vissza utasítja Jézus Krisztust.Ezt nem tudja Isten megbocsájtani, SOHA!!! yuda , sok szép dolgot írkál, de keveri a "szezont a fazonnal"
Kedves Yuda! Értem az óvatosságot, csak kiegészíteném, hogy az Egyháznak (különösen az ortodox szerzetességnek) vannak olyan Szentlélek sugallta tanításai, amely alapján számos karizmatikusnak titulált eset biztonsággal besorolható az ördög hamis csodái közé, amelyeket a lelki gõg fenntartása miatt ad az Ellenfél. Foglalkoztam sokat e témával... De azzal egyetértek, hogy a legbiztosabb, ha az egyszerû hívõ sem nem támogat sem nem ítél el olyat, amit nem tud biztonsággal megtenni. De én találkoztam már nagyon csúnya esetekkel "karizmatikus" címszó alatt... :(
yuda: nem kötözködtem.
Ostobaság. Én is szidtam már a "szentlelket" - szerintem csak egy dogma. A Szent Lélek valójában az ember saját lelke, az önazonossága... ...azt szidhatjuk, azzal mégis mindig egyek vagyunk. A Biblia "szentlelke" csak egy dogmatikus, maniáulatív kivetítés. A kinyilatkozatatott vallások valójában ehhez hasonló belsõ tartamok elferdített, manipulatív kivetítéseivel vannak tele és így próbálnak téged leválasztani az ön-azonosságodról. A céljuk az, hogy ne légy önmagad!
Mindegy. Csak arra akartam kilyukadni, hogy fájdalomból, dühbõl vagy egyéb dolog miatt sértegetni valamit még nem a világvége. Fõleg ha az illetõ még komolyan sem gondolja vagy nem ismeri azt, amit sérteget. Viszont sok mindennek következménye van, fõleg a tetteknek. A Szent Szellem káromlása inkább egy döntés Sátán mellett, hinni Sátánban Jézus helyett. (de nem úgy ahogy a bigottak szoktak és a divat arcok)
Nem sértettél meg. Egyetértek veled. De akkor is kényszerem van rá, hogy lehordjam azzal a boldogságos szûz démonnal együtt. Otthon csúnyábban fejezem ki magamat.
No de ki fogadja be Jézust? Aki a tanítását fogadja be és aszerint él... Tehát jó ember... Egyébként meg én is káromoltam már azt amire te gondolsz. Pl. az ostyát és a szentségeket rendszeresen. Azt az elvont izét, aminek a nevében a "keresztények" öldököltek, ha igaz. És valóban a hempergést is furcsának tartom, de az legalább még nem ártott senkinek.
yuda: a Biblia szerint, ha valaki befogadja Krisztust, akkor annak már megvan a helye a mennyben, így nem hiszem, hogy veszélyben lenne az üdv még akkor sem, ha nem fogadja el, hogy a nevetséges hempergés állítólag Istentõl van. Ez most az én szubjektív véleményem, nem támadás! Csak így gondolom.
Az nem szó szerinti káromlást jelent. Henem hogy bizonyos teteiddel vagy viselkedéseddel nem hagyod mûködni magadon a szent szellemet.


Fel fognak venni a Szent László Gimnáziumba?

7. év végén minden kért tantárgyból 5-ös lettem(ének volt csak 4-es) és 8. félévkor is(rajz,technika 4-es). A központim legrosszabb esetben olyan 75 pontos, de szerintem több lesz az.Magyar olyan 45, matek 35. Infós osztályra jelentkeznék.

Legjobb válasz: 80 pontos felvételi, évenként köbö 3-4 négyes, és itt csücsülök a Szent László informatika szakán.^^ Sok sikert, szerintem meg lesz.! :)

80 pontos felvételi, évenként köbö 3-4 négyes, és itt csücsülök a Szent László informatika szakán.^^ Sok sikert, szerintem meg lesz.! :)

Október közepére kiírt Anyukák, van aki a Szent Imrében fog szülni?

Hogy vagytok?

Legjobb válasz: Október 21-re vagyok kiírva! Nem tudom még biztosan,de gondolkodom a Szent Imrén..Ajánlottak ott egy orvost,de csak jövõ hétre van idõpontom.. Te mit tudsz a kórházról?Van orvosod? Amúgy köszönöm,nagyon jól vagyunk:)

Október 21-re vagyok kiírva! Nem tudom még biztosan, de gondolkodom a Szent Imrén..Ajánlottak ott egy orvost, de csak jövõ hétre van idõpontom.. Te mit tudsz a kórházról?Van orvosod? Amúgy köszönöm, nagyon jól vagyunk:)
A kérdező hozzászólása: Szia, van orvosom, és igazság szerint a 2. szülésem lesz. Én elvileg okt 18.-án szülök, ha babó is úgy gondolja :D A korháznak anno egy rossz oldala volt: a csecsemõsök. A babákat rendesen ellátják, de az Anyukával nem bánnak túl kedvesen. A szülészet, a dokik, a tisztaság viszont nagyon jó volt (másfél éve), emiatt szimpatikus a hely.
Megkérdezhetem hogy ki az orvosod?:) Sajnos a csecsemõsök minden kórház negatív pontjai...
A kérdező hozzászólása: Dr. Bencsik András

Fog valaki szülni júniusban a Szent Imre kórházban. Ti kihez jártok orvoshoz és van már szülésznőtök?

Legjobb válasz: Én terveim szerint a Szent Imrében szülök majd júniusban ha a doki elvállal, mert még csak most megyünk hozzá a rendelésre 21 hetes vagyok.

Én terveim szerint a Szent Imrében szülök majd júniusban ha a doki elvállal, mert még csak most megyünk hozzá a rendelésre 21 hetes vagyok.
Szia. Én ott fogok szülni június 12-re vagyok kiírva és Dr. Balogh Tiborhoz járok, még sem õt sem szülésznõt nem fogadtam. Még gondolkodom egy picit, az is felmerült, hogy csak szülésznõt fogadok, ha lehet. Néztem a kórház nõgyógy. és szülészeti honlapját és vannak minden hónapban különbözõ elõadások, el szeretnék menni mindegyikre és bízom benne, hogy sok infót összeszedek a szülésrõl és a szülésznõkkel is fogok tudni találkozni.
Én májusban szültem, a fogadott dokim dr. Tasi volt. Szülésznõt nem fogadtam, de mindenki annyira aranyos volt, hogy nem bánom. Csak ajánlani tudom õt is és a kórházat is!
Szia!Én jun 14-re vagyok kiírva.Én a Rabóckihoz(nála nincs epi) jártam és nagyon meg vagyok vele elégedve, de sajnos csak magánrendelõje van :-(( Most Oluway Samuelhez(nem szimpi) fogok menni sztk alapon és annál szülök aki ott lesz.Állítólag mindenki nagyon figyelmes nagy hangsújt fektetnek a természetes szülésre és a gátvédelemre.A szülésznõk is nagyon elhivatottak kár 45 ropiért külön fogadni.Úgyis mindent megtesznek értetek
Én júni 24-re vagyok kiírva és Dr. Bencsik Andrásnál fogok szülni :) én nagyon szeretem, jó doki! és nem elsõ szempont, hogy a kórházzal szemben van a magán rendelõje. 27 hetes kismami

Mondanátok nekem zöldséget gyümiket tengerimalacnak? És még h muszály venninfogkoptatót meg körömvágót? Azthallottam a széna magába koptatja a fogát És a körme se nő annyira

Legjobb válasz: A miénk nagyon szereti a paprikát, paradicsomot, uborkát, görögdinnyét, sárgarépát. Széna mindig legyen neki, mert folyamatosan rág. + magkeverék. A körme sajnos nem kopik, vágni kell.

A miénk nagyon szereti a paprikát, paradicsomot, uborkát, görögdinnyét, sárgarépát. Széna mindig legyen neki, mert folyamatosan rág. + magkeverék. A körme sajnos nem kopik, vágni kell.
A kérdező hozzászólása: de milyen idõközönként kb?
Gyümölcsöt, zöldséget napi 2x kap, száma mindig van elõtte. A körmét általában 6hetente csávón. De azt úgy is látni fogod mikor kell vágni,
A körmét havonta egyszer kell vágni. :)
Bármelyik zöldség, gyümi jó neki, csak az nem, ami 'K' betûvel kezdõdik, ugyanis felfújja õket. Fogkoptatót akkor nem muszály, ha van bent neki egy faháza (az enyém azt rágja, így koptatja a fogát)vagy ha van betn neki egy kis 'farönk'. tengerimalac oldalon utána tudsz nézni melyik levágott fa adható neki. Itt a körmeit is tudja koptatni, és a fogát is + vitaminhoz is jut. De a körmét sima otthoni körömvágó ollóval is lehet vágni. egyik ismerõsöm állatorvos, és Õ azt ajánlja.

Aki szült vagy szülni fog a Szent Imre Kórházban, elmondaná milyen volt/milyen az orvosa? Árban miről lehet beszélni?

Babatervezés elején tartunk, és szeretnénk egy jó orvost egy jó kórházban. Segítsetek kérlek!

Legjobb válasz: ÉN A SZENT IMRÉBE SZÜLTEM.VOLT FOGADOTT ORVOSOM IS DE MIVEL VASÁRNAP REGGEL INDULT MEG A SZÜLÉS ÉS Õ VIDÉKEN VOLT ÍGY AZ ÜGYELETES ORVOSNÁL SZÜLTEM,AKIT CSAK DICSÉRNI TUDOK MERT 1000%-RA MEG VOLTAM VELE ELÉGEDVE.A SAJÁT DOKIM 60 EZRET KÉRT A SZÜLÉSÉRT DE MIVEL NEM VOLT OTT ÉN 30 EZRET AZ ÜGYELETES DOKINAK ADTAM.HOZZÁTESZEM MEGÉRDEMELTE MERT TÉNYLEG NAGYON RENDES ÉS SEGÍTÕKÉSZ VOLT.DE SZERINTEM A SZÜLÉSZNÕ VÁLASZTÁS AZ IGAZÁN FONTOS HISZEN Õ VEZETI LE VÉGIG A SZÜLÉST ÉS Õ VAN OTT VELED VÉGIG.SZÓVAL HA VAN ORVOSOD AKKOR 60 FELETTI ÖSSZEGRÕL BESZÉLHETÜNK HACSAK NEM AZ ÜGYELETES DOKINÁL FOGSZ SZÜLNI MERT AKKOR NEKI NEM KÖTELEZÕ ADNOD PÉNZT.

ÉN A SZENT IMRÉBE SZÜLTEM.VOLT FOGADOTT ORVOSOM IS DE MIVEL VASÁRNAP REGGEL INDULT MEG A SZÜLÉS ÉS Õ VIDÉKEN VOLT ÍGY AZ ÜGYELETES ORVOSNÁL SZÜLTEM, AKIT CSAK DICSÉRNI TUDOK MERT 1000%-RA MEG VOLTAM VELE ELÉGEDVE.A SAJÁT DOKIM 60 EZRET KÉRT A SZÜLÉSÉRT DE MIVEL NEM VOLT OTT ÉN 30 EZRET AZ ÜGYELETES DOKINAK ADTAM.HOZZÁTESZEM MEGÉRDEMELTE MERT TÉNYLEG NAGYON RENDES ÉS SEGÍTÕKÉSZ VOLT.DE SZERINTEM A SZÜLÉSZNÕ VÁLASZTÁS AZ IGAZÁN FONTOS HISZEN Õ VEZETI LE VÉGIG A SZÜLÉST ÉS Õ VAN OTT VELED VÉGIG.SZÓVAL HA VAN ORVOSOD AKKOR 60 FELETTI ÖSSZEGRÕL BESZÉLHETÜNK HACSAK NEM AZ ÜGYELETES DOKINÁL FOGSZ SZÜLNI MERT AKKOR NEKI NEM KÖTELEZÕ ADNOD PÉNZT.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!:)

Szerintetek a Szent Johanna gimiben melyik páros fog szakítani? Melyik páros és szereplő a kedvenced?

Szerintem-és ezzel Laura is tisztában van,hogy ha Reni-C páros menne szét,akkor sokan megutálnák a könyvet.

Legjobb válasz: Arra nem is gondoltál, hogy van a három pároson is kívül valaki... Zsák és Flóra... De hát velük nem foglalkoznak túlságosan... Szerintem Ricsi és Virág fog szakítani. Már kezd unalmassá válni a nyálas viselkedésük. Kingának jót tett a kapcsolat. Nyugodtabb lett és a lelki békéje is helyreállt. Úgy gondolom, hogy Kinga rengeteg fájdalmon megy keresztül Kitti miatt. Mert hát Kitti... Hogy is mondjam, olyan mint Edina... Nekem Kinga és Zsolti tetszenek a legjobban. :) Akármilyen érdekes is. Tökéletesen kiegészítik egymást és ha még találunk is közöttük veszekedéseket, voltak olyan pillanataik amiken én akaratlanul is elmosolyodtam. :) Bennem egy világ törne össze ha szakítanának. De Ricsi és Virág már kezd egyhangúvá válni és tudom. Igen tudom, hogy Arnold és Viki egyesült erõvel támadni fognak, Edinával és Kittivel együtt. Szerintem Andris vagy Robi meg fog komolyodni és talál magának egy barátnõt akivel tisztességesen bánnak. Mert hát most a párosokon gondolkodunk és elfelejtjük Robiékat, Gábort, Zsákot, Petit... Csak azért mert õk még találták meg a szerelmüket (na jó Zsák kivételével) attól még történhetne velük is valami... Mert én már kezdek ráunni erre a "párosdira". Imádom Andrist és Robit meg Zsoltit egyedül. Jó lenne ha velük is történne valami... Ricsi és Virág között biztos lesz egy hatalmas konfliktus!

Arra nem is gondoltál, hogy van a három pároson is kívül valaki... Zsák és Flóra... De hát velük nem foglalkoznak túlságosan... Szerintem Ricsi és Virág fog szakítani. Már kezd unalmassá válni a nyálas viselkedésük. Kingának jót tett a kapcsolat. Nyugodtabb lett és a lelki békéje is helyreállt. Úgy gondolom, hogy Kinga rengeteg fájdalmon megy keresztül Kitti miatt. Mert hát Kitti... Hogy is mondjam, olyan mint Edina... Nekem Kinga és Zsolti tetszenek a legjobban. :) Akármilyen érdekes is. Tökéletesen kiegészítik egymást és ha még találunk is közöttük veszekedéseket, voltak olyan pillanataik amiken én akaratlanul is elmosolyodtam. :) Bennem egy világ törne össze ha szakítanának. De Ricsi és Virág már kezd egyhangúvá válni és tudom. Igen tudom, hogy Arnold és Viki egyesült erõvel támadni fognak, Edinával és Kittivel együtt. Szerintem Andris vagy Robi meg fog komolyodni és talál magának egy barátnõt akivel tisztességesen bánnak. Mert hát most a párosokon gondolkodunk és elfelejtjük Robiékat, Gábort, Zsákot, Petit... Csak azért mert õk még találták meg a szerelmüket (na jó Zsák kivételével) attól még történhetne velük is valami... Mert én már kezdek ráunni erre a "párosdira". Imádom Andrist és Robit meg Zsoltit egyedül. Jó lenne ha velük is történne valami... Ricsi és Virág között biztos lesz egy hatalmas konfliktus!
Szerintem Ricsi-Virág szakítanak. Kedvenc páros: Reni-Cortez Kedvenc szereplõ: Cortez
Szerintem Kinga és Zsolti fognak szakítani, mert lehet, hogy most annyira összekapnak valamin, hogy végleg szakítanak. Nekem a kedvenc párosom Virág és Ricsi, és a kedvenc szereplõm Virág, mert nagyon hasonlít rám:)
Szerintem meg nem kéne találgatni, úgyis meg lesz indokolva az ami történik.Amúgy én is mindegyik párost szeretem.:) )

A Szent Istvánban fogok szülni, a szülésznőm Diószegi Éva, más is fog nála esetleg szülni?

Legjobb válasz: Szia! A szomszédunk nála szülte mindkét babáját. Gátvédelemmel és könnyen. Remélem te is ilyen tapsztalatokkal leszel gazdagabb. Más. Visszakérdezhetek? Hogy fogadtad õt fel? A dokid vele szokott szülni? Én is az Istvánban fogok februárban de még nem tudom, hogy ezt miként kell intézni...

Szia! A szomszédunk nála szülte mindkét babáját. Gátvédelemmel és könnyen. Remélem te is ilyen tapsztalatokkal leszel gazdagabb. Más. Visszakérdezhetek? Hogy fogadtad õt fel? A dokid vele szokott szülni? Én is az Istvánban fogok februárban de még nem tudom, hogy ezt miként kell intézni...
A kérdező hozzászólása: Igen, az orvosom vele dolgozik együtt, Õ adta meg a telefonszámát. Mi már találkoztunk vele személyesen, nagyon aranyos, és közvetlen, csak kiváncsi voltam esetleg más véleményére is.. Ki az orvosod?
Köszi a gyors választ. Az enyém Deák Mihály.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!