Találatok a következő kifejezésre: A Szent Kórházról (16 db)

Tapasztalat a Szent Ferenc Kórházról?

Van-e valakinek valamilyen tapasztalata akár betegként, akár dolgozóként a Budapesti Szent Ferenc Kórházról?

Vélemények a Szent János kórházról, Budapesten? Csináltak ott valakinek inszeminációt?

Legjobb válasz: Bocsi, h nem írok használhatót, de engem is érdekelne. Habár még nem tartok ott, de vszínû, h kelleni fog :(

Bocsi, h nem írok használhatót, de engem is érdekelne. Habár még nem tartok ott, de vszínû, h kelleni fog :(
nekem igen, már kettõt is, mi érdekelne ?

Mi a véleményetek Dr. Barna Péterről és a Szent Imre Kórházról?

31 hetes vagyok és az elejétől hozzá járok, eddig nagyon szimpatikus, de most olvastam itt róla rosszat (nem szólt a kismamának, hogy nem lesz akkor,amikorra kivan írva az apukája (Dr. Barna István) meg hogy úgy fogalmazzak nagyon nem volt kedves.)

Legjobb válasz: Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.

Nem természetesség párti, ennyit biztosan tudok róla. Epidurálra, gátmetszésre, ilyenekre számíthatsz vele. Én csak az ügyeletben találkoztam vele ott szülések után, nekem nem õ az orvosom, szóval többet nem tudok.
Szent Imre kh: - tiszta, - ha fogadsz orvost, szülésznõt, akkor foglalkoznak is veled - "szopatás pártiak", de nincsenek felkészülve a problémás esetekre - csecsemõsök leterheltek (némelyik kedves, némelyik kifejezetten bunkó. mint gondolom mindenhol máshol :() - természetes szülés pártiak, de nem mindenáron Összességében: Biztos van rosszabb is, de nekem az ott töltött napok inkább negatív, mint pozitív élményként maradtak meg Nem ismerem az általad említett orvost. Akit viszont nem ajánlok: Nyulasi (Gábor?) és nem jut eszembe a másik doki neve... hülyeséget meg nem akarok írni. Õk mindketten, fiatalabbak. Általánosan talán az a tapasztalat, hogy az idõsebbek rendesek, szimpatikusak, jó szakemberek. A fiatalabbak meg... nem tudom... elszállnak attól, hogy azt mondhatják magukról, hogy a Szent Imrében dolgoznak? De némelyiknek elég nagy arca van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. az én dokim is fiatal, de egyenlõre megvagyok vele elégedve és maradok nála, ha esetleg nem lesz szimpatikus akkor legközelebbre mást. még egyszer köszi!!


Tapasztalatok a Szent Imre kórházról? Milyen ott szülni?

Legjobb válasz: Nem ott szültem, de 2 barátnõm igen.Ami nekem nem tetszik az elmondások alapján, hogy közös vajúdó van, így a férjed nem lehet melletted a vajúdás alatt.De ez csak egy vélemény...:)

Nem ott szültem, de 2 barátnõm igen.Ami nekem nem tetszik az elmondások alapján, hogy közös vajúdó van, így a férjed nem lehet melletted a vajúdás alatt.De ez csak egy vélemény...:)
Ott szültem, és mivel nem volt telt ház, én elég hamar bekerültem a szülõszobára és ott vajudtam órákig a férjem társaságában. Szülni szerintem nagyon jó ott, kedves, rendes a személyzet, jók a szakemberek. Nem az alternatív szülõszobába mentem, d enekem a "sima" is tökéletesen megfelelt. Van gátvédelem, nem siettetnek ha nem muszáj. A baba születées után még 2 órát együtt voltunk, ap is bent volt velünk. Ha konkrétan írsz, mire vagy kíváncsi, válaszolok, de már pár hasonló kérdésre leírtam mindent, szerintem próbálj utánanézni a keresõben.
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha sokan vannak akkor nem mehetsz a szülõszobára??Volt orvosod vagy szülésznõd?Egyáltalán szükséges-e?Babának mit kell vinnem?
Második vagyok. A vajúdóba nagyon kevés ideig voltam. CTg-t ott csinálták az elsõt, onnan mentem vizsgálatra, stb... Mire a szülésznõm megjött, már mehettem is a szülõszobára. Akkor egyébként a vajúdóban is egyedül voltam, mert minden ki más a szülõszobák egyikében vajúdott. 2 szülõszobához tartozik egy-egy tusoló, ott sem "futottam"össze senkivel. Nekem volt orvosom is, szülésznõm is, én így éreztem biztonságban magunkat, és a másik, hogy így elõre tudtam, ki lesz ott velünk. (Szülésznõ: másodjára Csizmadia Erika, az elsõ nem írom, fogadott volt, de valami maitt nem voltam vele megelégedve), de az ügyeletes szülésznõ, aki fogadott, szintén nagyon kedves volt. Erikát nagyon merem ajánlani.) Babának ruha nem kell, csak amiben hazaviszed. Kis plédet, sapit érdemes bevinni, ha netán lenne egy kis huzat a folyosón, ha kiviszed. Nem tudom mikor szülsz, de fázni tuti nem fogtok. Pelenka, popsitörlõ kell még, egy pár textilpelenka is szoptatáshoz, büfizéshez. Popsikrémet, púdert adnak, hasznos az eldobható pelenka alátét is. Magadnak a szokásos kórházi cuccok, (ha fogadsz szülésznõt, akkor ad listát, vagy a szülésfelkészítõ elõadások valamelyikén is elmondják - ezekre érdemes egyébként is elmenni, ha tudsz). Sok vizet, gyümölcslevet vigyél, ill vigyenek majd neked be. A kaja kevés, és nem valami fenséges, jól jön a pótlás. Csecsemõsök: elsõ gyerekemmel tanácstalan, bizonytalan voltam, és hülye, mert nem jártam a csecsemõsök nyakára. Maguktól nem sok minden t segítenek, de ha mész és kérdezel, akkor nem küldenek el, max. annyit mondanak, hogy menj vissza késõbb, mert fullon vannak. (És tényleg azon szoktak lenni...)
Én is ott szültem. Lehet csecsemõst is fogadni. Az óriási segítség lehet.

Mit gondoltok a Szent Margit kórházról?

Legjobb válasz: http://velvet.hu/poronty/2009/07/08/nem_torodnek_a_kismamakk..

Én annyit tudtam, hogy bezárták a szuperjó szülészetét, miután felújitották, pár éve! Azok a dokik mind elmentek más kórházakba (ismerek jópárat), szóval elképzelni sem tudom, akkor most milyen kapacitással és hangulattal indult újra a szülészet 2008 közepén, én szkeptikus vagyok. Például az én dokim is ott dolgozott anno, most a Péterfy-ben van...
Szia! Én most szültem ott április végén az elsõt is itt csak sok évvel ezelött. A változás annyi, hogy kevesebb lett a szülészeti részen a kórtermek száma. A szülõszobák uo. jók ill. szépek mint mielött bezárták! A terhesgondozás is a régi, minden egy helyen! A régi dokik közül is nagyon sok visszajött. A PIC részleg ment át a János Kórházba. Nagyon kedvesek a szülésznõk szinte mind. Bátran keress itt orvost!

Mi a vélemény a Szent Imre Kórházról?

Én Bács-megyében lakom, de a n?gyógyászom pesti és a Szent Imre Kórházhoz tartozik! Itt szeretnék szülni jöv? áprilisban! Az orvos tiszteletdíján kívül milyen költségekre számítsunk?

Legjobb válasz: Ha fogadsz szülésznõt, akkor neki is szoktak adni, amúgy a tényleges összeget nem tudom, egyén válogatja.

Ha fogadsz szülésznõt, akkor neki is szoktak adni, amúgy a tényleges összeget nem tudom, egyén válogatja.

Milyen véleménnyel vagytok Budapesten a Szent István Kórházról (szülészet) és Csűrösné Gödény Erzsébet szülésznőről?

Legjobb válasz: A kórház nálam 5*-os-szeptemberben szülöm ott a 3.gyerkõcöt-a szülésznõt csak látásból ismerem,nekem másik van.Pont ma voltam CTG-n,az Erzsi is ott volt.Kedves volt,de ettõl még nem tudom szülés alatt,illetve ha felfogadod milyen.

A kórház nálam 5*-os-szeptemberben szülöm ott a 3.gyerkõcöt-a szülésznõt csak látásból ismerem, nekem másik van.Pont ma voltam CTG-n, az Erzsi is ott volt.Kedves volt, de ettõl még nem tudom szülés alatt, illetve ha felfogadod milyen.

A Szent Imre kórházban mennyi a valószínűsége hogy kapok epidurált? Mik a tapasztalatok a kórházról?

Lesz fogadott orvosom, de még az elején járok, és azt mondta ne szaladjuk ennyire el?re..

Legjobb válasz: Ki az orvosod? Szerintem ez nagyban tõle függ. Az enyémnél pl. szóba sem jön ilyesmi, õ természetesség párti minden téren. Mondjuk én attól jobban félnék, min a szüléstõl... Brrr.

Ki az orvosod? Szerintem ez nagyban tõle függ. Az enyémnél pl. szóba sem jön ilyesmi, õ természetesség párti minden téren. Mondjuk én attól jobban félnék, min a szüléstõl... Brrr.
szent imre az nagyon a természetes szülésre ment rá. alapból nincs epi, nem is lehet így neki indulni, vajúdás közben kérheted, de 2 orvos szakvéleménye kell, tehát mondjuk az orvosodé és az ügyeletesé. nem semmi procedúra. de ha jó fej a dokid akkor elintézi elõre, ilyen is van csak gondolom drága
Én hamarosan ott fogok szülni. Kérdeztem a szülésznõt múlt héten, azt mondta akkor adnak EDA-t, ha a szokásosnál jobban elhúzódik a vajúdás, tehát 12 órán túl. És nem is mindegyik doki tudja beadani. Az én dokim tudja, de van egy olyan szabály, hogy a saját betegének nem adhatja be. De én nem is akarom. 37 h km
Unokatesóm szült ott, és neki nagyon elhúzdódó vajúdása szülése volt- 40óra, és a doki szólt, hogy kössék be neki, kb fél nap után- de még így is sokáig tartott, de legalább nem szendvedett annyit. Szóval nem is õ kérte. :)
Érdeklõdj a Margit korházban, ha ennyire Epidurált akarsz, ott állítólag majdnem mindenki kap.

A Szent Imre Kórházról szeretnék véleményeket kérni, orvosokról, szülésznőkről, vajúdás lehetőségeiről? Mi van olyankor ha valaki nem Pesti de mégis ott szeretne szülni, befektetnek előtte? Vizsgálatokra fel kell járnom majd?

Legjobb válasz: Tapasztalatom nekem sincs,ebben a hónapban fogok szülni.Amit tudok,hogy én sem vagyok pesti,de ott fogok szülni.Nekem nem kell befeküdnöm,kb 20 percre lakom.Fogadott szülésznõm van,õ hozzá kell CTG-re járnom,hogy addig is megismerjük egymást.Egyébként nagyon kedves,mindent elmagyaráz,felkészít. Vajúdni bármilyen pózban lehet,sõt,ajánlják is a mászkálást.Van lehetõség kádban,széken labdán is.Lehet enni,inni közben. A szobák 4,2,1 ágyasok. Itt találhatsz infókat,ezenkívûl különbözõ fórumokból is tudsz tájékozódni. http://imreszul.neologik.hu/ http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Szuleszet/ Remélem tudtam segíteni!

Tapasztalatom nekem sincs, ebben a hónapban fogok szülni.Amit tudok, hogy én sem vagyok pesti, de ott fogok szülni.Nekem nem kell befeküdnöm, kb 20 percre lakom.Fogadott szülésznõm van, õ hozzá kell CTG-re járnom, hogy addig is megismerjük egymást.Egyébként nagyon kedves, mindent elmagyaráz, felkészít. Vajúdni bármilyen pózban lehet, sõt, ajánlják is a mászkálást.Van lehetõség kádban, széken labdán is.Lehet enni, inni közben. A szobák 4, 2, 1 ágyasok. Itt találhatsz infókat, ezenkívûl különbözõ fórumokból is tudsz tájékozódni. http://imreszul.neologik.hu/ http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Szuleszet/ Remélem tudtam segíteni!
szia! én csak annyit tudok, hogy ha dimenzió eü. pénztártag vagy , akkor igényelhetsz hiper-szuper szobát a dimenziós számlád terhére. légkondi, kiemelt nõvérellátás, tv, fürdõ, egy vagy két ágyas szoba, sõt van valami külön fenntartott apartman is, azt is lehet igényelni. itt a hozzátartozók is veled lehetnek, akár több napig is, de nekik azt hiszem 5000, -ft/ éccaka költsége van. csak ennyit tudok róluk, meg hogy állítólag nagyon pofásan felújították a szülészetüket, de ezt csak hallottam. üdv 31 hetes mami
Szia én 36 órán keresztül vajúdtam, a szülésznõk nagyon rendesek.A szülész orvosok között volt érzéketlen orvos is. A csecsemõ osztályon a harmadik éjszaka utájad dobják a kicsit h. most már veled legyen éjszaka.Én két ágyas szobában voltam, modern szépen felvanújítva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!