Találatok a következő kifejezésre: A Szent Kórházban tudtok (10 db)

Szült már valaki a Szent Imre korház szülészeti osztályán? Vélemények? Esetleg tudtok ott ajánlani valakit?

Legjobb válasz: Én nem szültem,hanem dolgoztam a Szent Imrében. Csupa-csupa jót mondanak róla. Szépen felszerelt szülõszobák,hozzáértõ orvosok és nõvérek. Bencsik András doktort tudom ajálani,velem nagyon kedves volt mikor vizsgált és alapos.:) 20 hetes kismami

Én nem szültem, hanem dolgoztam a Szent Imrében. Csupa-csupa jót mondanak róla. Szépen felszerelt szülõszobák, hozzáértõ orvosok és nõvérek. Bencsik András doktort tudom ajálani, velem nagyon kedves volt mikor vizsgált és alapos.:) 20 hetes kismami
Szia! Én nem szültem, hanem spontán vetélésem volt 2006-ban és egy ismerõs ajánlotta Dr. Szánthó Józsefet. Nekem nagyon nem volt szimpatikus, lekezelõen és durván bánt velem, az ultrahangos vizsgálat is fájdalmas volt nekem, pedig máshol sosem éreztem semmi hasonlót. De olvastam valakitõl, hogy vele mindig normális volt. Tudom, hogy nagyon magam alatt voltam, és nem voltam mosolygós kedvemben, de egy kis megértés, kedvesség jobban esett volna, ehelyett õ nagyon kimért és rideg volt végig. Talán ha más körülmények közt találkozunk és én is kedvesen mosolygósan megyek hozzá, õ is normálisabb lett volna. De szerintem valahol a hasonlóan nehéz helyzetekben tûnhet ki igazából ha valaki jó orvos. Remélem sikerül olyat találnod! Üdv 21 hetes kismama
Szia! Én ott voltam gyakorlaton a szülõszobák nagyon jók és ha választott szülésznõd van az úgy védelmez téged mint egy anyatigris igy nem sikerült sok szülést megnéznem(pedig a tanulmányaimhoz kellett volna)az orvosokról sok mindent nem tudok mondani mert nem sokat láttuk õket a legtöbb dolgot a szülésznõk végezték nagyon jól. Lehet hogy én is ott fogok szülni még nem döntötem el.

A Szent Imre kórházban tudtok ajánlani orvost? Bábát?

11 kerben lakunk!

Legjobb válasz: Dr. Demeter Attila. Ket hete szultem nala, de evek ota ismerem, nagyon lelkiismeretes es jo szakember is. Milyen arra gondolsz?

Dr. Demeter Attila. Ket hete szultem nala, de evek ota ismerem, nagyon lelkiismeretes es jo szakember is. Milyen arra gondolsz?
Gondolom a szülés és terhesgondozás árára gondol.
Tgkndozas a maganrendelesen 8000, szulest nem arazza be, nekem annyit mondott amikor rakerdeztem h eloszor legyunk tul rajta es utana gondolkozzak ilyeneken. Vegul hatvanat adtunk, megkoszonte es utana is naponta latogatott. Sok komplikaciom volt, egy hettel ra berendelt megnezni, ott nem fogadott el penzt, pedig a maganrendelesen voltam.
Akkor azt hiszem õt választom :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és hol lehet vele beszélni? Be kell menni gondolom a kórhàzba.mivel 3.baba lesz 60.e ft nem tudunk adni tuti de ha nem kell elõre adni akkor jó max 20.000 tudnånk adni max. Mégegyszer
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer köszönöm szépen
Én is vadászok rá, mert bár én Faludihoz járok magánra, õ már nem vállal szülést, mert öreg...majd megkérdezem tõle, hátha ismeri, ha nem, találtam egy telszámot.
Csutortokon es penteken ugyel a korhazban delelott. A maganrendelese a MOM parkban van pentek delutan az Oxivit rendeloben. Onkologus is, igy neha elofordul h el kell rohannia, de ez ritka.


A Szent János Kórházban tudtok jó nőgyógyászt ajánlani?

Legjobb válasz: Lintner Ferenc? Õ az osztályvezetõ fõõorvos, ennyit tudok róla, nekem Zsolnai az orvosom, õ nagyon jó.

Húszas éveim kezdetén ez bennem se tudatosult 100%-an (a kriminálpszichológiában ismert, áldozatok által érzett bûntudat tipikus esete), csak amikor beszélgettem valakivel róla és ugyanezt mondta. Két ember nem beszéli be magának ugyanazt fõleg, hogy ezt sem elõtte, sem utána nem tapasztaltam senkivel - szerencsére. Ez nagyon rég történt, a mai eszem & végzettségem hatására simán nem hagynám ennyiben.
A mai viszonyok miatt ezt nem szeretném ide leírni, de sejtheted, kb. mi történhetett hogy ha azóta csak nõi orvoshoz vagyok hajlandó menni.
Lintner Ferenc? Õ az osztályvezetõ fõõorvos, ennyit tudok róla, nekem Zsolnai az orvosom, õ nagyon jó.
Dr. Dömötöri Jenõ és Dr Baltsik Miklós http://www.domotorijeno.hu Baltsik állapította meg, hogy babás vagyok:) de voltam már nála ezzel azzal korábban is.Dömötöri pedig életem egyik legjobb nõgyógyásza, akivel taliztam.
Na azért az durva lett volna és nem hagytam volna annyiban, de éreztette velem, hogy nemcsak betegként tekint rám, hanem nõként is. Nézd meg a filmet, nagyon jó!
A kérdező hozzászólása: Megmondom õszintén, engem meglepett ez a dolog. Én végül is hozzá járok és nála is szültem. Nekem nincs semmilyen rossz tapasztalatom vele, meg voltam, vagyok elégedve. De különbözõek vagyunk, kinek a pap, kinek a papné...
Szexuális együttlétre kényszerített? Vagy csak osztotta a lapokat ezzel kapcsolatban? Most már engem is érdekel. :)
Szia En a Dr.Baltschik Mikloshoz jarok es nagyon megvagyok elegedve vele, csak ajanlani tudom. Ha szeretnel megtudni tobbet rola, akkor irj privibe. 18 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, de nem értem mire akarsz célozni. Nem fejtenéd ki mégis?
Lintnert NEM ajánlom! Nem mondom meg konkrétan, hogy miért, de ha láttad "A kéz, amely a bölcsõt ringatja" címû filmet, tudni fogod. Azt hittem, képzelõdök, de más is említette, hogy vele is ez történt. Azóta csak és kizárólag nõhöz vagyok hajlandó menni, nem bántam meg. Szakmailag ugyanolyan jók, de emberileg fényévekkel jobbak (kivételek biztosan vannak) és mégiscsak nõk...
Én Zsolnai Csabához, isteni jó doki, nagyon nagy szakember, és jó humora is van! Segítõkész, bármikor hívható telefonon is, bármilyen idióta kérdéssel lehet hozzá fordulni. Van magánrendelése is a 13. kerületben, a kórházban is ott van szinte mindennap, szerdát kivéve. Nézd meg a honlapjukat: http://www.golyahaz.hu/orvosok Én Zsolnait javaslom :) 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem Lentner Ferenc doktor urat is ajánlották. Róla tud valaki valamit?
Ja es irj ha esetleg elérhetõség kellene hozzá. Az elõzõ válaszoló
Szia! Én is most voltam nagy dilemmában az orvos váltás kérdésében. Több dokinál is jártam korábban a Jánosban (Dömötöri Jenõ, Molnár László, Pálmai Bálint). A legszimpatikusabb és legemberibb, közvetlenebb és legjobban odafigyelõbb Pálmai Bálint volt, így kicsit utánajártam. Van ismerõsöm, aki a Jánosban dolgozik (altatóoros, íg yminden osztályt ismer) és mindenképpen õt ajánlotta. Nekem Dömötöri abszolut unszimpatikus volt amúgy, róla csak rosszat hallottam - szintén az ismerõsömtõl. Végül én Pálmai mellett dntöttem és nagyon meg vagyok vele elégedve! A magánrendelése a Mammut mellett van, úgyhogy ha területileg is a Jánoshoz tartozol, akkor ez nagyon tuti helyen van Neked is! 11 hetes kismami
En a sajatomat ajanlom, Dr. Markus LAszlo, o vezeti a Janosban a terhesgondozot. Maganendelese is van, irj, ha kell telefonszam.

Még csak tervben lévő babámat a Szent Imre kórházban szülném. Tudtok ott dolgozó nőgyógyászt ajánlani?

Úgy tervezzük, hogy 1-2 éveb belül jöhet a baba, de én nagyon félek a n?gyógyászoktól, eddig nem is sikerült megtalálnom az igazit. Mindenképpen egy n?i orvost keresek, akihez ebben a pár évben még járhatnék, hogy "összeismerkedjünk".:) Nem is igazán értem, hogy hogyan m?ködik a szülés, annyit tudok, hogy lesz egy orvosom meg egy szülészem, ha minden igaz. Ha ebben tudnátok felvilágosítást adni, esetleg neveket, akkor nagyon hálás lennék. A másik meg az, hogy most Dr. Radványi Krisztinához járok, és vele akár még el is tudnám képzelni a szülést, de nem tudom, hogy ? levezetheti-e azt a Szent Imrében. Vagy ez hogy m?ködik? Lehet hülyeségeket kérdezek, de még sosem volt ezzel tapasztalatom még közvetve sem.:S

Legjobb válasz: Véletlenül rossz helyre írtam a kérdést.:( Na mindegy, remélem azért így is kapok választ!

A kérdező hozzászólása: Véletlenül rossz helyre írtam a kérdést.:( Na mindegy, remélem azért így is kapok választ!
A Szent Imrében én egy nõ nõgyógyászt ismerek, de õt nem ajánlom. Én a Szent Imrében szültem Dr. Tasi Róbertnél, õt ajánlom. Úgy mûködik, ha van magándokid: Eljársz hozzá a magánrendelésre, megbeszéled, hogy elvállalja-e a szülésed levezetését, és akkor ha megindul a szülés bemegy a kórházba . Függetlenül attól. hogy dolgozik-e vagy sem. A szülésznõ ugyanez.

A Szent Margit Kórházban (Budapest) Tudtok ajánlani szülészt?

Most vagyok az els? trimeszterben és a Margit kórházba küldtek ultrahangra és megvoltam elégedve a környezettel tehát ott fogok szülni, de nem tudom ki lesz az orvosom, kinek milyen véleménye van a Margit kórházról?

Legjobb válasz: Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt, de érdemes olvasgatni: http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat-orvosa.. Én Ruzsványszky Istvánhoz járok, most már 2. terhességgel, õt tudom neked nyugodt szívvel ajánlani! Egyébként a Margitban csak jó dokik vannak, nem tudsz mellényúlni :)

Nem tudom, ismered-e ezt az oldalt, de érdemes olvasgatni: http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat-orvosa.. Én Ruzsványszky Istvánhoz járok, most már 2. terhességgel, õt tudom neked nyugodt szívvel ajánlani! Egyébként a Margitban csak jó dokik vannak, nem tudsz mellényúlni :)
Én a Margitban szültem, és oxigén hiányosan született a lányom.15 hónapos és még kúszni sem tud. Nincs az a pénz, hogy én valaha az életben még egyszer ott szüljek! Az orvosom nevét nem írom le, de itt a felsoroltak között van
Nem akarlak elkeseríteni de én csak rosszat hallottam az ott szülõ ismerõseimtõl..Az egyiknek orvosi hiba miatt oxigénhiánnyal született a kisfia, a másik pedig még reménykedik h a kisfiának nem lesz semmi baja a késõbbiekben.Ezek alapján amikor terhes lettem nem akartam itt szülni (pedig ez lett volna hozzánk a legközelebb).
Nagyon sajnálom, hogy az elõzõ válaszolónak rossz tapasztalatai vannak; de én is csak jókat tudok mondani. Dr. Sárvári Jánosnál szültem kétszer is. Nagyon emberséges és segítõkész orvos. Akiknek ajánlottam, mind maximálisan elégedett volt vele. Kellemes várandósságot, könnyû szülést kívánok!
Szia!Én a Margitba szültem az elsõ babámat és a 2.-at is ott fogom.Nagyon megvoltam elégedve a dokival is és a szülésznõvel is.Dr.Burik Zoltánnál szültem.Panaszt még senkitöl nem hallottam.Nagyon sok ismerösöm ott szült és mindenki dicsérte a dokikat.

A Szent Imre kórházban tudtok egy jó dokit ajánlani? Most vagyok 4 hetes, és kb a 7-8. hétben szeretnék dokihoz menni.

Legjobb válasz: Én dr. Barna Istvánhoz járok és 9 hetes vagyok, bár én a magánrendelésére járok, és eddig csak UH-t csináltak, õ még nem vizsgált. De nagyon szimpatikus.

Én dr. Barna Istvánhoz járok és 9 hetes vagyok, bár én a magánrendelésére járok, és eddig csak UH-t csináltak, õ még nem vizsgált. De nagyon szimpatikus.
Szia! Én az fiatalabb Barnával találkoztam a kórházban sajnos, és nagyon nem tetszett a stílusa. Álítólag magánban nagyon jó de szerintem drága. Én a Nyulasi dokihoz járok. szia
Dr.Barna (keresztnevét nem tudom sajna) apja is, fia is ott dolgozik szülészként, Rabóczky Marietta, Dr. Cseke Péter (nála szültem)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors választ, sokat segítettetek.

Bp. III. ker. Szent Margit Kórházban tudtok megbízható, szimpatikus szülész-nőgyógyász orvost, akit bátran mernétek ajánlani a terhesgondozás során és a szülésnél is? Köszi, 11+2 hkm

Legjobb válasz: Szerintem mindegyik orvos átlagon felüli :) Jártam Mihályi Istvánhoz, Burik Zoltánhoz, Magyar Attilánál szültem, mindegyiküket jó szívvel ajánlom. Szülésznõk közül a két Betti (vezetéknevet nem tudok) szuper, egyikük alteros :) a fiatalabbik pedig igazán jó fej, rugalmas, kedves, mosolygós, segítõkész, de szerintem a szülészeten minden dolgozó hihetetlenül jó szakember és ember :)

Szerintem mindegyik orvos átlagon felüli :) Jártam Mihályi Istvánhoz, Burik Zoltánhoz, Magyar Attilánál szültem, mindegyiküket jó szívvel ajánlom. Szülésznõk közül a két Betti (vezetéknevet nem tudok) szuper, egyikük alteros :) a fiatalabbik pedig igazán jó fej, rugalmas, kedves, mosolygós, segítõkész, de szerintem a szülészeten minden dolgozó hihetetlenül jó szakember és ember :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel voltam az UH-n, mindent rendben találtak szerencsére, azt mondta az uh-s a méretei alapján, hogy õ bizony már 13 hetes, nem 12 :) Nagyon megnyugodtam, mert görcsölgettem is az elmúlt napokban 1x-1x, de nem látott semmit ami okot adna aggódásra /nem mintha amúgy aggódna az ember.. :) / Az eredményeink: CRL: 7, 2cm, nyaki redõ: 1, 8mm, pulzus: 158 percenként, és izeg-mozog, 1x-2x rúgott egy kung-fu pandát is :D Üdv nektek, ha gondoljátok idõnként jelentkezek :) Sziasztok.
A tesóm Koniorczyk Katalinnál szült 2 éve, és most nyáron is nála fog. Õ is szuperlatívuszokban beszélt a szülészetrõl és a szülésznõrõl, nagyon sok hasznos tsanácsot kapott tõle a szülés utáni napokban is.
Rmélem, minden rendben lesz :)
Nekem a választott szülésznõm segített szoptatni :)
HA õ az elsõ babád, ne menj vip szobába vagy elre beszélj egy szoptatási tanácsadóval, h menjen be hozzád a kórházba. Szoptatás terén ugyani egyáltalán nincsenek felkészülve, engem a szobatársam és a 3 gyerekes takarítónõ tanított meg szoptatni. A fürdõ egyébként higiénikus, naponta gõztisztítják :)
A kérdező hozzászólása: Köszi az infókat :) Azt láttam a honlapjukon, hogy van VIP szoba (a feltüntetett 6eFt/nap még nem is "annyira" sok a többi 8-12eFt körüliekhez képest), én inkább megpróbálok addig imádkozni, hogy legyen szabad VIP-szoba, és akkor talán a kórházi élmény sem lesz negatív, de ha nem jön össze, akkor is kibírom, mert muszáj, és a muszáj mint tudjuk nagy úr... :) Amúgy a babákat milyen gyakran adják oda, esetleg éjszakára is bent lehet a szobában velem, ha szeretném? Már amennyire a galériában láttam, a közös szobák kb 3 szobásak, ezért ez kérdés lehet... A fürdõ-részlegrõl esetleg valami vélemény, mert az én emlékeim csak a Szt.Imrébõl vannak, és elég negatívak...
Én 16 órát vajúdta EDÁval (elsõ megint). Oxitocint is kaptam, mert fájásgyenge voltam, illetve egy második adagot, mert a lepény nem akart a baba után jönni. Beöltést nem kaptam, viszont az eda miatt végig feküdnöm kellett, de mivel gerincbeteg vagyok, nem volt választásom. Én egyébként azt vettem észre, hogy nem siettetnek a dokik semmiben, a szülészet átlagon felüli (jó, nagy alternatívkodásra, kád, duplaágy stb nincs lehetõség), a csecsemõosztály meg kritikán aluli, de ha nem az elsõ gyermeked, akkor ez annyira talán nem fontos, nekem a benn töltött 3 napról nincsenek túl jó élményeim. De szülni nem szülnék máshol másodszorra sem, legfeljebb ambulánsan hazajövünk a második babával, ha minden rendben lesz vele :)
Nem kötelezõ. Igen ez az epidurális érzéstelenítés amúgy. Nálam fájásgyengeség miatt kötöttek be oxitocint, az meghozta a fájásokat, szinte összeértek, nem tudtam pihenni, így kértem. Jó is volt így, mert maradt erõm a kitolásra. Én 5 óra 25 perc alatt szültem így. Beöntés sem kötelezõ amúgy, de ajánlják. Nekem ez sem kellett, mert egy kiadós hasmenéssel kezdõdött az egész otthon :)
A kérdező hozzászólása: Még egy kérdés: itt mindenképp kell az EDA (ez egyáltalán az epidurális érzéstelenítés?), én kicsit parás vagyok minden plusz beavatkozás miatt, a fiamat is cakk-pakk 2, 5 óra alatt megszültem. Jobb szeretném minden kínját-szépségét átérezni /akkor persze nem ezt mondom majd... ;) /, gondolom nem kötelezõ...(?) :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Még nem tudom, mit szeretnék, egyelõre tájékozódom, hogy mit, merre, ki és hogy, mert utoljára 13 éve szültem, de akkor még a Szent Imrében, itt csak rákszûrésen voltam, de nincs itt a kerületben választott orvosom, jó volt aki épp bent volt rendelésen. A terhesség és szülés persze már más téma, ide mindenképp szeretnék egy olyan embert/orvost, akiben feltételek nélkül megbízhatok, és rábízhatom magam a babával együtt... :)
Burik Zoltán is be tud kötni EDA-t, nem kell hozzá altatóorvos :) És õ is minden nap meglátogatja a kismamáit a gyermekágyas osztályon, és ellenõrzi a gyermekágyi folyást is. Igazság szerint a szülészorvosok és szülésznõk mind kiválóak, a gyermekágyas osztály nõvérei is kedvesek (egyet kivéve :) ), a csecsemõsök kevesen vannak, így maguktól nem ajánlják fel a segítségüket, de ha segítséget kérsz tõlük, akkor segítenek.
Elsõ vagyok. Hát szerintem attól függ, neked mik az elvásáraid. HA gátvédelmet szeretnél, akkor pl érdemes szülésznõt is választani. MAgyar doki nagyon jó fej, laza, viccelõdõs, be tud adni EDA-t. Nagyon figyelmes, a szülés után is rendszeresen ellenõriz. A megánrendelõje szépen felszerelt, van UH-gép, tud szûrõvizsgálatokat elvégezni, viszonylag olcsó (5000), a szülésért nem kér pénzt.
Én dr. Burik Zoltánhoz jártam gondozásra, és nála is szültem. Azóta is hozzá járok, ha gondom van (van már magánrendelése). A szülésznõm Sámsonné Tóth Katalin volt. Hálával gondolok mindkettõjükre. Igazi élmény volt a szülés, velük bármikor újra végigcsinálnám. Mindkettõjüket ajánlom!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a neveket! A Magyar dr-t ajánlotta a védõnõ is, de igazán a "tapasztalatok" alapján szeretnék választani, meg persze az elsõ benyomás-szimpátia alapján :)
Szia! Mi újság nálatok?

Tudtok orvos es szuleszno parost ajanlani a Szent Istvan korhazban? (nev, elerhetoseg segitene). Kerlek ird le a torteneted is, mert az sokat segit a dontesben. Koszi elore is. L

Legjobb válasz: Szia! Én még nem szültem az Istvánban, de a második babámat ott fogom majd szeptemberben. Szülésznõm nincs, de a dokim Dr. Németh Miklós. Imádom!!!! Csak ajánlani tudom. Barátnõm is nála szülte mindkét gyerkõcét és még a mai napig hozzá jár.

Szia! Én még nem szültem az Istvánban, de a második babámat ott fogom majd szeptemberben. Szülésznõm nincs, de a dokim Dr. Németh Miklós. Imádom!!!! Csak ajánlani tudom. Barátnõm is nála szülte mindkét gyerkõcét és még a mai napig hozzá jár.

Szent Imre kórházban tervezem a szülést tudtok nekem ajánlani szülészorvost és szülésznőt nagyon megköszönném?

Legjobb válasz: Doki: Tasi Róbert, Barna család. Szülésznõ: szinte bárki:) Komolyan,sajnos az én dokim és szülésznõm is elment onnan:(((

Doki: Tasi Róbert, Barna család. Szülésznõ: szinte bárki:) Komolyan, sajnos az én dokim és szülésznõm is elment onnan:(((
Én most tavasszal szültem ott, a szülésznõm Tóth Irén volt, külön mehettem hozzá felkészítésre, és az elsõ perctõl az utolsóig kedves, készséges, szuper volt.
Orvos: Barna Péter, ha szereted a humort, Bálint Balázs, ha inkább egy nagyon kedves dokit szeretnél. Szakmailag mindkettõ nagyon jó. Szülésznõ Nyulasi Jolán vagy Kecskeméti Vera.Mindkettõ nyugodt, végtelenül kedves, segítõkész.
Balint Balazs es Kondor Kata szuleszno. Nagyon jo paros.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!