Találatok a következő kifejezésre: A Szent Kórházban hány (7 db)

Hány hetes kortól lehet a Szent Imre kórházban szülni?

36+1 hetes vagyok. Csak nem emlékszem, hogy mit mondott a szülészn?m, hogy a 36. vagy a 37. hétt?l.

Legjobb válasz: 37. hét, de ha a kicsi 2500g-nál nagyobb, akkor már 36 hetesen se viszik el.

37. hét, de ha a kicsi 2500g-nál nagyobb, akkor már 36 hetesen se viszik el.
Ezt hogy érted? Ha beindul a szülés, akkor nem küldenek el, hogy nem vagy még x hetes, nem szülhetsz.
A kérdező hozzászólása: Nincs koraszülött ellátás, így mentõvel átviszik az anyát olyan kórházba, ahol el tudják látni a koraszülöttet. Nem tudom, hogy a 36. vagy a 37. hét-e a határ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Így már értem. Bocsi, hogy nem tudtam érdemben válaszolni.
De fura! Mert én meg Kistarcsán fogok szülni, ott sincs koraszülött ellátás, és ott úgy csinálják, hogy meg lehet szülni, de a babát már várja a Peter Cerny, és átviszi másik kórházba. Mivel 37. héttõl nem számít koraszülésnek, így gondolom nálatok ez lehet a határ.

Szent Imre kórházba hány napot töltenek a szülőnők?

Legjobb válasz: Én elsõ babával 3 nap, másodikkal 2 nap, mert sokan voltak és kellett a hely.

Én elsõ babával 3 nap, másodikkal 2 nap, mert sokan voltak és kellett a hely.
Hétfõn de. 9 kor szültem. Szerdán kérdezték, miért nem megyek haza. Végül csüt. reggel jöttünk el.
Én is ott szeretnék szülni, és ezzel most megleptetek! :) Bár ha jobban belegondolok, otthon jobban szeret lenni az ember mint korházban!
Szia! Közel 6 hónapja szültem ott. Szülés után 48 órával hazaengednek, ha nincs semmi gond egyikõtökkel sem. Én kedd reggel 5-kor szültem, csütörtökön de. jöttünk haza. Gondolom, ha éjszaka, vagy este szülsz, akkor is a 48 óra utáni de. engednek el. Császáros szobatársam (elõttem szült 4 órával), kérte, hogy még maradhasson, annak sem volt akadálya.
Én este szültem, azaz este után még 2 éjszakát voltam bent.Aztán délelõtt hazaküldtek.


Milyen a Szent Istvan korhazban szulni? Nagyvarad ter, 9. kerulet. Lehetosegek? Tisztasag? Hanyan egy szobaban?

Minden tapasztalat a korhazzal kapcsolatban

Legjobb válasz: Szia! 8 kérdéssel korábban találsz egy ugyanilyen kérdést, és köztük a válaszomat is (én vagyok, aki már kettõt szültem ott, és a harmadikat is ott szeretném másfél hét múlva). Ha más infóra is szükséged van, írj privát e-mailt!

Szia! 8 kérdéssel korábban találsz egy ugyanilyen kérdést, és köztük a válaszomat is (én vagyok, aki már kettõt szültem ott, és a harmadikat is ott szeretném másfél hét múlva). Ha más infóra is szükséged van, írj privát e-mailt!

Szent Margit kórházban hány ágyasak a szobák? Milyenek a mosdók?

Legjobb válasz: 3 ágyasak a szobák,térítéses alapon kérhetõ egyágyas is. javaslom az utóbbit,nekünk ilyen volt,és nem bántuk meg:) A mosdók normálisak,nem mondom,hogy egy Hilton,de kibírható. http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat-fotoga.. Írj nyugodtan ha tudok valamiben segíteni,2x ott szültem

3 ágyasak a szobák, térítéses alapon kérhetõ egyágyas is. javaslom az utóbbit, nekünk ilyen volt, és nem bántuk meg:) A mosdók normálisak, nem mondom, hogy egy Hilton, de kibírható. http://www.margit-szuleszet.hu/szuleszet-nogyogyaszat-fotoga.. Írj nyugodtan ha tudok valamiben segíteni, 2x ott szültem
Ez gyönyörû a János kórház egyágyasához képest. Ami a Jánosban van az valami borzalom. Kicsi szoba, alacsony ágy, nem lehet az ablakhoz férni, csak ha az ágyra áll az ember, és ezért elkértek 10 ezret egy éjszakára. Bocsi hogy offoltam, de most sokkolt, hogy mekkora a különbség. Második babát én is a Margitban szeretném szülni.
Elsõ vagyok:) Nagyon jó kórház, és ami még tetszett benne, hogy nem olyan felkapott.Szerintem sokan mennek a Jánosba, Imrébe, Istvánba szülni a Margit körzetébõl is. Pedig nagyon normális, rendes az orvosgárda, a szülésznõk, a nõvérek is.

A Szent István kórházba mit kell vinni a babának? Angolpólya még használatos vagy inkább rugdalózót? Hány db-t érdemes bevinni?

Legjobb válasz: Én az elsõ két gyermekemet az Istvánba szültem.Akkor adtak mindent,de amikor kértem másikat mert piszkos lett,vagy el volt szakadva,akkor igen csak kimutatták nemtetszésüket.Én azt ajánlom vigyél magaddal mindent,még pelenkát is!!!A harmadik gyermekemet Kistarcsán szültem augusztusban,én neki pl mindent vittem.Mindenbõl 4 napra elegendõt!!Számolj úgy,hogy többször kakil,lebüfizheti...Inkább legyen,mint hogy ne tudj mit ráadni a picire!Mikor szülsz?

Én az elsõ két gyermekemet az Istvánba szültem.Akkor adtak mindent, de amikor kértem másikat mert piszkos lett, vagy el volt szakadva, akkor igen csak kimutatták nemtetszésüket.Én azt ajánlom vigyél magaddal mindent, még pelenkát is!!!A harmadik gyermekemet Kistarcsán szültem augusztusban, én neki pl mindent vittem.Mindenbõl 4 napra elegendõt!!Számolj úgy, hogy többször kakil, lebüfizheti...Inkább legyen, mint hogy ne tudj mit ráadni a picire!Mikor szülsz?
A kérdező hozzászólása: Április végén szülök. hallottam, hogy kell mindent vinni, de a napi szükséges db számmal nem vagyok tisztában. De majd akkor viszek bõven... :-)
Én már 2x szültem az Istvánban, és idén nyár végén megint ott fogok.Mindent vigyél.Takaró, kis sapka, kifogó(törölközõ)textil pelenka(a baba feje alá), pelenka(már csak 2-3 db-ot adnak/nap).Meleg van bent, én úgy vittem, hogy hosszú ujjú body+ujjatlan rugi, illetve ujjatlan vagy rövid ujjú body+ hosszú ujjú rugi.Én a pólyákat, hálózsákokat nem szeretem, így nem is vettem.Már a szülés megindulásakor oda kell adni egy garnitúra ruhát, mert egybõl abba öltöztetik.Én simán szültem, 3 nap múlva mentünk haza, én mindenbõl 4-4 darabot vittem(persze takaróból, kifogóból, sapiból 1-1-et).Ám otthon ki volt készítve még 2-2 darab(ruha-garnitúra), ha kell, a férjemnek ne kelljen keresgélnie.A hazamenõs ruháját a hordozóba készítettem, így amikor jött a értünk a férjem, akkor hozta be.A szennyeseket meg folyamatosan küldtem haza.Minden jót!
Pontosabban kedd este született, és péntek reggel már mentünk is haza, nem is volt 3 nap.
Elsõ válaszolónak:mikor szültél ott?Én a kisebbiket 2008-ban szültem, de már akkor is mindent nekünk kellett vinni, a barátnõm 2006-ban szült, de Õ is vitt mindent.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Kedves 5õs!Én a fiamat 1997ben, a lányomat 2006ban szültem.Emlékszem, hogy minden volt nálam, de adtak mindent.Igaz sokszor volt szakadt a ruha de amikor a fõorvos úr szólt a nõvérnek rögtön adtak másikat, igaz szájhúzogatás kíséretében.
Az 5. vagyok.A barátnõm év végén szült-2006-ban-de nem is említette, hogy adtak "kincstári" ruhát.Lehet addigra változtak a dolgok...mondjuk elég sokat, mert most meg már pelust is alig adnak.Tudom tudom, nincs pénz.Minden jót Nektek.

Szent Imre kórház szülészetén milyen a dolgozók hozzá állása a kismamákhoz és a bébikhez? Valamint Hány ágyasak a szobák?

Köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Szia!Én is csak most fogok ot szülni.Úgy tudom,hogy aranyosak a csecsemõsök ha van szülésznõd akkor szinte csak õ fog veled foglalkozni-nekem nincsen.Ha jól tudomkétágyasok a szobák.A vendégeket csak az elõtérben fogadhatod a babát csak ablakon keresztül nézhetik meg.Az apa nem mehet be a avjúdáskor a szobába,mert ott több kismama is van akkor,de te kimehetsz vajúdni a folyosóra-ha apás szülés lesz.Császárnál az apa nem lehet bennt a mûtõben csak egy ablakon keresztül nézheti a történteket,8át kell utánna pihenni,a baba a születés után fél óráig lehet veled.Term.szülésnél ha jól tudom végig veled lehet,de amikor úgyérzed beadod a csecsemõsökhöz..Hát kb ennyit hallottam én is,nem tudom mire vagy még kíváncsi..39hetes kismama

Szia!Én is csak most fogok ot szülni.Úgy tudom, hogy aranyosak a csecsemõsök ha van szülésznõd akkor szinte csak õ fog veled foglalkozni-nekem nincsen.Ha jól tudomkétágyasok a szobák.A vendégeket csak az elõtérben fogadhatod a babát csak ablakon keresztül nézhetik meg.Az apa nem mehet be a avjúdáskor a szobába, mert ott több kismama is van akkor, de te kimehetsz vajúdni a folyosóra-ha apás szülés lesz.Császárnál az apa nem lehet bennt a mûtõben csak egy ablakon keresztül nézheti a történteket, 8át kell utánna pihenni, a baba a születés után fél óráig lehet veled.Term.szülésnél ha jól tudom végig veled lehet, de amikor úgyérzed beadod a csecsemõsökhöz..Hát kb ennyit hallottam én is, nem tudom mire vagy még kíváncsi..39hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Remélem jól döntöttünk:) Jó babavárást és persze sok örömöt
Én viszont tapasztalatból mondom, hogy a csecsemõsök nem valami kedvesek a kismamákkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!