Találatok a következő kifejezésre: A Szent Kórházban (305 db)

Budapesten a Szent Imre Kórház vagy a Szent MArgit kórház jobb szülés, orvosok stb. tekintetében?

Legjobb válasz: Nekem a Szent Margit, bár évekkel ezelõtti a véleményem. Mindegyik gyerekem ott született, a PIC (koraszülött osztály) országosan jó volt, bár nem volt rá szükségem, de szerettem, hogyha mégis korábban szülnék (32. héttõl), akkor ott lehet velem a babám. A terhesgondozójuk és a szülésznõk is elsõrangúak voltak. Mi nagyon szerettük a Margitot! :-) Nekem a Szent Imre nem volt szimpi, pedig 15 percre lakunk tõle, a Margittól meg 1 órányira... Az egyik gyerekkel épp hogy beértünk szülni! :-)))

Nekem a Szent Margit, bár évekkel ezelõtti a véleményem. Mindegyik gyerekem ott született, a PIC (koraszülött osztály) országosan jó volt, bár nem volt rá szükségem, de szerettem, hogyha mégis korábban szülnék (32. héttõl), akkor ott lehet velem a babám. A terhesgondozójuk és a szülésznõk is elsõrangúak voltak. Mi nagyon szerettük a Margitot! :-) Nekem a Szent Imre nem volt szimpi, pedig 15 percre lakunk tõle, a Margittól meg 1 órányira... Az egyik gyerekkel épp hogy beértünk szülni! :-)))

Mi az elerhetosege Dr Siklos Pal foorvosnak? A doktor ur a Szent Istvan korhazban dolgozik, Budapesten, es surgosen beszelnem kene vele, de nem tudom, hogyan.

Legjobb válasz: Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

Szent István Kórház Telefon: 06-1-455-5700 Dr. Siklós Pál osztályának Tel. száma: 06-1-456-7681 E-mail: istvankorhaz (kukac) istvankorhaz.hu az osztály telefonszámán, (ha a fõorvos úr, engedélyezte) megkaphatod a közvetlen elérhetõségét.

A Szent Imre kórházban mikor van szülést felkészítő tanfolyam?

És nagyon érdekelne az is,hogy hallottam van olyan ami újraélesztést tanít stb....ha leállna a baba légzése stb mit kell tenni.Ez is nagyon fontos lenne,mert úgy tudom a légzésfigyel?nek csak így van értelme.Ha tud vki honlapcímet hol lehet ezt megnézni kérem segítsen.Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták,hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek,de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak,remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama

szia én a szent imre kórház honlapján néztem meg utánna fel is hívtam és azt mondták, hogy keddenként fél5-tõl fél6-ig terhestorna van utánna 6-tól 7-ig pedíg az oktatás bár én ma magyek, de csak az oktatásra egyenlõre!Amugy a 464-8600 ha felhívod és beütöd a 1433 melléket ott mindent elmondanak, remélem tudtam segíteni!Boldog babavárást üdv:egy 28 hetes kismama


Budapesten a Szent István kórházban milyen szülni?

Az lenne a nagy kérdésem, hogy milyenek ott nővérek, szülésznők! Fogadott orvosom van, de szülésznőt nem tudom, hogy válasszak- e (választhatok-e még)? Nyáron, július elején fogok szülni és a szülőszobán van légkondi, ilyesmi? (bár gondolom nem a nagy meleg lesz a legnagyobb bajom) Miket kell magammal vinni a kórházba?

Legjobb válasz: Kedves 2.! A barátnõd utánanézhetett volna, hogy melyik kórházban akar szülni, mert bizony a bababarát kórházakban nem adnak tápszert és cukros vizet sem! Az alatt az 1-2 nap alatt amíg nincs tej, csak elõtej, nem kell neki semmi mást adni, mert elég az elõtej is. Az orvosok azért már csak jobban tudják... Ha nagyobb ggond lett volna, adtak volna bevizsgált anyatejet neki, és igen, pohárból, mert már a csecsemõk is tudnak pohárból inni, az enyémet is úgy itatták meg a lefejt tejemmel és nagyon ügyesen itta. Másik kórházba kell menni szülni, ha ez nem tetszik...

Kedves 2.! A barátnõd utánanézhetett volna, hogy melyik kórházban akar szülni, mert bizony a bababarát kórházakban nem adnak tápszert és cukros vizet sem! Az alatt az 1-2 nap alatt amíg nincs tej, csak elõtej, nem kell neki semmi mást adni, mert elég az elõtej is. Az orvosok azért már csak jobban tudják... Ha nagyobb ggond lett volna, adtak volna bevizsgált anyatejet neki, és igen, pohárból, mert már a csecsemõk is tudnak pohárból inni, az enyémet is úgy itatták meg a lefejt tejemmel és nagyon ügyesen itta. Másik kórházba kell menni szülni, ha ez nem tetszik...
Amikor én szültem, tavaly nyáron, pont nem volt jó a légkondi, de ventillátor azért vol... A kórteremben viszont az sincs. Nekem nem volt fogadott dokim, sem szülésznõm, de mindenki nagyon kedves és segítõkész volt. Tudom ajánlani neked a szülésfelkészítõ tanfolyamot, ami szerdánként van. Így jobban megismered a kórházat és a szülõszobát is meg lehet látogatni egyébként szerdánként. Ezt is tudom ajánlani!
2. vagyok, gondoltam hogy nem fog köztetszést kiváltani a válaszom. A barátnõm utána nézett a kórháznak, de ragaszkodott a nõgyógyászához ezért szült az István kórházban (az elsõ babát nem ott szülte de ment az orvosa után), és neki elõteje sem volt egy csepp sem (!), csak ezt egyetlen csecsemõs sem hitte el neki... és azért lett gond, mert belázasodott a baba és éjjel-nappal ordított, ezt folyamatosan mondta a csecsemõsökhöz akik mindíg elhajtották (és ahogy kapott egy kis folyadékot nagy könyörgések árán - amit kb egy óra alatt tudtak belediktálni mert Õ nem tudott pohárból inni- lement a láza tehát ez lehetett a gond), majd amikor hazajöttek megnézte a gyerekorvosuk aki teljesen kiakadt és azt mondta örüljön a barátnõm hogy nem száradt ki a gyereke mert erõteljes folyadékelvonási tünetei lettek (amik születésénél még nem voltak meg)... Tehát orvos is azt mondta hogy ez így nem volt jó... DE természetesen mindenki maga ítélje meg milyen szemléletû kórházban szeretne szülni. Elfogadom ha valaki nem ért velem egyet (bár nem mindegy milyen stílusban), ez csak egy tapasztalat a sok közül és az is lehet hogy kivételes eset volt. Arról nem is beszélve, hogy ha lett volna teje a barátnõmnek egyet értettem volna azzal hogy semmi mást ne kapjon a fia!
Az én barátnõm ott szült, és nagyon ki volt akadva a csecsemõsökre és az elvekre ahogy a babákat kezelik... azt mondta senkinek nem fogja ajánlani sõt teljesen fel van háborodva (veszélyeztették a kisfia egészségét azzal hogy nem adtak neki sem tápszert sem egy kis cukros vizet annak ellenére hogy nem volt teje- majd nagy kegyesen pohárból megitatták azaz inkább meglocsolták mert hát egy baba nyilván nem tud még pohárból inni egybõl le is ment a láza)... DE az orvosát és a szülésznõjét nagyon dicsérte!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos volt az 1 és a 3. válasz. Nem riaszt vissza, hogy a baba nem kap anyatejen kívül mást, lényeg, hogy már ott mindig együtt legyünk. Még a kérdésem az lenne az elsõ válaszolóhoz a szülésre felkészítõ tanfolyamra mikortól érdemes elkezdeni járni? Most 22 hetes vagyok! Köszi még egyszer mindenki kommentjét, és valakinek van még tapasztalata, írjon!!
ja, es poharbol itatjak a kisbabakat, nem tudom anyatejjel e, de nem cukros vizzel. viszont nagyon ki kell verni a balhet, hogy kapjon. az en babam emulalta, hogy szopizik, nem szopizott, igy plusszba ki is szaradt.. mert a kedves noverek nem mérték, hiaba kertem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat még egyszer! Na ha majdan eljön az idõm, utána megírom az én véleményemet, nekem milyen volt!

Székesfehérváron a Szent György korházban fogok szülni. Mit kell vinnem a babámnak és magamnak?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ezek voltak a táskában! Nekem a szülésznõ azt ajánlotta, hogy két táskába pakoljak. Az egyik a szülõszobás másik a kórházi legyen. De amikor megszültél a szülõszobást úõgyan úgy viszed magaddal a szobába mint a kórházit. Szülõszobás: papucs amiben tudsz fürödni, tusfürdõ, törölközõ, köntös, wc papír, wc papír ülõke, eldobható bugyi, zokni, zsepi, fényképezõgép, hajgumi, víz, csoki, szõlõcukor, telefon, íratok. kórházi: pizsama, papucs, zokni, törölközõ, melltartó, melltartóbetét, mellszívó, hozzá cumisüveg, mellbimbókrém, nekem kellett bimbóvédõ csak ezzel tudtam szoptatni, eldobható bugyi, betét, tejserkentõ tea, wc papír és ülõke, fogkrém, fogkefe, pohár, kés, villa, kanál, konyharuha, golyós, telefontöltõ, fésû. Én hozattam még be hajszíárított és sampont! A babának: popsitörlõ, textilpelus 3-4 db, kesztyû, pelenkázófeltét, kissapka. Én még rengetek vízet hozzatam be, és kaját! Érdemes a táskába rakni egy müanyag dobozt tenni, tetejére egy cimkét ragasztani amin a neved van és majd a szoba számod, mert a hûttõbe ebbe tudod a kajádat betenni./ nekem hoztak be szalámit, májkrémet stb./ A párod ha megy be szülésre akkor kell egy papucs és nekünk még 1000 ft kértek ruhára. most nem tudom mennyi! A korházi csomagot és a 35 héten pakoltam össze, de már elõtte egy hejer kezdtem összeszedni! Vittem még kispárnát is! A babának a kórházból hazaadásra ruha, hordozó

Szia! Nekem ezek voltak a táskában! Nekem a szülésznõ azt ajánlotta, hogy két táskába pakoljak. Az egyik a szülõszobás másik a kórházi legyen. De amikor megszültél a szülõszobást úõgyan úgy viszed magaddal a szobába mint a kórházit. Szülõszobás: papucs amiben tudsz fürödni, tusfürdõ, törölközõ, köntös, wc papír, wc papír ülõke, eldobható bugyi, zokni, zsepi, fényképezõgép, hajgumi, víz, csoki, szõlõcukor, telefon, íratok. kórházi: pizsama, papucs, zokni, törölközõ, melltartó, melltartóbetét, mellszívó, hozzá cumisüveg, mellbimbókrém, nekem kellett bimbóvédõ csak ezzel tudtam szoptatni, eldobható bugyi, betét, tejserkentõ tea, wc papír és ülõke, fogkrém, fogkefe, pohár, kés, villa, kanál, konyharuha, golyós, telefontöltõ, fésû. Én hozattam még be hajszíárított és sampont! A babának: popsitörlõ, textilpelus 3-4 db, kesztyû, pelenkázófeltét, kissapka. Én még rengetek vízet hozzatam be, és kaját! Érdemes a táskába rakni egy müanyag dobozt tenni, tetejére egy cimkét ragasztani amin a neved van és majd a szoba számod, mert a hûttõbe ebbe tudod a kajádat betenni./ nekem hoztak be szalámit, májkrémet stb./ A párod ha megy be szülésre akkor kell egy papucs és nekünk még 1000 ft kértek ruhára. most nem tudom mennyi! A korházi csomagot és a 35 héten pakoltam össze, de már elõtte egy hejer kezdtem összeszedni! Vittem még kispárnát is! A babának a kórházból hazaadásra ruha, hordozó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nagyon sokat segítettetek. Mostmár legalább tudom hogy kezdjem:)

A Szent István kórházban bárki szülhet aki Budapesten lakik, vagy csak aki kerületileg oda tartozik?

Legjobb válasz: HA az utcáról esel be, mert a kórház elõtt megy el a magzatvized nem fognak átszállítani a kerületi kórházadba, ha van szülészetük. És ezt doki nélkül is igaz. Én érdeklõdtem a választott intézménynél, hogy ha ott akarok szülni, de igazából Pesti vagyok, mehetek e. És akkor adták azt a választ, hogy mehetek nyugodtan, orvos fogadása nélkül. (nõgyógyász/szülészem javasolta, hogy azért a végétõl 7.8. hótól már inkább a választott kórházba menjek terhesgondozóba, és ne hozzájuk, hogy ismerjenek, legyen elõzményem) Ha a kiskönyvedet is megnézed, akkor van egy olyan vonal, hogy területileg illetékes/választott intézmény. Szabadon választhatsz kórházat, ha van rá lehetõséged. (Pesten ahol akarsz, de mondjuk csak hasracsapva Nyíregyen lehet csak egy szülészet van, akkor nem tudsz választani, mert a legközelebbi Szegeden van-tudom hülye példa)

HA az utcáról esel be, mert a kórház elõtt megy el a magzatvized nem fognak átszállítani a kerületi kórházadba, ha van szülészetük. És ezt doki nélkül is igaz. Én érdeklõdtem a választott intézménynél, hogy ha ott akarok szülni, de igazából Pesti vagyok, mehetek e. És akkor adták azt a választ, hogy mehetek nyugodtan, orvos fogadása nélkül. (nõgyógyász/szülészem javasolta, hogy azért a végétõl 7.8. hótól már inkább a választott kórházba menjek terhesgondozóba, és ne hozzájuk, hogy ismerjenek, legyen elõzményem) Ha a kiskönyvedet is megnézed, akkor van egy olyan vonal, hogy területileg illetékes/választott intézmény. Szabadon választhatsz kórházat, ha van rá lehetõséged. (Pesten ahol akarsz, de mondjuk csak hasracsapva Nyíregyen lehet csak egy szülészet van, akkor nem tudsz választani, mert a legközelebbi Szegeden van-tudom hülye példa)
A választott dokim ott dolgozik, de miután lemondtam így be kell jelentkeznem a nagybátyámhoz ideinglenesen Budára ahoz hogy a Sz. Imrében szülhessek.Különben az I-II számú klinikán kéne szülnöm.Én Érdi vagyok nem tudom ez fontos-e.Kérdezd meg a védõnõdet én is õt kérdeztem.
ha vállalnak tökmindegy hol laksz. ha ott dolgozik a dokid akkor meg természetesen.
ha fogadott dokid van és ott dolgozik, akkor szülhetsz ott!

Ki az aki mostanában szült a Szent István kórházban Pesten?

Arra lennék kíváncsi van- e szabad kórház választás? Ha fogadott szülészn?m van mehetek-e oda? Milyen feltételekkel szülhetek ott? Volt -e valaki így?

Legjobb válasz: 1 hete szültem ott. Nem volt sem fogadott orvosom, sem fogadott szülésznõm. Nagyon rendesek voltak velem. Ha szülésznõt szeretnél fogadni, akkor az ottaniak közül kell, mert másik kórházból ugye nem mennek oda, mindenki a saját kórházában dolgozik. Tehát vagy szülésznõt vagy kórházat választassz elsõsorban.

1 hete szültem ott. Nem volt sem fogadott orvosom, sem fogadott szülésznõm. Nagyon rendesek voltak velem. Ha szülésznõt szeretnél fogadni, akkor az ottaniak közül kell, mert másik kórházból ugye nem mennek oda, mindenki a saját kórházában dolgozik. Tehát vagy szülésznõt vagy kórházat választassz elsõsorban.
Én is ott szültem nemrégiben. Ahogy a vezetõ szülésznõ mondta, ha valaki megjelenik a szülõszoba ajtajában, hogy szülni jött, akkor beengedik és ennyi. :) Vagyis a lényeg, hogy nem kell területileg odatartozni. Szülésznõt választani azok közül lehet, akik ott dolgoznak, máshol dolgozót nem vihetsz oda, maximum kísérõként. Ha jól emlékszem maximum két fõ veled lehet a szülõszobán szülés közben, szóval ha megnyugtat egy ismerõs szülésznõ jelenléte a szüléskor, akkor ez így megoldható.

A Szent Istvánban fogok szülni, jó kórház? Dr Kodaj Imréről? Jó orvos?

Legjobb válasz: Én ebben a kórházban szültem másfél hónapja. Nem volt fogadott orvosom,kicsit problémás is voltam, mégis nagyon rendesek voltak velem. Én csak jót tudok mondani az István kórház szülészetérõl!

Én ebben a kórházban szültem másfél hónapja. Nem volt fogadott orvosom, kicsit problémás is voltam, mégis nagyon rendesek voltak velem. Én csak jót tudok mondani az István kórház szülészetérõl!
az istván rossz, a szülészet viszont JÓ! én is ott szültem, nekem kifejezetten csodás élmény volt (pedig nem is a legsimább szülés volt) és akik velem voltak egy szobában azoknak is, úgyhogy legalább 5-en vagyunk, akik ezt állítják :) A szülõszoba hangulatos, a férjed vagy bárkid ott lehet veled, ihatsz-ehetsz vajúdás közben, a szülésznõk ctg alatt kevésbé, szülésnél viszont nagyon tudják a dolgukat és nagyon kedvesek. Nekem a szülészettel sem volt bajom, pedig 5 ágyasban voltam - a többi anyukával jó volt beszélgetni, tudtunk egymásnak segíteni. És a lényeg: a babád veled van éjjel-nappal, nem kap cumit, teát, semmit: csak te teszed tisztába, te viszed orvoshoz, te viszed fürdetni és csak a te anyatejedet issza.A nõvérkék is kedvesek. Dr.Kodaj Imrét viszont nem ismerem sajnos, de beszéld meg vele, mikortól van ott veled a szülésnél, hívhatod-e éjjel is vagy a szülésznõk hívják majd stb.
Szia! Én a kórházról nem tudok semmit, mert Esztergomi vagyok, viszont Kodaj doktorról csak jót írhatok.A dokim javasolta, hogy menjek hozzá a két genetikai UH-ra, mert nagyon jó a gépe, és remek orvos, tapasztalt, stb. Egy magán"klinikán" is dolgozik ott voltam nála, mert 4D-t akartunk. A két genetikai után még egyszer visszamentünk mozizni. A férjemnek is szimpi volt, nekem is. Harmadszor már emlékezett ránk, és úgy beszélt velem, mintha mindig ismert volna:-)) Az Uh-kon is figyelt mindenre, szóval tényleg csak jót! Egy 12 hetes anyuka
Szia.Én is az István khzban szültem májusban, és mindennel tökéletesen elégedett voltam.Valóban mindenki nagyon segítõkész, a szülõszobák 1 személyesek és barátságosak, a személyzet felkészült és segítõkész.Nekem volt fogadott szülésznõm is(Hajdu Barbara), de sajnos ezt az orvost nem ismerem.
A dokit nem ismerem, de én is az Istvánban szültem (5 hónapja) és velem is rendesek voltak.
esztergomi!!! Bocs
Szia ! A Szent István szülészete nagyon nagyon jó ! Nekem életem legszebb élménye marad a szülés, (pedig én rettegtem a szüléstõl). ÉS nagyon rendesek a csecsemõsök is. Nekem volt orvosi probléma a szüléssel is, a babával is, de azt mondhatom hogy maximálisan elégedettek voltunk azzal, ahogy velem és a babával bántak.Ha tehetném, újra ott szülnék. Mi nagyon sok hálával és köszönettel tartozunk nekik ! Az említett dokit nem ismerem, de ha tényleg választani akarsz a kórházak között, ezt a kórházat nyugodt szívvel ajánlani tudom ! 6 hetes baba anyukája

Az István kórház az a Szent István kórház ami a Nagyvárad téren van?

Legjobb válasz: Igen, és egyesítették a László kórházzal is!

Igen, és egyesítették a László kórházzal is!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Tatabányaiak anyukák ti hogyan raktátok össze a pakkot a szent borbála kórházba szüléshez?

ti hogyan pakoltátok a cuccaitokat a szüléshez a szent borbála kórházban?mi az amiket a szül?szobára viettetek és mi az amit már az osztályra magadnak és a babának?két pakkot szeretnék összerakni,de teljesen meg vagyok zavarodva,hogy mit hova,hogyan!

Legjobb válasz: Tatabányán nem lehet semmit bevinni a szüléshez. Se ásványvizet, se szõlõcukrot. Homeos bogyókban nem nagyon hiszek, így én azt nem vittem. Ami kell: papucs, terhes kiskönyv, fényképezõ, steril ruha. Én mást nem vittem. A kórházi bõröndbe tegyél magadnak kaját a szülés utánra, mert marha éhes leszel és kötelezõ enni, de azt nem adnak a kórházban. Én éjjel szültem, nem volt nálam semmi kaja, reggel hozott be a férjem enni. Ha legközelebb szülök, beviszek egy fél kisboltot! Vigyél magaddal lázmérõt, mert azt ott nem adnak. Semmi gyógyszer nem jár. Az egyik csajnak kijött az aranyere, úgy kellett behozatni krémet és kúpot rá. Elég nagy a csóróság abban a kórházban. De legalább tisztaság van. Könnyû szülést kívánok!

Tatabányán nem lehet semmit bevinni a szüléshez. Se ásványvizet, se szõlõcukrot. Homeos bogyókban nem nagyon hiszek, így én azt nem vittem. Ami kell: papucs, terhes kiskönyv, fényképezõ, steril ruha. Én mást nem vittem. A kórházi bõröndbe tegyél magadnak kaját a szülés utánra, mert marha éhes leszel és kötelezõ enni, de azt nem adnak a kórházban. Én éjjel szültem, nem volt nálam semmi kaja, reggel hozott be a férjem enni. Ha legközelebb szülök, beviszek egy fél kisboltot! Vigyél magaddal lázmérõt, mert azt ott nem adnak. Semmi gyógyszer nem jár. Az egyik csajnak kijött az aranyere, úgy kellett behozatni krémet és kúpot rá. Elég nagy a csóróság abban a kórházban. De legalább tisztaság van. Könnyû szülést kívánok!
Én augusztus 10-én szültem a szent Borbála kórházban. A szülõszobára érdemes vinni egy kis törölközõt, amit a párod folyton bevizezhet és azzal hûthet, segédkezhet. Nekem volt bent szõlõcukor, de nem esett jól, mert nagyon össze volt száradva a szám. És kell az apa szett, azt meg lehet venni patikában is, fényképezõ, neked papucs, kb ennyi. Az osztályra magaddal mindenképpen vigyél be szénsavmentes ásványvizet, mert szülés után meg kell inni másfél litert, plusz kaja sem árt, mert borzalmas a menü:) Kell szülés utáni betét, törölközõ a babának és külön neked, a babának minden kell meg neked is, ami otthon is kéne. A babának is neked is vigyél be hõmérõt. Rengeteg wc papírt és szülés utáni betétet. Te semmi mást nem fogsz kapni, mint egy szelet kenyeret reggelre mézzel és vajjal kb. ebédre valami nem túl finom kaját a közös étkezõben, vacsorára egy szelet kenyeret kefírrel. A baba napi 3-4 pelust kap, köldökcsonkápoláshoz cuccot és ennyi.
Második vagyok újra. A vajúdás végén olyan szomjas voltam, hogy könyörögtem a szülésnõnek egy korty vízért. Annyit engedett meg, hogy kiöblítsem a számat. Én nem rooming in szobában voltam a szülés után, néhány textilpelenkán kívül semmi nem kellett a babának. Mivel befelé fordult a mellbimbóm, nem tudtam volna szoptatni, de jött egy csecsemõs és hozott nekem bimbóvédõt. Egész addig használhattam, amíg bent voltunk a kórházban. Minden este elvitték és reggel sterilen kaptam vissza. Ha ezt nem kaptam volna meg ott a helyszínen, nem tudtam volna szoptatni a lányom. Szóval, vannak rendes emberek is a kórházban! Orvosod van?
Ami a szülõszobára kellett (homeopátiás golyók, apukának steril ruha, papucs, hasonlók), azokat beletettem egy szatyorba, a szatyrot meg bele a bõröndbe, a tetejére. Aztán végül be kellett feküdnöm, és bent indul meg a szülés, de a szatyorban volt minden a papucs kivételével. Amikor mentem szülni, vittem a kis szatyromat, a többi cuccot a nõvér átvitte a másik szobába, mire megszültem.
A kérdező hozzászólása: utolsó:és hogy bírtad víz nélkül?nem féltél, hogy elájulsz?vagy õk nem féltek, hogy nem bírod így megszülni a gyereket?
Elsõ vagyok. Én amikor már kb. 10-11 órája vajúdtam, kaptam infúziót, hogy ne legyen gond. És nekem szerencsém volt, délre lett meg a lányom, fél 1 körül hallottam, hogy viszik az ebédet az osztályra. Gyorsan szóltam a szülésznõmnek, hogy tegye el az ebédet, mert éhen halok. Fél 3 után toltak ki, ott volt a kaja. :)
A kérdező hozzászólása: szia utsó!nem, nincs orvosom!szülésznõt szerettem volna fogadni, de orvos nélkül nem lehet!mindkettõre sajnos meg nincs most pénzünk, mert idén volt az esküvõnk is, amit saját zsebbõl, családi segítség nélkül kellett finanszíroznunk!remélem azért így is ellátnak majd! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!