Találatok a következő kifejezésre: A Szökésben meghalt (5 db)

A Szökésben tényleg meghalt a Sarah?

Legjobb válasz: Nme hal meg,erre van egy bizonyítékom.http://www.indavideo.hu/video/A_szokes_4EVAD__Michael_and_Sa..

Nme hal meg, erre van egy bizonyítékom.http://www.indavideo.hu/video/A_szokes_4EVAD__Michael_and_Sa..
Igen ám, de olyan híresztelések vannak, hogy a 4. évadban visszatér. Ez azért is fura, mert Lincoln fia látta az esetet, így egyértelmû volt, hogy megtörténhetett. Csak vissza akarják hozni a színésznõt, gondolom a rajongók kedvéért.
"fûrész segítségével" Mármint "társaságában"-t akartam mondani XD
igen, mutatták a fejét a dobozban ..bár miközben olvastam a hozzászolásokat , lehet h az a fekete haju csaj direkt egy hasonlo fejü nö fejét vágta le és küldte azt el, h siessenek scofieldék ... nem lehet ?
Erre már én is gondoltam. Szerintem még "visszatér".:)
Eredetileg -a 3.évadra- még úgy tervezték, hogy meghal, mert Sarah Wayne Callies nem vállalt több részt, de a 4.évadra mégis visszatér. LJ nem látta, csak hallotta, mert megjegyezte, hogy becsukta a szemét, de ettõl még azt láthatta, hogy beviszik egy fûrész segítségével, de biztos lesz értelmes magyarázat.
Véleményem szerint valami módon visszahozzák a filmbe, hiszen az egyik központ szereplõ. A happy end meg ugyebár nem hiányozhat.
ja, levágták a fejét
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem mert én is ugy hallottam hogy a 4.évadban visszatér.Remélem nem halt meg:) Ja, és köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon szuper :)
szívesen.Uccsó voltam.
Nem hal meg, láttam a 4. évadról elõzetest... visszatér és dúlni fog a love újra Scofield és Sarah közt:) :)
SPOILER!!!!!! Jah, csakhogy mégse lesz Happy End, hiszen tudjátok, Michael aztán meghal..

A szökés 4. -ik évada jól végződik, mert nem tudom, hogy a második évad után nézzem-e tovább. ja és Sarah tényleg meghal?

Legjobb válasz: Hát ha már ennyire szeretnéd, spoilerkedek kicsit: Sarah nem hal meg. A 4. évadnak úgy emlékszem nincs szomorú vége, viszont még van egy filmnyi folytatás, A szökés - A szabadság ára címmel, ahol kicsit megkavarják még a dolgokat. http://www.filmkatalogus.hu/A-szabadsag-ara--f28341

Hát ha már ennyire szeretnéd, spoilerkedek kicsit: Sarah nem hal meg. A 4. évadnak úgy emlékszem nincs szomorú vége, viszont még van egy filmnyi folytatás, A szökés - A szabadság ára címmel, ahol kicsit megkavarják még a dolgokat. http://www.filmkatalogus.hu/A-szabadsag-ara--f28341
A kérdező hozzászólása: köszi, köszi, köszi... :) De tuti nem hal meg, mert valaki azt mondta, hogy lefejezik... és én ezt nem tudom elhinni... :P
Ha jól emlékszem, az elsõ évad jó volt, a második még szódával elment, de utána már borzalmas volt... Nézzél inkább mást :)
Sarah túléli, Michael meghal ennyi, és ez egy iszonyatosan profi kis sorozat
3. évad 6. rész végén
A kérdező hozzászólása: köszi:)


Nem.
A kérdező hozzászólása: Michael az elítélt öccse. Akin a tetkók vannak. És aki olyan helyes:)
Bocsi , h nem vagyok szökés fan... De melyik az a Michael?
A kérdező hozzászólása: Én is:(
igen nagyon :(
igen :'(
sirtam.
Biza meg.
Michael meghal???
a francba :S Miért... MIÉRT???

A szökés -be alexander mahone fia meghal? :O

ha valaki tudja akk kössz....

Legjobb válasz: Jah, kinyírják a cégesek ill. az a nagy darab néger fickó asszem úgy hívják, hogy Wyatt :S Az anyja meg végignézi...nagyon durva!

Jah, kinyírják a cégesek ill. az a nagy darab néger fickó asszem úgy hívják, hogy Wyatt :S Az anyja meg végignézi...nagyon durva!
A kérdező hozzászólása: aztabetyármindenit..az nagyon rossz söt szar am alexat sanálom a legjobban neki aztán fáj....(persze csak a filmben )..:D
jaja :( szegény mahone..a 2.évadban egy nagy k*csög volt, nagyon utáltam, de amikor elkezdõdött a 3.évad és bekerült a Sona-ba, akkor kezdtem megszeretni :) a 4.évadban meg már õ volt a kedvencem:)
A kérdező hozzászólása: kb nekem is igyvolt valahogy!!! kedvenc söt még egy autogrammot se utasitanék vissza töle..az biztos


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!