Találatok a következő kifejezésre: A Szívek 5 (79 db)

Néha hirtelen elkezd sokkal gyorsabban verni a szivem 5-10percig tart. Hirtelen jön.28hetes terhes vagyok mitől lehet?

Legjobb válasz: Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Eü. dolgozó vagyok és most 23 hetes.Nekem is hasonló panaszaim vannak idõnként 115-el megy a szívem.Ez sem neked sem pedig a babának nem jó.Én szükség esetén Betalocot szedek. Mérd meg 1x mennyi a pulzusod mikor rosszul érzed magad és feltétlenül menj el dokihoz.

Ezt mindenképp vizsgáltasd ki.Eü. dolgozó vagyok és most 23 hetes.Nekem is hasonló panaszaim vannak idõnként 115-el megy a szívem.Ez sem neked sem pedig a babának nem jó.Én szükség esetén Betalocot szedek. Mérd meg 1x mennyi a pulzusod mikor rosszul érzed magad és feltétlenül menj el dokihoz.
Azért, mert a szíved által pumpált vérnek most ki kell szolgálnia a babódat is és ilyenkor jobban belehúz. Nálam is volt ilyen, semmi gond nincs. Boldog babavárást! 5 hós kicsi fiú anyukája
Szia! ezt exasystole-nak hivjak, terheseknél ugymond normál jelenség a nagyobb mennyiségû keringõ vér miatt. Panangint irhatnak fel ez magnézium és kálium tartalmú gyógyszer, nincs benne semmi ártalmas, terhesek is szedhetik. De ha nagyon nyugtalan vagy menj el a kardiológiára, csinálnak 24 órás ekg-t.

16 éves vagyok és 5 éve folyamatosan iszom az energiaitalt napi 1-2-őt de volt időszak, hogy 3-at is. Nem kúrta szét a szívem megvizsgálták, de most azt tervezem, hogy abbahagyom. Szerintetek később lesz valami gondom ettől az 5 évtől?

Legjobb válasz: Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.

Támogatom, hogy elhagyd az energiaitalt. Lehet, hogy trendi a fiatalok körében, de fogalmunk sincs még most, hogy hosszútávon milyen hatásai vannak... Azt hogy a szívedre mennyire ártalmas jelenleg, egy sima vizsgálat nem mutatja ki. Majd ha kb 10 év múlva is tünetmentes leszel, akkor mondhatod azt, hogy "nem kúrta szét" a szívedet.
Ja, elég durva :( Szüleid hogy hagyták? Nem vették észre? Hát, lehet hogy lesz bajod tõle.. de mindenképp szokj le! Az már nagyon jó, hogy megvan az elhatározás.
Lesz!
Biztosan lesz valami késõbb. Az energiaital amúgy sem ajánlott 18 éven aluliaknak, gratulálok hozzá. Mellesleg egy doboz (0, 25 l) energiaital annyi méreganyagot tartalmaz, amit a májad kb. fél év alatt bont le. Károsabb, mint az alkohol.
Az jó, hogy magadtól abbahagyod, az viszont rossz, hogy rászoktál. Reméljük, a példád alapján mások is leszoknak errõl a mérgezõ cuccról.
hát csak gratulálni tudok, hogy 11 éves korodtól kezdve iszod ezt a mérget! meg a szüleidnek is hogy engedték és megvették neked. egyetemistaként amikor rengeteget kell tanulnom sem iszok ilyen vackokat hogy ébren maradjak! kávét is 19-20 évesen kezdtem inni, de napi nagyon max 3at! ha veszünk 100 ml kávét és 100 ml energiaitalt a kávéban 5x kevesebb koffein és káros anyag van, mint a cukrozott löttyben. remélem nem lesz semmi bajod a késõbbiekben sem, és sikerül a leszokás, de nagyon felelõtlen dolog volt rá szokni...

Ha fürdés előtt kiverem, és kb.4-5 perc múlva az elég meleg zuhany alá állok, akár rövid, akár hosszútávon lehet valami baja a szívemnek, esetleg más?

Legjobb válasz: Miért lenne baja a szívednek? A forró vízzel csupán csak azért vigyázz, mert a heréknek állandó hõmérsékletre van szükségük a megfelelõ mûködéshez. Ez ugye a testhõmérsékletünknél picivel alacsonyabb. Tehát 25-30 fokos víznél melegebben nem érdemes fürödni. A forró fõleg kerülendõ! A túl hideg is ugyan úgy káros lehet. Ezt megfigyelheted a természetben is. Nyáron amikor nagy a meleg a herék lejjebb ereszkednek, nagyobb felület jobban hût. télen pedig kint a hidegben inkább összehúzódik, közel a belsõ szervekhez ahol jó meleg van. Persze nem kell megijedni, nem egy fürdéstõl lesz baja, hanem akkor ha ilyen hatásoknak napi rendszerességgel hosszú idõn át (hónapokig) ki van téve. A szívedre és a vérkeringésre jó hatással van a váltóvizes zuhany. Kezd langyossal és emeld a hõmérsékletet, amíg még kellemes. Aztán kezd el lefelé tekerni. Lassan csináld, hogy a tested hozzászokjon a hõmérséklethez. 2-3 ilyen váltást megcsinálsz rendszeresen (mondjuk heti 1-2 alkalommal) elõsegíti a helyes vérkeringést és erõsíti a szivet. No persze csodákat nem mûvel.

Miért lenne baja a szívednek? A forró vízzel csupán csak azért vigyázz, mert a heréknek állandó hõmérsékletre van szükségük a megfelelõ mûködéshez. Ez ugye a testhõmérsékletünknél picivel alacsonyabb. Tehát 25-30 fokos víznél melegebben nem érdemes fürödni. A forró fõleg kerülendõ! A túl hideg is ugyan úgy káros lehet. Ezt megfigyelheted a természetben is. Nyáron amikor nagy a meleg a herék lejjebb ereszkednek, nagyobb felület jobban hût. télen pedig kint a hidegben inkább összehúzódik, közel a belsõ szervekhez ahol jó meleg van. Persze nem kell megijedni, nem egy fürdéstõl lesz baja, hanem akkor ha ilyen hatásoknak napi rendszerességgel hosszú idõn át (hónapokig) ki van téve. A szívedre és a vérkeringésre jó hatással van a váltóvizes zuhany. Kezd langyossal és emeld a hõmérsékletet, amíg még kellemes. Aztán kezd el lefelé tekerni. Lassan csináld, hogy a tested hozzászokjon a hõmérséklethez. 2-3 ilyen váltást megcsinálsz rendszeresen (mondjuk heti 1-2 alkalommal) elõsegíti a helyes vérkeringést és erõsíti a szivet. No persze csodákat nem mûvel.
dehogy lehet. ha napi 20x vered akkor talán...
max ha 10 fokos vizben zuhanyoznal akkor esetleg, de sztem akkor se :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Van olyan dohányos aki a napi 5-6 szálat szív csak, és ennyi elég is neki?

Legjobb válasz: Van sõt olyan is aki csak 1-2 szálat szív el és nem is mindennap

Van sõt olyan is aki csak 1-2 szálat szív el és nem is mindennap
A kérdező hozzászólása: Azt még nem tudom
Mikor gyújtottál rá legutóbb? Milyenfajtát szívtál?
A kérdező hozzászólása: Ez már egy új kérdés.
Igen, szerintem önfegyelem kérdése az egész, jobban járnál ha csak néha ritkán gyújtanál rá.
A kérdező hozzászólása: Önfegyelmem van, hiszen évek óta nem gyujtottam. Bármeddig kibirom, csak minek kinlódjak ha nem muszály.
Azt mondod bármeddig kibírod és azt kérded, minek kínlódj..akkor még sem szoktál le :) a leszokás azt jelenti, már nem kell, nem vágyakozol, nem élsz vele. Én amúgy ajánlom a töltést. Amivel pénzt spórolsz, kap a dohányzás egyfajta különleges elõkészületet és nem csak kikapod a dobozból (persze igen, ha elõtte megcsináltad :D ) és nincs benne vegyszer, ami az elõre töltött cigiben van. Viszont ne tekerj, hanem tölts, mert a tekerésnél több papírt szívsz el, ergo károsabb, mint a töltõs :) Szerintem. :) Én is töltöttem egy ideig, amikor nagyon drágulni kezdett a cigi, most pedig már teljesen abbahagytam. Nem azért mert drágult a cigi, vagy mert macerás töltögetni, hanem, mert már nem kell.
elõre töltött cigi alatt a gyári töltést értem :)
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon tetszik a töltés. Nézegettem a neten is, kiesik a parázs, nem olyan ízü, stb. Inkább kevesebbet, de rendeset.
Értem. Milyen fajtával szeretnéd újrakezdeni?
A kérdező hozzászólása: Mert jó volt cigizni.
7ik vagyok. Miért szeretnél visszaszokni? Milyen fajtát szeretnél venni?
Van, én is ilyen vagyok. Nekem változó a mennyisége, de 6 szálnál nem szoktam többet.
A kérdező hozzászólása: Hogy bírod megállni? Reggel egy szál az alap, a melóhelyen a második, szünetekben egy-egy, majd hazafelé. És má megvan az öt, pedig csak a nap fele ment el.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nekem napi 1-2 volt és olyan is akadt, hogy nem gyújtottam minden nap, most már inkább havi 3-4. De már nem esik olyan jól, mint, amikor többet dohányoztam. Néha megkívánom, akkor elszívok egyet, de rájöttem, hogyha akkor szívom, amikor csak unatkozom, akkor rosszul esik. Nekem nem volt olyan, hogy reggeli alap, szerintem ez összefügghet azzal, ha esetleg dohányzol. Ez a dohányzáson belüli rossz szokás, hogy reggel muszáj elszívni egyet. Próbáld ki, hogy nem gyújtasz rá reggel, max az elsõ szünetig. De ne kattogj azon, hogy megdöglessz egy cigiért és nem szívtál reggel, mert akkor semmi értelme az egésznek. Úgy vettem ki a kérdésedbõl és, amit kommentbe írtál, hogy talán szeretnél kevesebbet szívni, de nem szeretnéd abbahagyni. Nos. A szünetekben se szívj minden alkalommal, amikor elindulsz valahova tuti rágyújtasz. Ezt ne tedd. Sokan akkor is dohányoznak, ha unatkoznak vagy épp nincs mit csinálni, pl. ilyen, amikor várakozol vagy mész az utcán, egyszerûen csak sétálsz. Ilyenkor hidegben talán könnyebb megállni a dohányzást, jobb idõben nehezebb lehet. A lényeg az lenne, hogy ne megszokásból csináld, hogy alap ez meg az...ha megkívánod, akkor szívj el egy szálat, de ne azért dohányozz, mert megszoktad...az a legrosszabb, akkor aztán totál a rabja lettél, akármit is mondasz. :) Sajnos, aki úgy beszél a cigarettáról, mint ahogyan te, az késõbb esetlegesen még többet fog dohányozni (láncdohányos esetleg) vagy maga miatt, mert megszokás vagy pedig mások miatt, mert ilyen a környezeted. Szerintem nagyon fiatal vagy még és nincs önálló akaratod. Nem bántani akarlak ezzel, de úgy vélem a környezeted is nagyban befolyásol abban, hogy ennyit dohányozz. Mennyi idõs vagy? Jól gondoltam?
elõzõ vagyok :D "Nekem nem volt olyan, hogy reggeli alap, szerintem ez összefügghet azzal, ha esetleg dohányzol." helyett kávézol :D Ehhez hozzáfûzném még, hogy reggeli séta is ilyen lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Annyira már nem vagyok fiatal. Abbahagytam a cigit már régebben, most szeretnék visszaszokni, de csak mértékkel.
Van, szaktársamnak négy éve elég egy hétre egy doboz kékmulti, többször letette legutóbb félévre.
Leszoktál. Miért akarsz visszaszokni? Szeretném megérteni, kíváncsi vagyok, miért akar valaki direkt kárt okozni magában. Mondjuk, ha depressziós, akkor az más dolog. Nem azt mondom, hogy depressziós vagy. Csak érdekel, miért akarsz visszaszokni.
A kérdező hozzászólása: Én akárhogy számolom egy nap 10-12szál tuti elmenne. Még az sem lenne sok, ha nem lenne drága. Havi max 10 szánnék rá.
Inkább minõség mint mennyiség. Milyen fajtával szeretnéd újrakezdeni?

Az mit jelent, hogy a magzatnak (6. héten, 5 mm-es) bradycardiás, lassú a szíve?

Mi miatt van és mik a következményei?Nagyon megijedtem.

Legjobb válasz: A bardycardia azt jelenti, hogy egy perc alatt 60-at ver a szive. Az embryonal a 80 alatti szivveres nem jelent jot, sajnos sok esetben elhalashoz vezet, de nem minden esetben. Megvan ra az esely, hogy kesobb begyorsul a szive, ez fugg attol is, hogy hany mm az embrio es meg sok mastol. En ezt egy angol nyelvu szakoldalrol neztem meg neked es ha erdekel vagy tudsz angolul szivesen elkuldom. Remelem, hogy minden rendben lesz veletek.

A bardycardia azt jelenti, hogy egy perc alatt 60-at ver a szive. Az embryonal a 80 alatti szivveres nem jelent jot, sajnos sok esetben elhalashoz vezet, de nem minden esetben. Megvan ra az esely, hogy kesobb begyorsul a szive, ez fugg attol is, hogy hany mm az embrio es meg sok mastol. En ezt egy angol nyelvu szakoldalrol neztem meg neked es ha erdekel vagy tudsz angolul szivesen elkuldom. Remelem, hogy minden rendben lesz veletek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Sajnos nem nagyon tudok angolul, de azért rendes tõled hogy megnézted nekem.Nagyon remélem hogy minden rendben lesz.Próbálok a helyzethez mérten lenyugodni, mert az idegesség is árthat.Mégegyszer köszönöm.
nem tudom mi az oka, de amig a dokid nem ijed meg, te se tedd. lehet hogy most feljödik még csak a zive és valoszinüleg begyorsul majd. pontosan nem tudom, de azt hiszem a normális olyan 140 körül van..
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta ez nem jó és ne éljem bele magam semmibe...ha 1 hét múlva is lassú lesz, akkor probléma van:-(

Miért van az h 2 hete minden éjjel felébredek és kb 5-15 percig nagyon gyorsan ver a szivem? Aztán visszaalszom.

Legjobb válasz: szia!én májusban,júniusban voltam így,voltam kórházban is.semmi kórosat nem találtam,nagyon ijesztõ volt felébredni arra,hogy majd kiugrik a szívem

szia!én májusban, júniusban voltam így, voltam kórházban is.semmi kórosat nem találtam, nagyon ijesztõ volt felébredni arra, hogy majd kiugrik a szívem
nem lehet hogy stresszes idõszak van épp?
A kérdező hozzászólása: Én nem veszem észre magamon hogy sresszelnék. 1-es kommentelõ és azóta is van ez mennyi idõ után múlt el? szedtél valamit?
Orvos... fél éve?? úristen...
lehet, hogy pánikroham. és millió más. irány a doki! jobbulást!
szia, nekem is volt már ilyen, többször is, de nem tudom mitöl lehet.csak remélni merem, hogy nem vmi szívbaj... teljesen váratlanul jön rám, és olyan mintha ki akarna ugrani a szivem, és kiver a veríték, iszonyú rossz érzés. nekem az szokott segíteni, ha lefekszem és a lábam felpolcolom magasra, és megpróbálok egyenletesen lélegezni. így pár mp alatt elmúlik. Te hány éves vagy amúgy?én 28.
elözö vok:azt még elfelejtettem, hogy egyszer kérdeztem orvostól, hogy mi lehet ez, azt mondta, szívritmuszavar tünete lehet, de ki kellene vizsgálni.
Szia! Velem pont ez volt! Korházba kerültem megmûtöttek és vérszegény lettem. Ebbõl kifolyólag anyira szédültem hogy állni nem birtam és 2 héten keresztül a pulzusom szó szerint 120! volt és olyan gyorsan vert hogy el se hittem. Adtak vastablettát, infuziót. Rengeteg szõlõt ettem, gyümölcsöt.És azóta semi problémám.
Nekem is volt már ilyen, mikor megszületett a kisfiam. A kimerültségtõl, stressztõl volt. Nem volt segítségem, a pici nem aludt sem éjjel, sem nappal. 4-5 hónapos korában kimerültem, és akkor volt ez. Nem vagy fáradt?
A kérdező hozzászólása: én 14 éves vagyok naponta eszek gyümölcsöket nem is keveset meg semmi stressz alatt nem lehettem vagy csak nem tudtam róla

Március 5-re nem várom. Jelenleg vagy két napja nagyon rossz a közérzetem, rosszulléteim vannak, hányingerem van, hangulatingadozásaim vannak, össze vissza ver néha a szivem. Ez lehet terhesség vagy csak egyszerűen tavaszi fáradtság és kimerültség?

Legjobb válasz: Babás tünetnek eszméletlenül korai. Március 5-re nem várod, igaz? Akkor március 5-én ki fog derülni. Addig még van 9 nap! Ha baba, akkor még be sem ágyazódott, mitõl lennének terhestüneteid?

Babás tünetnek eszméletlenül korai. Március 5-re nem várod, igaz? Akkor március 5-én ki fog derülni. Addig még van 9 nap! Ha baba, akkor még be sem ágyazódott, mitõl lennének terhestüneteid?
Mindkettõ is lehet.
Akár lehetnek babás tünetek, csak ahhoz nagyon koraiak. A beágyazódás utáni napokon termelõdik a hcg hormon, ami kiváltja a tüneteket, de ha neked még több mint 1 hét van a mensiig, tuti nem volt beágyazódás, hacsak nem volt nagyon korai petérésed.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek. Sajnos én is azt gondolom hogy még babás tüneteknek korai. Valószínû csak ki vagyok egy kicsit merülve....

A barátnőm szakított velem kicsivel több mint 2.5 év után.Az eszére vagy a szívére fog hallgatni?

Õ21 én 29 vagyok.Indokként azt hozta fel,hogy kicsit sokat veszekedtünk(ami szerintem nem igy van,hisz minden kapcsolatban van néha nézeteltérés)Mi is csak az átlagot súroltuk...

Legjobb válasz: Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz,mert o most arra kivancsi mijen nelkuled,de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal),akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet,ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija,hogy vagy?De az biztos hogy 2,5 ev nem keves ido,es ha ugyis erzed hogy szeret,elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi,mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*

Szerintem most varj egy ojan hetet kb es ne jelentkezz, mert o most arra kivancsi mijen nelkuled, de ha te jelentkeznel fojton(tudom h joindulattal), akkor azt erezne hogy megse szabad ahogy o akarta s probalna minnel jobban kerulni.Szerintem varj egy hetet, ha o egyaltalan nem jelentkezik egy het utan irhatsz egy smst neki h szija, hogy vagy?De az biztos hogy 2, 5 ev nem keves ido, es ha ugyis erzed hogy szeret, elobb vagy utobb visszafog menni hozzad.Csak most kivancsi, mert 2.5 evet levolt foglalva es hogy mijen lenne nelkuled.sok sikert kivanok neked:*
Erre a helyzetre 2Pac mondta meg a tutit (R.I.P.) Miszerint: "Ha szeretsz valakit, engedd szabadon. Ha visszajön hozzád, biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza, akkor sosem volt az" Ennyi a lényeg :)
Valóban csak dumának tûnik. Ha melletted nem érezte magát szabadnak, de azért se bulizni, se férfiakkal ismerkedni nem akar... hát kissé ellentmondásos. Keress egy idõsebb, érettebb lányt.
A második hozzászóló írta az én véleményem is, hogy ez valószínûsíthetõen csak mellébeszélés.Aki szeret valakit, az nem akar szünetet. Legyen férfiúi büszkeséged, ne alázkodj meg ennyire-találsz jobbat.Ha nem kellesz neki, -van még sok lány aki örülne egy ilyen odaadó pasinak-veszekedni meg mindenki szokott-a lényeg, hogy utána ki kell békülni, ez nem lehet igazi ok. Mindazáltal az írásod alapján egy megjegyzés: érdemes lenne elgondolkodnod, hogy nem túlságosan mászol rá az emberekre-úgy értem, az is fojtogató lehet egy kapcsolatban, ha valaki túl odaadó-szerintem kicsit vegyél visszább.Nem szeretik a csajok sem, ha valaki állandóan csak a kedvüket keresi, ez nyomasztó lehet.
Szerintem ez csak duma. Ha szüksége van rád, akkor nem szakít. Ha meg nincs, akkor ne erõlködj. Egy kapcsolat akkor jó, ha mind a két fél akarja. Kerüld az alérendelt szerepet. Magaddal köss komprosmisszumot ne vele. Döntsd el meddig vagy hajlandó várni, és ezt kedvesen add a tudtára. Úgy hogy megértse nem játszhat az érzelmeiddel. Magadban bízz.
Ne erõltesd, ne bombázd sms-ekkel. Tartsd tiszteletben a döntését. Úgyis találkozni kell az egymásnál hagyott cuccok miatt. Olyanor légy kedves vele. Ne keresd a találkozást, mert az hozhatja vissza hozzád, hogy hiányoztok egymásnak. Azért hetente hívd fel, hogy jelezd, nem felejhjtetted el, és még mindig hiányzik. Légy jó pasi! Sportolj, az a lelkedet is kiegyensúlyozza, hosszabb távon a testedet is. Öltözz rendesen, tarts rendet magad körül. Hozd vissza azokat a vonzó tulajdonságaidat amik a kapcsolat elején megvoltak, aztán az idõ múlásával hanyagolni kezdted. 31F
szerintem hagyd, amig rajon, mit akar. ha most elkezded hivogatni, akkor megjobban szabadsagra fog vagyni. probalj masra koncentralni, munkadra vagy barataidra, par het szabadsag utan lehet, hogy rajon, szuksege van rad.
Szerintem ne bombázd sms-ekkel meg ilyesmi.De mongyuk néha beülhetnétek egy kávéra beszélgetni.Felidézhetnéd neki közben pár szép emléketeket is, és lehet, hogy hiányozna neki, és 1-2 ilyen kávézás után rájönne, hogy mennyire hiányzik neki az együttöltött idõ. :) . Szal szerintem ne zaklasd.De teljesen neszakiitsátok meg a kapcsolatot.Hetente 1x azért hiivd fel, hogy hogy van, és mongyuk 2 hetente üljetek be valahova. Szurkolok neked
A kérdező hozzászólása: Amugy õ olyan, hogyha 2 napig nem jelentkezem már írja az smst.Aztán vár max.1 órát és ha nemválaszolok neki, már hív, hogy miért nem válaszoltam, stb. Ilyenkor persze én azthiszem akar még valamit és egybõl vérszemet kapok:) De jön az elutasítás... Szal.nemegyszerû...
Hát öreg...ilyenek a csajok :D ... nemlehet mást mondani. Furcsa teremtmények az biztos

S. O. S! Túl sok teát ittam.9 teáskanál zöld teát és kb 5 filter earl greyt 7, 5 gramot. Mit tegyek? Remegek, szúr a szívem 19f

Teljesen remegeknek a kezeim, lábaim, 11 óta ezt megittam vizsgafelkészülés miatt h. jobban "pörögjek" de már nagyon megijedek. Szúr a szívemnél 5 percekig szédülök, hányingerem van, a vérnyomásom szerintem extreme magas. Van itthon nyugtató xanax bból vegyek esetleg be hátha használ???

Legjobb válasz: aludj egyet!

aludj egyet!
Akkor ez nem volt olyan túl sok folyadék, a sok koffeinkárthatott meg, pihenj le és igyál tiszta vizet.
A vízmérgezés csak tiszta csapvíz esetében alakulhat ki, ásványvíz vagy tea formájában már nem.
A kérdező hozzászólása: 6-7 deci bõl volt a zöld tea! és fél literból a fekete. Sok cukorral nem éreztem olyan ekserûnek!!!!! Nem tudok aludni, eszek most zabpelyhet, széntabéletta nincs sajnos!!!!! Hát remegek meg szorongok remélem lassan kiürül belõlem, olyan 1 órája ittam utolsó bögrét!!!!! fokozatosan kedztem rosszul lenni!!! vettem be xanaxot nem tudom h. sokat e vagy nem de talán kevésbé vagyok feszült és kicsit "ellazított" asszem 0, 5 mg-s
Bizonyára nem a filtereket rágta el, hanem teát készített belõle, kérdés, hogy hány liter volt?
Annyi köze van hozzá, hogy gondolom ehhez rengeteg folyadékot is kellett innia.
Egyél háztartási kekszet, zabpelyhet, és ha van otthon, széntablettát. Talán felszív valamit még belõle. Ha hánynod kel, hányj, az jót tesz. Nekem ilyen nem teától, hanem erõs fizikai megterheléstõl+melegtõl szokott lenni. De az idõjárás is most nagyon betesz, kész katasztrófa, a mi frontok terén itt megy.. Állandóan aludna mindenki...
Ennek mi köze a vízmérgezéshez? Igyál meleg sós vizet, talán valamennyit még kihánysz belõle.
Hogy a csudába lehetett ennyit meginni 11 óta? Nem hallottál még a vízmérgezésrõl? http://www.webbeteg.hu/cikkek/elsosegely/4541/a-vizmergezesrol
Isten ments nyugtatót bevenni! Igyál egy kis vizet (de ne sokat), feküdj le, lábat fel, lélegezz mélyeket, lazulj el és próbálj aludni! A telefon legyen melletted, hogy ha kell, tudj hívni valakit, ha nagyon rosszul vagy, tedd meg most!
A kérdező hozzászólása: http://www.teautja.hu/a_tea_tulzott_fogyasztasa kiszámolom ez mennyi koffein. mondjuka zöld tea legyen 7x70 mg, a fekete pedig 6x70 megközelíthetõleg 490+420=700 cc. koffeint ittam meg!
Máskor vigyázz a zöld és fekete teával. Nekem már napi 2 csészével gondom van. A Xanax elég erõs amit bevettél. Inkább citromfû teát igyál szükség szerinti mennyiségben. Ha pedig arra van szükséged, hogy "pörögj", akkor pár kocka 85 %-os csoki is megteszi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!