Találatok a következő kifejezésre: A Suzuki milyen (64 db)

Elsõ autónak ez a suzuki milyen lenne?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: 549 ezer??? Szerintem nézzél mást, ennyibõl már autót tudnál venni, akár még egy G Astrát is.

549 ezer??? Szerintem nézzél mást, ennyibõl már autót tudnál venni, akár még egy G Astrát is.
nem vagy te normális...
Mért mert van saját véleményem ? Minden suzukistõl vegyék el a suzukit és toloncolják ki az országból mert megbízható autót nem kellene árulni..!
És venni !
Látom igazam van :) !
Nincs igazad csak tudod unjuk a hülye idi.óta megjegyzéseidet!És úgy vagyunk vele okos enged szamár szenved!
Mért idióta ? Suzuki : olcsó megbízható könnyü vele parkolni kis fogyasztású gyakorlatilag nem kell szerelni ! Ezért szar ! Az én renaultom Mindig szervízbe hordom mindig leáll a szervó sokat fogyaszt ! Ezért JÓ !
aj aj jaj :D
A kérdező hozzászólása: Fordított világban élsz ember???? :D
He? Nem én a világomat élem ! Tegnap elmentem másik városba eltévedtem láttták, hogy nem találom a helyem a városba odajön egy Suzukis kérdi mit keresek mondom neki, hogy Önnek Suzukija van magával nem állok szóba és huzzon innen a p**sába és erre elment 6 órát kerestem az a k**va utcát de meglett ja és ismét leállta a renaultom gyujtáshiba de Laguna tehát jobb mint a Suzuki ami pici és megbízható ! Plõhh suzuki egyszerûen ki nem állhatom öket mindig megelözöm öket volt, hogy majdnem belesodródtam a árokba de MEGELÖZTEM ! Kérdezõ vettél Suzukit ?
Jól van te Renault fanatikus, mostanra mindenkinek leesett az iróniád. Fordított pszichológia, ne vegyen Suzukit, mert az már túl jó és (szerinted) ezért [email protected] Úgy, hogy mivel annyit mondod, hogy [email protected], ezért megveszi. :D És azon kívül, hogy nem robban le, még a benzinkutasok is minden hónapban azt hiszik hogy meghaltam, olyan ritkán látnak. :D
JAJ VÉGRE LEESETT A DOLOG ISTENEM MÉG VÁRHATTAM VOLNA SOKAT NA ÜGYE FIGYI NEKEM 2 SUZUKIM VAN ÉS A ÉLETBE NEM VESZEK RENAULTOT 2 SUZUKI OLCSOBB MINT EGY NÕ EGY ÉVBE ÉS MÉG CSINOS IS EJ A LEGOLCSOBBBB AUTÓ A VILÁGON FÁJT ÁM SZIDNI REMEGTEM ÉS HÁNYINGEREM VOLT DE JÖTTÉL KEDVES UTOLSÓ VÁLASZOLÓ ÉS TE LEGALÁBB ÉRTETTED ! KÖSZÖNÖM!
A kérdező hozzászólása: Skoda Fábiám lett végül :)
Az sem rossz jó a rugózása és nem rázza agyon a embört most gondolkozom a ügye van 2 suzim meg 1 opelom most egy sokda feliciát vagy favoritot veszek mert anno az volt a álomautóm csak lett a opel és elmaradt!
22%-os, már az elsõ hozzászólásodnál gyanús volt a dolog, de a másodiktól már tudtam, hogy csak szivatod a népet. :D kérdezõ: használd egészséggel és balesetmentes közlekedést. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)
Es ha felakasztom magam akkor ki szapulja a suzukikat? Suzuki nem jo egy pici taragacs ami megbizhato!
renaultos! inkább akaszd fel magad! beképzelt f...
Ráadásul sokat is futott. Ide ordít a képrõl a kifényesedett kormány, meg az újrahúzott üléssor.... ne vedd meg.
Ennyibõl kocsit is vehetsz. Ezt meg ne vedd, ennyibõl találsz fiatalabb suzukit is, ami nem ment ennyit.
meg kell nézni élõbe. nem biztos h nem jó. de ha suzukit veszel ilyen árba vegyél! mert olcsóbban csak rosszat kapsz. az ilyenek meg h opel astra g fentebb kezdõdnek a jók. ennyiért csak egy széthajtott lomot kapsz
Még sokadik autónak is jó, ha kielégíti az ember igényeit.Vagyis ha az autó csak arra kell hogy autó legyen bõven megteszi egy suzuki is.Egy jó tanács!Nézzél ki több autót is és szánjál rá egy napot hogy megnézd õket aztán azt ved meg amelyik a legjobb állapotban van.Swiftbõl van bõven választani való úgyhogy ezzel nincs gond!
550ért Swift? Mifelénk ezt mondják rablásnak. 1.3 16V-t ne, mert problémás motor. Ha erõset akarsz, 1.6. Ráadásul hátul kurblis. 400 alatt lehet találni kis szerencsével full villanyablakos 300 alatt futott 1.3 Sedanokat, abban van hely is. Amúgy meg, tanulni, pár harci sebet összeszedni, inkább a 200 ezres kategóriát nézném, valami minimál felszereltséggel.
Miért rablás? Utolsó melyik autóból kapsz 500.000-ért olyat ami 2003 évjáratú és nincs agyon ütve. A swiften kívül nem sok olyan autó van amibõl fél misiért 10-11 évest lehet venni, normális állapotban! És miért problémés érdekes módon a rokonságban is van ilyen 16V-es swift és semmi baj nem volt sose a motorjának. A benzines G astráknak is problémás állítólag a motorja bezzeg azt meg mindenki ajánlgassa , hogy milyen faxa autó mert opel! Na látod ezért nem adok én semmit holmi mendemondákra mert a szomszéd ezt meg azt mondta alapokra nem lehet adni. Olyan autó meg egyébként nem létezik aminek ne lenne valami típushibája ami idõvel elõjön rajta!
Suzki minek ? azért, hogy semmibe vegyenek a magyarok már én is átvettem ezt a mentalitást amikor suzukit látok megelözöm amikor (még akkor is ha piros lámpa jön ) egyszer kérte egy suzukis a segítségem nem találta valamelyik utcát mondom neki suzukid van senki vagy leköptem a kocsiját és elmentem ! MAGYAR VAGYOK ! Renaultot veszek igaz leáll de mégse megbízható és annak örülök!
Utolsó te honnan szabadultál ki? Én már úgy képen vágtalak volna a trágár beszédért és a köpködésér , hogy a fal adta volna a másikat.Sõt még a renultodat is köréd csomagoltam volna. Te nagyon trokhár ember lehetsz, ha valakit az autója alapján ítélsz meg!
Hát persze autója alapján ítélek mert akinek régi autója van az egy senki a szemembe föleg suzuki az megbízható ! Milyen már megbízható autót venni ? Igenis leköpöm a suzukisokat meg leelözöm öket bármikor mégha látom is, hogy épp ott kell lekanyarodnom suzukisok 40-nel mennek városba 50 helyett ! Meg azok kis emberek le kell öket nézni mert akkor nem vagy magyar !
Fu ember te tényleg a hármas idegrõl szöktél meg :D
De most mért ! Úgy itélem meg az embereket, hogy milyen autójuk van ! MI EZZEL A BAJ? Iskolánkba is így volt sok osztálytársamat kiközösítettem lealáztam mert nekik még autójuk sem volt !
Te beteg vagy akárhány éves is vagy.Vagy pedig csak egy elkényeztetett gazdag gyerek! Gondolj már bele hogy miket írsz.Nem normális ha valaki ilyen.Szerintem inkább te vagy kiközösítve mások által ugyanis eléggé szélsõséges gondolkodás módod van. De egy dilidoki biztos tudna rajtad segíteni.
Nem vagyok gazdag ! A dilidokinak is suzukia van ! Szóval nem beszélek suzukisokkal !
A kérdező hozzászólása: Ez hülye :DDD
Mért ? Mert van saját véleményem a Suzukisokról ? Az szar mert megbízhtó mért nem fogjátok már fel ? Suzukit csak azok vesznek akik nem akarnak szervízbe járni ! Épp most jövök a Renaultommal a szervízbõl hisz elektronika nem jó és a autószerelõnél jó a kávé!
Ha lehetne írnál véleményt a géprõl? Sokda Felicia és Fábia között vacillálok !

A Suzuki milyen gyártmányú autó?

Legjobb válasz: Japán

Japán
Hallgasd végig és megtod :) http://www.youtube.com/watch?v=GcFEG_1__-M am Japán ;)
japán
Japán, de úgy tudom Esztergomban gyártják az európai piac számára
Eredetileg Japán, de Esztergomban is van Suzuki gyár, ott gyártják a magyaroknak és Európának.
De tudtommal Magyarországon gyártják, vagy nem?
Valóban japán, de magyarországon gyártják, esztergomban.Ott préselik a lemez, hegesztik össze a karosszériát, festik és összeszerelik.Tudom mivel 4 éve ott dolgozom!
Japán. Magyarországon csak összeszerelõ és fényezõüzem van.
a bosch-nak magyarországon is van több gyára...
csak ugy hallottam, nagyon sok alkatrésze bosch alkatrész van már az újakba. ami ha jóltudom német. az összelegózás meg magyarországon folyik. de ettõl eltekintve japán.
szar és igénytelen gyártmányú, kegyetlen szar kuplunggal, futómûvel stb stb

Ezeknek a suzukiknak milyen rejtett hibájuk lehet? Az átlaghoz képest olcsóbbak. Vagy csak én látom így? (főleg az első link, egyel újabb kivitel)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1...

Legjobb válasz: Lehet, hogy semmi. Ez a fajta autó használtan(fõleg ilyen régiek) alig kerül többe, mint egy használt Lada. Nem egy magas árkategeróiájú kocsi alapból.

Lehet, hogy semmi. Ez a fajta autó használtan(fõleg ilyen régiek) alig kerül többe, mint egy használt Lada. Nem egy magas árkategeróiájú kocsi alapból.
*árkategóriájú
Tizen6-7 évesek, kezdenek rohadni... Az elsõ pl. majd 200ezret futott. Meg aztán az elõzõ gazdin is múlik, hogy mennyire van lelakva.
1. Van rajta 2 hónap mûszaki, 180.000km 2. Gyanús a küszöb. 3. Kormányon a Suzuki felirat fordítva van, üléshúzat ki van szakadva, Lehet, hogy valamikor összetörték õket .
1. Törölték. Passz. 2. Gyanús, hogy törve volt. A küszöbök elég furcsán néznek ki, mint ha horpadás lenne rajta. :-/ Az elsõ lökhárítón fehér foltok vannak. Mint, ha valaki igénytelenül festette volna le a motortetõt, de az is lehet, hogy csak kosz. Ráadásul már 18 éves a kocsi, ami akkor is lehúzza az árát, ha kifogástalan mûszaki állapotban van. :) De legalább van még rajta 2 év mûszaki. Szóval annyira sz*r csak nem lehet. :) 3. Úgy ki van takarítva, mint amelyiket most hozták ki a szalonból. Az a küszöbfestés baromira nem illik hozzá. Ez a kocsi se mai, és csak 1 év mûszaki van rajta. Nekem még plusz gyanús, hogy egyiknek se csináltak a motorjáról képet. Szerintem az árak reálisak. Nem pénz értük. Csak lehet, hogy vásárlás után elég sok mindent kikéne rajtuk cserélni. :-/


A Suzuki Liana szerintetek milyen autó? Mennyire megbízható? Alkatrészek mennyire drágák és hamar beszerezhetőek hozzá?

Legjobb válasz: Kaptad a zöldet utolsó Régen a suzukik közül a lianának volt a leglágyabb futómûve de ez is suzuki és megbízható :)

Kaptad a zöldet utolsó Régen a suzukik közül a lianának volt a leglágyabb futómûve de ez is suzuki és megbízható :)
-az új autó az jó, -mindegyik új autó megbízható, de min 2 évig ingyen javítják, -alkatrész minden autóhoz van , igaz egyikhez sem fillérekért, -általában 1 nap alatt bármit meghoznak az autósboltok,
A Liana nem feltétlenül új autó.... Egyébként én még rosszat nem hallottam róla. De majd biztos jön lepontozni a sok Suzukiellenes tizenéves. :D
Árban az alkatrész kb annyi mint egy swifthez de itt egy autó alkatrészeket árúló bolt vebshopja http://www.unixauto.hu/Unix_Startlap_Form.aspx
A kérdező hozzászólása: Akkor ti vennétek?1-es puntót cserélnénk le egy jobb, megbízhatóbb kocsira. Amit néztünk az 2004-es Liana!
Az 1 es puntótól 100 szor jobb olyan mint ha egy ladát egy mercivel hasonlítana az ember sokkal jobb lesz a puntónál a liana

Mér van az hogy mindenki szidja a suzukit mint autó h milyen szar? Mikor neki még autója sincs de amikor arról van szó hogy el kéne vidd akkor meg milyen jó.

Legjobb válasz: Nekünk eddig a "régi" Swift óta már a családban szinte csak suzukik voltak. Nincs azokkal baj, csak hát se nem túl szépek, se nem túl erõsek, de kb bármit kibírnak. (Nagyszüleinek a mai napig is egy, már több mint 15 éves van és SEMMI baja nincs és még nem is volt soha.)

Akinek nincs az irigységbõl (bár csak fenn tudnának egy autót tartani, ne kellene busszal járniuk õk így gondolkodnak) Akinek telik jobbra az meg lenézi, hogy milyen szar autó Tény nem erõs, nem gyors, nem nagy viszont keveset fogyaszt és megbízhatóan elvisz A-ból B-be.
Nekünk eddig a "régi" Swift óta már a családban szinte csak suzukik voltak. Nincs azokkal baj, csak hát se nem túl szépek, se nem túl erõsek, de kb bármit kibírnak. (Nagyszüleinek a mai napig is egy, már több mint 15 éves van és SEMMI baja nincs és még nem is volt soha.)
Neked a kérdés kiírása elõtt nem ajánlotta fel a korábbi "miért szidja mindenki a suzukit?" és "ki képes suzukit venni vagy csak beleülni?" kérdések tömkelegét véletlenül? Sokszor volt ez téma, a vége mindig ugyanaz: a régi Swift arra oké, hogy olcsón és megbízhatóan elvigyen A-ból B-be, ha cserébe elviseled hogy nem túl erõs, sem a karosszéria, sem a motor. És ennyi, mást nem nagyon lehet beszélni errõl - hogy az ismerõsöd miért viselkedik így, az meg másik kategória. :)
Apa, kezdõdik! :)
Ismerek olyan embert akinek a gyengélye a suzuki!Szerintem õ meg a fogyasztása miatt és az olcsósága miatt utálhatja.A sok gyökair, meg állandóan a problémáit szajkozza hogy sza r a kaszni, meg hogy nem megy.Nos aki suzukit vesz az nem azért veszi hogy versenyezzen meg hogy kamionnal szembe ütközzön azért mert 250-nél benéz egy sávot.... A családban több suzuki is akad.A régi gls-nél tényleg gáz a kaszni de ezen kívül semmi kivetnivaló nincs az autóban, mert kényelmes, jobbb a kezelhetõsége, keveset fogyaszt, és nem kell õket állandóan szervízelni mert mondjuk szétesik valami a blokkban. És még valami:A suzukiban mûködik az irányjelzõ!!!! :)
Mert sok a gyökér... Nekem Swift Sedanom van és nagyon szeretem. A motor elnyûhetetlen a kaszniról meg annyit, hogy felborultam és beleestem egy árokba. Néhány horpadás lett csak a vége. A fogyasztása kitûnõ 5, 1-5, 6 l/100 Aki beszól, azt ne vidd el. Gyalogoljon, ha neki az jobb.
Mi is szivatjuk suzukis osztálytársunkat de kb csak irigységbõl. Semmi gond nincs a suzukival, lehet nem megy 250el meg nem gyorsulja le a forma 1es autókat de egy kocsinál nem lényeg. Meg legalább nem kerül annyira sok pénzbe.
Írjátok többen hogy nem megy, meg gyenge. Ja az ezres talán. De baszus ez japán autó a szíve mélyén, ezt forgatni kell. Az 1.3 8v 6000 fordulaton adja le a maximális teljesítményét, 6500-nál meg már jön a tiltás. Ez a titka, nem úgy kell vezetni mint egy dízelt, vagy mint egy 2000 köbcentis nyomatékos benzinest. Ezt forgatni kell. Amúgy a lemezek tényleg vékonyak, de nem az fogja fel az ütközés erejét, hanem a karosszéria. A 80-as évek végi kisautókkal összehasonlítva egyáltalán nem rossz a töréstesztje, az hogy még 2002-ben is gyártották, az már más kérdés...
Egyezzünk meg abban hogy a bmw-seket többen utálják , mint a suzukisokat, és nem a kocsi miatt hanem a sofõrök miatt! :)
Azért csinálják , mert a közvéleményben ez a kép alakult ki . Nem megy...jó oké 1000ccm-tõl ne várj sokat...de aki ült már swift GTI-ben az nem fogja mondani , hogy nem megy....sõt. Nekem pl. tetszenek a régi swiftek (jobban mint az újabbak), szívesen elfogadnék egy gti-t. El kell fogadni a tényt , hogy ár-érték arányban nagyon jó kisautókat lehet kifogni potom pénzért! Mielõtt jönne a savazás , hogy ilyen meg olyan suzuki fan vagyok, meg álljak ki a sufnis pista 1.8-as opelja ellen, leszögezem audim van . Nem volt soha suzukim. :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Egyszer egy munkatársam vitt haza, õ elég magas, én sem vagyok kis darab, és hát meg kell mondjam hogy hamár elölülve összeér még a combunk is akkor jobban örültem volna ha nem egy borostás fickó ül mellettem, hanem egy szõke cicababa.
2-es válaszoló. Hasonló tapasztalat, szarvas miatt fejen állt meg az autó, és még a festék sem jött le a tetõrõl, mindössze a motorháztetõ, lökhárító jobb elsõ elem triót kellett cserélni, meg a biztonság kedvéért a hûtõ, de ezek után már csak röhögök rajta ha valaki " papírozza "...

A2 kategóriás jogosítvánnyal milyen "Suzuki Bandit" túramotorokat lehet vezetni a "Suzuki Bandit 250"-eseken kívül?

Legjobb válasz: Igazából semelyiket a 400-as az 39-41kw között mozog, a 600as még nagyobb Akkor mehetnél 400-assal ha sikerül 35kw-ra lepapírozottat találnod

Igazából semelyiket a 400-as az 39-41kw között mozog, a 600as még nagyobb Akkor mehetnél 400-assal ha sikerül 35kw-ra lepapírozottat találnod
250-400-t felejtsd el, ha jót akarsz...
Csak a 250-sel mehetsz. De annak meg szokása, hogy szétpörgi magát, utána meg jöhet a többszázezres motorgenerál. Inkább egy 250-es Kawasaki ZZR-t ajánlok, igaz, az más kategória.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor úgy érzem a Suzuki gsf-ekkel várnom kell 20 éves koromig! Igen, én is pont a Kawasaki ZZR 250-eket néztem, azok eléggé meggyõzõek, tényleg!
A kérdező hozzászólása: A Kawasaki ZZR 250-esk jól bírják a túrákat? (80-100 km?)

Szerintetek milyen autó a Suzuki Ignis? Megér 8-900e ft-ot? Vagy annyiért más kis kocsit kellene venni?

Legjobb válasz: "9 százezerért mást, AUTÓT is lehet kapni." A Suzuki Ignis is autó. Persze a sznoboknak nem. Üdv! Leftlegged Player :)

"9 százezerért mást, AUTÓT is lehet kapni." A Suzuki Ignis is autó. Persze a sznoboknak nem. Üdv! Leftlegged Player :)
Elég sokat fogyaszt. Üdv! Leftlegged Player :)
Szerintem 9 százezerért mást, AUTÓT is lehet kapni. :)
A kérdező hozzászólása: Kicsit félre értelmezték egyesek a válaszomat.... Egy Nissan Micra vagy egy Corsa szerintem nõi autó, az Ignis formája inkább való egy férfi embernek. Másik, hogy míg Ignis 8-9 kiló körül klímásan, megkímélten kapható, az az új Swiftnél 1, 2 milla.... másfélszer annyi, 400k plusz:S
Szerintem nem olyan rossz autó az Ignis, de én annyiért inkább vennék más kocsit, pl Skoda Fabia
Komolyan mondom ennyi SZNOBOT nem láttam még egy rakásra !!! De a kérdés is rossz volt ! Mert azt nem írtad a kérdésedben, hogy hány éves a járgány !! Én értek valamelyest a dologhoz mert szakember vagyok! Az Suzukik és ezen belül az Ignis is igenis jó autó !!!! MERT : megbízható, alacsony alkatrész ár . a fogyasztás meg minden autónál láb kérdése is !! Ha nekem nem hisztek nézzétek meg a szervizeket, üresek !! De ha az AUTOBILD szaklap éves statisztikáit megnézitek, megfogtok lepõdni, pedig az a szakszervizek, és a tulajdonosok véleményén alapul ! Különben meg a Francia autók megbízhatatlanok ! Az Olaszok pedik gagyi alk. vannak szerelve !!! Csak egy példa : az Alfákban A gömbcsapszegek 15 - 20 ezer Km. tönkremennek !!!! Kértek még adatot ? van !! Végezetül: én igenis ajánlom az Ignist !!!! Az enyém 8 éves múlt és csak kétszer volt szervizben féklámpa kapcsoló meghibásodással !!!!
Ahhoz képest, hogy szakember vagy féklámpakapcsoló cserére szervízbe hordod? FAIL xD
A hordás azért túlzás !! Igen. Kétszer is kicserélték a GARANCIÁLIS javítás keretében ! Ingyen. Megjegyzem a kapcsoló Opel alkatrész ! Remélem így már érthetõ. Egyébként az elõzõ válaszom a kategorián belüli jármûvekre érvényes. A jármûvek törésével kapcsolatban csak annyi, hogy a modern autók baleset esetére úgynevezett tervezett gyûrõdési zónákkal vannak ellátva azért, hogy a keletkezett energiát úgy vezessék el, hogy az utas kabin ne sérüljön ! Azaz az utas kabin ajtók nyithatók legyenek !!! Én sokat foglalkozom ezzel is, és mondhatom, hogy nyithatok voltak az ajtok, bár az autó nagyon gyûrt volt !! Nagyon nagy balesetnél egyetlen autó sem véd meg! Való igaz, hogy más nagyobb testû, kategoriás autók nagyobb védelmet nyujtanak !
Nem sznobságból mondjuk, hogy az Ignis gagyi! Én épp azért mondom, mert ennyiért Swiftet lehet kapni, aminek autó formája van!
A kérdező hozzászólása: Mutass nekem új Swiftet 8 kilóért klímával, cd-vel, jó állapotban!
Járjál tankkal annak jó a "töréstesztje" igaz lehet kicsit többet fogyaszt. Tudok olyan embert aki A6 Audiból sem szált ki sajnos. Akkor az Audi sem biztonságos mert meghaltak benne? Nehogy ki menj az utcára mert meghalhatsz. Tudod ha autód sincs és a gyerekeddel a buszmegállóban állsz akkor is elüthet egy barom, mint ahogy beléd is mehet, és ott nem véd semmi. Bringa ugyan ez, és még sorolhatnám.
Háát, 850-900 ezerért már vannak szép számban! Mondjuk én alapból nem suzukit vennék, mert lehet, hogy motorikusan biztonságos, megbízható, de hogy balesetkor élve nem szállsz ki belõle, az [email protected] élet!
"de hogy balesetkor élve nem szállsz ki belõle, az [email protected] élet!" -> http://www.euroncap.com/results/suzuki/swift.aspx
A kérdező hozzászólása: Mondom mutass egyet 800 ért! Vagy legyen 850 ha már annyira sok van, mert én érdekes mód csak 1-1 merkantilos szarrá tört romot láttam klímásan, és 2 légzsákkal meg abs-el, de ezen kívül még fordulat szám mérõ sincs bennük (gc).... A papír Suzukit meg el lehet felejteni, már a Wagon R+ és az Ignis is biztonságosnak mondható relative.
Jajj de tudom utálni, amikor az új Swiftrõl úgy beszél valaki, hogy "meghalsz benne". EMBER! Ez már az újfajta, nem a régi! 4 csillagos töréstesztje van! Pont annyira biztonságos, mint egy C Corsa, vagy egy Ford Fiesta, VW Polo, Seat Ibiza, meg sorolhatnám.
Tök mindegy hogy milyen autó lehet akár a régi papír Swift is, ha egy álmos román kamionos jön veled szemben. Egyébként nem tudom miért akarja mindenki összetörni az autót. Vagy aki Opel Corsát vesz az kap valamiféle garanciát hogy csak tõle kisebb, és szarabb autóval ütközhet? Egy ilyen kis autó mindegy milyen autóval ütközik, mert szinte minden autó nagyobb nála. Egy Smart aminek nincs is eleje, meg akkora hogy a bevásárló központokba mindig egy 100-ast akarnak adni érte, és mégsem marad el az Opeltõl pedig ránézésre nem gondolná az ember hogy ütközés után még egyáltalán marad ajtó, nem hogy még ki is lehet nyitni. http://www.youtube.com/watch?v=9iKGfo1wmOM&feature=related
Suzuki-t soha semmi pénzért nem vennék, még ingyen sem kellene! Nem vagyok sznob, de számomra nem mindegy, hogy mennyit zabál egy járgány és mennyi az esély arra, ha egy barom belénk jön, akkor a gyerekem élve a saját lábán száll ki az autóból. Volt szerencsém végignézni egy szomszédunk felépülését, akinek új típusú Swift-je volt. 2 hét kóma, totálra tört az autó és õ is, közel egy év volt, mire újra járni tudott. Pedig nem ment gyorsan, csak a Suzuki akkor is egy naaaagy rakás [email protected]! A teszteredménye pedig csak egy megvett papír, hogy el lehessen adni jó pénzért. 8-900 ezerért már kapsz Opel Astra G-t, Skoda Fabia-t (ezt megint csak nem vennék), Seat-ot, Nissan-t, Ford Focus-t...stb. Azt mondjuk nem írtad, hogy hány éves az autó, amit ennyiért vennél. De én azt mondom, inkább egy 2-3 évvel idõsebb Opel, Nissan, Seat..stb., mint egy Suzuki.
Swiftet vegyél, és ugyanúgy nincs vele probléma, és legalább egy normális autód lesz!
"Az Ignisnél még egy bicikli is férfiasabb autó." Neked kell férfiasnak lenni, nem az autódnak. Ha nyápic vagy, kiszállhatsz te Audi RS-bõl is, akkor is csak egy nyápic vagy. Ugyanez igaz fordítva is. Üdv! Leftlegged Player :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pl a Skoda Fabia/Corsa stb hez hasonlítva milyen. A fogyasztás ember függõ, 5, 5-6, 6 közt eszik ahogy olvastam.
Naja. Olyat, amiben nem halsz meg egy kisebb csattanásnál.
Persze hogy 5-6 litert fogyaszt! Csak nem 100 km-n hanem 70-80-on.
A kérdező hozzászólása: Miért ennyire ratyi? Konkrétumot is írnátok? Ne csak ezt hogy szar mert Suzuki stb. Egyik családtagnak ilyen van, õ mondta hogy ennyivel jár el. Viszont összehasonlítási alapom nincs a többihez képest.
Ismerõs vett 1.3 Ignis 0km-rel. Párszor mentem vele, és nem nagyon tudtam 8 alá vinni a fogyasztást( tizenegykétezer km volt a kocsiban). 1év1hónapos korában behalt a gyári Blaupunkt rádió CD lejátszója. Nekem annyira nem jött be. Nem azt mondom, hogy rossz, de én mást néznék magamnak.
Az Ignis nagyon gáz autó! Ennyiért inkább Corsát, Fábiát, Cliot vegyél, vagy épp új Swift is van már 900-ért.
5, 5-6 literbõl sosem fog eljárni talán vegyesben azt is nagy jóindulattal. Nem tudom miért kell csúsztatni a fogyasztáson. Nem rossz autó de 900ért lehet kapsz már nagyobbat is. Persze ha méretre elég az ignis akkor keress belõle egy jó állapotban lévõt.
Én a Swiftet autónak tartom, az Ignist nem. Most sznob vagyok vagy nem?
Mind kettõ autó. A trabant és a lada is autó. Kinek mire telik és/vagy mi tetszik.
Ki volna az a hülye aki egy használt ignisért kiadna kilencszáz ezret? GONDOLKODJ EMBER!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok az a hülye, aki ezen gondolkodik. Nem akarok 30 éves bontó szökevényt venni, az Ignisekkel úgy tudom nincs baj, megbízhatóak, majd 100 lovas a motor, ha kell tud menni, és szerintem férfiasabb mint pl egy Corsa vagy Clio:S
"és szerintem férfiasabb mint pl egy Corsa vagy Clio:S" rotfl
#12 vagyok, hát egy idõben mi is akartunk, de aztán inkább Swift (nem a régi, de nem is a legújabb) lett. Szerintem teljesen rendben van és az, hogy magas elég kényelmes ki-beszállást tesz lehetõvé. (A WagonR-ünket kifejezetten szerettük emiatt, bár abba már szinte mászni kellett be és sajnos csak 1.0-ás volt a motor.) Ha van esetleg idõsebb is a családban, akkor jó választás! Az autó arra való, hogy használják. Egy szakadt roncs is, ha elindul el tud téged vinni A-ból B-be. Ha valakinek azért kell autó, hogy mutogassa, akkor ez van, kompenzáljon vele amit akar. De mást nem kell lenézni amiatt, hogy õ mit vezet.
Az Ignisnél még egy bicikli is férfiasabb autó. Ha már annyira Suzukit akarsz, akkor már inkább vegyél új Swift-et. Ennyiért kapsz bõven és biztonságosabb.
Az Ignis-sel nincs semmi probléma!Ugyan annyira megbízható mint bármelyik másik Suzuki.Az autó fogyasztása nagyban függ a vezetõ vezetési stílusától, rutinjától, hogy mennyit autózik városban, csúcsforgalomban.A s Suzukik megbízhatósága majd hogy nem legendás teljesen mindegy hogy Swift, Vagon-r, vagy Ignis és hogy újabb vagy régebbi típus.Az igaz hogy van 8-900 ezerért új Swift, de milyen?Hitelbõl vissza vett körbe tört, koszos, autó amiben bent van az elõzõ gazda szemete, mocska, mert a bank arra sem képes hogy kipucoltassa a kocsit.Szerintem nem rossz vétel ennyiért egy Ignis, én is ilyen árban nézegettem, a régi Swiftemet akartam le cserélni.Teljesen mindegy milyen autót akarsz venni, valaki mindig tud majd "jobb "autót a pénzedért, az igaz hogy pont nem azt a típust amirõl kérdezel!!

Milyen akkumulátort vegyek a suzuki bandit 250-es motoromhoz? 12 v.. Milyen fajták vannak, mik a jó márkák? Mire kell figyelni?

Legjobb válasz: Yuasa, gyárilag ez volt benne. Varta amit még ajánlok, jól bírja. Árakat nem tudok mondani, azt sem, hogy az enyémben milyen van :) Hála nem nagyon kell nézegetni. Nekem is 250es bandit van. Merre laksz? (Ha nem gond, hogy megkérdezem.)

Yuasa, gyárilag ez volt benne. Varta amit még ajánlok, jól bírja. Árakat nem tudok mondani, azt sem, hogy az enyémben milyen van :) Hála nem nagyon kell nézegetni. Nekem is 250es bandit van. Merre laksz? (Ha nem gond, hogy megkérdezem.)
YTX7A-BS 12V 6Ah Feszültség: 12V Kapacitás: 6Ah Hosszúság: 151mm Szélesség: 87mm Magasság: 93mm Indítóáram: 85A
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, Mosonszolnok , Mosonmagyaróvártól 15 km
Aha, oké :( Az nekem 320km :D Én J-N-SZ megyei Szolnok alatt lakok. :)
A kérdező hozzászólása: hehehe, annyit kibír a bandit:D Amúgy majd késõbb akarok 1 Honda Cb 1000R -t::::P
Ki, az biztos :) Csak az anyagiakkal vannak gondok... http://motomodification.com/wp-content/uploads/2011/04/cb130.. Ha már CB, akkor nekem, ez jön be :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ez se kutya, mind1 nekem , csak az egyik meglegyen:P

Milyen motorolaj kell a suzuki swift 2 (2007) 1.6 sport motorjába?

nem a legfrágább,egy középkategória érdekelne.
Jeep, Subaru , Land Rover , Mazda
A kérdező hozzászólása: típus-ra is eléggé kiváncsi vagyok.
Az Sj 410 inkább off road autó! Tessék, válogass! http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/auto/QLCA5CTO6ZRY0T..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!