Találatok a következő kifejezésre: A Startlapon volt (3 db)

Mit tegyek? Az interneten a kezdőlapom a Startlap volt, most újabban a CONDUIT SEARCH jön be és be kell írnom a kezdőlapomat. Hogy állítsam vissza, hogy ha megnyitom a Mozilla Firefoxot, akkor a kezdőlap jöjjön be. Semmit nem állítottam el.

Legjobb válasz: Megnyitod a böngészõdet, felül kattintassz, hogy: Eszközök > Beállítások > Általános és itt a "A Firefox indításakor"-t átállítod a "Kezdõlap megjelenítése"-re és az alatta lévõ rublikába meg beírod azt az oldalt, amit kezdõlapnak szeretnél.

Megnyitod a böngészõdet, felül kattintassz, hogy: Eszközök > Beállítások > Általános és itt a "A Firefox indításakor"-t átállítod a "Kezdõlap megjelenítése"-re és az alatta lévõ rublikába meg beírod azt az oldalt, amit kezdõlapnak szeretnél.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.
Nekem nem mûködik a megoldás, mert hiába írom be a kezdõlapot, visszateszi magát, és a keresõ továbbra is ez a szutyok...
;) Beírod mozillába: "about:config" idézõjelek nélkül, beírod, hogy search.conduit a keresõbe, és a találatoknál módosítás, és törlöd a szöveget. Ez a tuti megoldás, üdv!

A Startlapon régen volt egy játék amelyen egy kacifántos képen kellett megkeresni különböző dolgokat. Hol lehet ezt megtalálni?

Angolul voltak felsorolva a szavak. Mi volt a neve? hOL TALÁLOM MEG? VAN E ILYEN JATEK VALAHOL? KÖSZI:)

Legjobb válasz: Ott pontosan nem tudom, de a quizpart.hu-n van egy hasonló játék

Ott pontosan nem tudom, de a quizpart.hu-n van egy hasonló játék
az ilyen fajta játékokat "hidden object games"-nek nevezik (magyarul még nem hallottam a nevét), ha rákeresel google-ban, biztos kiad pár oldalt, ahonnan (általában demó verziót) le tudod tölteni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!