Találatok a következő kifejezésre: A Start a Windows Xp-n elment (1 db)

A Start menüm a Windows Xp-n elment jobbra. Hogy állítsam vissza?

Legjobb válasz: kattints rá és húzd vissza

kattints rá és húzd vissza
Na csak rákattints, hanem tarsd lenyomva az egér bal gomját, és úgy húzd vissza alulra. Amikor alul megjelenik húzás közben a helyét kijelölõ négyzet, akkor felengedheted.
Csak, hogy pontos legyen az elõttem szóló két személy válasza: A tálca területén bármilyen "üres területen" klikk jobb egérgombbal, majd szedd ki a pipát a "tálca zárolása" menüpont elõl. Ezt követõen mozgatható a start menü. Bal egérgombbal kattints, és tartsd lenyomva, majd húzd a kívánt helyre (alsó, felsõ, bal és jobb oldalra egyaránt húzhatod), ha odaértél, engedd fel. Szintén üres területen jobb egérgombbal kattints, majd a "Tálca zárolása" opciót pipáld ki. Ezzel elejét veszed a további elcipelésnek :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Youtube szokott ajándékot osztogatni?

(ez fehér) Thank (ez piros ) YOU

4

Samsung laptopom nem kapcsol bemit tehetek?

Kis lakat jelzés villant fel, és fekete teljesen az egész képernyő, ha hosszan akarom kikapcsolni elkezd sípoló hangokat kiadni? sürgősen segítség kellene

5

Milyen egeret javasoltok?

Maximum 5-6 ezer forintért szeretnék vásárolni egeret, milyet javasoltok? játékokhoz szeretnék vásárolni szóval "gamer" egeret keresek. inkább az a kérésem hogy javaslatokat kapjak a választáshoz.

1

Mondanátok ingyenes virusirtót? Ami nem 1 honapig ingyenes hanem minimum fél évig és nem terheli agyon a gépet win7?

5

Egy számítógépre feltöltött fotón lévő virág színét (RGB) hogyan állapíthatjuk meg?

Egy wordbe illesztett virágos kép mellé szeretnék egy meghívó szöveget írni, de úgy, hogy a betűk színe megegyezzen a virág szirmának színével.

2

Huawei y300 rárakhatom a windows 8 mobilet?

Üzletbe raknáka rá.csak a telefon elbírna-e

1

Adott egy laptop, melyet Windows 8-cal vettem meg és telepítettem rá a az Office 2013 egy eredeti kulccsal (természetesen megvettem). Hogyan tudnám újraaktiválni az Office-t a Windows újratelepítése után, ha az megadná magát valami miatt?

Lementettem aktiválás után mindenféle programmal (pl. Advanced Tokens Manager) a szükséges fájlokat, de a ezek a Windows aktiválással együtt mentették és félek, hogy visszaállításnál emiatt nem működne. Továbbá az is érdekelne, hogy Windows 7-en vagy 8.1-en is lehet-e aktiválni az Office-t ugyanazzal a kulccsal? Ezek nagyon fontosak lennének nekem, mert nem kívánom újra megvenni a licensz-t.

1

Hol lehet Microsoft ajándék kártyát venni?

1

Milyen konfig lenne ez? Én raktam össze segítséggel

Alaplap: Gigabyte GA-F2A88XM-HD3

2

Mi a hiba forrása? Miért csinálja ezt a gépem?

Nyáron vettem új alaplapot procit memóriát. összedugtam mindent. Patentül működik. Egy bibi van. Random csőre kifagy az egész. Egér nem mozdul, sípol a hangfal és kész. Csak a kikapcsolás segít. Egyből léptem bioszba nézem, minden hőfok 30C körül van. Független a fagyás terheléstől. Van, hogy csak jutubon megy egy videó és sííííííp! van, hogy fifa 14 (ez sem túl megterhelő) és megfagy... miért lehet ez?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!