Találatok a következő kifejezésre: A Start a Windows Xp-n elment (1 db)

A Start menüm a Windows Xp-n elment jobbra. Hogy állítsam vissza?

Legjobb válasz: kattints rá és húzd vissza

kattints rá és húzd vissza
Na csak rákattints, hanem tarsd lenyomva az egér bal gomját, és úgy húzd vissza alulra. Amikor alul megjelenik húzás közben a helyét kijelölõ négyzet, akkor felengedheted.
Csak, hogy pontos legyen az elõttem szóló két személy válasza: A tálca területén bármilyen "üres területen" klikk jobb egérgombbal, majd szedd ki a pipát a "tálca zárolása" menüpont elõl. Ezt követõen mozgatható a start menü. Bal egérgombbal kattints, és tartsd lenyomva, majd húzd a kívánt helyre (alsó, felsõ, bal és jobb oldalra egyaránt húzhatod), ha odaértél, engedd fel. Szintén üres területen jobb egérgombbal kattints, majd a "Tálca zárolása" opciót pipáld ki. Ezzel elejét veszed a további elcipelésnek :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Tudtok mondani egy jó Játékletöltös oldalt?

5

Hogyan csináljak Trollface posztot?

Olyanra gondolok mint ez PL:<[link]

1

Cd-írással akadtak problémák, milyen cd-t érdemes vennem, amit felismer a gép?

A meghajtóval nincs gond, most vettünk TDK üres lemezt, hogy tudjak cd-t írni, de csak ciripel aztán elhallgat és nem ismeri fel.

2

Iphone5 és az Iphone5c úgyan azt tudja azon kivűl hogy más a hátlapja?

5

Miért nem ismeri fel?

Van egy Samsung Smart Tv-m, és nem ismeri fel a gépem. Telepítettem azt a Samsung Linkes izét, rajta van a tv meg a pc is a routeren vezetékkel, de amikor állítanám be a Samsung Link izénél, hogy melyik Tv-hez kapcsolodjon, ott semmit se ajánl fel

0

180 000 Forintbol milyen jó Gamer PC tudnák összerakni?

olyan kéne ami a mostani játékokat BF4,Cod Ghost, elviszi és egy darabig jó is lesz a játékokra

2

FPS ingadozás játékokban, miért?

Sziasztok

7

Azzal fordulnék hozzátok hogy egy új számítógépet szeretnék összerakni, és szerintem itt más jobbanért hozzá mint én, tudnátok segíteni ebben? éppezért kérem ebben a segítségeteket hogy egy gyors, és erős játék számítógépet összehozzak olcsón!

Előre is köszönöm !

1

Test drive unlimited-ban olyan problémám van hogy expert szinten egy idő után azt csinálja, hogy megnyerek pl egy versenyt, de a térkép úgy mutatja azt a versenyt mintha még "szűz" lenne, mintha nem is teljesítettem volna? Valaki tud rá megoldást?

0

Volt olyan kereső gif?

volt olyan hogy megkereste neked a beírt szót ezzel a mondattal várj megkeresem neked, ugye nemis volt nehéz igaz? és ezt link formájában ellhetett küldeni:/ mi az a link?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!