Találatok a következő kifejezésre: A Start a Windows Xp-n (3 db)

A windows xp-n hogyan lehet át irni a start menüt másra?

Legjobb válasz: Tweak nevû programokkal.

Tweak nevû programokkal.

A Start menüm a Windows Xp-n elment jobbra. Hogy állítsam vissza?

Legjobb válasz: kattints rá és húzd vissza

kattints rá és húzd vissza
Na csak rákattints, hanem tarsd lenyomva az egér bal gomját, és úgy húzd vissza alulra. Amikor alul megjelenik húzás közben a helyét kijelölõ négyzet, akkor felengedheted.
Csak, hogy pontos legyen az elõttem szóló két személy válasza: A tálca területén bármilyen "üres területen" klikk jobb egérgombbal, majd szedd ki a pipát a "tálca zárolása" menüpont elõl. Ezt követõen mozgatható a start menü. Bal egérgombbal kattints, és tartsd lenyomva, majd húzd a kívánt helyre (alsó, felsõ, bal és jobb oldalra egyaránt húzhatod), ha odaértél, engedd fel. Szintén üres területen jobb egérgombbal kattints, majd a "Tálca zárolása" opciót pipáld ki. Ezzel elejét veszed a további elcipelésnek :)
nemtom. esetleg adatok a gépedrõl? hibaüzenet? valami tipp?
1.Felrakod 2.felrakod a hungary-t 3.csinálj felhasználott csak ne ékezetel MERT KÜLÖNBEN NEM MENTI EL 4.beálitások belül az összes beállitás lehet magason csak egy legyen low-on vagy alacsony a BUMPMAPING FELBONTÁS


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!