Találatok a következő kifejezésre: A Start a Windows (70 db)

Miert a start gombbalnal kell kikapcsolni a windowst?

Legjobb válasz: Nem a Start gombbal kapcsolod ki, a Start gombbal éred el az alkalmazásokat. A Start indítást jelent, tehát indítod a kikapcsolást.

Nem a Start gombbal kapcsolod ki, a Start gombbal éred el az alkalmazásokat. A Start indítást jelent, tehát indítod a kikapcsolást.
Én parancsikont készítettem, úgy kapcsolom ki.
Parancssorból is ki lehet kapcsolni
Üdv Ezt így nem is nagyon értem. vedd ki automatikus indításból a hivatkozást: start-menü, futtatás: msconfig. Automatikus indítás fül.

A windows 7 start menüjéből eltűnt a keresés. Hogy hozható vissza?

Itt van róla egy kép:

Legjobb válasz: alsó kék sáv üres helyére jobb klikkel katt.-> tulajdonságok panel-> start menü->testreszabás-> fenn a SPECIÁLIS fülre katt. --> start menü elemei (ott legörgetni, amíg a kersés négyzetet nem látod)-> keresés négyzetbe pipát! :))

alsó kék sáv üres helyére jobb klikkel katt.-> tulajdonságok panel-> start menü->testreszabás-> fenn a SPECIÁLIS fülre katt. --> start menü elemei (ott legörgetni, amíg a kersés négyzetet nem látod)-> keresés négyzetbe pipát! :) )
és OK !
sikerült a keresés keresése?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de nem ez volt a probléma. Kiderült, hogy a Programok és szolgáltatások között is nézelõdött, és ott volt kikapcsolva a Windows Search.


A Windows tálcával és Start menüvel jobb, vagy anélkül?

Legjobb válasz: tálcával és start menüvel

tálcával és start menüvel
Én csak 1x próbáltam virtuális gépen a Windows 8-at és egyszerûen idegesített. A Windows 7, vagy akár a Vista százszor kezesebb szerintem. És nem néz ki olyan okádékul. Illetve én most openSUSE Linuxra váltotam KDE grafikus felülettel és itt is Windows 7-szerû menü van, csak kategorizálva is vannak a programok.

A következő mappát nem találom a win7-en. C:\Windows\Globalization\MCT ebben a mappában állítólag rejtett témák vannak de ezt a mappát sem találom. Hol keressem ha a start menü keresője sem találja?

Legjobb válasz: Az én Windows 7-emben (Ultimate x64) nincs ilyen mappa. Ilyenek vannak a Globalization-ben: c:\Windows\Globalization\ELS\ c:\Windows\Globalization\Sorting\

Az én Windows 7-emben (Ultimate x64) nincs ilyen mappa. Ilyenek vannak a Globalization-ben: c:\Windows\Globalization\ELS\ c:\Windows\Globalization\Sorting\
A kérdező hozzászólása: pedig a win7-ben benne van:rejtve.én is nehezen találtam meg. javaslom nézd meg ezt a videót: http://videosmart.hu/video/windows-7-rejtett-tema-elohozasa
A kérdező hozzászólása: de inkább leírom ide. 1.start menü>vezérlõpult>mappa beállításai>nézet fül>azon belül vedd ki a pipát az operáció rendszer védett fájljainak elrejtése elõl de csak átmenetileg.a megjelenõ üzenet csak figyelmeztet hogy mire készülsz.ne ijedj meg.okézd le.aztán még menj a rejtett fájljok és mappák megjelenítésére és kattint rá majd okézd le.ezután már meg fogod találni.mentsd le a témákat a rendszerre, majd ezután vezérlõpult->mappa beállításai->"az operációs rendszer védet fájljainak elrejtése és a rejtett mappák és fájlok elrejtése részt pipáld ki újra.majd zárd be a mappa beállításai ablakot.ezután nézd meg az asztal jobb klikk, személyre szabás menüben a témákat.most már láthatod a rejtett témákat is.használd egészséggel. ha nem látod az új témákat akkor rendszer probléma lehet.
Köszi a leírást. :) Bár engem abszolút hidegen hagynak a témák, és alapból Total Commanderbõl böngészem a fájlokat, amiben az elsõ dolgom telepítés után, hogy bekapcsolom a rejtett fájlok mutatását. Így néztem meg az én Glob mappámat. De most próbaképp bekapcsoltam azt is, amit írtál, nekem úgy sincs ilyen mappám. De nekem nem is hiányzik. Fõ, hogy te megtaláltad. :)

A Windows 7 rendszerben lehet, olyan start menü, mint a windows 8.1-ben? Ha igen, akkor adnátok linket?

Windows 8.1

Legjobb válasz: Ha a kezdõképernyõre gondolsz, igen. Nekem rainmeterem van. (Omnio témával), és ez olyan, mintha windows 8 lenne.

Ha a kezdõképernyõre gondolsz, igen. Nekem rainmeterem van. (Omnio témával), és ez olyan, mintha windows 8 lenne.
A kérdező hozzászólása: mutass linket hogy az hogy néz ki mert nem értem
A kérdező hozzászólása: nem erre gondoltam, hanem ami az asztalon található start menüre.
A kérdező hozzászólása: Ezt az Omnimo-t le lehet törölni úgy, hogy windows 7-et nem ??????
igen, tálcán rainmeter, jobb klikk, omnio törlése
én már mosaic-ot használok windows 8 "csempékkel"
Start menü szerintem nem

Windows 8 és Window 7 között van különbség a Start menün kívül?

Gyorsabb ? Érdemes lecserélni? (nekem nem megerőltető az újratelepítés) Mikben más?

Legjobb válasz: Nem jobb mint a windows 7, inkább csak teljesítménycentrikusabb, ha szabad ilyet írnom, viszont instabilabb mint a windows 7, tehát ha stabil rendszert akarsz akkor ne térj át még. Amúgy gyorsabb, persze hardvertõl is függ, na meg nem mindegy, hogy milyen vasra akarod rátenni.

Nem jobb mint a windows 7, inkább csak teljesítménycentrikusabb, ha szabad ilyet írnom, viszont instabilabb mint a windows 7, tehát ha stabil rendszert akarsz akkor ne térj át még. Amúgy gyorsabb, persze hardvertõl is függ, na meg nem mindegy, hogy milyen vasra akarod rátenni.
A kérdező hozzászólása: Jó kis laptopom van! Toshiba C650D 18E 3GB RAM 2 mag 2.1 GHz proci ATI HD Radeon 4200 (256 MB-os) Játszani sosem szoktam, ha ez fontos.
Nem fontos, de erre teheted ha akarod, persze elõtte nézd meg a driver támogatást, hogy vannak-e hozzá windows 8 driverek.
A kérdező hozzászólása: Vannak, feltelepítettem. Nem egy nagy szám, de nem is rossz szinte ugyanaz. Gondolom azért készítették el a 8-at hogy jöjjön a pénz win7 után is nekik...
Aha, azt hitték nagy siker lesz mint a win 7. Na ha nincs több kérdés és probléma akkor mentem.

Mitől szürkült el a Windows Start ikon és vált használhatatlanná?

Egyszer csak azt vettem észre, hogy kiszürkült a Start ikon és nem tudom használni, hiába kattintgatok rá nem csinál semmit. Így néz ki konkrétan:

Legjobb válasz: Letöltött verzió? használtál elõtte windows skint ?

Letöltött verzió? használtál elõtte windows skint ?
inditsál vírusirtást csökkentett módban !
A kérdező hozzászólása: Futtattam vírusirtót normál és csökkentet módban, talált is 2 vírust amit letöröltettem vele, de így is fennáll a probléma. Érdekes módon csak akkor lesz ilyen a start gomb ha megnyitom a feladatkezelõt.
:) )
Újra kell telepiteni.

Mitől lehet egy gépen a Windows 7 csa félig üzemképes (klasszikus start menü, nincs hang, nincs windows aero, nincs internetjelző ikon)?

egy csomó szolgáltatás mintha nem indulna el, de érdekes mód a játékok mennek

Legjobb válasz: újratettem a windowst, igaz nem tudtam meg mi volt a baj, de most már mind1

A kérdező hozzászólása: újratettem a windowst, igaz nem tudtam meg mi volt a baj, de most már mind1
Keresésbe beírod "aero".>>Áttetszõség és más...javítását indítsd.
Fel vannak telepítve a szükséges driverek?
?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!