Találatok a következő kifejezésre: A Star be tudja (10 db)

A Star Office be tudja olvasni az Excellel készített xls kiterjesztésű file-okat?

Legjobb válasz: Igen, a doc-ot és az xls-t is kezelni tudja.

Igen, a doc-ot és az xls-t is kezelni tudja.

Ki tudja azt a Star Stable online játékban hogy hogy lehet be jutni Golden Hillis-be?

Star Rider (Prémiumos)vagyok. 8-as szint

Legjobb válasz: A 12-es szint végén Conraddal el fogjátok készíteni a kulcsot és a következõ nap már mehetsz is! (három próba után persze :D) Remélem segítettem!

A 12-es szint végén Conraddal el fogjátok készíteni a kulcsot és a következõ nap már mehetsz is! (három próba után persze :D) Remélem segítettem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.
a 12-es szint vegen
Nemfeltétlen 12 szint végén... ne ijedj meg ha neked nem akkor jön az a küldi...nekem 13 elején jött csak ..
A kérdező hozzászólása: Amióta kiírtam ezt a kérdést azóta már 14 es szinten vagyok. Úgyhogy már régen bejutottam Goldenhills Valleybe.


Mi a különbség a tápszerek között? Pl:HUMANA BABY-FIT 1, HUMANA 1, BEBA H. A. START AKTIV, BEBA H. A. , HUMANA SL, honnan tudom melyik jó a babámnak? Nem ártok vele ha én választok? Az ízük egyforma?

Legjobb válasz: szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!

szia! szerintem legyen ha, de inkább írasd fel a dokitokkal, legalább olcsóbb. mi a humana ha 1 lc pufát esszük. azért írom, hogy mi, mert én megiszom, amit meghagy a kisfiam. :) lehet leszólnak majd érte, de inkább, mint kiönteni. Ártani nem hinném, hogy ártasz, a ha-val semmiképp. az ugye hipoallergén. csak az életkorának megfelelõ kell mindenképp, mert ugye a 3-as nem jó pl. 3 hós babának. az ízük hasonló, de nem egyforma, a ha kesernyésebb, és lehet, hogy nem fogja szeretni a babád egyiket másikat. remélem segítettem!
A Bebárol tudok nyiltakozni a lányom azt ette/itta. A Beba h.a. start aktiv=hipoallergén, a beba h.a. az pedig nem.Az elsõt kb 3-4 hónapos koráig ette hogy ne legyen allergiás rá, a másodikat pedig utána 8-9 hónapos koráig.
Még 1: az ize sztem borzasztó, de a lányomnak izlett:) Viszont tényleg irasd fel a dokival mert ugy olcsóbb.Ha nem vagy biztos benne akkor kérdezd meg a védõnõt, vagy a dokit hogy õ melyiket ajánlja.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :)
Hali! Nekem ez megoldotta a problémámat: [link] Remélem tudtam segíteni jó gamet :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megnézem
A kérdező hozzászólása: Most a Play cabalnal nem talál egy dll. filet...

Kislányom 4 hónapos és szeretném elkezdeni a hozzátáplálást de nem tudom hogyan kezdjem. Anyatejem már sajna nincsen Beba Ha-Start aktív tápszert eszünk. Mivel kezdjem és hogyan készítsem el?

Legjobb válasz: Szia! Mindenképpen gyümölccsel kezd. Az almát szokták javasolni, de arra vigyázz, hogy édes legyen és laposan pürésítsd le. Nálunk abszolút nem jött be eleinte az alma (jobban tetszett neki az üveges, mint amit én csináltam, ill. az olyan bébi kaják, amik nem csak almát tartalmaztak. Az abszolút favorit a sütõtök volt, meg az õszibarack, majd a banán. Ezeket késõbb kombinálhatod is. Vagy te készíted el, vagy megveszed a boltit. Ha a gyümölcsök mennek, jöhetnek a fõzelékek, borsó, répa, krumpli. A borsót nehéz elkészíteni, jobb, ha megveszed ( le kell paszírozni), a többit te is meg tudod csinálni (megfõzöd, pürésíted). Legyél türelmes, eleinte ne csak ezekkel próbálkozz, hanem mellette add a tápszert is. Sok sikert!

Szia! Mindenképpen gyümölccsel kezd. Az almát szokták javasolni, de arra vigyázz, hogy édes legyen és laposan pürésítsd le. Nálunk abszolút nem jött be eleinte az alma (jobban tetszett neki az üveges, mint amit én csináltam, ill. az olyan bébi kaják, amik nem csak almát tartalmaztak. Az abszolút favorit a sütõtök volt, meg az õszibarack, majd a banán. Ezeket késõbb kombinálhatod is. Vagy te készíted el, vagy megveszed a boltit. Ha a gyümölcsök mennek, jöhetnek a fõzelékek, borsó, répa, krumpli. A borsót nehéz elkészíteni, jobb, ha megveszed ( le kell paszírozni), a többit te is meg tudod csinálni (megfõzöd, pürésíted). Legyél türelmes, eleinte ne csak ezekkel próbálkozz, hanem mellette add a tápszert is. Sok sikert!
Pl kezdheted sárgarépával. Fõzd meg és turmixold le, sót és más ízesítõt ne használj. Az egyik etetés elõtt adj neki egy kanálkával, aztán szépen vidd feljebb az adagot, úgy hogy kb. 1 hét alatt váltson ki egy étkezést. Egyszerre mindig csak egy fajta "újdonságot" adj.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nekünk a védõnõ a krumplit javasolta elsõnek aztán a répát, majd ezeket kombinálva. De tényleg elõször csak egy kanál, másnap már több és így tovább. Egy félét 5-7 napig kapjon a kicsi, mert még nehezen különbözteti meg az ízeket. Aztán jöhet a következõ. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Wars*
azért nem enged tovább, mert vége a játéknak
A kérdező hozzászólása: de a vidiken olyan részek vannak ahol még nem is voltam meg még egy klont se látam ebbe

Üdv. Mikor kikapcsolom a Samsung Star 3 készülékem néha nem kapcsol ki teljesen, a kijelző halványan nem túl erősen kéken világít és nem tudom visszakapcsolni ki és be kell tennem az akut hogy újra használni tudjam! Mi lehet a baj vele?

Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Szia! nekem is ugyan ez a problémám vele.. egy idõ után vagy kikapcsol magától vagy tényleg ki kell venni belõle az akut. nemtudom mi a baj vele de engem is idegesít.

Szia! nekem is ugyan ez a problémám vele.. egy idõ után vagy kikapcsol magától vagy tényleg ki kell venni belõle az akut. nemtudom mi a baj vele de engem is idegesít.
A kérdező hozzászólása: engem még az is zavar hogy néha hiába van bent a memóriakártya nem érzékeli mert azt hiszi géphez van usb-zve vagy töltõn van !
Valamien hiba.Tehát inkább vidd el szerelõhöz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!