Találatok a következő kifejezésre: A Star be (149 db)

Hány hónapos korig használtátok a sima BEBA HA START PRO tápszert? Vagy más +0 hós tápszert? Mi már 6 hónaposak vagyunk muszáj átváltani Beba 2-re?

Legjobb válasz: Kisfiam 8 hónapos volt, amikor muszáj volt kiegészítésként tápszert adnom. Mivel volt itthon egy doboz BEBA HA PRO START-om így azt kapta. Utána már a 2-est írattam, ebbõl különben valamiért többet eszik, biztos jobb az íze.

Kisfiam 8 hónapos volt, amikor muszáj volt kiegészítésként tápszert adnom. Mivel volt itthon egy doboz BEBA HA PRO START-om így azt kapta. Utána már a 2-est írattam, ebbõl különben valamiért többet eszik, biztos jobb az íze.
Mi 4 hósak múltunk, és már 3 hete próbálok átállni a Beba Ha 1-re. Elõször nagyon fájt tõle a Kicsikém hasa. Majd keverve adtam a Starttal, ismét hasfájás lett. Tegnap próbálkoztam megint keverve. Szegénykém hajnaltól olyan nagyokat pukizik, hogy hihetetlen, és sír közben. Azt hiszem Mi még egy darabig nem váltunk. De én is ezért gondoltam, mert azt hallottam, hogy 6 hósan 2-re kell váltani. Hát mi majd talán akkor váltunk az 1-re. A Starttól semmi baja a Kislányomnak. Nem értem miért van ez így......
Mi Humana HA 1-el kazdtük, ezt fél éves korig írhatja fel a doki, gyanítom más Start vagy 1-es tászert is. De a doki azt mondta hogy nincs nagy különbség az 1-es és a 2-es között, így mi 6 hónapos kora elõtt még felírattunk 3 dobozzal.

Tavaly júliusban regisztráltam a munkaügyiben pályakezdőként. Most szeretném kiváltani a Start kártyát. Elég ha APEH-ba megyek az igénylőlapot kérni, kitölteni, vagy előtte a Munkaügyibe is be kell mennem valaminek?

Kilátásban van egy fix meló, és ezért kellene

Legjobb válasz: Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.

Ha a start (pályakezdõ) kártyát akarod kiváltani, akkor nem kell munkaügyis igazolás. Viszont kell a legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat. Ha a Start bónusz kártyát, akkor kell a munkaügyis igazolás.
Csak akkor váltsd ki, ha nem csak kilátásban van, hanem meg is kapod.

A start aktiv (beba) féle tápszerektől tényleg felfúvodhat a baba?

Mármint nem a hasa hanem hogy pufokabbnak látszik?

Legjobb válasz: Szia! A lányom felfújódott tõle, a fiam nem. Sokáig úgy sem eszik tápszert egy baba...és tényleg nem csak a Beba Start Aktív tesz ilyet, hanem minden tápszer.

Szia! A lányom felfújódott tõle, a fiam nem. Sokáig úgy sem eszik tápszert egy baba...és tényleg nem csak a Beba Start Aktív tesz ilyet, hanem minden tápszer.
Én véleményem szerint mindegyik tápszer kicsit nagyra növeszti a babákat, végül is ha bele gondolunk, benne van a nevében is hogy TÁP és SZER nekem elég izéül hangzik :S
sya nekem 2 hos babám van és 5 napig tudtam szoptatni igy tápszert kap és a beba ha start aktivot ette de mivel sokat bukott igy milupa milumil optimát eszik és nem vettem észre hogy fel fujná. persze hizik töle elég jol de hinném h fel fuj :)


Mikortól lehet/kell Beba Ha Startról 1-esre váltani? Mi a különbség a start és az 1-es tápszerek között?

A kisfiam elmúlt 4 hónapos, úgy t?nik a startól már néha 2 óránként éhes. Talán 1-es jobb lenne? Hozzátáplálást még nem kezdtük, még várnék vele pár hetet.

Legjobb válasz: ja a tápszere pontosan: Beba HA Start Aktív

A kérdező hozzászólása: ja a tápszere pontosan: Beba HA Start Aktív
A Beba Ha Start tápszer 6 hónapos korig ajánlott. A Beba 1. tápszerre a 6. hónap után érdemes áttérni. A különbség annyi, hogy ez jóval táplálóbb, mint a Start, hiszen hat hónapos korban már több tápanyagot igényel a picurka szervezete! Remélem tudtam segíteni
A doktornõ nekem azt mondta, hogy a beba start aktív ha 1 éves korig adható. Kevés volt a tejem 4 hónaposan már kezdtem a hozzátáplálást (tejpép, õszibarack, alma sütõtök, répa, krumpli) 8, 5 hós a Kislányom és még mindig ezt a tápszert eszi. Nem az orvossal iratod fel a tápszert??
A kérdező hozzászólása: a dokink gyakorlatilag mostanában elérhetetlen, csak az asszisztensével találkozom, ha megyek receptért... persze mindenképp megvárom, hogy a doki mit mond! nem sürget semmi, itt csak tájékozódni szeretnék. addig marad a sûrû kajcsizás.
Kislányom is ezt ette, elejétõl, Bebe Ha Start Aktív, hipoallergén, ezt szeretik felírni, amikor egybõl születés után kell tápszer, vagy ha gyanú van allergiára. Doki írja fel.Beba 1-et 3 hótól eszi a lányom, ezt is fel tudja írnia dokinõ, de nekünk 7 hóig írta fel, amikor betöltötte a hetet, már nem, hanem át kellett térnünk a Beba 2-re.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! akkor várunk még. :)
A kérdező hozzászólása: MOst néztem neten a Beba 1-es tájékoztatóját és az van ráírva, hogy születéstõl kezdve. MOst akkor hogy van ez?

Mikortól kell áttérni a Start tápról az 1-esre? Fokozatosan kell bevezetni? Jelenleg Beba HA Startot eszünk, kisfiam nemsokára 4 hónapos.

BUÉK!!

Legjobb válasz: Én 6 hónapos korától adtam a babámnak a Beba 2-est, addig a HA Start Aktívat ette. Szerintem 6 hós koáig az nagyon jó.

Én 6 hónapos korától adtam a babámnak a Beba 2-est, addig a HA Start Aktívat ette. Szerintem 6 hós koáig az nagyon jó.
Ugyan az , csak megváltozott a csomagolása és a neve.
Igen, az ugyanaz, megváltozott a neve.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!

Mi a különbség a BEBA H. A. és a BEBA H. A. Start Aktív között?

Legjobb válasz: A HA start aktív bifiduszos, hasfájás miatt kaptuk. A HA nem bifiduszos, az én lányom nem is szereti annyira. (véletlenül azt adtak a gyógyszertárban a múltkor, én meg csak akkor vettem észre, amikor már kibontottam) Jobban meg is fogta a kis hasikáját, bár nem fájt neki, csak más állagú volt a kakija. De a másikat szívesebben is eszi, talán más az íze, és ahhoz van hozzászokva.

A HA start aktív bifiduszos, hasfájás miatt kaptuk. A HA nem bifiduszos, az én lányom nem is szereti annyira. (véletlenül azt adtak a gyógyszertárban a múltkor, én meg csak akkor vettem észre, amikor már kibontottam) Jobban meg is fogta a kis hasikáját, bár nem fájt neki, csak más állagú volt a kakija. De a másikat szívesebben is eszi, talán más az íze, és ahhoz van hozzászokva.
A Beba Ha start aktív-ot nekünk hasfájás miatt írta fel a gy.orvos, mert az bifiduszos. Egyébként nem vettem észre, hogy attól kevésbé fájt volna a pocakja.

Ha regisztrált pályakezdő álláskereső vagyok akkor a start kártya kiváltásához milyen papírok szükségesek a munkaügyi központtól amit be kell vinnem az apeh-ba?

Legjobb válasz: Arról kell igazolás, hogy hány napja vagy a nyilvántartásukban. Ha megmondod az ügyintézõnek, hogy start kártyához kell, tudni fogja.

Arról kell igazolás, hogy hány napja vagy a nyilvántartásukban. Ha megmondod az ügyintézõnek, hogy start kártyához kell, tudni fogja.
A kérdező hozzászólása: köszi
A pályakezdõ start kártyához semmilyen igazolásra nincs szükséged a munkaügyibõl. Azt akkor is kiválthatod, ha nem vagy regisztrált álláskeresõ. A legmagasabb iskolai végzettséged igazoló okirat szükséges hozzá. A munkaügyitõl csak akkor kell igazolás, ha a start bónusz kártyát szeretnéd kiváltani (régebben a start extra és start plusz kártyákhoz kellett)

DArkorbit:rakattintok a START gombra es akkor egy ujjab ablakba behozz es ott ir valami kezdoknek dolgokat es alul mutattja BETOLTES feliratot es elkezdi sargan tolteni, amikor feltoltotte bekénne hozza a STARt gombot de nem hozza be Nektek behozza?

Legjobb válasz: nekem is ez volt a gondom olyankor ki szoktam x-elni az ablakot és újra rá lépek van amikor 3x kell meg csinálnom hogy betöltse a játékot (én 20-as szintû vagyok már :D)

nekem is ez volt a gondom olyankor ki szoktam x-elni az ablakot és újra rá lépek van amikor 3x kell meg csinálnom hogy betöltse a játékot (én 20-as szintû vagyok már :D)
A kérdező hozzászólása: En 18 szintes vagyok , enis sokszor csinalok ugy de nincs idomm...:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!