Találatok a következő kifejezésre: A Spyware csak (4 db)

A spyware terminator ingyenes változata nem írja a vírust, csak a spyware-ket?

Legjobb válasz: Ha telepitésnél integrálod a spyware terminatorba a virusirtót, akkor a keresésnél kiirtja a virusokat is!

Ha telepitésnél integrálod a spyware terminatorba a virusirtót, akkor a keresésnél kiirtja a virusokat is!

A Spyware terminator csak kémprogram kereső. Nem zavarná, ha telepítenék mellé vírusirtót?

virusirtás

Legjobb válasz: Szerintem nem,sõt, de szóljanak hozzá nálamnál okosabbak is.

Szerintem nem, sõt, de szóljanak hozzá nálamnál okosabbak is.
Nem zavarná, de jobban jársz ha minden egyben van. ZoneAlarm Security Suite. (tûzfal (világ legjobbja!, kémprogram és vírus védelem). Letöltés: http://href.hu/x/3zk6
Szerintem , meg fog verni! :D

Ha kaptam egy spyware-t akkor az csak leszedi az adatokat a gépemről és kész vagy csinál valami kárt is?

Nem tapasztaltam semmit csak a vírusírtóm jelzi és az se magától csak ha megnézem hogy talált-e valamit.

Legjobb válasz: Nagyon nagy károkat okozhat. Írtasd el a virusirtóddal sûrgõsen, hacsak nem HAMIS VIRUSIRTÓ szórakozik veled. Az maga a virus.

Nagyon nagy károkat okozhat. Írtasd el a virusirtóddal sûrgõsen, hacsak nem HAMIS VIRUSIRTÓ szórakozik veled. Az maga a virus.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Megnéztem a vírusírtómban a helyét és gond nélkül töröltem a fájlt az intézõbõl. Lehet hogy csak téves riasztás volt , csinált már ilyet az egyik zenémmel is pedig biztos tiszta volt.


Ez számomra szinte hihetetlen de nézegettem a pctools weboldalát és ezt a linket www.pctools.com/spyware-doctor-antivirus/ a vírusirtó kicsit vírusosnak jelöli meg. Ez másnál is előfordul vagy csak egy téves riasztás?

a vírusirtó nevét is tüntessétek fel, a válaszokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Norton nem jelzett semmit.. De töltsd le ezt a progit:http://www.siteadvisor.com/ Beépül a böngészödbe és mutatja meik oldal veszélyes és meik nem.. ráadásul ingyen :)) és nem lassít! :DDD

Norton nem jelzett semmit.. De töltsd le ezt a progit:http://www.siteadvisor.com/ Beépül a böngészödbe és mutatja meik oldal veszélyes és meik nem.. ráadásul ingyen :) ) és nem lassít! :DDD
A kérdező hozzászólása: Milyen érdekes, ahogy beírtam a pctoolsnak rá egy nappal minden eltûnt az oldalról. Lehet akkor a kasperskynek volt igaza :D
Alapszabály: ingyenes virusirtót KIZÁRÓLAG megbízható oldalakról szabad letölteni. Olyanról, ahol érted is a leírást, nemcsak vaktában kattintgatsz az angol szövegre. Használd a http://www.szoftverbázis.hu, http://www.letöltés.prim.hu, http://www.letöltõközpont.hu, illetve a http://www.chip.hu oldalakat. Ha pedig futtatás elõtt a kis pajzs PIROS, ne telepitsd.
Hamis weboldalak is vannak.
PC Tools, Security Tools és hasonlók: ellopott nevek, de maga a letöltött ilyen-olyan "vírusirtó" hamis. Nem hallottál még pl. hamis márkás ruhákról? Kínából érkezik, itt rávarrják a vietnámiak a "NIKE" jelzést és a gyenge minõségû hamisitványt a valódi áráért adják el. Hamis CD, hamis szoftver is van bõven. Most már van hamis virusirtó is (maga a vírus).
A kérdező hozzászólása: Ez lassan kezd megcáfolva lenni. A PcTools hogy lenne már hamis vírusirtó? Elég nagy és hatékonyan mûködõ cég. De nem tom mi lehet az oldalán.
Valódi vírusirtónak álcázza magát a HAMIS antivírus (valójában maga a hamis vírusirtó a vírus). Kaspersky NEM RIASZT soha hamisan!
Bár nekem nem internet securitym van hanem csak sima antivirus :D. De nem tom mér jelez..
A kérdező hozzászólása: Itt a screenshot: http://kepfeltoltes.hu/100219/pctools_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
A kérdező hozzászólása: Fenn van a program :D De a Nod32 sem jelez most néztem. Érdekes..... Írtam a Kasperskynek kíváncsi leszek majd a folytatásra
Itt van egy magát valódinak álcázó hamis virusirtó: http://biztonsagportal.hu/total-pc-defender-avagy-a-legujabb..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!