Találatok a következő kifejezésre: A South sorozatot miért (3 db)

A South Park sorozatot miért támadják olyan hevesen némelyek?

Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, majdnem minden részét láttam és szerintem eszméletlen jó! De nem értem, hogy miért akarják/akarták sokszor betiltatni? Akinek nem tetszik, az ne nézze, nem? Pl. van az a rész, amelyikben a Sz?zmária szobor menstruál, és ez hatalmas botrányt kavart, meg nem is lehetett levetíteni. De miért? A sorozat néz?t ez nem zavarja, pontosan ezt várják a sorozattól, akiket meg ez zavar, azok nem is nézik. Vagy ezek szerint mégis. De miért néz valaki olyat, amit nem szeret?

Legjobb válasz: tudod sokaknak fáj az igazság... de néha tényleg feleslegesen és öncélúan sérteget vallásokat, sztárokat.

tudod sokaknak fáj az igazság... de néha tényleg feleslegesen és öncélúan sérteget vallásokat, sztárokat.
szia!Én is szeretem ezta sorozatot...anyum nekem si ki volt akadva, h mennyire rossz, aztán leültettem, h nézzen meg néháynat és rájött, h mindegyiknek van valami mondanivalója amellett, h megbotránkoztat.Szerintem mindegyik rész nagyon jó.
Mindkét válasz igez. Fáj az igazság És a mondanivaló Gyerekek szemén át mutatja be az elfajult világot. Igazából ez egy "kritika" a mai világ ellen. De persze mese is van benne... Brabara streisand nem a sátán XD XD Én is élvezem. Azonkivül, hogy elég primitiv mint "mese" a lényegét kell megérteni. Aki nem szereti az vagy nem látja a lényegét, vagy épp látott olyan részt miben az õ "fajtáját" sértegették.
Annyira jól kiragadja az amerikai hülyeségeket, hogy egyszerûen szuper. :) Szerintem azért támadják, mert nem tetszik nekik a "társadalomkritika" trágár csomagolása. Pedig ez a nyers igazság...
Most már feküdjél le. Hosszú volt az éjszakád.
Akarták, de leszavaztuk, mert nem akarunk utazás közben is ilyen nyálas baromságokat nézni.
Akkor azon menne a veszekedés, hogy MIT adjanak, mert engem - és még rengeteg mást is - éppen ezekkel a müsorokkal lehetne kikergetni a világól. DE!!!! Ettöl függetlenül KI FIZETNÉ ki ezeket - mert sem ilyen készülétekek nincsenek ingyen, sem a müködtetése nem megy pénz nélkül? Mert az emberek jó része eleve bliccel, a többiek meg hözöngenek, hogy drága a jegy/bérlet.
És minek központi szórakoztatás, amikor az emberek fülébõl meg zsebeibõl mindenféle vezetékek lógnak ki, a végükön az okostelefonnal? Dobj fel egy pár ilyen sorozatot a mobilodra és nézd arról - és ne lepõdj meg, amikor majd valaki kikapja a kezedbõl és elszalad vele.
1) ellopnák 2) ki fizetné és mibõl? bár a futáros tévéket is kirakták...
Jogdíjakról nem is beszélve, mert ha nagy nyilvánosságnak vetítesz ilyeneket, azért bizony keményen csengetni kellene. Azt a pénzt inkább költsék el a FUTÁRra.
Szerintem érdekes elképzelés lenne, ha más nem, akkor az hogy zenét, aktuális közlekedési híreket lehetne hallgatni. Csak hát a kivitelezés pénzbe kerül, és ahogy Agent-K leírta, mindenkinél ott van az okostelefon amit nyomkodhat.
Mert nem értik az utalásokat.
Az elsõnek igaza van, de én meg tudom cáfolni az állításodat. Faterom és a csaja (40 évesek) szeretik a SP-ot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!