Találatok a következő kifejezésre: A South sorozatot (13 db)

A South Park sorozatban folyton zsidóznak (Cartman), ezt hogy engedhetik? Nálunk már rég betiltották volna.

Legjobb válasz: A South Park egyik készítõje is egy zsidó ember, aki azt mondta, hogy joga van kifigurázni a zsidókat. A másik, hogy az Amerika, egy teljesen más világ. Az adatgyûjtõs dolgokat leszámítva tényleg a szabadság földje, nagyon komolyan gondolják a szabadságot.

Azét nincs betiltva, mert Cartman a sorozat negatív hõse, így a zsidózás is negatív a sorozatban (ez a hivatalos álláspont).
South Parkot kb epizódonként be lehetne perelni dolgokért... De éppen ez benne a lényeg, maximum annak nem tetszik a akinek 0 humorérzéke van, rengeteg sztárt is kifiguráznak és mégsem ment neki mindenki a sorozatnak, hanem felfogták poénként.
De hogy lehet, hogy nálunk már rég betiltották volna? Hiszen már vagy 15 éve megy és még mindig nem tiltották be, akkor miért tiltották volna be?:D
Mert az amerikai liberálisok tényleg liberálisok és nem, olyanok, mint a "hazaiak".
A South Park egyik készítõje is egy zsidó ember, aki azt mondta, hogy joga van kifigurázni a zsidókat. A másik, hogy az Amerika, egy teljesen más világ. Az adatgyûjtõs dolgokat leszámítva tényleg a szabadság földje, nagyon komolyan gondolják a szabadságot.
A South Park társadalomkritikára épül, egy tükörként szolgál a közönség számára. Mivel a valóságban is mindenki zsidózik (és nem tiltják be), így ez ott is megjelenik. Ha ez számodra zavaró, javaslom az Én pici pónim címû rajzfilmsorozatot, azzal talán jobban tudsz majd azonosulni.
Azért, mert a mûsor készítõi között vannak zsidók.. a zsidók szabadon szidhatják, a saját fajtájukat, agy poénkodhatnak vele a médiában, ha ezt egy más vallású ember teszi, "meglincselik". Ez Magyarországon is így van, nézd meg pl a Heti Hetest, akik ott ülnek, szinte mind zsidók, (ha a vallást nem is tartja mindegyik)elég gyakran zsidóznak, vicceket mesélnek, mégsem szólja meg õket senki.
Mert még a zsidók is nevetnek rajta :D
Azért nem tiltották be mert nem magyar eredetû, gondolom a kérdezõ erre értette! De vajon ha itthon született volna egy ilyen sorozat? Nem ért volna meg 3 résznél többet.
Van különbség Cartman és Novák Elõd zsidózása között. kb 7-9 éves korban fogja fel az ember az ironikus humort. Ha te ezt nem érted még el, akkor várj.
A zsidózás és zsidózás között is van különbség. (Amúgy abból is tiltottak be már részeket.)
A kérdező hozzászólása: Félre ne értsetek, engem nem zavar, csak csodálom, hogy az ottani liberálisok nem tiltakoznak ellene. Nálunk a rabbinak beszóltak és már országos ügy lett belõle.
Ha nem érted ezt a fajta humort, akkor ne nézz ilyesmit. Nem neked való ez a sorozat. Éretlen vagy hozzá és gyerekes.

Valaki meg tudná nekem mondani, honnan tudom megszerezni a South Of Nowhere című sorozatot?

Esetleg ha nektek megvan, ki tudjátok nekem írni (természetesen a dvd-ket én viszem...)?

A South Park sorozatot miért támadják olyan hevesen némelyek?

Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, majdnem minden részét láttam és szerintem eszméletlen jó! De nem értem, hogy miért akarják/akarták sokszor betiltatni? Akinek nem tetszik, az ne nézze, nem? Pl. van az a rész, amelyikben a Sz?zmária szobor menstruál, és ez hatalmas botrányt kavart, meg nem is lehetett levetíteni. De miért? A sorozat néz?t ez nem zavarja, pontosan ezt várják a sorozattól, akiket meg ez zavar, azok nem is nézik. Vagy ezek szerint mégis. De miért néz valaki olyat, amit nem szeret?

Legjobb válasz: tudod sokaknak fáj az igazság... de néha tényleg feleslegesen és öncélúan sérteget vallásokat, sztárokat.

tudod sokaknak fáj az igazság... de néha tényleg feleslegesen és öncélúan sérteget vallásokat, sztárokat.
szia!Én is szeretem ezta sorozatot...anyum nekem si ki volt akadva, h mennyire rossz, aztán leültettem, h nézzen meg néháynat és rájött, h mindegyiknek van valami mondanivalója amellett, h megbotránkoztat.Szerintem mindegyik rész nagyon jó.
Mindkét válasz igez. Fáj az igazság És a mondanivaló Gyerekek szemén át mutatja be az elfajult világot. Igazából ez egy "kritika" a mai világ ellen. De persze mese is van benne... Brabara streisand nem a sátán XD XD Én is élvezem. Azonkivül, hogy elég primitiv mint "mese" a lényegét kell megérteni. Aki nem szereti az vagy nem látja a lényegét, vagy épp látott olyan részt miben az õ "fajtáját" sértegették.
Annyira jól kiragadja az amerikai hülyeségeket, hogy egyszerûen szuper. :) Szerintem azért támadják, mert nem tetszik nekik a "társadalomkritika" trágár csomagolása. Pedig ez a nyers igazság...

Tudtok nekem pár olyan sorozatot mondani ami hasonló a pokoli szomszédokhoz vagy a South Parkhoz?

a Family Guy-on, a simpson családon, a futuramán és az amerikai fateron kívül

Legjobb válasz: Én is csak ezeket ismerem.

Én is csak ezeket ismerem.
Nem feltétlenül hasonló de szerintem nagyon jó: A kertvárosi gettó
Amerikai Fater Family Guy Bob Burger Falodája Cleveland Show
Archer. Nem feltétlen hasonló, de obszcénnek obszcén, viccesnek az egyik legviccesebb, animációsnak animációs.

Honnan tolthetem le a SOUTH OF NOWHERE. Cimu sorozatot MAGYAR SZINKRONNAL? Legyszi kuldjetek egy linket vagy valamit ami segithet. Nemtudom h vane hozza magyar szinkron vagy csak felirattal van rajta a neten.

Legyszi segitsetek fontoss lenne. ELORE IS KOSZI:)))

Legjobb válasz: Kicsit késve,de én úgy tudom,hogy csak angolul van magyar felirattal. De úgy is jó... Kedvenc sorozat o.O

Kicsit késve, de én úgy tudom, hogy csak angolul van magyar felirattal. De úgy is jó... Kedvenc sorozat o.O

A South of Nowhere című sorozathoz lenne két (egymással nem igazán összefüggő) kérdésem. Van ennek valami magyar címe is, vagy magyarul is ezen a címen fut? Illetve Spencer és Ashley kb. mikor jönnek össze?

Az utóbbi kérdésre elég ha annyit írtok, hogy az X évad elején/közepén/végén. Bár ha részre pontosan tudjátok, annak is örülnék.

Legjobb válasz: miert nincs válasz? :/

miert nincs válasz? :/

Angol felirat a South of Nowhere c. sorozathoz?

Megvan mind a 3 évad, van hozzá magyar feliratom is, viszont most nyelvtanulás miatt akartam hozzá szerezni angolt is. Már vagy 30 helyrõl letöltöttem viszont mindig ugyan az volt a gond... Ahogy elkezdtem nézni az 1. részt, a felirat 00 másodperctõl kezdõdött (az elsõ 04-ig tartott), viszont a beszéd csak valahol a 05-06 mp. körül kezdõdik. Tehát az egész el volt csúszva... sajnos mindnél... Mivel a magyar passzol, nem tudom mi lehet a gond. Ha valaki tudja honnan szerezhetnék rendes angol feliratot, vagy hogy a mostanit hogyan lehet (ha lehet) eltolni, annak megköszönném :)

Legjobb válasz: Na... azt már végre sikerült megtalálnom, hogy hol tudom eltolni a feliratot. Ha kereken +7.0mp-el eltolom, akkor tökéletes... az elsõ kb. 8 percben... az meg nem buli, hogy egész film alatt azt a k va feliratot tologatom... (ezt eddig 7 külön felirattal próbáltam, minddel ez volt). Ötlet?

A kérdező hozzászólása: Na... azt már végre sikerült megtalálnom, hogy hol tudom eltolni a feliratot. Ha kereken +7.0mp-el eltolom, akkor tökéletes... az elsõ kb. 8 percben... az meg nem buli, hogy egész film alatt azt a k va feliratot tologatom... (ezt eddig 7 külön felirattal próbáltam, minddel ez volt). Ötlet?

Nem tudok nevetni a humoros sorozatokon (Rém rendes család, South park, Simpson család stb. ) Mindenki azt szokta írni h szétröhögi rajta a fejét, de nekem vhogy nem megy, nem tudok rajtuk nevetni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: a Rém rendes család régebbi részein még én is tudtam nevetni,de a késõbbieken már szenvedtem...erõltetett. ne aggódj, te más beállítottságú vagy,másra vagy fogékony,ez a fajta humor nem neked való,de biztos találsz majd valamit ami téged is feldob...szóval tényleg ne aggódj, nem benned van a hiba..:-)

a Rém rendes család régebbi részein még én is tudtam nevetni, de a késõbbieken már szenvedtem...erõltetett. ne aggódj, te más beállítottságú vagy, másra vagy fogékony, ez a fajta humor nem neked való, de biztos találsz majd valamit ami téged is feldob...szóval tényleg ne aggódj, nem benned van a hiba..:-)
a lar't pour lar't-ot próbáltad már? vagy a régi gálvölgyiket? esteleg az angol humort..?:) én ezeken tudok nagyokat röhögni, youtubeon találsz videókat.
Én sokat szokat ezeken nevetni de nem mindegyik részén ez amúgy is attól függ hogy milyen beállítottságú vagy:)
Showder Klub, Beugró és South Park én ezeken tudok rengeteget nevetni.
Én is így vagyok ezzel. Én csak néha nevetek ezeken, de ha valaki ott van akkor én is röhögök vele. Ettõl független én ezek közül mindegyiket szeretem és néz(t)em csak nem nevettem annyit. :}
Egy rém rendes család, Mr Bean (angol sorozaton), Showder Klub, Életem Értelmei
Kiégett a vicc-reléd! Bocsi. Elõ szokott fordulni, hogy nem minden ember találja ugyanazt viccesnek. Nekem például bejön a Simpson vagy a South Park, de a Rém rendes családot egyetlen mosoly nélkül végig tudom nézni, számomra az nem vicces. Ellenben a magyar rajzfilmekben ügyesen elrejtett humor mindig bejön. Azokon könnyesre kacagom magam.
Na nehogymár a rémrendes családon ne tudjatok röhögni:( akkor tényleg nem értitek a humort, ez egyáltalán nem eröltetett!
A kérdező hozzászólása: Na, csak hogy tisztázzam végre ezt a kérdést. Mikor ezt kiírtam, akkor hónapokig otthon voltam és még a legviccesebb dolog sem tûnt viccesnek, de most már ha nem is szakadni, de nevetni tudok rajtuk.
Magyar filmek közül az Indul a Bakterházon nevettem egy jót :)
Én amin mindig röhögni tudok, az a Mr. Bean, vagy hogy filmet említsek és magyart, hát az Üvegtigris1-2, illetve A miniszter félrelép. Ja, és nagyon szeretem az Irigy Hónaljmirigy mûsorait is, nem tudom szokott-e még lenni a tv2-n. Azt mindig anyukámmal nézem, aki egyszer annyira röhögött, hogy leesett a kanapéról:D
Ezekben nagyon erõltetett poénok vannak... Szerintem egy bizonyos IQ felett az ember nem tud nevetni ezeken.
A kérdező hozzászólása: Kösz, de észrevettem h ha például társaságban nézek 1 részt ha több ember van ott, akkor tudok nevetni, mert a másik is röhög. :D Csak az a baj, hogy ezeket a sorozatokat általában egyedül nézem. :)
a rémrendes családon és a simpsonon már én se, a jóbarátokon pl. meg egyenesen sírok... a south parkban van pár rész, ami néha meg tud nevettetni, de az is egyre vackabb. ez nem jelenti azt, hogy nincs humorod, legfeljebb, hogy másféle, és ez egyáltalán nem baj!
Én a felsoroltak közül csak a South Parkon szoktam röhögni. Nézz másfajta mûsorokat. Nem csak ez a fajta humor létezik. Magyar ember számára sokszor nem túl vicces az, amin az amerikaiak nevetni tudnak. Nézz meg pár magyar vígjátékot, azok lehet hogy jobban bejönnek. Üdv Polly
Nincs semmi baj én sem tudok nevetni rajtuk.Szerintem semmi humoros dolog ninc s benne.Ha igazán jót akarsz nevetni akkor nézzél mr.Bean-t, vagy ma lesz a film+-on a Csonthülye na abban tényleg szétröhögtem a fejemet amikor annak a kövér fekete csávókára rátört a hasmenés :D
Az általad felsoroltakon nevetni én sem tudok. Ha megnézek egy Rém rendes család részt, nekem elmegy az életkedvem. Viszont a Jóbarátokon, A daduson, Showder klubbon majd szétröhögöm a fejem. Ez egyénfüggõ. Tényleg meg kell találni, hogy mi az, ami neked bejön.
Mindegyiken én se tudok - bár az is igaz, hogy mostanában nem is nézek ilyeneket, a Jóbarátokat meg oda-vissza láttam már többször is, bár õket szeretem, de már nem új. Mostanában, ami nekem nagyon tetszik, az a Beugró címû mûsor, ami a kereskedelmi tv2-n ment, de most meg az m1-en szokott menni, igaz, ez nem olyan sorozat, mint amiket te is meg pár hozzászóló is írt, hanem egy rögtönzéses színészjáték, de talán pont ezért jó, egyszer nézd meg :-)
A Beugró tényleg nagyon jó, ajánlom figyelmedbe!
Nos, már elég sok idõ eltelt, de azért én is leírom a rám vonatkozó dolgokat. A Simpson családot annyira nem ismerem (sajnos), de a Rém rendes családot és a South Parkot igen. A Rém rendes családon jókat tudok vigyorogni (nem nevetni, csak mosolyogni). Ami meg a South Parkot illeti, rohadtul tetszenek a beszólások (fõleg Cartman aranyköpései), de nem tudok rajtuk neveti, csak mosolyogni, úgy, mint a másikon. Azonban amikor van benne 1-2 vicces jelenet (nem beszólás, hanem cselekmény), azon jókt tudok röhögni. Példának okáért a Kula bácsis részen is nevettem. Tehát én olyan vagyok, hogy a beszólásokon inkább csak jót mosolygok, de ha ott van elõttem a kép, akkor szakadok. Ne mindenki egyforma, nem kell emiatt aggódni, nincs veled semmi baj. Ja, és az rám is igaz, hogy inkább társaságban tudok röhögni a vígjátékokon.
Most már feküdjél le. Hosszú volt az éjszakád.
Akarták, de leszavaztuk, mert nem akarunk utazás közben is ilyen nyálas baromságokat nézni.
Akkor azon menne a veszekedés, hogy MIT adjanak, mert engem - és még rengeteg mást is - éppen ezekkel a müsorokkal lehetne kikergetni a világól. DE!!!! Ettöl függetlenül KI FIZETNÉ ki ezeket - mert sem ilyen készülétekek nincsenek ingyen, sem a müködtetése nem megy pénz nélkül? Mert az emberek jó része eleve bliccel, a többiek meg hözöngenek, hogy drága a jegy/bérlet.
És minek központi szórakoztatás, amikor az emberek fülébõl meg zsebeibõl mindenféle vezetékek lógnak ki, a végükön az okostelefonnal? Dobj fel egy pár ilyen sorozatot a mobilodra és nézd arról - és ne lepõdj meg, amikor majd valaki kikapja a kezedbõl és elszalad vele.
1) ellopnák 2) ki fizetné és mibõl? bár a futáros tévéket is kirakták...
Jogdíjakról nem is beszélve, mert ha nagy nyilvánosságnak vetítesz ilyeneket, azért bizony keményen csengetni kellene. Azt a pénzt inkább költsék el a FUTÁRra.
Szerintem érdekes elképzelés lenne, ha más nem, akkor az hogy zenét, aktuális közlekedési híreket lehetne hallgatni. Csak hát a kivitelezés pénzbe kerül, és ahogy Agent-K leírta, mindenkinél ott van az okostelefon amit nyomkodhat.

A LAS BRUJAS DE SOUTH BEACH c. sorozatot meg lehet nézni vagy le lehet tölteni valahol magyarul vagy angolul?

Legjobb válasz: http://jancsiweb.com/sfree/start.php#382 innen elég sok sorozat letölthetõ, hátha itt megtalálod.

http://jancsiweb.com/sfree/start.php#382 innen elég sok sorozat letölthetõ, hátha itt megtalálod.
A kérdező hozzászólása: Akármennyire is sok sorozat van ott, nem volt ott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!