Találatok a következő kifejezésre: A Sláger a (282 db)

Mi ennek a slágernek a címe?

Régebben úgy a 80-90-es évek körül mindig hallottam a rádióban. Instrumentális dal volt és harmónika vitte benne a szólót.

Legjobb válasz: emlékez visza a szövegre ha van.böveben,?keresd meg a zenéket a jutun.hátha felismered.ird be a keresöbe.80-90-esek zenéi.vagy slágerei.

emlékez visza a szövegre ha van.böveben, ?keresd meg a zenéket a jutun.hátha felismered.ird be a keresöbe.80-90-esek zenéi.vagy slágerei.
Nem a Biscaya véletlenül?Az volt a kedvencem!!!
A kérdező hozzászólása: Biskaya! Köszi, eltaláltad!!!

Mi a sláger a mai 8-9 éves kislányoknál?

Karácsonyi ajándék gondban vagyok. Mi most a kedvenc a lányoknál?

Legjobb válasz: Pl. Hello Kitty-s cuccok.Felénk a 9 évesek odáig vannak az ilyen ruhákért.

Pl. Hello Kitty-s cuccok.Felénk a 9 évesek odáig vannak az ilyen ruhákért.
Nekem régen (8-9 éves koromban) Nox volt a kedvencem. Hello Kitty, Hannah Montana, justin bieber akár Ezek a mai 8-9 éveseknek a zeneideáljuk. Vegyél neki olyan bögrét ami közül az egyik fel van sorolva, szerintem örülne neki..
Balázs Ágnes, Bosnyák Viktória, Elisabetta Gnone-könyvek.
Meg a My Little Pony Friendship of Magic
Mennyi pénzt szánsz rá? Ha 10e körül, akkor mondjuk roller. Ha kevesebb, akkor: -bármi ami Hana Montanás -barbie baba -gyerek szintetizátor -mesekönyv -kifestõ, színes ceruza -mûanyag hócsúszka -társasjáték
Esetleg kérdezd meg a szüleit, biztosan tudnak tippet adni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket, mindenkinek ment a zöld kéz. :)

Mi volt a Sláger Rádió szlogenje?

"Legyen olyan a napja, amilyennek szeretné?"

Legjobb válasz: A Sláger Rádió már 2000 végén leegyszerûsítette szlogenjét, ami a hallgatók és mûsorvezetõk dolgát is megkönnyítette, hiszen nem a hosszú, "a hatvanas-, hetvenes- és most már a nyolcvanas évek legnagyobb slágerei" nyelvtörõt kellett megjegyezniük, csak a rövidebb, "minden idõk legnagyobb slágerei" szlogent. A Sláger Rádió jelmondat-leegyszerûsítése - úgy tûnik - beválik, így nem csoda, hogy két jelentõs budapesti konkurense is új szlogent dobott be.

A Sláger Rádió már 2000 végén leegyszerûsítette szlogenjét, ami a hallgatók és mûsorvezetõk dolgát is megkönnyítette, hiszen nem a hosszú, "a hatvanas-, hetvenes- és most már a nyolcvanas évek legnagyobb slágerei" nyelvtörõt kellett megjegyezniük, csak a rövidebb, "minden idõk legnagyobb slágerei" szlogent. A Sláger Rádió jelmondat-leegyszerûsítése - úgy tûnik - beválik, így nem csoda, hogy két jelentõs budapesti konkurense is új szlogent dobott be.


Most, hogy megszűnt a NeoFM, van rá esély, újra induljon a Sláger Rádió?

Augusztus vége óta hallgathatatlan volt. A Slágert viszont nagyon sokan szerették a zenei kínálata miatt és a tulajdonosváltás el?tt a Neo is hasonló zenéket játszott. Van arra esély, hogy nem egy újabb rádió1 induljon, hanem valami "normális"?

Legjobb válasz: Most a freki egyenlõre üresjáratban van, kiírnak pályázatot és amelyik megnyeri az sugározhat. A Sláger rádió az egy külföldi cég volt õ már megszûnés után kiment az országból gyakorlatilag, szóval ha egy magyar cég nem hozza létre azt a rádiót ami nem egy egyszerû feladat lesz, akkor esélytelen hogy visszatérjen teljes egészében a régi csapattal. Meg szerintem már sokan tovább léptek más rádióknál vannak, vagy teljesen más pályára kerültek. A Neofm régi csapata is szerintem már máshol van. Szerintem akkor van rá esély ha elõkerül egy normális pályázó és összeszedné a a két rádióból a legjobb embereket, illetve normálisan összedobna egy hallgatható rádiót, jó mûsorokkal, akkor elképzelhetõ lenne hogy ha nem is azon a néven de meglenne a Sláger méltó utódja vagy akár ugyan az is. A Neofm addig jó volt ameddig ment rajta a bumeráng meg a régi csapat volt ott ami igaz nem volt valami jó, de szépen kitettek magukért, azért el kell ismerni.

Most a freki egyenlõre üresjáratban van, kiírnak pályázatot és amelyik megnyeri az sugározhat. A Sláger rádió az egy külföldi cég volt õ már megszûnés után kiment az országból gyakorlatilag, szóval ha egy magyar cég nem hozza létre azt a rádiót ami nem egy egyszerû feladat lesz, akkor esélytelen hogy visszatérjen teljes egészében a régi csapattal. Meg szerintem már sokan tovább léptek más rádióknál vannak, vagy teljesen más pályára kerültek. A Neofm régi csapata is szerintem már máshol van. Szerintem akkor van rá esély ha elõkerül egy normális pályázó és összeszedné a a két rádióból a legjobb embereket, illetve normálisan összedobna egy hallgatható rádiót, jó mûsorokkal, akkor elképzelhetõ lenne hogy ha nem is azon a néven de meglenne a Sláger méltó utódja vagy akár ugyan az is. A Neofm addig jó volt ameddig ment rajta a bumeráng meg a régi csapat volt ott ami igaz nem volt valami jó, de szépen kitettek magukért, azért el kell ismerni.
Meg kell majd pályázni az üres frekvenciát, elbírálják, a pályázókat, a nyertes sugározhat. Ez kissé odébb lesz.

Interneten meg lehet valahol nézni, hogy az elmúlt pár órában milyen zenék mentek pl. : a Sláger-rádión?

Legjobb válasz: úgy tudom, a sláger rádió honlapján meg lehet nézni, hogy éppen most milyen zene megy. De azt, hogy visszamenõleg pár órával is meg lehet-e azt nem tudom.

úgy tudom, a sláger rádió honlapján meg lehet nézni, hogy éppen most milyen zene megy. De azt, hogy visszamenõleg pár órával is meg lehet-e azt nem tudom.
Juventusnál van ilyen

Milyen zenék mennek mostanában a Rádió 1-en és a Sláger Rádión?

el?adókra és számcímekre vagyok kíváncsi.

Legjobb válasz: Sláger Rádió már jó ideje nincs... NEO FM van helyette. A 70-es évektõl napjainkig mindenféle JÓ zenét adnak. NEO FOREVER. :D

Sláger Rádió már jó ideje nincs... NEO FM van helyette. A 70-es évektõl napjainkig mindenféle JÓ zenét adnak. NEO FOREVER. :D
Sláger rádión semmit:D Neo fm-en meg szerintem van egy két jó, de annyira nem jön be. Rádió1 a nyerõ."Csak igazi mai sláger megy, RÁDIO1!" XD Na a lényeg az, hogy szerintem kb. a Rádio1-en a Viva tv zenei kínalata megy.Magyarul a legjobbak.Na pacsii.:)
Elég nagy tévedésbe vagytok. Ugyanis a Sláger Rádió nem fejezte be végleg a sugárzást. Annyi történt, hogy az országos frekvenciát veszítették el, így ennek következtében interneten foghatóak. A zenei kínálata ugyan az ami 1 évvel ezelõtt volt
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, de a kérdésben is írtam, hogy ELÕADÓT ÉS SZÁMCÍMEKET kérek, de senki nem mondott még. Azzal, hogy vitatkoztok, hogy van-e Sláger Rádió vagy nem, nem vagyok kisegítve.
megszüntetik a slágert.
Nov 18-án lejár a mûsorszórási joga, és a pályázatot amivel meghosszabbíthatnák nem õk kapták. Ugyanez a helyzet a Danubius rádióval is. Jelenleg úgy néz ki, hogy mind a kettõ megszûnik, és más lesz helyettük.
A kérdező hozzászólása: Jaj. :S De ezek kereskedelmik, akkor hogy történhet ilyen? És milyen fórumon fog újra indulni?
A kérdező hozzászólása: Most találtam ezt: http://www.slagerradio.hu/ Nem mondok semmit. :(
Úgy történhet, hogy a TV-k, és a rádiók esetében is meg kell pályázni egy adott frekvenciát, és úgy lehet mûsorszórási jogot nyerni, amit az ORTT ellenõriz, és õ is pályáztat meg.
Ez nagyon undorító dolog volt!! olyat fgok írni ennek a 2 új rádiónak!! én csak azért sem fogom hallgatni õket!! rohadjanak meg!! inkább hallgatok petõfit vagy nem tom!! NEm akarom elveszíteni õket!!
Menõ Manó-szerû volt? ( http://www.youtube.com/watch?v=4SwPFRFoeZ4 ) Mert olyanra emlékszem én is, csak nem jut eszembe.

Milyen játékok a slágerek most a 8 éves lányoknál?

Legjobb válasz: Ugyan nem vagyok 8 éves, szerintem a Barbie még mindig nagy sláger, hogyha szereti ezeket a Hannah Montana meg ilyesmi dolgokat, akkor vannak ilyen játékok is, karaoke, van ilyen hangtorzító mikrofon is, Jaquline Wilson (azt hiszem így írják) könyvei nagyon jók. pl: Ki mer többet? kofferes kislány, Tracey Baker története..stb. ezek nagyon jók. Ha szeret rajzolni festeni, ilyen készletekben is lehet gondolkodni. Esetleg hajcsavarós, csillámos dolgok. Társasjáték, gyurma, csokikészítés...stb. Remélem segítettem:)

Ugyan nem vagyok 8 éves, szerintem a Barbie még mindig nagy sláger, hogyha szereti ezeket a Hannah Montana meg ilyesmi dolgokat, akkor vannak ilyen játékok is, karaoke, van ilyen hangtorzító mikrofon is, Jaquline Wilson (azt hiszem így írják) könyvei nagyon jók. pl: Ki mer többet? kofferes kislány, Tracey Baker története..stb. ezek nagyon jók. Ha szeret rajzolni festeni, ilyen készletekben is lehet gondolkodni. Esetleg hajcsavarós, csillámos dolgok. Társasjáték, gyurma, csokikészítés...stb. Remélem segítettem:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Barbie biztos nem jó, de a többit megnézem.
ma már nincsenek olyan sláger játékok mint régen az elszélesedett választék miatt, mint az üditõital ami egyenlõ volt a márka nevü löttyel.
neo fm:sláger , klassz: danubius
Én ma reggel próbálkoztam vele, hogy belehallgatok (sajnos a hagyományos rádióm már tönkrement), de nem mondhatnám, hogy nagyon felkészültek lennének, mert egyiknek sincs még kész a honlapja (vagyis reggel még nem volt). Pedig tudhatták nagyon jól, hát hogy ne tudták volna, hogy mikortól lesznek foghatóak, akkor illett volna a honlapot is addigra összedobni, és lehetõvé tenni az online rádióhallgatást, de hát látod... A Class FM honlapján én egy nagy fehérséget látok : http://classfm.hu/ (gondolom idõvel nem az lesz ott, de most is éppen az van), a neo fm honlapján pedig ez van: http://radioneo.hu/ ez már kicsit több, de nem nevezném valami lényeges tartalomnak.
sláger helyére a neo FM került, a danubius helyére a class FM. és igen, már lehet online hallgatni mind2-t neo: http://www.neofm.net/ Jobb felsõ sarok "Hallgasd Most!" class:http://klasszradio.com/ Jobb oldali menüben az "online adás" hajrá :D
A kérdező hozzászólása: és onlineon lehet esetleg fogni õket hogy meghallgassam?? jó számokat nyomnak rajtuk?
Nekem a Neo hallgathatatlan. Persze, valakinek ez a stílus tetszik, de az eddigi hallgatóknak, az ország nagy részének nem. A Klassz FM egész jó.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:D én sok embertõl hallottam hogy elég rosszak:S:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!