Találatok a következő kifejezésre: A Samsung telcsinek mi a (3 db)

A Samsung E250es telcsinek mi a biztonsági kódja?

A hivásid?ket szeretném kitörölni. Azt olvastam, hogy az IMEI számból lehet kiszámolni. Megvan a kódom is. Valaki tudja, hogy hogyan lehet kiszámolni? Köszönöm!

Legjobb válasz: Jaj. Te itt nagyon keversz. IMEI-bõl függetlenítõ kódot lehet generálni, a telefon gyári biztonsági kódja ugyanaz. (Durva lenne, ha így tk. egy csomó felhasználót korlátoznának a telefon teljes használatában). Egyébként asszem a Samsung telóknál a gyári biztonsági kód 8 db '0', vagyis: 000000

Jaj. Te itt nagyon keversz. IMEI-bõl függetlenítõ kódot lehet generálni, a telefon gyári biztonsági kódja ugyanaz. (Durva lenne, ha így tk. egy csomó felhasználót korlátoznának a telefon teljes használatában). Egyébként asszem a Samsung telóknál a gyári biztonsági kód 8 db '0', vagyis: 000000
igen, 8 darab nulla a gyári biztikód
am nekem is ien telóm van annyi h kiveszed a sim kártyát kb 5 percre és minden hívással kapcsolatos cumót kitöröl...csak az smseid maradnak meg a telószámok + ami a telón rajtavan...de hívásidõk azok kitörlõdnek + a híváslista
a biztonsági kód 000000
8db nulla
a k*rva életbe és ha mindig azt irja hogy szar a cód ? meg hogy a zsiráf cigány szöröstalpu jeti faszával kell ful resetet nyomni?? mi fog elveszni???

Vettem egy samsung clon i9300 telcsit! Az a bajom vele, hogy böngészőbe felismeri a wifit, de javaba nem a wifire akar csatlakozni. A böngészőbe pl nem tok you tube-ni illet se facebookra menni mert különböző hibákat ír ki! Mit tudnátok javasolni?

Legjobb válasz: Javaslat: 1. Használd ki a telefon nyújtotta lehetõségeket: vágj ki belõle csillag alakú karácsonyfadíszt, verj bele nyolccentis vasszöget, süss rajta tükörtojást (nem tudom, mekkora a kijelzõ) 2. Verd a fejed a falba (alaposan, hátha ez meghozza az eszed) 3. Ha megjött az eszed, vegyél egy TELEFONT. Nem klónt, telefont.

Javaslat: 1. Használd ki a telefon nyújtotta lehetõségeket: vágj ki belõle csillag alakú karácsonyfadíszt, verj bele nyolccentis vasszöget, süss rajta tükörtojást (nem tudom, mekkora a kijelzõ) 2. Verd a fejed a falba (alaposan, hátha ez meghozza az eszed) 3. Ha megjött az eszed, vegyél egy TELEFONT. Nem klónt, telefont.
én tudok egy egyszerûbb javaslatot is, ha nem vagy az a kreatív forma. dobd ki. ipari hulladék :D
Havernak is volt minden gond a klón i9400-al, de mióta 4.1 van rajta azóta nem volt vele gondja.
de szerintem ez a fajta klón nem android-os, hanem valami hulladék.
Naigen :) igazsàg az , hogy ezekben havonta ' adnak ki a piacra ès klon klon közt is óriàsi , külömbsèg tudleni :/ jótkifogsz igazàból meglepöen komolytudàsu! de gagyit vetedmeg azvalóban = 0 vannak jók ès roszak ezvan :)
És ha nincs hely a telefonodon?
A kérdező hozzászólása: Van hely bõven rajta, nem pakoltam tele.
A kérdező hozzászólása: Heuréka! Frissítettem Icecram Sandwich-re azóta minden mûködik rendesen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!