Találatok a következő kifejezésre: A Samsung USB (208 db)

Ha nincs telepítőm a Samsungom usb kábeléhez, milyen progit szedjek le?

Motorolához kaptam telepít?t, de nem ért semmit, le kellett szednem a mobile tools-t hozzá.

Legjobb válasz: Itt kiválasztod a telefonod tipusát, és kiadja hozzá a kézikönyvet és a lehetséges szoftvereket: http://www.samsung.com/hu/support/download/supportDownMain.d..

Itt kiválasztod a telefonod tipusát, és kiadja hozzá a kézikönyvet és a lehetséges szoftvereket: http://www.samsung.com/hu/support/download/supportDownMain.d..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm:)
Samsung PC Studio kell hozzá.

Hogyan lehet a samsung galaxy minit usbre csatlakoztatni?

észletes leírást kérnék ha lehet!! mert hiába dugom fel usbre nem csinál semmit a szgép is csak annyit ir ki hogy a hardver telpítése során probléma lépett fel

Legjobb válasz: Ma is vagy 2x írtam le, ugyan ez volt az elsõ sor, és ne vedd figyelembe az elsõ 3 soromat, nem igaz hogy nem tudtok keresõt használni... Szóval, telefonodon Beállítások ->Alkalmazások ->Fejlesztés -> USB Hibakeresés bekapcsol. Most lehúzod az USB-t, visszarakod és kész, ha visszaraktad, a notification bar (felsõ lehúzható sáv) figyelmeztetni fog, hogy USB hibakeresés bekapcsolva, és ennyi, hamarosan feljön a windows értesítõ hogy mit szeretnél vele csinálni, ha nem jön fel, megkeresed a sajátgépben. Zöld jöhet, ha segített és nem vetted figyelembe az elsõ 3 sort :)

Ma is vagy 2x írtam le, ugyan ez volt az elsõ sor, és ne vedd figyelembe az elsõ 3 soromat, nem igaz hogy nem tudtok keresõt használni... Szóval, telefonodon Beállítások ->Alkalmazások ->Fejlesztés -> USB Hibakeresés bekapcsol. Most lehúzod az USB-t, visszarakod és kész, ha visszaraktad, a notification bar (felsõ lehúzható sáv) figyelmeztetni fog, hogy USB hibakeresés bekapcsolva, és ennyi, hamarosan feljön a windows értesítõ hogy mit szeretnél vele csinálni, ha nem jön fel, megkeresed a sajátgépben. Zöld jöhet, ha segített és nem vetted figyelembe az elsõ 3 sort :)
A kérdező hozzászólása: igen én ezt eddig értem meg megis csináltam a szgép kiis irja hogy uúj hardve... csak elõjön ez az új hardver varázsló na a telon meg kisem irja hogy csatlakoztatva van usbre meg mindig azt irja ki hogy a hardver telepítése során probléma lépet fel és az nemfog megfelelõen mûködni na ezt már a szgép irja ki
telepítsd fel a samsung kies programot


Samsung Galaxy 3 (i5800) nem ismeri fel a számítógép a telefont usb csatlakozáson keresztül. Mi a megoldás?

Kerestem, kutattam, de nem csak nálam probléma.

Legjobb válasz: Még mielõtt valaki, ez nem mûködik, se nekem se másnak, ahogy olvastam: Kies hiba: A telefont a Kies nem ismeri fel, nem csatlakozik hozzá. Megoldás 1. Tárcsázd a következõt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást. 2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re 3. Zárd be az alkalmazást 4. Öröm és boldogság:DDD, újra mûködik rendesen az USB ------

A kérdező hozzászólása: Még mielõtt valaki, ez nem mûködik, se nekem se másnak, ahogy olvastam: Kies hiba: A telefont a Kies nem ismeri fel, nem csatlakozik hozzá. Megoldás 1. Tárcsázd a következõt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást. 2. Az USB résznél váltsd át MODEM-re majd vissza USB-re 3. Zárd be az alkalmazást 4. Öröm és boldogság:DDD, újra mûködik rendesen az USB ------
Gyári vagy fözött rom van rajta? nekem fözöttel sikerült áthidalnom a problémát!
A kérdező hozzászólása: Nem fõzött, abba nem mertem belevágni, de ha pontról pontra letudod írni, akkor szívesen megcsinálom. :-)

A Samsung Galaxy Mini 2 mobiltelefonhoz tartozik USB vagy össze lehet valahogy kötni a számítógéppel?

Legjobb válasz: Általában az usb kábel alap tartozék, de ha nem kapnál hozzá (amit kizártnak tartok), akkor akármelyik microUSB-USB kábel tökéletes hozzá.Ebbõl meg ma már szinte minden háztartásban van legalább egy.

Általában az usb kábel alap tartozék, de ha nem kapnál hozzá (amit kizártnak tartok), akkor akármelyik microUSB-USB kábel tökéletes hozzá.Ebbõl meg ma már szinte minden háztartásban van legalább egy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
hozzá lehet kötni de ahoz telepítsd a Samsung kiest és az értesítési sávban nyomj rá arra a belsõ tárhelyes izére és amig tölt ne hagy hogy a képernyõ elaludjon!

Tudja kezelni a Samsung Galaxy Tab a külső (usb-s) DVD írót és a 2, 5-es külső hdd-t?

Legjobb válasz: Hát. ha van 2.0-s USB portja, akkor gondolom igen, a külsõ DVD író úgyis extra tápot kap hálózatról, de a 2,5 winyó csak USB-rõl kap enni, ott lehetnek gondok, esetleg a tab nem bírná el, így érdemes elõtte kipróbálni vele (ismerõs winyójával pl) mielõtt megveszed a winyót, mert ha 2,5-el nem megy, 3,5-el szinte biztos, hogy fog!!!

Hát. ha van 2.0-s USB portja, akkor gondolom igen, a külsõ DVD író úgyis extra tápot kap hálózatról, de a 2, 5 winyó csak USB-rõl kap enni, ott lehetnek gondok, esetleg a tab nem bírná el, így érdemes elõtte kipróbálni vele (ismerõs winyójával pl) mielõtt megveszed a winyót, mert ha 2, 5-el nem megy, 3, 5-el szinte biztos, hogy fog!!!
Nem fog menni. Nem erre való, neked nem tablet kell, hanem egy notebook, ha ilyesmikre van szükséged.

A Samsung Galaxy S 2 USB portja speciális, vagy hagyományos micro USB?

Micro USB OTG adaptert akarok venni és amit találok jó áron azt Galaxy S 2-höz hirdetik.

Legjobb válasz: Hagyományos.

Hagyományos.
A kérdező hozzászólása: Köszi.

A samsung corbihoz nem adnak usb-kábelt?

Most kaptam ilyen telefont és nem látok hozzá usb-t a géphez!

Legjobb válasz: Nem adnak hozzá usb-t.

Nem adnak hozzá usb-t.
Nekem adtak hozzá
A vodafonnál nem adnak.
Én a vodánál vettem és adtak
A kérdező hozzászólása: Én a T-mobile-nál vettem és nem adtak!!
sehol sem adnak
A Vodafone-nál nekem áprilisban adtak, nem értem miért csak én kaptam hozzá
A kérdező hozzászólása: a telefonom samsung gt-s 5230
Ha olyat találsz amúgy valahol hogy Vista hoz jó akkor töltsd le nyugodtan mert én is Win 7 et használok és a Vista az alapja a Win 7 nek . Sokszor bevált már pl amikor számítógép Tv tuner kártyájához kerestem drivert csak a Vista ig volt letöltöttem és ugyan úgy elfogadta . Próba szerencse semmit nem vesztesz maximum kiírja hogy nem támogatja .
A kérdező hozzászólása: A VISTÁS megoldás sajna nemjó...:S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!