Találatok a következő kifejezésre: A SOTE klinikán kell fizetni (2 db)

A SOTE női klinikán kell fizetni az inszeminációért, vagy csak a gyógyszereket kell megvenni? És a meddőségi kivizsgálásért?

Legjobb válasz: Szia nem kell fizetni semmiért, az orvosoknak sme kell pénzt adnom. Majd csak a felirt gyógyszert kell kiváltanod. Csak az kerül pénzbe.

Szia nem kell fizetni semmiért, az orvosoknak sme kell pénzt adnom. Majd csak a felirt gyógyszert kell kiváltanod. Csak az kerül pénzbe.

A sote 1 sz. Nõi klinikán kell fizetni konzultácioért?

Legjobb válasz: lombikozni szeretnénk,a férjel van probléma.van vélemény esetleg a klinikárol?

A kérdező hozzászólása: lombikozni szeretnénk, a férjel van probléma.van vélemény esetleg a klinikárol?
Szia! Szerintem jó szakemberek vannak a klinika asszisztált reprodukciós osztályán. A kérdésekre válaszolnak, bár a kezelés menetét nem magyarázzák túl, mindig csak a következõ lépést mondják meg elõre.Szóval látszik az orvosokon, hogy elfoglaltak, de értik amit csinálnak. Szerintem jó kezekben leszel.Az asszisztensek meg egyenesen tüneményesek.
Mostanában sokat változott a színvonal, jó irányban. Én most szültem ott márciusban, és jók a tapasztalataim, persze nem kell arra számítani, hogy wellness-elni megy az ember. Fizetni nem "kell", de van aki "hálás" a konzultációk során is, nemcsak a szüléskor.
nem kell
A kérdező hozzászólása: akkor nem kell fizetni?
A kérdező hozzászólása: szoval jo olvasni hogy nektek bevált.sok olyat olvastam h kérdésekre nem válaszolnak, nem magyaráznak el semmit, és a férfiakat nem vizsgálják elég alaposan.pedig nállunk azoospermia van sajnos.
Elsõ vagyok. Ami negatívum lehet (engem nem zavar), hogy nagyon sokan vannak és nem feltétlenül tudják tartani a határidõket.
A kérdező hozzászólása: annyi rosszat olvastam róluk hogy a kedvem is elment hogy jo olvani hogy nektek bevált.
Csak jókat tudok róla
Mi oda járunk. Igaz még csak az elején vagyunk, de én nagyon elégedett vagyok. Nem kell fizetni.
A kérdező hozzászólása: Köszi.végül a Dévai intézetbe megyünk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!