Találatok a következő kifejezésre: A Rome: War-ban hogyan tudom (3 db)

Rome total war-ban, hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?

Rome total war-ban,hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?Amikor belépek csak 3 romai családdal tudok lenni :house of Brutti,house of Spcippi és House of Julii,de én szeretnék lenni pl:karthágóiakkal vagy Spártaiakkal stb.Kérlek segitsetek. Elöre köszönöm a segitséget,

Legjobb válasz: Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.

Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.
Nézd mit találtam neked! C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt K : Szeretnék olyan néppel játszani amit a játék nem enged; megoldható-e? V : Igen.A "descr_strat" elején három csoportba vannak a népek nevei osztva(playable;unlockable;non_playable). Átírjuk a kívánt nép nevét a "playable" oszlopba külön sorba (az ott lévõk mintájára) és töröljük az eredeti csoportból. Mentünk. (Késõbb megjelenõ népekkel nem lehet megcsinálni) Forrás: twonline.hu itt csomó jó dolgot találsz a total war játékokhoz! Elsõ is én voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ki is probálom.

A Rome: Total War-ban hogyan tudom az embereket mozgatni egyik cohorsból a másikba?

Tehát például egy hadseregen belül van két Hastatus cohors, de az egyiknek 80 f? a tagja, a másiknak pedig már csak negyven, akkor hogyan tudok átvinni a 80-as cohorsból mondjuk 20 katonát a 40-es cohorsba?

Legjobb válasz: Ez ebben a kategóriában az a kérdés amire soha nem jött válasz,nesze én adok egyet :D

Ez ebben a kategóriában az a kérdés amire soha nem jött válasz, nesze én adok egyet :D

Rome Total War ban nem tudom sehogyan kioldani az összes frakciót, mert azt dobja ki, a mentésnél, hogy a hozzáférés megtagadva, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A Notepad++ nevû programot töltsd le, abban nyisd meg a fájlt és abban mentsd is el. Azzal a programmal csináltam én is.

A Notepad++ nevû programot töltsd le, abban nyisd meg a fájlt és abban mentsd is el. Azzal a programmal csináltam én is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!