Találatok a következő kifejezésre: A Rome: War-ban hogyan (8 db)

Rome total war-ban, hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?

Rome total war-ban,hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?Amikor belépek csak 3 romai családdal tudok lenni :house of Brutti,house of Spcippi és House of Julii,de én szeretnék lenni pl:karthágóiakkal vagy Spártaiakkal stb.Kérlek segitsetek. Elöre köszönöm a segitséget,

Legjobb válasz: Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.

Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.
Nézd mit találtam neked! C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt K : Szeretnék olyan néppel játszani amit a játék nem enged; megoldható-e? V : Igen.A "descr_strat" elején három csoportba vannak a népek nevei osztva(playable;unlockable;non_playable). Átírjuk a kívánt nép nevét a "playable" oszlopba külön sorba (az ott lévõk mintájára) és töröljük az eredeti csoportból. Mentünk. (Késõbb megjelenõ népekkel nem lehet megcsinálni) Forrás: twonline.hu itt csomó jó dolgot találsz a total war játékokhoz! Elsõ is én voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ki is probálom.

A Rome Total War-ban hogyan lehet hatékonyan pénzt szerezni?

Legjobb válasz: Háborúzz, építs bányákat ahol tudsz és egyszerre ne legyen minden városodban tele az építési sor.

Háborúzz, építs bányákat ahol tudsz és egyszerre ne legyen minden városodban tele az építési sor.
Ha háborúzol akkor írtsad ki a lakosságot azzal nagyon sok pénzt szerezhetsz, meg kössél kereskedelmi egyezményeket és ha kiírtod a lakosságot akkor nem fognak lázadozni. Ha jó gazdag népet akarsz akkor menjél kárthágóval nekem mindig nagyon sok volt a pénzem velük.
Nos tudod vannak olyan tartományok , ahol jobban lehet pénzt keresni .

Rome total war-ban hogy szedjek pénzt? Minnél többen vannak az embereim annál kevesebb a bevételem. Már full minuszban vagyok

Legjobb válasz: mert ésszel kell játszani, nem tudsz akármekkora sereget fenntartani. Ez logikus. állíts be nagyobb adót a városokba,

mert ésszel kell játszani, nem tudsz akármekkora sereget fenntartani. Ez logikus. állíts be nagyobb adót a városokba,
A kérdező hozzászólása: nem épp ezaz hogy én ésszel játszanék és a játék logikátlan.. mindenhol max adó van, és ha sereget vásárolok akkor valamennyit csökken... tehát most épp 8000-es a népesség a városban, ez -1300 pénz jelent, ha veszek hadseregeket akkor nõ a pénzem... -1100 ra kb... de nem tudom ezzel felhozni.
A kérdező hozzászólása: ha építek épületet akkor csökken az adó, ha nem építek akkor is, ha nincs hadsereg csökken az adó, ha van akkor nem... nem értem a logikáját a játéknak ...
mint mondtam valszeg túl nagy a sereged. de így látatlanban nehéz megmondani. Nézd meg a kiadásokat. de pl ha egy város túl nagy veszteséget termel akkor én kivonultam onnan a katonákkal és hagytam, hogy fellázadjanak majd újra elfoglaltam. kiirtottam a lakosságot vagy rabszolgát csináltam belõlük. Utána egybõl nyereséges lett.
A kérdező hozzászólása: nem nagy a seregem új játékot kezdtem és az a város csak romlik... és még csak nem is lázadnak mert hiába magas az adó csak vigyorognak... ariminum a problémás város egyébként... full boldogak de körröl körre csökken a bevétel... és nem tudom mi a baj, nincs hadsereg nincs már épület sem... egyszerûen csak fogy a pénz.


A Rome: Total War-ban hogyan tudom az embereket mozgatni egyik cohorsból a másikba?

Tehát például egy hadseregen belül van két Hastatus cohors, de az egyiknek 80 f? a tagja, a másiknak pedig már csak negyven, akkor hogyan tudok átvinni a 80-as cohorsból mondjuk 20 katonát a 40-es cohorsba?

Legjobb válasz: Ez ebben a kategóriában az a kérdés amire soha nem jött válasz,nesze én adok egyet :D

Ez ebben a kategóriában az a kérdés amire soha nem jött válasz, nesze én adok egyet :D

Hogy lehet tartósan megtartani a Rome Total War-ban meghódított területeket?

Az arabokkal vagyok, a kiegészítővel (Barbarian Invasion) játszok és mindig az a bajom, hogy hiába hódítom a Kelet-Római Birodalom városait, előbb-utóbb a public order mindig megzuhan. Észrevettem, hogy minél nagyobb a népesség, annál jobban igaz. Nem bírom tartani őket sehogysem, mindig fellázadnak, aztán prédálhatom fel újra az egész várost... A taktikám, mivel rengeteg pénz kell a katonákhoz - a páncélos lovasok kb. az egyetlen hasznos egység, de azok is 1400 dénár egy csapat -, hogy ahogy elfoglaltam egy várost, kifosztom teljesen. Így van pénz, van rend. De én tartós rendet kívánok. El lehet érni valahogy? A standard városokban sosincs lázadás, minden happy. De én meg szeretnék egy tartós birodalmat megtartani. Többé-kevésbé bevált, hogy egyből leromboltam az összes római szentélyt és arab templomokat húztam fel, de végső soron ez sem volt megoldás. Mit tegyek? El lehet egyáltalán érni, hogy ugyanolyan hű területem legyen mondjuk Antiochi, mint Hatra? Ha igen, hogy kell ezt? Az összes létező római építményt le kell verni és csak arabokat építeni a helyükre? Vagy mi a megoldás? Előre is köszi!

Hogyan lehet pénzt szerezni a Rome Total War-ban?

Eléggé minuszban vagyok.Gondolom valami kereskedés, de azt, hogy kell?

Legjobb válasz: Vannak a diplomaták azokkal menjél valami semleges városhoz, ügynökhöz vagy egy hadvezérhez, és ott lesz az ajánlataidnál , hogy kereskedelmi egyezmény, szövetség stb. Ajánlom, hogy ezt add neki: Szövetség, Kersekedelmi egyezmény, térkép információ és követelésnél térkép info. Meg építs kikötõket, fejleszd az utakat, bányákat és a kereskedelmi épületeket.

Vannak a diplomaták azokkal menjél valami semleges városhoz, ügynökhöz vagy egy hadvezérhez, és ott lesz az ajánlataidnál , hogy kereskedelmi egyezmény, szövetség stb. Ajánlom, hogy ezt add neki: Szövetség, Kersekedelmi egyezmény, térkép információ és követelésnél térkép info. Meg építs kikötõket, fejleszd az utakat, bányákat és a kereskedelmi épületeket.

Rome: Total War-ban mitől függ, hogy a tábornokok/helytartók közt lehet-e cserélgetni a követőket?

Van, hogy sikerül mindenkit átadni, van úgy, hogy csak 1-2 követ? adható át, máskor meg senki nem mozdul.

Rome Total War ban nem tudom sehogyan kioldani az összes frakciót, mert azt dobja ki, a mentésnél, hogy a hozzáférés megtagadva, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: A Notepad++ nevû programot töltsd le, abban nyisd meg a fájlt és abban mentsd is el. Azzal a programmal csináltam én is.

A Notepad++ nevû programot töltsd le, abban nyisd meg a fájlt és abban mentsd is el. Azzal a programmal csináltam én is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!