Találatok a következő kifejezésre: A Rome: War-ban (16 db)

Tudtok mondani olyan játékot, ami hasonlít a Rome Total War-ra és a 2. vh-ban játszódik?

pc játékot

Legjobb válasz: Men of War , Company of Heroes ez a 2-õ nagyon hasonlít rá. Igaz ez RTS és nincs benne városépítés de a bázisodat neked kell felépíteni az utóbbiban.

Men of War , Company of Heroes ez a 2-õ nagyon hasonlít rá. Igaz ez RTS és nincs benne városépítés de a bázisodat neked kell felépíteni az utóbbiban.
A kérdező hozzászólása: kösz

Rome total war-ban, hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?

Rome total war-ban,hogy tudok a campaign-ben nemzetet választani?Amikor belépek csak 3 romai családdal tudok lenni :house of Brutti,house of Spcippi és House of Julii,de én szeretnék lenni pl:karthágóiakkal vagy Spártaiakkal stb.Kérlek segitsetek. Elöre köszönöm a segitséget,

Legjobb válasz: Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.

Bár nekem nincs meg a Rome de a medievalban csak akkor tudtam játszani egy nem alap nemzettel ha elsõre játszható nemzetek közül teljesen kiirtottam az adott nemzetett.Szóval mondjuk a house of spcippivel kinyírod teljesen karthagot akkor a menüben új játék indításakor már az is játszható lesz.
Nézd mit találtam neked! C:\Program Files\The Creative Assembly\Rome - Total War\data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_strat.txt K : Szeretnék olyan néppel játszani amit a játék nem enged; megoldható-e? V : Igen.A "descr_strat" elején három csoportba vannak a népek nevei osztva(playable;unlockable;non_playable). Átírjuk a kívánt nép nevét a "playable" oszlopba külön sorba (az ott lévõk mintájára) és töröljük az eredeti csoportból. Mentünk. (Késõbb megjelenõ népekkel nem lehet megcsinálni) Forrás: twonline.hu itt csomó jó dolgot találsz a total war játékokhoz! Elsõ is én voltam!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen ki is probálom.


Hogy lehet tartósan megtartani a Rome Total War-ban meghódított területeket?

Az arabokkal vagyok, a kiegészítővel (Barbarian Invasion) játszok és mindig az a bajom, hogy hiába hódítom a Kelet-Római Birodalom városait, előbb-utóbb a public order mindig megzuhan. Észrevettem, hogy minél nagyobb a népesség, annál jobban igaz. Nem bírom tartani őket sehogysem, mindig fellázadnak, aztán prédálhatom fel újra az egész várost... A taktikám, mivel rengeteg pénz kell a katonákhoz - a páncélos lovasok kb. az egyetlen hasznos egység, de azok is 1400 dénár egy csapat -, hogy ahogy elfoglaltam egy várost, kifosztom teljesen. Így van pénz, van rend. De én tartós rendet kívánok. El lehet érni valahogy? A standard városokban sosincs lázadás, minden happy. De én meg szeretnék egy tartós birodalmat megtartani. Többé-kevésbé bevált, hogy egyből leromboltam az összes római szentélyt és arab templomokat húztam fel, de végső soron ez sem volt megoldás. Mit tegyek? El lehet egyáltalán érni, hogy ugyanolyan hű területem legyen mondjuk Antiochi, mint Hatra? Ha igen, hogy kell ezt? Az összes létező római építményt le kell verni és csak arabokat építeni a helyükre? Vagy mi a megoldás? Előre is köszi!

A Rome Total War-ban hogyan lehet hatékonyan pénzt szerezni?

Legjobb válasz: Háborúzz, építs bányákat ahol tudsz és egyszerre ne legyen minden városodban tele az építési sor.

Háborúzz, építs bányákat ahol tudsz és egyszerre ne legyen minden városodban tele az építési sor.
Ha háborúzol akkor írtsad ki a lakosságot azzal nagyon sok pénzt szerezhetsz, meg kössél kereskedelmi egyezményeket és ha kiírtod a lakosságot akkor nem fognak lázadozni. Ha jó gazdag népet akarsz akkor menjél kárthágóval nekem mindig nagyon sok volt a pénzem velük.
Nos tudod vannak olyan tartományok , ahol jobban lehet pénzt keresni .

Rome total war-ban hogy szedjek pénzt? Minnél többen vannak az embereim annál kevesebb a bevételem. Már full minuszban vagyok

Legjobb válasz: mert ésszel kell játszani, nem tudsz akármekkora sereget fenntartani. Ez logikus. állíts be nagyobb adót a városokba,

mert ésszel kell játszani, nem tudsz akármekkora sereget fenntartani. Ez logikus. állíts be nagyobb adót a városokba,
A kérdező hozzászólása: nem épp ezaz hogy én ésszel játszanék és a játék logikátlan.. mindenhol max adó van, és ha sereget vásárolok akkor valamennyit csökken... tehát most épp 8000-es a népesség a városban, ez -1300 pénz jelent, ha veszek hadseregeket akkor nõ a pénzem... -1100 ra kb... de nem tudom ezzel felhozni.
A kérdező hozzászólása: ha építek épületet akkor csökken az adó, ha nem építek akkor is, ha nincs hadsereg csökken az adó, ha van akkor nem... nem értem a logikáját a játéknak ...
mint mondtam valszeg túl nagy a sereged. de így látatlanban nehéz megmondani. Nézd meg a kiadásokat. de pl ha egy város túl nagy veszteséget termel akkor én kivonultam onnan a katonákkal és hagytam, hogy fellázadjanak majd újra elfoglaltam. kiirtottam a lakosságot vagy rabszolgát csináltam belõlük. Utána egybõl nyereséges lett.
A kérdező hozzászólása: nem nagy a seregem új játékot kezdtem és az a város csak romlik... és még csak nem is lázadnak mert hiába magas az adó csak vigyorognak... ariminum a problémás város egyébként... full boldogak de körröl körre csökken a bevétel... és nem tudom mi a baj, nincs hadsereg nincs már épület sem... egyszerûen csak fogy a pénz.

A Rome Total War-ban h tudom elérni h trákiával is tudjak hadjáratot indítani?

Legjobb válasz: át kell írni 1-2 fájlt a játék könyvtárában

át kell írni 1-2 fájlt a játék könyvtárában

Rome:Total War ban hol lehet beallitani a maximalis csapatletszamot? Ha bealliton akkor a tobbi nepnek is annyi lesz?

Nekem az alap 20-21 de neten lattam mar 80 at is, hol kell ezt beallitani ? Es mikor ezt beallitom a tobbi nepnek is annyi lesz ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!