Találatok a következő kifejezésre: A Rapidshare egy (6 db)

Mi az oka, hogy egy ideje a Rapidshare folyamatosan azt írja: "Download not available. Download permission denied by uploader. "?

A szöveget természetesen értem, az okát viszont nem...

Legjobb válasz: CSAK elõfizetéssel tudod letölteni, Free felhasználóként NEM!

CSAK elõfizetéssel tudod letölteni, Free felhasználóként NEM!
ugyan is, a feltöltõ így állította be...

A Rapidshare az egy torrent oldal? Vagy legális?

Legjobb válasz: Nem torrent, egy tárhely. Az oldal legális, a rajta lévõ tartalom már nem biztos.

Nem torrent, egy tárhely. Az oldal legális, a rajta lévõ tartalom már nem biztos.


A Rapidshare segitsegevel letoltottem egy DVD-t, de egyszeruen nem indul el!?

Letoltes utan elmentettem a desktop-ra, es aztan semmi...Otletek? Kezdo vagyok! Koszi!

Legjobb válasz: Letöltöd ezt a progit:http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58947/ Telepíted tudod tovább tovább.... Miután feltelepült utána kattints a filmre jobb egér gombbal és ott lesz egy olyan hogy 'kibontás' katt rá várd meg míg végez és nézd meg a filmedet :]

Letöltöd ezt a progit:http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58947/ Telepíted tudod tovább tovább.... Miután feltelepült utána kattints a filmre jobb egér gombbal és ott lesz egy olyan hogy 'kibontás' katt rá várd meg míg végez és nézd meg a filmedet :]
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom!
kaphatok egy felpontozást? :]
A kérdező hozzászólása: Mar kuldtem is!!! :-)

Le akartam tölteni egy rapidshare oldalról. Kódot akart küldeni én meg megadtam a tel. Számom valami reklám+stb jött be és 6sms-t küldött, mely egyenként 500ft-ot vont csak úgy le a telefonszámlámról. SZerintetek?

Legjobb válasz: Mikor tanulják meg az internetezõk, hogy ne vegyenek be minden xart, amit látnak?? Vagy legalább olvassák el azt a [email protected] apró betût!! Persze, hogy reklám volt, minden ilyesmi az. Te meg gondolom, külsõ oldalról akartál Rapidshare-re mutató linkre rámenni. A reklámokból egyszerûen lépj ki, ne törõdj velük, és SOSE add ki a tel számod, se mást, amirõl pénzt tudnának leszedni! Póbáld meg visszakeresni, egyáltalán hova adtad meg a számod, és az apró betûben elvileg megtalálod, hogy tudod lemondani.

Mikor tanulják meg az internetezõk, hogy ne vegyenek be minden xart, amit látnak?? Vagy legalább olvassák el azt a [email protected] apró betût!! Persze, hogy reklám volt, minden ilyesmi az. Te meg gondolom, külsõ oldalról akartál Rapidshare-re mutató linkre rámenni. A reklámokból egyszerûen lépj ki, ne törõdj velük, és SOSE add ki a tel számod, se mást, amirõl pénzt tudnának leszedni! Póbáld meg visszakeresni, egyáltalán hova adtad meg a számod, és az apró betûben elvileg megtalálod, hogy tudod lemondani.
Legalább tanultál az esetbõl...
Remélem tanultál!
Ilyen szolgáltatást kéne létrehoznom, meg lehet élni belõle az tuti... Sõt, még legális is!

Rapidshare-rol letöltöttem egy játékot ami 20 db rar. Fájlból áll. Miért nem fűzi össze a WinRAR?

Az els?t kicsomagolta ,a másodiknál megállt. Kézi indítás (a másodikat akartam kicsomagolni) után azt írja ,hogy a fájl már létezik. A 19 fájl pontosan ugyanakkora ,a 20-adik kisebb valamivel. A fájlok számozva vannak Part01-t?l Part20-ig.

Legjobb válasz: Én sose fûzöm össze a partokat, csak szimplán jobb klikk az elsõre(vagy valamelyikre) és fájlok kibontása... utána elvileg kapsz majd egy iso fájlt (általában, de van amikor más) amit beteszel a deamon tools nevû progiba!

Én sose fûzöm össze a partokat, csak szimplán jobb klikk az elsõre(vagy valamelyikre) és fájlok kibontása... utána elvileg kapsz majd egy iso fájlt (általában, de van amikor más) amit beteszel a deamon tools nevû progiba!
a Leg egyszerûbb megoldás: 1. Jelöld ki az összes fájlt 2. Jobb egér gombal katt valamelyikre 3. A menüben kiválasztod "Kibontás ide" vagy angolul "Extract here" menüpontot. 3. A kapott fájlt kiterjesztésétõl függõen ( ami általában iso ) felhasználod (iso=Daemon Tools)
Ezen az oldalon baloldalt alul "Torrentezéssel kapcsolatos segédletek">>> http://torrentoldalak.info/news.php
Köszi mindenkinek a segítséget.Ez nekem is jól jött. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!