Találatok a következő kifejezésre: A R. M. -nek (9 db)

Szerintetek ezek a dolgok mûnek számítanak egy nõn: mûszempilla, mûköröm, szolis bõr, szálazott szemöldöktetoválás?

Legjobb válasz: Kettõ elõtt ott is van, hogy "mû". A többi is hasonlóan taszító. Ha gumibabát akarnék magamnak, vennék azt.

Kettõ elõtt ott is van, hogy "mû". A többi is hasonlóan taszító. Ha gumibabát akarnék magamnak, vennék azt.
teljesen mindegy kinek milyen szó fûzõdik hozzá, ha 1 feltételt is undorítónak talál. ne azért legyél más mert x pasi y-t mond a gykn.
bocs, természetellenest akartam írni
Szerinted csak attól válik valaki mások számára mûvé, ha mûtéti beavatkozásokkal vált azzá? Elárulom, hogy nem! Aki egy-két mû dolgot hord-visel, tehát alapvetõen semmi természetes ellenes nincs benne, csak mondjuk mûkörmöt hord, az még nem válik más szemében mûnõvé. De ha a mûkörömhöz, mû a szempilla, szoláriumozik rendszeresen, a szemöldöke is tetoválva van, az bizony igen, lehet a másik szemében mûnõ!
A kérdező hozzászólása: Hát látszik hogy nem értitek a kérdést. Ti mûnõnek mondanátok azt akin ezek rajta vannak?
Te is egy nagy MÛ-remek lehetsz kérdezõ :DDDD
igen
Végülis ha így születsz meg, hogy mindezek rajtad vannak már alapból akkor nem mû...igen, totál mû DE! nem azt jelenti, hogy nem szeretjük! Nem azt mondom, hogy 2kiló rúzzsal legyél a város legnagyobb [email protected]ája de sokkal SOKKAL jobban tisztelek és becsülök egy olyan nõt (legyen akár egy bolti eladó, vagy pénztáros, vagy BÁRMI)aki legalább egy kicsit ad magára, lájtos pamacs, pici szemceruza , stb...nem az, hogy fél sápadtan beáll dolgozni gusztustalan...férfi létemre 12 órázás mellett mindig tiszta vagyok zselézett hajjal, igényesen...
igen
hát nem magától nõttek oda, akkor szerinted mi a _:?ASD_:A?S-nak számit?
Ezen a kérdésen besírtam :D szerinted miért van benne a "mû" szó a mûszempillában és a mûkörömben? :DDD A többi se éppen természetes...
Egy nõ inkább a gondolataitól lesz "mû", mint ahogy az itt általánosító válaszolók nagyrésze is "mû". A külsõ az nem árul el az illetõrõl semmit amíg jobban meg nem ismered, fõleg ha ennyire egyszerûsíted a dolgokat. Ez alapján lehet az illetõ színésznõ, vállalatigazgató, fotómodell, de akár extrém stílust kedvelõ egyén is, és persze lehet buta kitartott plázacica, aki csak azért jár "körmöshöz" mert unatkozik és nincs mire a pénzét szórja, meg lehet buta celeb is. Egy kép az illetõrõl már tök más lenne, mert arról lejön h van-e ízlése, meg stílusa. De így önmagában csak olyan mintha úgy tetted volna fel a kérdést h mûnek számít e az a férfi aki gyúr, zselézi a haját és borotválja a hónalját...

A R. E. M. -nek volt egy klippje, melyben egy aranyos, rajzolt kutya repked. Mi volt ennek a számnak a címe?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok segíteni,hogy írd be a www.youtube.com lap keresõjébe:R.E.M. és szerintem kidob neked valamit.Remélem sikerül.

Én csak annyit tudok segíteni, hogy írd be a http://www.youtube.com lap keresõjébe:R.E.M. és szerintem kidob neked valamit.Remélem sikerül.

3 honapos+1 hetes a kislänyom a nevelöanyäm szerint mär adhatok neki banänt, fött s. repät, kruplit, borsot. Anyukäk ti mikor kezdtetek el etetni a manotokat? En meg korainak tartom. Az en länyom szopizik, es täpszert kap.

Legjobb válasz: huh, én biztosan nem adnék neki ilyeneket. mi barackkal kezdtük a hozzátáplálást, de én inkább azt javasolnám, hogy vegyél neki bébi-italokat és azzal kezdd el, mert csúnyán ki lehet vele tolni, meg magaddal is ha még iskolás korára is hasfájós lesz. meggyet lehet még , de a banánt azt csak jóval késõbb a többi gyümi után, mert az nehezebben emészthetõ. az italokat nagyon fokozatosan add neki, ha bejön neki pl. a barackos és nincs baja tõle, akkor az után adj neki egy pár kanál pépesített friss barackot. és mindig fokozatosan.

huh, én biztosan nem adnék neki ilyeneket. mi barackkal kezdtük a hozzátáplálást, de én inkább azt javasolnám, hogy vegyél neki bébi-italokat és azzal kezdd el, mert csúnyán ki lehet vele tolni, meg magaddal is ha még iskolás korára is hasfájós lesz. meggyet lehet még , de a banánt azt csak jóval késõbb a többi gyümi után, mert az nehezebben emészthetõ. az italokat nagyon fokozatosan add neki, ha bejön neki pl. a barackos és nincs baja tõle, akkor az után adj neki egy pár kanál pépesített friss barackot. és mindig fokozatosan.
Az enyém is cici+táp-os volt, 4 hónaposan kapott banánt, sárgarépa levét, már adhatsz friss édes almát (elõször levét). A fõtt srépát még most sem emészti meg a gyomra, most 5 hónapos(úgy kakilja ki, a hogy megette). Krumplit szintén 4-4, 5 hónaposan adtam keveset. Még egyikkel sem váltottam ki a tejcsit, csak tej elõtt adom neki. Igaz nekünk muszáj kóstolgatni friss zöldséget gyümit, mert 4 hós korától nem szopik. Már kapott õszi barackot frissen, sárgát csak Hippest. Borsót még nem mertam adni, engem is felfúj. Sok sikert. Kóstoltathatsz, de ne adj sokat (1-4 kiskanálnyit)
3, 5 honaposan kezdtem a hozzataplalast.Eloszor sutotok almaval, banan almaval majd barack kulonbozo gyumolcsok.Krumpli, repa stb...Eloszor bebieteleket adtam, majd magam csinaltam.Azota is en fozok neki, es nem lett hasfajos.9 honapos baba anyukaja.
4 hónaptol lehet krumpli, v, répa, alma, öszibarack, sütötök, cékla.


Összedobnátok nekem egy G A M E R PC-t 90 000 forintért? (MIHAMARABB LÉCI:D)

csak annyit kérnék hogy ne legyen több 90 ezernél.

Legjobb válasz: õ állitotta nekem össze ezt a gépet.Ott mondtam neki h szerbiai vagyok és linkeltem neki egy web shopot,mert ugye nem mindent lehet beszerezni itt ami van Magyaroszágon és forditva.De most kiváncsi lettem h Magyaroszági anygaokbol mit lehet kihozni ebböl a pénzböl. ez volt az a a webshop: http://www.gigatronshop.com/konfigurator 35 ezer dinárig

A kérdező hozzászólása: õ állitotta nekem össze ezt a gépet.Ott mondtam neki h szerbiai vagyok és linkeltem neki egy web shopot, mert ugye nem mindent lehet beszerezni itt ami van Magyaroszágon és forditva.De most kiváncsi lettem h Magyaroszági anygaokbol mit lehet kihozni ebböl a pénzböl. ez volt az a a webshop: http://www.gigatronshop.com/konfigurator 35 ezer dinárig
Jól feladtad a leckét.
alkatrészenként összevadászva vagy ha lehet használtan is? ugy pl jobb lene föleg ha ténleg ! gamer !?? kell
oda írhattad volna hogy szerbiai vagy :) )
A kérdező hozzászólása: Irhattam volna de kiváncsi voltam hogy mit lehet összehozni legkemyénebb cuccot ebböl a pénzböl:D
flr, neked honnan jött le, hogy szerbiai? visszanéztem a kérdést, de nem látom sehol. persze ha már nem elõször teszi fel a kérdést, az más tészta. :)

R. E. M. - Drive miről szól a szám, le tudja nekem vki. fordítani?

Smack, crack, bushwhacked Tie another one to the racks, baby Hey kids, rock and roll Nobody tells you where to go, baby What if I ride? What if you walk? What if you rock around the clock? Tick-tock, tick-tock What if you did? What if you walk? What if you tried to get off, baby? Hey kids, where are you? Nobody tells you what to do, baby Hey kids, shake a leg Maybe you're crazy in the head, baby Maybe you did, maybe you walked Maybe you rocked around the clock Tick-tock, tick-tock Maybe I ride, maybe you walk Maybe I drive to get off, baby Hey kids, shake a leg Maybe you're crazy in the head, baby Ollie, ollie Ollie, ollie, ollie Ollie, ollie in come free, baby Hey kids, where are you? Nobody tells you what to do, baby Smack, crack, shack-a-lack Tie another one to your back, baby Hey kids, rock and roll Nobody tells you where to go, baby Maybe you did, maybe you walked Maybe you rocked around the clock Tick-tock, tick-tock Maybe I ride, maybe you walk Maybe I drive to get off, baby Hey kids, where are you? Nobody tells you what to do, baby Hey kids, rock and roll Nobody tells you where to go, baby, baby, baby

Szülës utän mi a leghamarabbi idöpont amikor utazhatok a picivel is egy hetesen mär lehet vinni repülön? Kell neki utlevél? Nem dugul be a füle vagy ilyesmi?

Hazamegyek szülni Magyarországra és mivel szeretném hogy az apukája lässa mihamarabb jönnék is vissza amint lehet.Olvastam hogy van akire külföldön ,,jött rá" a szülés ök meddig vártak ott ,hogy oldották meg?

Legjobb válasz: Útlevél kell neki. Azt nem tudom, mi a legkorábban ajánlott idõpont az utazásra, de egy pár hetes baba még nagyon védtelen. egy repülõ belsejében meg rengeteg baci és miegymás keringhet...A babák immunrendszere még nagyon fejletlen. Még társaságba se ajánlott vinni 2 hónapos kora elõtt... Az apuka nem tud ideutazni hozzátok???

Útlevél kell neki. Azt nem tudom, mi a legkorábban ajánlott idõpont az utazásra, de egy pár hetes baba még nagyon védtelen. egy repülõ belsejében meg rengeteg baci és miegymás keringhet...A babák immunrendszere még nagyon fejletlen. Még társaságba se ajánlott vinni 2 hónapos kora elõtt... Az apuka nem tud ideutazni hozzátok???
A légitársaságok nem vállalnak utolsó hónapos terheseket, és csecsemõket sem, de a kor változó társaságonként.Eleve ki sem viheted pár hétig a lakásból, csak ablaknál levegõzhet.
Egy hetesen repülõn? Normális vagy? Nem nagyon... Így van, utolsó idõben repülni sem jó, nem is engedik a légitársaságok-és a dokik sem. A felnõttnek is dugul a füle, nem hogy egy csecsemõnek... Szülj inkább kint, miért olyan fontos itthon szülni, ha eddig kint voltál? Nem vagy komplett-már bocs. MAradj ott, ahol vagy, és szülj ott apával.
Egyetértek, felelõtlenség a babával szemben, a hülye járvány pedig csak fokozza ezt. Azt tenném még hozzá, hogy Neked is vigyázni kell magadra, szülés után ne pattogj egy ideig! Gyermekágyas idõszak minimum 2 hét, de 6 kellene igazából... Vedd komolyan, hiszen még sok-sok évig NÕ szeretnél maradni, ugye?
Kérdezd meg a gyerekorvost, orvosodat, házidokit, védõnõt, és ha áldását adja akkor fontold meg. De ha úgy gondolod akkor mennye, de nehéz lesz, és fárasztó. Én 6 hetes voltak az ikreim amikor hazamentünk. 16 óra 3 átszállás, tápszerek, pelenkák tömege, légörvényben. Ez volt 3 hónapja. Szinte végig aludták.
A kérdező hozzászólása: Nem azért utaznék hamar mert annyira felelötlen vagyok, hanem mert minden nap számít hogy az apja láthassa a miután megszületik.Mivel a kölfüldön dolgozik nem repülhet csak ugy el.De ha el is jöhetne sajnos nincs szalonképes rokon akinél elszállásolhatnám..Ugyhogy nem tudom mi legyen:S Köszönöm a válszokat
szia ! 3 hónaposan lehetett elõször repülõvel utaznom a kisfiamnak ! a párom sem látta addig mert õ is külföldön dogozott ! ha az apuka meg te nem vagytok össze házasodva akkor ugye szüléshez kell az apasági nyilatkozat ! az útlevélhez szintén kell az aláírása és beleegyezése ! megteheti a külföldi magyar nagykövetségen a beleegyezõ nyilatkozatot ! azt haza postázza hivatalosan és utána lehet csak elkezdeni az útlevél ügyintézést ! ugye várni kell az anyakönyvi kivonatra is ami ( vidéken ) kb 3-4 hét volt nekünk . úgyhogy egyszerûbb ha az apuka el tud szabadulni legalább egy hétvégére hogy lássa a picit ! ha van kérdésed még válaszolok !
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó hogy az utolsó ilyen informált:) ..Ez tényleg eléggé kacifántos..Igazäból a pënzt megigényelni mentem volna haza a pici után szülni..Mivel itt nem jár nekem semmi(Spanyolo.)Otthon sem sok de ha összegzem akkor repjegyek 2 minimum.Meg ez a papir ami kell a szüléshez az is drága lenne mert nálunk itt a konzulátos mindenért pénzt kér minden papírért mint aboltba.(ha nem tudsz fizetni nincs segítség)Nevetséges na mindeggy:S..és akkor plussz az utlevél ugytudom 10000 körül van..és mindenre várnom kell heteket és ki tudja még miröl nem tudok..Nem tudom hogy megérné-e..Nagyon köszönöm a választ..

8-honapja együtt vagyunk pasimal mâr minden megvolt szednél én megtettem neki mindent amit kért kényeztettem mindent! De ő nem hajlandó rá! A nyaláson kívül mindent megtesz! Hogy szegyemrá hogy azt is megcsinálja végre?

Legjobb válasz: Például tanulj meg írni. Aztán második körben ne hisztizve próbáld meg megbeszélni vele, kérd szépen, kérdezd meg, mi a baj. Aztán ha nem megy, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz.

Például tanulj meg írni. Aztán második körben ne hisztizve próbáld meg megbeszélni vele, kérd szépen, kérdezd meg, mi a baj. Aztán ha nem megy, akkor vagy megszoksz vagy megszöksz.
Mond meg neki hogy ha ö nem teszi meg, akkor te se!meg nincs több szex, ha nem teszi meg!:D
támogatom az elõttem szóló véleményét! azért az érdekel, hogy mit mond, miért nem teszi meg ??
A kérdező hozzászólása: Különösebben semmit mindig az a vàlasza hogy most nincs kedvem majd késõbb..
A kérdező hozzászólása: Ès szerinted pont a te szerencsétlen véleményedre vagyok kívàncsi? -, - normàlisan meg lett beszéve anyit mondottrà nincs kedv!
Megkéne mosni a nuncidat hogy ne legyed búdós

Nekem szép a herêm. Nem lôg, formâs, nagy, szôrôs. Van akinek nem aza csunya lô van, hanem szép? 22'f

here,szex,fiu

Legjobb válasz: De a bal heréd kisebb mint a jobb? A jobb oldali tehát nagyobb?

De a bal heréd kisebb mint a jobb? A jobb oldali tehát nagyobb?
nevezz be here versenyre!
Az remek...
you must be fabolous
majd ha lesz belõle szépségverseny akkor vitatkozhatunk...
rendben van.
Csúnya lõ :DDDD És mitcsinálsz a gyönyörûszép golyóiddal? Kirakod üvegvitrinbe? :D
Arra gondoltál esetleg, hogy ami az egyik embernek tetszik, az a másiknak nem, és viszont?...
nekem semmilyen here nem tetszik, szerintem viccesen néz ki és utálom ha szopás közben azt akarja a pasim hogy játsszak velük. :(
NEKEM GECCI SZÉP A HERÉM!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!