Találatok a következő kifejezésre: A R. M. -nek (16 db)

Szerintetek ezek a dolgok mûnek számítanak egy nõn: mûszempilla, mûköröm, szolis bõr, szálazott szemöldöktetoválás?

Legjobb válasz: Kettõ elõtt ott is van, hogy "mû". A többi is hasonlóan taszító. Ha gumibabát akarnék magamnak, vennék azt.

Kettõ elõtt ott is van, hogy "mû". A többi is hasonlóan taszító. Ha gumibabát akarnék magamnak, vennék azt.
teljesen mindegy kinek milyen szó fûzõdik hozzá, ha 1 feltételt is undorítónak talál. ne azért legyél más mert x pasi y-t mond a gykn.
bocs, természetellenest akartam írni
Szerinted csak attól válik valaki mások számára mûvé, ha mûtéti beavatkozásokkal vált azzá? Elárulom, hogy nem! Aki egy-két mû dolgot hord-visel, tehát alapvetõen semmi természetes ellenes nincs benne, csak mondjuk mûkörmöt hord, az még nem válik más szemében mûnõvé. De ha a mûkörömhöz, mû a szempilla, szoláriumozik rendszeresen, a szemöldöke is tetoválva van, az bizony igen, lehet a másik szemében mûnõ!
A kérdező hozzászólása: Hát látszik hogy nem értitek a kérdést. Ti mûnõnek mondanátok azt akin ezek rajta vannak?
Te is egy nagy MÛ-remek lehetsz kérdezõ :DDDD
igen
Végülis ha így születsz meg, hogy mindezek rajtad vannak már alapból akkor nem mû...igen, totál mû DE! nem azt jelenti, hogy nem szeretjük! Nem azt mondom, hogy 2kiló rúzzsal legyél a város legnagyobb [email protected]ája de sokkal SOKKAL jobban tisztelek és becsülök egy olyan nõt (legyen akár egy bolti eladó, vagy pénztáros, vagy BÁRMI)aki legalább egy kicsit ad magára, lájtos pamacs, pici szemceruza , stb...nem az, hogy fél sápadtan beáll dolgozni gusztustalan...férfi létemre 12 órázás mellett mindig tiszta vagyok zselézett hajjal, igényesen...
igen
hát nem magától nõttek oda, akkor szerinted mi a _:?ASD_:A?S-nak számit?
Ezen a kérdésen besírtam :D szerinted miért van benne a "mû" szó a mûszempillában és a mûkörömben? :DDD A többi se éppen természetes...
Egy nõ inkább a gondolataitól lesz "mû", mint ahogy az itt általánosító válaszolók nagyrésze is "mû". A külsõ az nem árul el az illetõrõl semmit amíg jobban meg nem ismered, fõleg ha ennyire egyszerûsíted a dolgokat. Ez alapján lehet az illetõ színésznõ, vállalatigazgató, fotómodell, de akár extrém stílust kedvelõ egyén is, és persze lehet buta kitartott plázacica, aki csak azért jár "körmöshöz" mert unatkozik és nincs mire a pénzét szórja, meg lehet buta celeb is. Egy kép az illetõrõl már tök más lenne, mert arról lejön h van-e ízlése, meg stílusa. De így önmagában csak olyan mintha úgy tetted volna fel a kérdést h mûnek számít e az a férfi aki gyúr, zselézi a haját és borotválja a hónalját...

A R. E. M. -nek volt egy klippje, melyben egy aranyos, rajzolt kutya repked. Mi volt ennek a számnak a címe?

Legjobb válasz: Én csak annyit tudok segíteni,hogy írd be a www.youtube.com lap keresõjébe:R.E.M. és szerintem kidob neked valamit.Remélem sikerül.

Én csak annyit tudok segíteni, hogy írd be a http://www.youtube.com lap keresõjébe:R.E.M. és szerintem kidob neked valamit.Remélem sikerül.

3 honapos+1 hetes a kislänyom a nevelöanyäm szerint mär adhatok neki banänt, fött s. repät, kruplit, borsot. Anyukäk ti mikor kezdtetek el etetni a manotokat? En meg korainak tartom. Az en länyom szopizik, es täpszert kap.

Legjobb válasz: huh, én biztosan nem adnék neki ilyeneket. mi barackkal kezdtük a hozzátáplálást, de én inkább azt javasolnám, hogy vegyél neki bébi-italokat és azzal kezdd el, mert csúnyán ki lehet vele tolni, meg magaddal is ha még iskolás korára is hasfájós lesz. meggyet lehet még , de a banánt azt csak jóval késõbb a többi gyümi után, mert az nehezebben emészthetõ. az italokat nagyon fokozatosan add neki, ha bejön neki pl. a barackos és nincs baja tõle, akkor az után adj neki egy pár kanál pépesített friss barackot. és mindig fokozatosan.

huh, én biztosan nem adnék neki ilyeneket. mi barackkal kezdtük a hozzátáplálást, de én inkább azt javasolnám, hogy vegyél neki bébi-italokat és azzal kezdd el, mert csúnyán ki lehet vele tolni, meg magaddal is ha még iskolás korára is hasfájós lesz. meggyet lehet még , de a banánt azt csak jóval késõbb a többi gyümi után, mert az nehezebben emészthetõ. az italokat nagyon fokozatosan add neki, ha bejön neki pl. a barackos és nincs baja tõle, akkor az után adj neki egy pár kanál pépesített friss barackot. és mindig fokozatosan.
Az enyém is cici+táp-os volt, 4 hónaposan kapott banánt, sárgarépa levét, már adhatsz friss édes almát (elõször levét). A fõtt srépát még most sem emészti meg a gyomra, most 5 hónapos(úgy kakilja ki, a hogy megette). Krumplit szintén 4-4, 5 hónaposan adtam keveset. Még egyikkel sem váltottam ki a tejcsit, csak tej elõtt adom neki. Igaz nekünk muszáj kóstolgatni friss zöldséget gyümit, mert 4 hós korától nem szopik. Már kapott õszi barackot frissen, sárgát csak Hippest. Borsót még nem mertam adni, engem is felfúj. Sok sikert. Kóstoltathatsz, de ne adj sokat (1-4 kiskanálnyit)
3, 5 honaposan kezdtem a hozzataplalast.Eloszor sutotok almaval, banan almaval majd barack kulonbozo gyumolcsok.Krumpli, repa stb...Eloszor bebieteleket adtam, majd magam csinaltam.Azota is en fozok neki, es nem lett hasfajos.9 honapos baba anyukaja.
4 hónaptol lehet krumpli, v, répa, alma, öszibarack, sütötök, cékla.


A . NET Ketrendszer-t már 2szõr telepítettem de nem akar mûködni. Van egy file ami csak akkor mûködik ha a gépen rajta van a . NET ketrendszer nekem elvileg megvan de ERRORt ír ki mit tegyek?

A .NET Ketrendszer-t már 2szõr telepítettem de nem akar mûködni. Van egy file ami csak akkor mûködik ha a gépen rajta van a .NET ketrendszer nekem elvileg megvan de ERRORt ír ki mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Hányas verziójút ? Próbáld off line telepitõvel : [link] Illetve nézd meg, hogy ahhoz a progihoz amit futtatni szeretnél, hányas verziójû keretrendszer kell. Sok sikert. Üdv.

Szia. Hányas verziójút ? Próbáld off line telepitõvel : [link] Illetve nézd meg, hogy ahhoz a progihoz amit futtatni szeretnél, hányas verziójû keretrendszer kell. Sok sikert. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Hol tudom megnézni hogy hányas kell hozzá? Azt irja : "-.NET Framework Initialization Error. Unable to find a version of the runtime to run this application"

A barátnõm 20 kilót hízott, 65 rõl 85 re, de nekem most sokkal jobban tetszik. Szerintetek ez nem normális?

Legjobb válasz: Az nem normális, hogy ilyen hülye kérdéseket teszel fel. :D

Az nem normális, hogy ilyen hülye kérdéseket teszel fel. :D
Most mi ezzel a gondod? Nekünk mindegy milyen a barátnõd és, ha neked így tetszik jobban akkor sok boldogságot! Mégis mi értelme van az ilyen kérdéseknek, komolyan kérdezem?
szerintem normális, 90 kiló alatt nem ismerkedek nõvel. eff
Én 15 kilót fogytam tavaly és sokkal jobban érzem magam így a bõrömbe és sokkal jobban tetszik a látvány ha belenézek a tükörbe, ellentétben a párommal aki ragaszkodik ahhoz hogy régen sokkal jobban néztem ki mikor még rajtam volt az a 15 kiló plusz. 23/L
a a dagi csajokat szereted, de eddig a társadalmi elvárások, reklámok, stb... elhitették veled, hogy a gebe lányokat szereted.de végre megtaláltad önmagad kedvencét.
A barátnõm 60 at hízott... 55 rõl 115-re... 10 év után szerinted nem leszarom ezt a kérdést?:D
Persze, volt nekem is ilyen nõm. Nem kell ezen aggódni, ahány ember, annyi szokás. Én is szeretem a duci bulákat ;)

A szûrõnek mindig mûködnie kell?

Az akváriumba a szûrõ elég hangos és éjjelre kiszoktam húzni meg nap közbe néha mert a bettákat kicsit zavarja lehet ebbõl bajuk vagy a szûrõt amúgy is csak idõközönként kell üzemeltetni?

Legjobb válasz: Persze hogy LEHET BAJUK! Ki írtod így az összes szûrõ bacit, bár idejük sincs meg telepedni. Hány literes az akváriumod, Hány bettád van? Milyen szûrõ?

Persze hogy LEHET BAJUK! Ki írtod így az összes szûrõ bacit, bár idejük sincs meg telepedni. Hány literes az akváriumod, Hány bettád van? Milyen szûrõ?
1.A bettát nyugodtan utaztathatnád akár 4-5 órát semmi baja se lenne. 2. Az új akvárium beüzemelése elõtt 3 hétig nem szabad halat telepítani, hanem járatni kell a szûrõt, FOLYAMATOSAN!! Szóval ha apukád most hétvégén veszi meg a 30 literest akkor elég lett volna május közepén megvenned a halakat, vetted?
A kérdező hozzászólása: nem a fenntartásával van a gond hanem kezdettel mikor mindent meg kell bele venni a halak pedig azért lettek most mert mikor az akváriumért megyünk utána még órákat fogunk autózni más okokból és nem szeretném órákig zacskóban cipelni õket a többi napokon pedig úgy végzek hogy a kisállatkereskedés már bezárna mire eljutnék oda és azért vettem tegnap mert olyan elintézni valóm volt amivel sikerült úgy végeznem hogy nyitva értem még a kereskedést
Nagyon nem pénz kérdése, mert ha apukád most megtudja venni az akváriumot akkor minek kellett megvenned a halakat már ez elõtt?Mert türelmetlen voltál! Elég lett volna 3 hét múlva megvenni a halakat. Azért meg ne haragudj meg, de ha nem tudsz fenntartani egy 30 literes akváriumot akkor nem neked való az akvarisztika, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Nagyon is pénz kérdés ha veszed az átlag keresetet meg a számlákat meg h enni is kéne és hogy mennyi marad de m1... amúgy meg azzal van bajom amilyen stílusba írsz szerintem ezeket amiket leírtál normálisan is lehetne nem pedig bunkó stílusban ( azzal tisztába vagyok hogy nincs meg hozzá a kellõ tudásom de a neten szinte minden oldalon mást olvasok azért próbálkoztam itt hátha kapok normális stílusba választ)
Az nem pénz kérdése, hogy nem bírod kivárni amíg apukád megveszi az akváriumot, hanem türelem és utána olvasás. Ha kicsit is utána jártál volna akkor tudnád, hogy legalább 2 hétig kellene üresen járatni a szûrõt az akváriumba, de inkább tovább. Lehet kifogásokat gyártani, de itt egyedül te vagy a hibás, az alapvetõ ismereteid sincsennek meg. Gyorsan olvass utána és imádkozz, hogy szerencsétlen betták kihúzzák pár napig.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod akkor hagyom nekik folyamatosan a 10 literesbe is :)
Ha a halak megmaradnak(Szerintem meg dognak, Amikor meglesz a 30 literes, azt ne húzd ki. FOLYAMATOSAN mennie kell majd. Így ilyen kevés idõ alatt úgysem tudna, kialakulni a biológiai egyensúly.
A kérdező hozzászólása: Nem kell egybõl bunkózni ha meg nem tudsz normális stílusba írni akkor inkább tartsd meg magadnak a véleményed és tudok róla hogy nem lehetne 10 literesbe tartani de képzeld azt emberek dolgoznak h ne haljanak éhen és apán talán HÉTVÉGÉN tud fél nap szabit kivenni és kocsival elhozni az akváriumot mert busszal nem tudnám (a halak amúgy 1 napja vannak nálam és eddig semmi bajuk azért írtam ki a kérdést mert nem tudtam hogy hogyan kell használni pontosan de szerintem normálisan is meg lehet volna írni hogy figyeld ezért meg ezért ne húzd ki)
Azért nem bírnak ki sok idõt, 10 literbe mert a saját ürülékükbe úszkálnak, fõleg h kihúzogatod a szûrõt. Annyit árt az akvárium egyensúlyának, mint a szervezetednek ha este nem vehetnél levegõt. Nagy az isten állatkertje. Mellesleg törvényt is sértesz, gondolom te is tudod, hogy minimum 30 literes akvárium kell gerinces élõlény tartásához...
A kérdező hozzászólása: Miért ne élne sokáig? Ne hogy már pár napot ne bírna ki a 10 literesbe
Akkor amúgy sem fognak sokáig élni szerencsétlenek.
A kérdező hozzászólása: 10 literes az akvárium de 30 litereshez való szûrõ van benne (30asra lesz cserélve az akvárium) 2 betta van benne és a szûrõtõl nem tudok aludni
Vegyél egy másik szûrõt, mert mindig mennie kell.

Jósok megmondanátok nekem, hogy milyen mûrõl kell majd elemzést írni a holnapi magyar érettségin?

A szövegértés részében is segíthettek nyugodtan, ne fogjátok vissza magatokat, HELP!!!!

Legjobb válasz: én már megsúgtam az unokatesómnak. mindent ami holnap lesz neki az érettségin, már csak azt tanulja, amit mondtam neki, hiába 5-t akar kapni, minden érettségi nap elõtt jön majd hozzám, hogy elmondjam neki a dolgokat. de mivel ez az érettségi megkezdéséig titok, ezért csak neki mondtam el, nyilvánosságra nem lehet hozni. sok sikert holnap,de neked már nem tudok segíteni. üdv: egy hivatásos jós!

én már megsúgtam az unokatesómnak. mindent ami holnap lesz neki az érettségin, már csak azt tanulja, amit mondtam neki, hiába 5-t akar kapni, minden érettségi nap elõtt jön majd hozzám, hogy elmondjam neki a dolgokat. de mivel ez az érettségi megkezdéséig titok, ezért csak neki mondtam el, nyilvánosságra nem lehet hozni. sok sikert holnap, de neked már nem tudok segíteni. üdv: egy hivatásos jós!
József Attila:Anyám Tyúkja

Háziorvos felírhatja nekem a nuvaring hüvelygyûrût vagy csak kimondottan nõgyógyász? Már kb. egy éve használom, eddig barátnõm intézte nekem, mert külföldön dolgozom és nehezen szerezném be kintrõl.

Legjobb válasz: Szakorvos által írt vényköteles. Nem írhatja ki házidoki, csak a nögyógyász szakorvos! Nem véletlenül nem engedik... :)

Szakorvos által írt vényköteles. Nem írhatja ki házidoki, csak a nögyógyász szakorvos! Nem véletlenül nem engedik... :)
ausztriában?
[link]

Vw golf 3 1.4 - Mûszerfalon az olaj lámpa villogott, lecseréltük az olajszûrõt és az olajat, majd a csere után is villog, de csak ha nagyobb gázt adok neki, kis terhelés alatt nem villan be! Miért?

Lehet hogy kevés az olaj, olajsáros a szivattyú vagy elromlott?

Legjobb válasz: Ez tipikusan utángyártott olajnyomásgomba hiba. Próbálj valami gyárit tenni bele.

Ez tipikusan utángyártott olajnyomásgomba hiba. Próbálj valami gyárit tenni bele.

Összedobnátok nekem egy G A M E R PC-t 90 000 forintért? (MIHAMARABB LÉCI:D)

csak annyit kérnék hogy ne legyen több 90 ezernél.

Legjobb válasz: õ állitotta nekem össze ezt a gépet.Ott mondtam neki h szerbiai vagyok és linkeltem neki egy web shopot,mert ugye nem mindent lehet beszerezni itt ami van Magyaroszágon és forditva.De most kiváncsi lettem h Magyaroszági anygaokbol mit lehet kihozni ebböl a pénzböl. ez volt az a a webshop: http://www.gigatronshop.com/konfigurator 35 ezer dinárig

A kérdező hozzászólása: õ állitotta nekem össze ezt a gépet.Ott mondtam neki h szerbiai vagyok és linkeltem neki egy web shopot, mert ugye nem mindent lehet beszerezni itt ami van Magyaroszágon és forditva.De most kiváncsi lettem h Magyaroszági anygaokbol mit lehet kihozni ebböl a pénzböl. ez volt az a a webshop: http://www.gigatronshop.com/konfigurator 35 ezer dinárig
Jól feladtad a leckét.
alkatrészenként összevadászva vagy ha lehet használtan is? ugy pl jobb lene föleg ha ténleg ! gamer !?? kell
oda írhattad volna hogy szerbiai vagy :) )
A kérdező hozzászólása: Irhattam volna de kiváncsi voltam hogy mit lehet összehozni legkemyénebb cuccot ebböl a pénzböl:D
flr, neked honnan jött le, hogy szerbiai? visszanéztem a kérdést, de nem látom sehol. persze ha már nem elõször teszi fel a kérdést, az más tészta. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!