Találatok a következő kifejezésre: A Róbert Magánklinika (19 db)

Valaki járt-e már a Róbert magánklinikán urológiai vizsgálaton? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

Ha valaki esetleg tud egy jó urológust ajánlani, megköszönném. Sajnos krónikus hólyaghurutom van, ami egyre többször tér vissza, egyre súlyosabb tünetekkel. Az sztk-ban tanácstalanok az orvosok és kezdek egyre jobban elkeseredni.

Szült valaki mostanában a Róbert Károly Magánklinikán?

aki igen légyszíves kicsit meséljen az ellátásról stb:)

Legjobb válasz: 100 % hogy szült valaki mostanában a Róbert Károly Magánklinikán.Nem hiszem,hogy egy nap is kimaradt volna.

100 % hogy szült valaki mostanában a Róbert Károly Magánklinikán.Nem hiszem, hogy egy nap is kimaradt volna.

A Róbert Károly Magánklinikán hogy zajlik egy szülés?

Minden érdekel... beindult a szülés, utána mi történt? Odaértetek, stb. Van kötelező beöntés? Lehet sétálgatni vajúdás alatt? Lehet enni, inni? Milyenek a szülésznők és a csecsemősök?

Legjobb válasz: Úgy zajlik, ahogy te akarod. :) Igaz én nem ott szültem hanem egy másik magánklinikán, de még azt is eldönthettem hogy akarok-e beöntést vagy sem. Meg azon kívül mindent. Ehetsz is meg ihatsz is, vajúdás alatt akár fejen is állhatsz! :) Mivel magán, nem állami, így fizetsz érte elég rendesen, tehát a személyzet összes tagja csúcsfigyelmes és udvarias.

Úgy zajlik, ahogy te akarod. :) Igaz én nem ott szültem hanem egy másik magánklinikán, de még azt is eldönthettem hogy akarok-e beöntést vagy sem. Meg azon kívül mindent. Ehetsz is meg ihatsz is, vajúdás alatt akár fejen is állhatsz! :) Mivel magán, nem állami, így fizetsz érte elég rendesen, tehát a személyzet összes tagja csúcsfigyelmes és udvarias.
Nincsen kötelezõ beöntés, gátmetszés stb. Lehet sétálni, kádban vajúdni, te választod meg a számodra legkényelmesebb pózt:) Az evés, ivás szerintem kicsit orvos-és szülés függõ is, az én orvosom engedte, hogy igyak vizet és pár kocka csokit:) A szomszéd szobában lévõ lánynak(más orvos) azonban nem javasolták, igaz nála különbözõ okok miatt esélyes volt az s.o.s császár is. Nagyon rendesek a szülésznõk és Zachár Erikánál szültem, tapasztalt, nagyon rendes:) Csecsemõsök is szívesen segítenek, nem néznek rád rossz szemmel ha kicsit beadod hozzájuk a babát:) :) Ha van még kérdésed írj nyugodtan:) Fél éve szültem ott:)
Nekem "csak" 2 progis császárom volt ott, de akkor ugye nem lehetett enni-inni és a beöntés kötelezõ volt. Viszont a szülésznõk és a csecsemõsök nagyon kedvesek voltak, egyetlen csecsemõs volt, aki nem volt túl szimpi: én csak "gestapo nõvérnek" hívtam... u.i.: szerintem a beöntés praktikus dolog, nem olyan szörnyû, mint ahogy az ember elképzeli, viszont én nem szeretném szülés közben összetojni magam.


Tervez valaki a Róbert Károly Magánklinikán szülni, vagy esetleg szült már ott korábban?

Milyen tapasztalataitok vannak a közelmúltból? Ki volt a szülésznőtök? Milyen szobában voltatok a szülés utáni napokban? Minden tapasztalat nagyon érdekel :)

Szeptember 1. én megyek Dr Fülöp Istvánhoz a Róbert Károly Magánklinikára. Mire számítsak, mi fog először történni?

Milyen vizsgálatokat fog végezni?A problémám ami miatt megyek hozzá:lassan 1 éve abbahagytam a fog.gátló szedését mert majd babát szeretnénk,azóta nem jön meg magától.Kösönöm a válaszokat el?re is.
Szia! Nem hallani róla jókat.
Tudom nem mai kérdés, de hátha valaki olvassa majd még. :) Én ott szültem én nagyon jó volt, megérte az árát.
Én 2010-ben ott szültem és idén is ott fogok. A lehetõ legjobb döntés terhesgondozás és szülés kapcsán. Profi minden munkatárs, az ellátás minden igényt kielégítõ.

Jár valaki jelenleg terhesgondozásra, vagy szült mostanában a Róbert Károly Magánklinikán?

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, elsősorban anyagi tekintetben. Két éve már szültem ott, de most az a negatív élmény ért újra kismamaként (gr.s 16), hogy egyre inkább lehúzzák az embert!:( Emiatt lehet, kénytelen leszek kórházat (és ezáltal orvost) is váltani, akiben pedig 100 %-ig megbízom! (Nega doktornő). Állítólag volt egy fél éve "akció" a kórházban, ami idén nem valószínű... Esetleg van olyan, aki ezt ki tudta használni, és megosztja velem, mennyire jött ki?

Legjobb válasz: Én oda jártam egészen a 25 hétig.De tényleg lehúzzák az embert,nagyon drága,úgyhogy én kórházat és ezáltal dokit váltottam.pedig az orvosommal nagyon meg voltam elégedve.

Én oda jártam egészen a 25 hétig.De tényleg lehúzzák az embert, nagyon drága, úgyhogy én kórházat és ezáltal dokit váltottam.pedig az orvosommal nagyon meg voltam elégedve.
Szia! Én ugyan nem ott szülök...csak egy alternatíva...Maternity magánklinika 400.000, - a szülési csomag (ha császár, ha szülés). 3 nap ott tartózkodással, 2 személyre (kajával mndkettõnek) és a baba és a mama teljes ellátása. Én ugyan nem oda járok magánrendelésre, de egy-két uh-n voltam ott idáig, azok 15-18eFt volt! én 20 hetes vagyok. A Telki is drágább. Úgy tudnál spórolni, ha magánrendelésre vidékre járnél, szülni pedig ott, ahogy én is :) Ha esetleg érdekel írj! Üdv.!
A kérdező hozzászólása: Van olyan, aki nemrégiben szült, vagy mostanában fog, és meg tudja mondani, mennyibe került az egész? Nagyon nagy dilemmában vagyok, hogy emiatt lemondjak-e az orvosomról.:(
Miért nem kérdezed meg tõlük?
A kérdező hozzászólása: Mit, kedves Utolsó? Hogy mennyire jövök ki a végén? Azért, mert csak a töredéke van feltüntetve a neten az esetleges vizsgálatoknak, és eddig mindig az újabb alkalmakkor döbbentem rá, hogy ezért, meg ezért, meg ezért is fizetni kell... ráadásul súlyos ezreket. Úgysem fognak mindent megmondani, ezért érdeklõdnék valakinél, aki már túl van rajta, hogy mennyi az annyi valójában. Amúgy szeretem az ilyen hasznos válaszokat....
A kérdező hozzászólása: Elhatároztam, hogy mindenképp váltok! Úgy kell kergetni õket az eredményekért, amire õk ígértek visszahívást.. mindig újabb (nem várt) költségek merülnek fel, és mindkét genetikai vizsgálatot más orvos nézte, nem a sajátom... Sajnos nagyon rossz irányt vett a klinika, így sok páciensüket el fogják még veszíteni...

Ki szült már a Róbert Károly Magánklinikán?

Jó orvosok és szülészn?k vannak ott? Mik a tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én ott fogok a jövõ héten.

Én ott fogok a jövõ héten.
Én augusztusban szültem ott. Nagyon meg voltam velük elégedve. (egy csecsemõs nõvér nem volt csak szimpatikus, rajta kívûl mindenki kedves és hozzáértõ volt) Én már terhesgondozásra is oda jártam. Az orvosom és a szülésznõm is választott volt.

Jár valaki a Róbert Károly Magánklinikára terhesgondozásra? Minden vizsgálatot elvégeznek ott helyben amit terhesség alatt kell?

4D babamozi van esetleg??És a terheléses vércukor vizsgálatnak hány nap alatt van meg az eredménye???

Legjobb válasz: Szia, gondolom, aktuális még a kérdésed. Én is oda járok, de még csak 15. hetes vagyok. Viszont az elsõ gyermekemet is ott szültem. Igen, minden vizsgálatot helyben végeznek, és ott helyben is kell fizetni.. Drága, de korrektek, gyorsak, figyelmesek. 4 D-t viszont nem tudom, hogy helyben csinálnak-e, nekem anno máshol volt. A cukorvizsgálatnak azonnal megvan az eredménye, más vérvizsgálatnak 1-2 nap. Kihez jársz? Nekem Nega doktornõ az orvosom.

Szia, gondolom, aktuális még a kérdésed. Én is oda járok, de még csak 15. hetes vagyok. Viszont az elsõ gyermekemet is ott szültem. Igen, minden vizsgálatot helyben végeznek, és ott helyben is kell fizetni.. Drága, de korrektek, gyorsak, figyelmesek. 4 D-t viszont nem tudom, hogy helyben csinálnak-e, nekem anno máshol volt. A cukorvizsgálatnak azonnal megvan az eredménye, más vérvizsgálatnak 1-2 nap. Kihez jársz? Nekem Nega doktornõ az orvosom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!