Találatok a következő kifejezésre: A Rém család hányadik (3 db)

A Rém Rendes család hányadik részében szerepelt Matt LeBlanc (Joey a Jóbarátokból)?

Legjobb válasz: 97. 100. 114. mindháromban Vinnie Verducci-t játszotta.-)

97. 100. 114. mindháromban Vinnie Verducci-t játszotta.-)

Az egy rém rendes családban hányadik évadban van az a rész amikor Peggy azt akarja, hogy őt is megkukkolják, mert a szomszéd nőket már mind meglesték, ezét Al kukkolónak adja ki magát?

Ezer éve keresem már ezt a részt, de nem tudok rájönni,hogy hanyadik évad hanyadik rész. Wikipédián is tévesen van leírva.

Legjobb válasz: Az 57.rész, pontosabban a 3. évad 22. része.

Az 57.rész, pontosabban a 3. évad 22. része.
A kérdező hozzászólása: igen, meg is néztem azt a részt, és tök másról szól. Pedig wikipédia ezt írta. Azét köszi.
Múlt hónapban kezdtem el nézni a sorozatot, a 4.évad 10-es részénél tartok. Eddig nem találkoztam ezzel a résszel (bár az is lehet hogy igen, csak elfelejtettem). Ha közben ráakadok akkor leírom (ha addig nem kapsz választ). A Rém rendes család Budapesten ez a régebbi magyar sorozat az amerikainak a koppintása - ebben viszont emlékszem hogy volt ilyen rész.
A kérdező hozzászólása: Hát igen, valószínûleg azért emlékszel, mert a magyar változatban az volt maga a rész címe is, hogy a kukkoló. Az eredetiben viszont más címe van annak a résznek. Mondjuk ez furcsa, hogy nem találkoztál eddig vele. Van benne egy olyan rész, hogy Al felmászik létrán a hálószobájuk ablakához, a fejére húz egy harisnyát, mintha õ lenne a kukkoló, és észreveszi, hogy van süti és tej az ablakpárkányon, amit Peggy direkt azért tett oda, hogy odacsalogassa a kukkolót. Szerintem ez a legviccesebb jelenet abban a részben. Így már beugrik?:)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ez a magyarban is hasonlóképpen van, csak ott sör van kitéve azt hiszem, szóval lehet, hogy nem mondtam újat:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!