Találatok a következő kifejezésre: A Rém család (33 db)

A Rém rendes családban melyik az a rész amelyikben Marcy elhagyja a jegy gyűrűjét Zorró gatyájában, mikor csajos estét tartanak a Nudi bárban?

Régóta keresem ezt a részt! Aki tudja,belinkelné? :) Köszi!

Legjobb válasz: Két epizódból áll ez a rész. Itt meg tudod nézni: http://indavideo.hu/video/Egy_rem_rendes_csalad_2evad_6resz http://indavideo.hu/video/Egy_rem_rendes_csalad_2evad_7resz

A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!!!!! :D
Igen! Az elsõ részek alapján úgy tûnik.
igen tök ugyan az csak egy picit magyarositottak rajta.:D
hát kicsit gyenge de nézhetõ sorozat volt :D
''Az elsõ részek alapján úgy tûnik.'' Mert csak annyi készült belõle :) Teljesen ugyanaz, csak sokkal gyengébb színészi játékkal. http://www.filmkatalogus.hu/filmek Itt a Legrosszabb filmek listát nézzétek meg.

A valóságban miért olyan stresszesek a veszekedések, miért nem lehetnek olyanok mint a rém rendes családban?

Legjobb válasz: Ha mindenki olyan lenne, mint a Rém rendes családban az emberek, akkor lehetne ilyen, de nagyon kevés olyan ember van, mint õk. Különben is, az egy tv-mûsor, kitalált helyzetekkel....

Ha mindenki olyan lenne, mint a Rém rendes családban az emberek, akkor lehetne ilyen, de nagyon kevés olyan ember van, mint õk. Különben is, az egy tv-mûsor, kitalált helyzetekkel....
Nálunk kb ilyenek a veszekedések, nem mind, de a legtöbb. De ehhez az is kell, hogy a loegkisebb apróságon is össze tudjunk kapni... néha jobb volna csak szimplán nevetni oltogatás nélkül...
Szép lenne a stresszmentesség, de mondjuk én nem bírom, ha csak úgy oltogatnak, még ha viccbõl is, akkor is megsértõdök ....
A kérdező hozzászólása: Tudom, de mennyire stresszmentes lenne mindenki, ha agyba fõre oltanánk egymást és közben csak nevetnénk.
Néha velünk is elõfordult, hogy nevetésbe törtünk ki annyira oltogattuk egymást :DXD

Csak én nézem még mindig a Rém Rendes Családot, meg a Jóbarátokat? :D

Sztem ez az egyik 2 legjobb sorozat, nagyon szeretem őket :DD

Legjobb válasz: A Rém rendest én is nézem még a mai napig... A Jóbarátokat meg sose néztem :D

A Rém rendest én is nézem még a mai napig... A Jóbarátokat meg sose néztem :D
Nem Szilvi, nem én írtam ki :D
És most h ma újra elõkerült ez a kérdés, be kell vallanom h #1 vagyok és azóta nem csak a Rém rendesért de a Jóbarátokért is odavagyok már... ezek tényleg klasszikusok, mind a kettõ :) ))))
Imádom a Jóbarátokat! Nagyon sokat nézzük, a kedvenc sorozatunk! :)
Nem.. a Jóbarátok minden idõk legsikeresebb sitcomja. Az azóta indultak sem érték még el az átlagos nézettségét. Én magam is már ezredszer nézem, pedig le is van töltve. Tökéletesen megkomponált, a hat szereplõ egyensúlyára, egyenrangú szerepére épül, szerintem még húsz év múlva is lesz piaca. A Rém rendes... ugyan nem olyan nagy siker, de szintén piacvezetõ volt sokáig. Ha rámész a Port.hu oldalon a tévére, és rákattintasz a Jóbarátokra, vagy a Rém rendesre, meglátod, sok ezer hozzászóló van, és ez még csak töredéke annak, hogy hányan nézik. Egyáltalán nem vagy egyedül, sõt!!!
Én is nézem a Jóbarátokat , a Rém rendes család annyira nem tetszett.Van , h nekiülök és végig nézek ujra egy évadot, de ha rossz a kedvem , akkor legalább 2 Jóbarátok részt megnézek.
Sokan nézik.
Jóbarátok. Imádom.
A kérdező hozzászólása: Pedig mind2 rohadt jó :) ) ajánlom mindenki figyelmébe :D
Osztom az elsõt :D
Egy évben egyszer megnézem Al Bundy és kis családja kalandjait.
Friends Forever! (Akárhányszor nézem, mindig van benne valami nagyon új, vicces, felfedezhetõ.) Bundyék már az háromszáznyolcvanhatodiknál kezdenek uncsivá válni, a Jóbarátok még ezredszer is bírja (és még sok évig fogja.)
2. évad 20. rész - Az újdonsült házaspár
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszi!

A Rem rendes csaladban Bruno milyen fajta?

Legjobb válasz: Brie-i juhászkutya

Brie-i juhászkutya

Hol tudom letölteni a rém rendes család pornóváltozatát?

lehet torrent is

Legjobb válasz: ncore-on fenn van!

ncore-on fenn van!

A "Rém rendes családban" milyen kutya van?

Milyen fajta kutya Bruno?

Legjobb válasz: Azt írják briard, de az másabban néz ki, abba nincs is fekete.

A kérdező hozzászólása: Azt írják briard, de az másabban néz ki, abba nincs is fekete.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket, de sajnos ott sem kaptam választ. Valószínû csak keverék lehetett.

A rém rendes családban melyik az a zene? (lent)

Peggy a rádiót halgatja és ezt modják be: szánalmas nem, utána indul be eza szám igy hallatszik: mákáj mákáj. Melyik ez a szám?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!