Találatok a következő kifejezésre: A Pregimax terhességi (4 db)

A Pregimax plusz terhességi teszt kimutatja a terhességet a mensi előtt vagy várjak még?

8án kéne megjönnie de nem szeretném.Már nagyon rég ota szeretnénk babát, a h?m fent van 37,1.

Legjobb válasz: ezt a fajtát nem ismerem, de a clearblue a mensi elõtt 4nappal kimutatja!esetlg vegyél olyat, vagy pedig még várj. drukkolok hogy baba legyen:)

ezt a fajtát nem ismerem, de a clearblue a mensi elõtt 4nappal kimutatja!esetlg vegyél olyat, vagy pedig még várj. drukkolok hogy baba legyen:)
A kérdező hozzászólása: Ohh köszi a gyors választ.Hát már én is nagyon remélem hogy babás vagyok már 3 ve próbálkozunk de remélem hogy most már sikerült, gyógyszert is szedtem(clostit).Már ma megvettem a tesztet de akkor várok vele a nem várt mensi utáni 2-3 napot hátha sikerül!
Én is akkorra nem várom, hol méred a hõdet?Drukkolok, h sikerüljön neked!!!!!!

Érdemes a pregimax (25-ös) terhességi tesztel tesztelni nem várt előtt 3 nappal? A 25-ös tesztek mikortól mutathatnak pozit ha esetleg van baba?

Legjobb válasz: Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.

Nem elég érzékeny hozzá, nagy az esély a fals negatívra, szóval szerintem nem érdemes.
Utolsó vagyok:) ) Hát akkor nagyon sok sikert neked:) ) Nekem most van 2 pozitív tesztem(elég erõsek:) )) Clearblue és pregimax:) )
A kérdező hozzászólása: Szia Igen sajnos meg. De reménykedem mert most hátha mutat valamit:) jún 4-én kell megjönnie elõtte pár nappal tesztelek.
Szia, tudom, hogy nem mostani kérdés, de megjött végül??
A kérdező hozzászólása: Hát ma reggel teszteltem de semmi. Negatív! De már nagyon olyan érzésem van hogy meg fog jönni:( Addig reménykedem amig nem jön a nem várt!
Nekem a nemvárt után 3. napon lett a pregimax nagyon halvány. Ráadásul idõn túl jött ki. Úgyogy tényleg ne keseredj el ha még nega. Nagyon jó tesz viszont nem elég érzékeny. 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem akkor hogy reggel pozi lesz. Már alig várom.
Ha már vannak tüneteid, akkor az elég szép hormonszintre utal. Szerintem reggelibõl ki fogja mutatni, de ha nem , el ne keseredj! :) Még sok idõ van nemvártig és még utána is van akinek egy hetet is várni kell a pozi tesztre! :) Ez csak egy lehetõség, ha még nem pozi, nem jelent rosszat! :) Drukkolok!
Ja és mind két teszt 25-ös., szerintem megpróbálhatod:)
Szia!Én nem várt elõtt 2 nappal esti pisibõl teszteltem halvány pozitívat, aztán nem várt napján erõs pozitívat.X-epill és discolor teszttel.5+2km Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap leszek 3 nappal elõtte. Reggel megcsinálom és akkor kiderül:) Szeretnék babát. Már 1 hete szédelgek hányingerem van egész nap és olyan mintha meg akarna jönni. Remélem nem fog. Meg azt vettem észre magamon hogy nincs türelmem. Ideges vagyok pedig én nyugodt szoktam lenni. Ez utalhat terhességre? Reggel megcsinálom a tesztet és írom az eredményt
én megcsinálnám. jó teszt!!majd írd meg mi lett.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok!! Szeretnék már én is 2 csíkos tesztet.Mikor csináltad? Reggel, este és hány nappal a nemvárt elõtt? Mi már 1 éve próbálkozunk de még semmi.

Pregimax terhességi tesztről (25-ös) mi a véleményetek? A nem várt után hány nappal mutathat valós eredményt?

Legjobb válasz: Én is azzal teszteltem még szombaton és negatív lett. De azóta sem jött meg. Csináltam egy másik tesztet még kedden, de az is negatív lett. Úgy hogy szerintem jó az a teszt. (de még mindig nem jött meg :((((()

Én is azzal teszteltem még szombaton és negatív lett. De azóta sem jött meg. Csináltam egy másik tesztet még kedden, de az is negatív lett. Úgy hogy szerintem jó az a teszt. (de még mindig nem jött meg :((((()
A kérdező hozzászólása: Én is hasonlóan vagyok. 27-ére nemvártam, s 26-án csináltam egy 10-es teszttel negatív lett. Ma Pregimax szintén negatív, de eddig még nem jött meg. Most nem tudom, hogy mikor is kéne tesztet csinálnom, vagy mikorra ne várjam.
nekem a nemvárt után 3 nappal lett halvány pozitív.
Nekem végül megjött, úgy hogy jó volt a teszt. Elsõ voltam. Szerintem azért késett nekem, mert beteg lettem. Veled mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Tényleg jó volt a teszt, nekem is megjött, csak 2 napot késett:-(


Pregimax plusz terhességi tesztről mi a vélemény? Ilyet tudtam csak venni! Inkább várjak a mensi kimaradásáig? Még 4 nap!

Legjobb válasz: Szia.Egyik terhességi teszt sem 100%os.Még ha gyógyszertárban vetted akkor sem.bár a 99.99%-ra már lehet adni szerintem.A legbiztosabb ha felkeresed a nõgyógyászodat.Vannak nõk akik a terhesség alatt is menstuálnak úgyhogy arra sem lehet alapozni,akkor inkább a teszt,de ha tuti kell akkor irány a nõgyógyász.Sok sikert.

Szia.Egyik terhességi teszt sem 100%os.Még ha gyógyszertárban vetted akkor sem.bár a 99.99%-ra már lehet adni szerintem.A legbiztosabb ha felkeresed a nõgyógyászodat.Vannak nõk akik a terhesség alatt is menstuálnak úgyhogy arra sem lehet alapozni, akkor inkább a teszt, de ha tuti kell akkor irány a nõgyógyász.Sok sikert.
Nekem még 5 nap a nem vártig. Ma teszteltem vele, mert nem bírtam ki, és olyan mintha lenne ott egy 2.csík. De azért jövõhéten újra tesztelek ha nem jön meg. Ha megcsinálod légyszi írd meg mindenképp mert érdekel hogy Neked mit "mutat"! Remélem hogy 2csíkos leszel!!!!! Drukkolok! Egy babára váró
Én is azt vettem, és a menzi kimaradása után 5 nappal pozitív eredményt mutatott.Nem hiszem, hogy rosszabb lenne, mint a többi.
Tök mindegy milyen teszted van, várd meg a mensi elmaradását, akkor kapsz biztosabb eredményt, addig csak (téves) negatívot.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Utolsó elõtti válaszolónak írnám, hogy én is ma reggel teszteltem, de neg. lett. Azért nem keseredek el, mert szerintem ez még túl korai volt. Majd hétfõn megpróbálom újra, hacsak addig nem jön meg :( De nagyon remélem , hogy nem. Neked is akkor szorítok, majd írd meg, hogy mi van veled!
Szia! Utolsó elõtti vagyok! Még nem jött meg szerencsére. Te teszteltél újra? Ugye nem jött meg? Mi a helyzet? Írj!
A kérdező hozzászólása: Szia! Még nem teszteltem, de még nekem sem jött meg. Szóval még mindekttõnknél van remény. Jövõ héten fogok mindenképpen tesztelni, még nem tudom, hogy mikor, mert egyfolytában úgy érzem, hogy meg fog jönni.De még mindig csak a fehér krémes folyásom van, pedig azt mondják, ha megjön , akkor vizessé válik. Majd írj!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!