Találatok a következő kifejezésre: A Pinta méter hosszú volt (1 db)

A Pinta hány méter hosszú volt?

Legjobb válasz: A Santa Maria volt a legnagyobb a három hajó közül, amivel Kolumbusz Kristóf elsõ útját tette az Atlanti-óceánon át 1492-ben. Kapitánya és tulajdonosa Juan de la Cosa volt. Ez volt az expedíció vezérhajója, közel 40 fõs legénységgel. Az expedíció közepén azonban zátonyra futott, és elhagyták. A másik két hajó, a Niña ('A lány') és a Pinta ('A festett') kisebb volt. A Pinta hossza 20,1 méter, szélessége 7,3. Merülése 2 m, vízkiszorítása 140 tonna körül. A személyzete 65 fõ körül.

A Santa Maria volt a legnagyobb a három hajó közül, amivel Kolumbusz Kristóf elsõ útját tette az Atlanti-óceánon át 1492-ben. Kapitánya és tulajdonosa Juan de la Cosa volt. Ez volt az expedíció vezérhajója, közel 40 fõs legénységgel. Az expedíció közepén azonban zátonyra futott, és elhagyták. A másik két hajó, a Niña ('A lány') és a Pinta ('A festett') kisebb volt. A Pinta hossza 20, 1 méter, szélessége 7, 3. Merülése 2 m, vízkiszorítása 140 tonna körül. A személyzete 65 fõ körül.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ezt hogy mondanátok másképp?

A szakdolgozatomban át kellene írnom pár sort, hiszen nem plagizálhatok, de nem jut eszembe semmi, hogy a következ? mondatot, hogy tudnám másképp írni. Tudnátok segíteni?

5

Mi lehet ennek a betegségnek a neve?

Az osztálytársam önkontroll nélkül nyög. Különböz? id?közönként.

6

Mi Arisztotelész LEGISMERTEBB műve?

2

3 perces eloadaban mit lehet annyit beszelni a 1989 keleti blokkok/tombok osszeomlasarol?

2

Írna nekem valaki egy glosszát az iskoláról vagy az iskolás életről?

4

Milyen könyveket, szerzőket, filmeket ajánlanátok paleoasztronautika témában?

5

Ha társkereső oldalakon lehetne alkalmazni MBTI személyiségtesztet, mely alapján a 16 személyiségtípus (ellenőr, alkotó, tanító stb. ) valamelyikébe bele tudnánk skatulyázni az embereket, az hogyan forradalmasítaná a társkeresés folyamatát?

3

Milyen Tímár Mihály az Aranyemberben?

4

Olyan nemes aki a cártól függütt, mert tőle kapta a címét, földjeit az ki?

5

Mit jelentenek a következők? Aranypénz áramlási mechanizmus elmélete, klasszikus közgazdasági elmélet, aranystandard.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!